Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sorma vallahi cnm yaaa rabbim kimseye yaşatmasın bu bulantıyı..

amın cnm amın valla cok zor cokkk:(
selam kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun. iyi geçmiştir inş. bayramınız. azıcık baktım geçmişe.
uğur böcüğü, canım, senin pek iyi geçmemiş gerçi, büyük geçmiş olsun, fena olmuş bayramda hastalanman. yav kocanla niye gitmedin sen annenlere, kocasız bayram olurmu :)
sınavına da az kalmış, bence sık dişini çalış azcık derslere, valla yaparsın sen, birkez çözsen soruları tamamdır arkadaşım.

hayırlı mesailer hanımlar:6:

sağol cnm
ben ablamın arabasyla gttım yer yktu eşimede bılet bulamadık aman kalsın dedık özlesın az
zaten burnumdan geldıde orası ayrı:(
eşimde kuzenıyle gtmek için bana danıştı bende dedım tabıkı gt ama nerden blem pazara kadar kalmak zorunda olacağını öle yanı:31:özlesın derken ben özledımm

çözdum cnm hatta kıtabı ölesıne göz gezdırıp çözdum genelde 3 4 yanlışım cıkıy cok çalışsam oda olmaz bakalım h sonu çalışcam yenı yenı düzeldım hastalığımdan bıde ev paklancaktı zaman yok
sen nasılsın tatlım cok özleştık senle
sık sık gel
kötü gelın olmazsın merak etme ıyı olupta ıyı dıyende olmuo salla gtsın

Patikçim maşallah paşana cnm hadi gözünüz aydınn:nazar::nazar:
Ay sorma çok az kaldı yavrum yaa:18:
Kilo almaman çok güzelll bende 6 ayda kilo almaya başlamıştım sanırım.
35 haftalık hamileyim 6 kilo aldım bende:nazar:
Önce sağlıklı olalımda 7-8 le tamamlarım diye düşünüyorum

mutlukız gelmış
resımlerı album yap laa bakamıokk:25:büyüten bebelerını gelıy sonra gene kaçıyy

brck cok az almışsın maşallah cnm

maşallah koca kız olmuş bile :nazar: amin canım sağlığı yerinde olsun çok şükür herşey geçert :34::34:

rabbime çok şükür canım abla bile olacak nerdeyse görümcem hamile 6 aylık çünkü

MUTLU KIZ buyutmussun yavrunu masallahhh

güneşim büyütüyorum yavaş yavaş işte canım

aa ben rsmı göremedım nerdekı
doğan büyüyoo valla helede o ergenlık dönemı yok mu öle hızlı gecıyorkı bı bakmış cocuk bı bakmış koca delıkanlı yada genç kız

mutlukız h geldın cnmm resım nerde göremedımde

hoşbulduk canım teşekkür ederim face de resimleri canım ama buraya da ekleyeyim canım

brck :(halın cok perışan cnm ne zor ya Rabbım acısın sana ben 2 gün dayanamadım sen sureklı cekıon cok korkuombende hamış olursam öle olurum dıye:43:

Kızlar akşam oğluşumu görmeye gittik..

35 haftalık tam.Hala baş aşağı normal doğum pozisyonunda..Artık oynayacak yeri yok sıkışmış iyice kafasını yandan bakarak görebildik oda büzüşmüş iyice yan profil olarak gördük resimde pek belli diil:)

Dışarı çıkmak istiyo biran önce

2.600 olmuş

29 eylülü beklemez dedi.eylül 5 te bakacak tekrar 15 inde çağıracak jinekolojik muayene yaparız dedi.Normal doğumda ısrarlıyız dimi dedi.Ben şöle baktım

Niye bakıyosun öyle dio dalga geçiyor benle

Ben dedim korkuyourm muayenedenBiz önce normale yönlendiriyoruz dedi.Ama hiç birini istemiyorum dersende sezeryan yapalım diyosan dedi olur didi.

Görünüşe göre oğlan beklemeyecek gibi ama doktorumunda 5 gün bi kongresi varmış.İnşallah o aralarda doğmaz

Neyse kızlar eve gittm çok afedersiniz büyük wc mi yaptım ama zorladı biraz sonra totom acıdı.Gecede wc ye kalktım çişe peçeteye sildim kan geldi çok az.Nerden geldiğini çözemedim.Popom hala acıyor.Bi daha gelen kan bişi yok.krem sürdüm sabah bepanten belki iyi gelir die..doğum işareti falan diildir inşallah:18:

canım benim sen zorladığın için hemoroid olmuş olabilir canım
eğer normal doğuma uygunsa canım normal doğum yap bence
çok rahat edersin korkma korkacak bişey yok canım

selam kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun. iyi geçmiştir inş. bayramınız. azıcık baktım geçmişe.
uğur böcüğü, canım, senin pek iyi geçmemiş gerçi, büyük geçmiş olsun, fena olmuş bayramda hastalanman. yav kocanla niye gitmedin sen annenlere, kocasız bayram olurmu :)
sınavına da az kalmış, bence sık dişini çalış azcık derslere, valla yaparsın sen, birkez çözsen soruları tamamdır arkadaşım.

brck, doğumdan tırsıyorum demişsin ya tatlım, benim kadar tırsamazsın herhalde, anam bende daha cenin bile yok, ama rüyalarımda sezeryan oluyorum fln. korkma hiç, Allah kolay doğum anları yaşatsın inş.

adacım resimlerinizi gördüm, maşaallah, doğan büyüyor. çok tatlı paşan, maşaallah.

güneşim senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. senda iyisindir inş.

mutlu kız bende göremiyorum resimleri, hani nerde? sen nasılsın canım, afyondamıydın bayramda, gerçi sende eşinde afyonluydu sanırım.

ben bayramın 2. günü memlekete gittim. ertesi gün döndük, geçen ramazanda böyle oldu, 2 ramazan geçirdim burada, ve maalesef bizim gidişimize gelişimize karışılıyor, neymiş iş güç varmış, ben tüm sülaleye hizmet ederken iyi, altı üstü 2 gece kalıcam annemlerde, umarım zamanla düzelir bu durum. Yoksa, kötü gelin dedikodularına meydan meydan vermek istemezdim bende :)

hayırlı mesailer hanımlar:6:

canım face de resimler buraya eklemedim ekleyeyim buraya da
bayram da burdaydım canım eşimde bende afyonlu olduğumuz için
ikimizde burdaydık sen neler yaptın canım

Bazen herşeyi bırakıp alıp başını uzaklara gitmek istersin ama,makinada çamaşırların vardır onları beklersin..Zalimsin hayat:2::2:
:27::27::27::27::27::52::52::52::52::52::52::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
sağol canım allah razı olsun daha resim ekleyeceğim ama büyük diye eklemiyor yaaa

bu kadarı bıle yettı bana cok tatlı cokkk maşallah

Bazen herşeyi bırakıp alıp başını uzaklara gitmek istersin ama,makinada çamaşırların vardır onları beklersin..Zalimsin hayat:2::2:
:27::27::27::27::27::52::52::52::52::52::52::9::9::9::9::9:

:52::52:

bu arada bal nerelerde:31:

günaydınlar hayırlı haftalar herkese nasılsınız bakalım hafta sonunuz nasıl geçti??

benim cumartesi günüm gezmekle geçti minik prensesle pazara gittik anneannemizi de aldık yanımıza

prensese çok güzel kıyafetler aldım 7,5 tl den ve oldukça kaliteliydi bebüş diye bi markaydı ama malı çok iyiydi

1 tane pembe çıtçıtlı badi şeklinde tulum içinin badisiyle birlikte

1 tana de bahriyeli eblise aldım ve 1 tane de kot pantolan aldım 5 tl ye biraz büyük geldiler ama seneye giyeriz artık

dün de biraz ev işi yaptım daha sonra akşam düğüne gittik eşimle birlikte

günaydınlar hayırlı haftalar herkese nasılsınız bakalım hafta sonunuz nasıl geçti??

benim cumartesi günüm gezmekle geçti minik prensesle pazara gittik anneannemizi de aldık yanımıza

prensese çok güzel kıyafetler aldım 7,5 tl den ve oldukça kaliteliydi bebüş diye bi markaydı ama malı çok iyiydi

1 tane pembe çıtçıtlı badi şeklinde tulum içinin badisiyle birlikte

1 tana de bahriyeli eblise aldım ve 1 tane de kot pantolan aldım 5 tl ye biraz büyük geldiler ama seneye giyeriz artık

dün de biraz ev işi yaptım daha sonra akşam düğüne gittik eşimle birlikte

güle güle giysin prenses cicilerini :34:

ben ctesi çalıştım ama erken çıktım eski arkadaşıma gittim sonra evde temizlik yaptım saalterce

pazarda evde geçti akşamda maç izlemeye gittim :16:

sağol spedim inşallah güle güle giyer canım

benimde evde büyük bi temizlik yapmam gerekiyo ama hiç canım istemiyo yaaaa

doğumdan bu yana hiç büyük temizlik yapamadım daha fırsat olmadı

sağol spedim inşallah güle güle giyer canım

benimde evde büyük bi temizlik yapmam gerekiyo ama hiç canım istemiyo yaaaa

doğumdan bu yana hiç büyük temizlik yapamadım daha fırsat olmadı

BENde bayramdan beri bekliyorum yaptım ama daha tüllerim halledilecek :44::44:

bu haftasonu misafir gelebilir gelmezse gidiyoruz zaten didime :34::34: bugün belli olur sanırım

BENde bayramdan beri bekliyorum yaptım ama daha tüllerim halledilecek :44::44:

bu haftasonu misafir gelebilir gelmezse gidiyoruz zaten didime :34::34: bugün belli olur sanırım

bende ebrar dan dolayı yapamıyorum çoğu zaman hep yanında olayım istiyo minik prenses yanlız bırakınca hemen ağlıyo yaaaa

ne güzel tatile gidiyorsunuz yaaa eşim bana da gidelim diyo ama bilemiyorum yaaaa çok kararsızım yaaa

bende ebrar dan dolayı yapamıyorum çoğu zaman hep yanında olayım istiyo minik prenses yanlız bırakınca hemen ağlıyo yaaaa

ne güzel tatile gidiyorsunuz yaaa eşim bana da gidelim diyo ama bilemiyorum yaaaa çok kararsızım yaaa

çalışınca devamlı ilgilenmek istiyorsundur boşver temizlik bi ara yapılır :16:

tatil içinde yakın yerlere kaçabilirsiniz sizde :16:

mutlucumm güle güle kullansın prenses aldıklarını cokta uyguna almışın
bende h sonu ctesı az işim vardı temızlık yaptım genelde h içi bıtıyorum cunku pazarda ders çalıştım ctesı sınavım var ehlıyet:6:
bugunde kocem gelıoo adadan:52:özledım namıssızı bıdaha gtmesın bensız

bende kurbana yakın büyük temızlık yapcemm halılarımı gene vercem yıkamaya şöle ıyı bı yer bulamadım yaa
oturma odamdakı halımda 3 damla lekesı var ne ettımse çıkmıoo belımde ağrı olmasa sılcemde zamanım yok öle halı sılem bılmem ne :31:ıyı bı yer bulurum ınş.
perdeler falanda yıkancak
kurbana yakın yada kurbanla yıllık ıznımı bırleştırıp köye gtmek ıstıyom yıne bakalım

çalışınca devamlı ilgilenmek istiyorsundur boşver temizlik bi ara yapılır :16:

tatil içinde yakın yerlere kaçabilirsiniz sizde :16:

evet canım akşama kadar zaten özlüyorum canım ama ev işleri de seni bekliyo işte

evet bende kaçmak istiyorum şöyle 3-4 günlüğüne iyi olur aslında ama görümcemler de birlikte gidelim diyorlar

onlar la gitmek istemiyorum bende çünkü görümcemi çekemem orlarda

Back
X