Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm benim nem alma cihazına ihtiyacım var evde nemden ötürü küflenme koku eşyalarımda yeşillenme oluyor:50:
next in ürününü sordum en son 550 tl ye veriyolar
almamızda lazım bilmiyorum nolur..evin nem dengesini sağlıyor.nemlendirici alırsam heralde ev dahada mahvolur

canım bizim evde de aynı sıkıntı vardı ama bence böyle şeyler çözüm olmuyor en güzeli evi havalandırmak.
yada başka şekilde çözüm üretmek sizin neden oluyor bütün odalarda mı ? :34:
o nem alıcı cihazlar aynı zamanda da çok elektrik yakıyor ideal kullanımı 12 saat o kadar saat açık kalması çok fazla :17:

cnm benim nem alma cihazına ihtiyacım var evde nemden ötürü küflenme koku eşyalarımda yeşillenme oluyor:50:
next in ürününü sordum en son 550 tl ye veriyolar
almamızda lazım bilmiyorum nolur..evin nem dengesini sağlıyor.nemlendirici alırsam heralde ev dahada mahvolur

hmm anladım senin dediğin cihaz benimkinin tam tersi..onlar daha pahalı demek ki..birdahaki yazı beklesen mi acaba ,yeni inşaat ancak 2 yılda kendine geliyor,rutubetli evde sağlığa iyi gelmez yaa ..inşallah bir yerden fazladan para çıkar alırsın..

canım bizim evde de aynı sıkıntı vardı ama bence böyle şeyler çözüm olmuyor en güzeli evi havalandırmak.
yada başka şekilde çözüm üretmek sizin neden oluyor bütün odalarda mı ? :34:
o nem alıcı cihazlar aynı zamanda da çok elektrik yakıyor ideal kullanımı 12 saat o kadar saat açık kalması çok fazla :17:

hmm anladım senin dediğin cihaz benimkinin tam tersi..onlar daha pahalı demek ki..birdahaki yazı beklesen mi acaba ,yeni inşaat ancak 2 yılda kendine geliyor,rutubetli evde sağlığa iyi gelmez yaa ..inşallah bir yerden fazladan para çıkar alırsın..

bende biraz daha beklemek istiyorm ama bebek olacak kararsız kaldım kızlar ya.yeni bina diyede yapıyor olabilir..
speedycim havalandırmaktan diil sanırım çünkü camları açtığımda dışarısı sıcak içerisi serin.evin içerisinde nemve terlemeye sebep oluyor buda..bilmiyorum çok kararsızım yaa olmadı bebeğim bi doğsun bakalımda..

bende biraz daha beklemek istiyorm ama bebek olacak kararsız kaldım kızlar ya.yeni bina diyede yapıyor olabilir..
speedycim havalandırmaktan diil sanırım çünkü camları açtığımda dışarısı sıcak içerisi serin.evin içerisinde nemve terlemeye sebep oluyor buda..bilmiyorum çok kararsızım yaa olmadı bebeğim bi doğsun bakalımda..

bizimki gibi evimiz serin hiç cam açmayım terlemeyiz.
ama hele şu çok sıcak havalarda acayip nem yaptı yerler ıslandı misafir gelince kalabalıkta özellikle yatak odası ve yemek odası çünkü 2 si apartman boşluğuna bakıyor.
bizde şimdi gardolabın arkaasına köpük yaptık, yatak başlığının arka duvarına köpük yaptık.
geçen ramazan da mantolama yaptırdık bunlar olduğundan beri azaldı gibi yemek yaparken yatak odamın kapısını kapatıyorum .
eve gidince tüm camları açıyorum ev hava alsın diye yatak odasında da arada vantilatör çalıştırıyorum

speedyim aynı sorunları yaşıyoruz demekki cnm..

ya yeni bina monteleme daha yeni yapılmıştır işte kış görmeden nereye ne yapılır bişi diyemiyorumki yavrum..

bi bakalım madem bebek doğsun hiç olmadı öyle alırım dimi:26:

slm kızlarrrr nasılsınız

anammm hiçbi garu yok ortalıkta...
bunlar ne paris ne kıbrıs nede almanya takmıyolar :)))
gelen giden olursa hayırlı bayramlar
hamişler göbüşlere annişler bebişlere iyi baksınnn
hepinisi kocaman öptümmmmmmmmmmmmm

hee vercem gel hele öp bikere:27:

yoksun bu gün galiba ama yine ben kutlayım bayramın mübarek olsun bebişinle eşinle güzel bi bayram geçir inş :)

h geldın cnm
cok ara verıon ama yaa cok özluoz sızlerı
doğuran kaçıoo
söyleyın bu kadar zorsa ben barı doğurmayıp topıce sahıp cıkam:1:
ben ıyyım cnm sen nasılsın mınıkın resmı yok mudur büyüdü mü bakak:17:

günaydın cnm nasılsınn görüşemıokkk

asena nerdekı:26:
brck cnm sen ne zaman cıkıyorsun iş durumu kesın oldu mu çıkışmı vercekler
balım nerelerde acep

evet cnm giremiyorum ki ben görüşemedik bayadır nasılsın

speedyim aynı sorunları yaşıyoruz demekki cnm..

ya yeni bina monteleme daha yeni yapılmıştır işte kış görmeden nereye ne yapılır bişi diyemiyorumki yavrum..

bi bakalım madem bebek doğsun hiç olmadı öyle alırım dimi:26:

kışın çok sıkıntı yaşamazsın canım ancak misafir geldiğinde işte.
yazın kötü oluyor nem oranı özellikle bi ara çok fenaydı kendim buhar oluyordum evin içinde :1:
gardolabtaki kıyafetlerin havasızlıktan kokabilir naftalin asabilirsin. :34:

kışın çok sıkıntı yaşamazsın canım ancak misafir geldiğinde işte.
yazın kötü oluyor nem oranı özellikle bi ara çok fenaydı kendim buhar oluyordum evin içinde :1:
gardolabtaki kıyafetlerin havasızlıktan kokabilir naftalin asabilirsin. :34:
yavrum yatak odasının camı açık sürekli ya
:26:of neyse bide kışı görelim bakalım petekler yanarken bari

ne kötü ya onca para verıon bıde bu dertlerı düşün
ınş sorun düzelır
ama yenı ev dıye hepsınde olduğunu sanmıyoum
en azından yakınlarım evlerınde böle bı sorun olmadı :26:

BRCK ; ayrıca yeni yapılan evlerin çoğunda oluyormuş düzelmez diye dert etme..
çimento kurumadan boyaya geçtikleri için ev hızlı bitsin diye bize gelen usta 1/2 yıl çekersin ancak kurur demişti. :34::34:

çimento kurumadan boyaya geçtikleri için ev hızlı bitsin diye bize gelen usta 1/2 yıl çekersin ancak kurur demişti. :34::34:

banada öyle dediler cnm.
biz çünkü hiç ara vermeden ev güneş dahi görmeden direk girdik.boya bitti biliyosun sularım bile açılmadan girmek zorunda kalmıştım

aynen bencede öyle..
banada öyle dediler cnm.
biz çünkü hiç ara vermeden ev güneş dahi görmeden direk girdik.boya bitti biliyosun sularım bile açılmadan girmek zorunda kalmıştım
biricik gözünü korkutmak gibi olmasın ama ev ilk yıl kendini,sonraki yıllar seni ısıtır derler cnm..inşallah kışında ısı sorunu yaşamazsınız..

geçmişi okuyup bitirdim tam cevapları yazacaktım ki Çağan paşamdan alarm sesleri yükselmeye başlayınca bıraktım....kapattım sayfayı...
anca üstten ver,alttan al,pıtpıtla ki gaz çıksın hadeeee şimdi bir daha uykuya dalsın serüvenimiz bitti de ben de geldim oturdum pc başına yeniden...ancak ne yazacaktım ne diyecektim mok temizlerken unutmuşum :1:
oğlum doğduğundan beridir ilk defa evde gece yalnızız...işlerin yoğunluğundan dolayı eşim gece vardiyasına geçmek zorunda kaldı...gerçi hızlıca halledip gece 03:00 gibi çıkacak ama yinede bir garip geldi...önceden de kalırdım hem de sabaha kadar yalnız ama korkmazdım...sanırım evladıma bir şey olacak korkusu insanı yalnız kalmaktan ürkütüyor...ya bir terslik olursa ve ben yetemezsem yavruma...aman dilimi ısırayım,aklıma kötü şeyler getirmeyeyim...Allah'ım korur evelallah...
neyse diyeceğim odur ki...
her birimiz kalbimizin ekmeğini yeriz...güzel ve iyi düşünen siz iyi yürekli dostların,duaları,dilekleri,umutları kabul,bayramı da şimdiden kutlu olsun...
aman bebelerinize dikkat edin...kendinize de pek tabiki...
hepinizi kocaman öperim...Rabbime emanet olun...

ayrıca 2 aydır ne kaş aldırıyordum ne bişi...iyice ormana dönmüştü...bugün gittim saçımı kestirdim,kaşımı aldırdım...
kız kardeşim de vardı tabi yanımda,ama paşam hiç zorluk çıkarmadı uyudu ana kucağında...
saçımın modelini de tereddüt ederek kestirdim ama içime pek bir sindi...
arkadan ensem kısacık önlere doğru uzuyor...hayal etmişsinizdir az çok...gayet de kullanışlı olacak benim için...en azından paris dönüşü aman kurudu,kurumadı derdim olmaz hiç değilse :1:
sabah gelecek olan varsa arefe günü işyerine gelmez zorunda kalan...günaydınlar olsun onlara da...
hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrr herkese...

ayrıca 2 aydır ne kaş aldırıyordum ne bişi...iyice ormana dönmüştü...bugün gittim saçımı kestirdim,kaşımı aldırdım...
kız kardeşim de vardı tabi yanımda,ama paşam hiç zorluk çıkarmadı uyudu ana kucağında...
saçımın modelini de tereddüt ederek kestirdim ama içime pek bir sindi...
arkadan ensem kısacık önlere doğru uzuyor...hayal etmişsinizdir az çok...gayet de kullanışlı olacak benim için...en azından paris dönüşü aman kurudu,kurumadı derdim olmaz hiç değilse :1:
sabah gelecek olan varsa arefe günü işyerine gelmez zorunda kalan...günaydınlar olsun onlara da...
hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrr herkese...

hayırlı bayramlar cnmm:16:
evet sabahtan gelmek zorunda kalıp tüm gün çalışanlardanım malesefff :14:

sorma o dönemde hep öyle oluyor ben de baya bi orman gibi kaşlarla zaten hamilikte kestiremedim yıpranan saçlarımla dolaştım napalım olcak bunlar kuzularımıza bakmaktan kendimizi unutuyoruzz:55:

slm kızlar
sanırım burda en berbat bayram kımın geçtı deselee 1.sırada yer alırım
yola çıktığımız gün 7 saatlık yolu 18 saate gıdıp anama kavuştm dıye sevınırken o gn hastalandım
2 gün hastanede yattım
serumdu ılaçtı derken son gün yataktan kalkamadım kalktım arabaya bındım ıst a döndum
ne anamı koklayabıldım nede bişi anladım böle olcanı bılse gtmezdımm ama havadanda deıl sanırım
rmazandan dolayı vucudum aşırı sussuz kalmış:(dr günde 5 lt ıçmen lazımkı yerıne gelsın dıo ama ben bardağ görunce mıdem bulanıo:120:
hayatımda hıc bu kadar kötü olmadımm hanı derdımkı mıde bulantım olmasında ehr türlü hastalığı çekerım ama beterı oldu çıkar çıkar hal kalmadı hatta hastaneye gıttım bayılmasam bakcakları yok
ılla kendını yerlere atcaksın bunu anladım:ssz:kısaca benımkı berbattı umarım sızlerınkı cok ı geçmiştır
bugunde ck kötüyüm patron gıt dıo ama gıdemem iş dolu ve ortak gelmemış sözde tatıle cıkmam falan dıye ayak yapıyordu mecbur kalcem
tek dılğım daha kötü olmadan bugunlerı atlatmam
eşimde yok yanımda:(adaya gtmış pazar döncek onunlada küsüştük:(araba seferlerı sadece pazar varmış en erken

böcük çok geçmiş olsun cnm zor bi bayram olmuş senin için:(
neyseki sağ sağlim geldin cnm..
eşin ne adasına gitmiş bu yoklukta nan bide sana haber etmemişmiydi:57:

Back
X