Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bak neye sinir oldum...face ten eloşun fotosunu alıp kendi facelerinde yayınlayıp bide fenerbahçeli yazmışlar yaaa
beni sinir etmek için..inadına cimbomlu yapçem bu kızı :))

Allah kımseyı kımseye muhtaç etmesın

ben cıkam az test çözemm ctesı sınav görüşrüz

brck üzülme bu kadar takmada yakın olduğundan sık sık ıstemesende görüşcenız

bak neye sinir oldum...face ten eloşun fotosunu alıp kendi facelerinde yayınlayıp bide fenerbahçeli yazmışlar yaaa
beni sinir etmek için..inadına cimbomlu yapçem bu kızı :))

aaa kim yapmışş kısss insan delirir:)

böcük minibüs mesafesindeyiz işte

genede yakınsınız iştee benımkı otobus deıl uçak mesafesınde:)
ama belkıde paraya kıyamaz paraları olmazda her zaman gelemez hacı sıkma canını daha ortaya bişi cıkmadan

bal başarılı mıyım bılmım
baya soru çözdm kıtabı zaten önceden bıtrdım
ıklkyarımdan yanlışım cıkmıo şükür bazen acele edıom 1 tane cıkıo
motordan 2 veya 3
çevre trafıktende 3 4 ondada 50 soru falan oluyo o yüzden cok oldukça hatada çoğalıo
ınş sınavda çözduklerımden cıkar:)

dıreksıonda yazıldım 24 25 26 27 28 eylulde 2 şer saat yazıldım işten 3 te cıkıp ders yerıne gtcemm ılkkez aldığım derste cok başarılıymışım hocam dedın ama tabe o sınav günü heycandan nolur bılmem bıde 2 kişi araca bınıp yaptıklarıma bakceklerını bılmekte tedırgın edıo benı:6:bana ders veren değilde okuldakı öğretmenler gırıyormuş sınava

günaydınnnnnnnnnnnn gününüz güzel geçsin inşallah kızlar...
güzel,pırıl pırıl bir sabaha gözümü açtım...benim paşa dün akşam 21:00 de uyuyup sabah 07:00 de uyandı :52: :52: :52:
bu nasıl oldu inanın anlamadım ama pek bir süper oldu,kaymak gibi geldi vallahi günlerin yorgunluğuna...nasıl uyumuşum anlatamam...
uyanınca emzirdim,altını değiştirdim,gaz çıkarma faslı da tamamlandı derken aaaa bir baktım tosun yine uyuyor...:44: bu işte bir tuhaflık var ama hiç irdelemedim hemen koydum sepetine...acaba dün rüzgarlı havada çay içme sevdamız mı çocuğu hasta etti diyeceğim cıx ateşi falan yok...ama içtiği sütün bir kısmını kustu...ona da kafam takıldı,neden oldu diye...göğüslerim 10 saat emzirmemekten dolayı bildiğiniz taş olmuşlardı el değmiyordu,bir yapıştı bıraktıramadım tosuna da acaba diyorum süt fazla birikmişti ya göğüslerimde,çok emdi fazlasını da kustu mu??? amannnn ne bileyim işte...böyle başladık güne,uyuması ve beni dinlendirmesi gerçekten mükemmeldi ama :34:

dün gece bir sürü alıntı ettiydim bal-brck-böcük siz garulardan...ancak sivrisinek muhabbetine,paşayı yiyecekler derdine düşünce biz gecenin bir yarısı öylece kapattım pc.yi,yazamadım yazacaklarımı da...neysem ama şu muhabbeti es geçemem aynısı bizde de yaşandı hala da yaşanıyor erkek tarafı aracılığıyla :19:

ya evt çok boş şeyleri kafana takıyosun hayırlısı de geç..o günler zaten hemencik geçiyooo bende diyodum ayy kalırsalar bende naparım ne ederim diye sonra dedim kalırsalarda yapçak bişey yok yıllarca kalcak halleri yok ya düşünme dedim kendi kendime :)) öylede yaptım..hem belki senin psikolojine onun yanında olması o sırada iyi gelicek bilemessin kiii..oluruna bırak kuzucuğunu düşün kime benziyo sarımı karamı gözleri nasıl diye :)) ben hiç düşünemiyodum o sebeple eşime benzedi çok başı boş bıraktım heralde :1:

evet bence de çok kafana takma canım...en sıkıntı yaptığım mevzuydu ama bak şimdi kim var çevremde annemden başka hiççççç kimse...arada geliyorlar sevip gidiyorlar...
doğanın kanunu herkes kendi hayatını yaşamaya devam eder...
kime benziyoyu hiç deme zati...
bebek kucaklarında ayyy aynı baba,tıpkı baba,her şeyi baba...
evet bende farkındayım her şeyi babası...ne güzel işte sevdiğim adama benzemiş oğlum fenamı,gurur duyarım ancak imalı imalı üzerine basa basa söylenirse ben de gereğini yaparım...
ki yaptım da,yine böyle özellikle insanların yoğun olduğu ortamı seçip benziyo muhabbetini açtıklarında...
aaaaa tüpçüye benzeyecek hali yoktu ya tabi benzeyecek babası o dedim.....çıt çıkmadı...
tavsiye ederim şekerim :1:

anammmm bu ne uykudur maşallah kocede,oğluşta uyuyor...ben de yalnızlığın keyfini ediyom...

ballll paristen döndüm kız bu arada valla fire vermek yok,Allah boş duranı sevmezmiş :1:

günaydın brck günaydın adaer
valla süper olmuşş sende dınlenmışsındır cnmm uysun paşa belkıde temız hava çaptı hee:)yada yoruldu
sütte bence fazla gelmıştır ondan cnm kusma olayı cok oluyoo bebeklerde korkma sen

yarın gelmıycem işee:52:sınavım var ınş güzel geçer sonrada sınemaya falan gıderık dıom bakalım

Adacım maşallah paşana :nazar:

Aman altında bişi arama ne güzel uyumuş işte:9:Devamı bundan sonraki akşamları olsun inşallah:)

Tüpçü muhabbetide iyiymiş denemek gerek:1:

haklısınız cnm ama işte insanın korkuları oluyor maalesef

adaer ; bugün senden iyisi yoktur o zzaman uykunu aldın ve dinlendin.
dediğin gibi de süt fazla gelmiş çıkartmış olabilir :emir_bebek:
inşallah bundan sonraki günlerde böyle uyur sende dinlenirsin :nazar::nazar::nazar:

böcük ; hadi bakalım inş güzel geçer sınavın :32:

saol cnm
dün naptın dr a gtcektın:26:yanlış hatrlamıyorsam

Dün tatil diye öyle güzel planlar yaptık ki
erken kalkarı şunu yapar sonra buraya geçeriz falan filan.
yaptığımız ise erken kalktık ve smear testini hallettik diğer tüm işlerimiz kaldı.
ama iyi oldu dr işim bitti 2 dr daha gidicem tatil sonu burnum için bide ayağımda kemik çıktı onun için.
sonra kuzenim geldi diğer kuzene yurtdışından haydi oraya geçtik ve saat 12 de geldik.
yattığımızda saat 3 tü ütü yap bavul hazırla ancak oldu neyseki bugün son günüm
akşam otobüs ile bol bol uyuyarak yolculuk yapmak istiyorum

Dün tatil diye öyle güzel planlar yaptık ki
erken kalkarı şunu yapar sonra buraya geçeriz falan filan.
yaptığımız ise erken kalktık ve smear testini hallettik diğer tüm işlerimiz kaldı.
ama iyi oldu dr işim bitti 2 dr daha gidicem tatil sonu burnum için bide ayağımda kemik çıktı onun için.
sonra kuzenim geldi diğer kuzene yurtdışından haydi oraya geçtik ve saat 12 de geldik.
yattığımızda saat 3 tü ütü yap bavul hazırla ancak oldu neyseki bugün son günüm
akşam otobüs ile bol bol uyuyarak yolculuk yapmak istiyorum

anladım cnm sorun cıkmadı ınş
gecmıs olsun
ayakta kemık çıktı ne demek:26:

kaç gun kalcaksınız nereye gtcektınız
oh valla her ay tatıl edıyonus

benımde buugun ütüm var ama yapmam sanırımmm son kez bakcem sorulara yarında gezcem sınavdan sonra sınemaya gıderık koceyle bıde cemre ıle buluşcaz ınş

böcükkkk başarılar bu arada ve hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
benimki çığlığı kesti agu gugu yapıyor hey alllammmm yaaa bu bebişler alemmmm :1:

anladım cnm sorun cıkmadı ınş
gecmıs olsun
ayakta kemık çıktı ne demek:26:

kaç gun kalcaksınız nereye gtcektınız
oh valla her ay tatıl edıyonus

sağol canım dr çok iyiydi çok memnun kaldım biraz pahalıydı sadce
muayene + test 180 Tl :50::50: özel muayenehane olduğu için oda sanırım...

baş parmağımın yannda kemik çıktı yani nasıl anlatıyım ayakkabı giymekten falan sanırım
bakalım gidelim ne çıkacak bilmiyorum.

burnumda günde en az 50*60 kez hapşuruyorum sabah kalktığım da ayrı gece yatarken ayrı
çıldırdım artık bişeye alerjim var ama ne bilmiyorm...

bugün akşam gidiyoruz didime 2*3 gün sonra aydına geçiyoruz 1 hafta kalıp dönücez
çarşamba da iş başı işte :34::34:

sağol canım dr çok iyiydi çok memnun kaldım biraz pahalıydı sadce
muayene + test 180 Tl :50::50: özel muayenehane olduğu için oda sanırım...

baş parmağımın yannda kemik çıktı yani nasıl anlatıyım ayakkabı giymekten falan sanırım
bakalım gidelim ne çıkacak bilmiyorum.

burnumda günde en az 50*60 kez hapşuruyorum sabah kalktığım da ayrı gece yatarken ayrı
çıldırdım artık bişeye alerjim var ama ne bilmiyorm...

bugün akşam gidiyoruz didime 2*3 gün sonra aydına geçiyoruz 1 hafta kalıp dönücez
çarşamba da iş başı işte :34::34:

cok pahalıymış yaa ama olsun sağlık olsunda sonunda cnm önemı yok

ayy cok fazla hapşuruyon maşallah:1::nazar:

hayrlı yolculuklar cnmmm

Back
X