babasına derlerse zaten sorun yokta.yok aynı babanne yok o yok bu yok şu olmasın haha
bende aynı bana benziyo derim![]()
ayy brck garu sana alerji yapmış :)) takma bukdrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babasına derlerse zaten sorun yokta.yok aynı babanne yok o yok bu yok şu olmasın haha
bende aynı bana benziyo derim![]()
bak neye sinir oldum...face ten eloşun fotosunu alıp kendi facelerinde yayınlayıp bide fenerbahçeli yazmışlar yaaa
beni sinir etmek için..inadına cimbomlu yapçem bu kızı :))
Allah kımseyı kımseye muhtaç etmesın
ben cıkam az test çözemm ctesı sınav görüşrüz
brck üzülme bu kadar takmada yakın olduğundan sık sık ıstemesende görüşcenız
aaa kim yapmışş kısss insan delirir:)
böcük minibüs mesafesindeyiz işte
ya evt çok boş şeyleri kafana takıyosun hayırlısı de geç..o günler zaten hemencik geçiyooo bende diyodum ayy kalırsalar bende naparım ne ederim diye sonra dedim kalırsalarda yapçak bişey yok yıllarca kalcak halleri yok ya düşünme dedim kendi kendime :)) öylede yaptım..hem belki senin psikolojine onun yanında olması o sırada iyi gelicek bilemessin kiii..oluruna bırak kuzucuğunu düşün kime benziyo sarımı karamı gözleri nasıl diye :)) ben hiç düşünemiyodum o sebeple eşime benzedi çok başı boş bıraktım heralde![]()
böcük ; hadi bakalım inş güzel geçer sınavın![]()
saol cnm
dün naptın dr a gtcektın:26:yanlış hatrlamıyorsam
Dün tatil diye öyle güzel planlar yaptık ki
erken kalkarı şunu yapar sonra buraya geçeriz falan filan.
yaptığımız ise erken kalktık ve smear testini hallettik diğer tüm işlerimiz kaldı.
ama iyi oldu dr işim bitti 2 dr daha gidicem tatil sonu burnum için bide ayağımda kemik çıktı onun için.
sonra kuzenim geldi diğer kuzene yurtdışından haydi oraya geçtik ve saat 12 de geldik.
yattığımızda saat 3 tü ütü yap bavul hazırla ancak oldu neyseki bugün son günüm
akşam otobüs ile bol bol uyuyarak yolculuk yapmak istiyorum
anladım cnm sorun cıkmadı ınş
gecmıs olsun
ayakta kemık çıktı ne demek:26:
kaç gun kalcaksınız nereye gtcektınız
oh valla her ay tatıl edıyonus
sağol canım dr çok iyiydi çok memnun kaldım biraz pahalıydı sadce
muayene + test 180 Tlözel muayenehane olduğu için oda sanırım...
baş parmağımın yannda kemik çıktı yani nasıl anlatıyım ayakkabı giymekten falan sanırım
bakalım gidelim ne çıkacak bilmiyorum.
burnumda günde en az 50*60 kez hapşuruyorum sabah kalktığım da ayrı gece yatarken ayrı
çıldırdım artık bişeye alerjim var ama ne bilmiyorm...
bugün akşam gidiyoruz didime 2*3 gün sonra aydına geçiyoruz 1 hafta kalıp dönücez
çarşamba da iş başı işte![]()