Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alerjın olabılır belkıde cnm
tatılde benım içinde dınlen bızde o fırsat hıc olmuyoo 1 gunluk tatıl ama ınş işlerım var halledım kurbanda bende cıkcamm ve hastalık benı bulmazsa:(

alerjın olabılır belkıde cnm
tatılde benım içinde dınlen bızde o fırsat hıc olmuyoo 1 gunluk tatıl ama ınş işlerım var halledım kurbanda bende cıkcamm ve hastalık benı bulmazsa:(

kurbana yakın dikkat et kendine bişeycik olmaz..
bende hasta olacak gibiyim. gelince yorgan falan çıkartıcam üşüyorum sanırım geceleri ev soğuk oluyor :50::50:

kurbana yakın dikkat et kendine bişeycik olmaz..
bende hasta olacak gibiyim. gelince yorgan falan çıkartıcam üşüyorum sanırım geceleri ev soğuk oluyor :50::50:

valla edıyorum cnm ama genede kapıyon bı şekılde mıkrop temız ınsanı secıoo:)

ben yorganla yatıyom valla soğuk sende dıkkat et çunku havaalr gercekten soğudu

ben seviyorum ya yazı insan inanılmaz enerjik oluyor :34::34:

orası öle:)benım için yaz kış fark etmıyoo
kışın hıc deılse 6 da cıkım dıye sevınıyormm
ahh ahh ctesı tatıl olsa şöle ıkı gun yatsam gezsemde desemkı yazı sevıyorum
ben gıbı çalışanlara yaz kış fark etmıyor sanırım:1:
ameleyız nasıl olsa

orası öle:)benım için yaz kış fark etmıyoo
kışın hıc deılse 6 da cıkım dıye sevınıyormm
ahh ahh ctesı tatıl olsa şöle ıkı gun yatsam gezsemde desemkı yazı sevıyorum
ben gıbı çalışanlara yaz kış fark etmıyor sanırım:1:
ameleyız nasıl olsa

erken çıkmak senin için avantaj oluyor :34:

ikiisni de seviyorum yerleri bambaşka ama yaz daha dinamik oluyorumm.
hava karar mı derdin yok , hava sıcak gezebiliyorsun süper oluyor :36::36:

böcük, canım, inşaallah yarın sınavını vereceksin sen, çünkü birkaç yanlışın çıktığını söylüyorsun, çok iyi sonuçlar bunlar, Allah zihin açıklığı versin yarın için sana. içimden bir ses " sen geçtin sınavı " diyor :7:

spedicim, iyi tatiller sana, ne güzel, tatil iyi gelecektir kesin.

adacım bir annenin yüreği böyle çalışıyor demekki. kötüye yorma paşanın uyumasını, hatta değişmeye başlıyor belkide uyku düzeni, çünkü bebekler hergün çok hızlı büyüyor ve değişiyormuş. büyüdükçe anlayacaksın artık.

böcük, canım, inşaallah yarın sınavını vereceksin sen, çünkü birkaç yanlışın çıktığını söylüyorsun, çok iyi sonuçlar bunlar, Allah zihin açıklığı versin yarın için sana. içimden bir ses " sen geçtin sınavı " diyor :7:

spedicim, iyi tatiller sana, ne güzel, tatil iyi gelecektir kesin.

adacım bir annenin yüreği böyle çalışıyor demekki. kötüye yorma paşanın uyumasını, hatta değişmeye başlıyor belkide uyku düzeni, çünkü bebekler hergün çok hızlı büyüyor ve değişiyormuş. büyüdükçe anlayacaksın artık.

ınş cnm ınş.:52::52:
sen nıye gelmıyorsun artık hıc uğramıyorsun nerdeysee:5:

ınş cnm ınş.:52::52:
sen nıye gelmıyorsun artık hıc uğramıyorsun nerdeysee:5:

ders çalışmaya başladım yine :ssz: 3 kasımda sınav.

8-9 defa sınava girenleri gördükçe korkuyorum, sıkı tutmam lazım çalışmaları :31:

internete bir girdimmi çıkamıyorum, o yüzden pc yi uzaklaştırdım kendimden, arada iyice bunalınca bakıyorum ne var ne yok sizlerde diye :34:

ne kadar çok alıntı etmişim ,etmeyince unutuyorum diye :)

selam herkeseee:3:

yavruyla tatil anca bu kadar olur,yemeğe çıktık,ya ana kucağı arabası derken bu ne be valla sırtımız,kolumuz ağrıdı :1: döndük gerisin geri hemen,eşim bir tarafa devrildi ben bir tarafa,oğluşta yatıyor...
dedik tatilde parise gideriz nerdeeeeeeeee
dün açılış ettik son gün de kapanış edeceğiz gibi görünüyor :1:
hamişler haberiniz ola bu işler böyle yavruyla :1:

prijuva umarım hayırlısıyla kucağına almıştır yavrusunu...Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin...

patik...normal dedim dedim beklenen doğum tarihime 2 gün kala sezaryene alındım...içerde doğum başlamıştı,kanamam oluyordu ama ne sancım vardı ne de açılmam...diyeceğim odur ki hayırlısı ne ise o olsun hakkında...

evet bende öyle olucak sanıyorum ,sonzamanalrda normal doğum haberi alamadım maalesef,kendimi sezeryana da hazırladım bakalım..ama öyle priju gibi 1 cm açılma olursa hiç zorlamam sanki o ne öle açılmıyacağı belli zaten.. ki senin gibi sorunlar oluşursa zaten durum belli..hakkımızda hayırlısı...

sürekli paris olmuyo ki zaten ne bilem ne çabuk eskidik bilmem :)
sağol cnm :1:sorma ama gene çemkırdım sonra sevdımm:23:

bende takmıyorumkı sevmem yatırımamacı ılee
nıye laa benı bılezıklere mı boğcaklar sanıyon:)
hasır masır diyonya gülüm ondan aklıma sen geliyon :)

evet cnm hissetmek çok farklı ama artık kemiklerini batırıyor deliyo sanki yerimden fırlıyorum:nazar:sende artık hissedersin bi kaç haftaya:nazar:
epidureli bende istemiyorum komple bayıltsınlar beni:50:
o heyecana dayanamam sanırım..
normalden bende korkuyorumm çok:(
hele dün prijudan sonra dahada korktum:18:
akşam 9 da konuştum 1 cm di.sezeryana alacak 10 da dedi..ben sanıyorum çocuk doğdu 10 gibi..
sabah aradım ablası çıktı..gece 4 te almışlar daha bekleyelim demişler..mahvoldu kız dedi.2 cm olmuş açılması okadar.
Ama şuan yavrusuda oda iyi maşallah.

Bu arada güle güle kullan telefonunu cnm güzel bi jest yapmış eşin:34:
Bende istiyodum ama şimdide alma diyorum işten çıkıcam ya:50:

kemikleri nasıl batıyo valla bende şaşırdım,bakalım bizimkinin tepkileri ne olacak..

:72::72::72:günaydın kızlarr
zafer bayramımız kutlu olsunnnnn

erkencisiniz bugünnn....

patik sağol cnm dünden beri ıhlamur ot vs içiyorum ilaç neymde alıyom banamısın demedi melet yapıştı kaldı :))
doğumu hiç düşünme o anda rabbim hayırlısını kararlıyo..ela mesela 3,5 kilo gözüküyodu sezeryanda iyiki normal olmamış ama meğer yapamıcakmışım normal ÇÜNKÜ 4 kilo üzerinde doğdu ve hiç açılma olmadan...hep hayırlısı diye dua etmiştim..epidural bende istemedim o sırada bişey ters gider ben panikten tansiyon filan heyecanlanırım diye..eşinde demek iğne olayında kafası karıştı..doktorunuz sizi en güzel şekilde bilgilendirir cnm sağdan soldan duyulanlara pek kulak asma çünkü her doğum farklı bir hikayeye sahip...

brck nen o kemikleri nasıl hissediyonus ben hiç elayı hissetmedim kıpraşmıyodu ki...göbüşümün solunda duruyodu hep o taraf daha büyüktü ve hala o taraf daha büyük :)) hatıra kaldı yumurta gibi göbüş...

adaaa helal sana hala paris diyon beee senden başka paris kıbrıs dış hatlara düzenli sefer yapan yok:1:

cnm ot vesaire ile iyileşemezsin ki vitamin al bence,ilaç olarak...ramazanda vitamin azalması olmuştur bünyen zayıfladı heralde..
4 kilo ,maşallah ne güzel beslemişsin bebişini.. eheheh hala göbeğin solu büyük demekki :1:

adacım ben geldım zabanan buraya üsttede yazdımmm:)

bugun gene köydekı gıbı mıdem ağrıo bulanıo ve ıshalım hıc halımyok:(akşam olsun bu mıde olayım cok kötü son zamanlarda ve ctesı sınavda ınş olmaz :5:
sen başka bir hastaneye git en iyisi,pek maceralı geçmiş diğer hastane..

günaydın cnm
benim oğlan pek oynak cnm kıpır kıpır bi yerlerini batırıyo şişiriyo:1:
içerde canı sıkılıyor heralde:52:
ütülerimiz falanda bitti çok şükür yaa
bi biberonu emziğini falan kaynatıcam öyle yani..

ne güzel telaşlar..ohh işinde bitmiş..

bende son 2-3 gün kala biberonları kaynatmıştım..nasıl zevkli bu işler yaaaa
diyodum evin her köşesinde onun izi olucak biberon oyuncak vs...
aynen öyle oldu dış kapıdan bi giriyosun heryerde elanın bişeyi var..
karnaval gibi oluyo bazen ev tutana aşkolsun :))
yürüse naparız bilmem çok yaramaz oldu..
yürüteçle banyoya dalıyo sürekli..kapısı açık olmasın hemen vırt diye oraya koşuyo ne sanıyosa orayı sanırım yıkanmayı sevdiği için orası ayrı bi güzel geliyo ona :))

sizin evde böle olcak şimdi son derli toplu zamanları :)

ya ben bu ela kuzuya çok gülüyom,halleri pek hoş..yerim ben onu :) maşallah..

cnm evt lazım oldukça biberonları açarsın..şimdilik elinin altında 2 tane yeter..hem belki şapur şupur emerde onlarada gerek kalmaz...göğüs için çatlak kremini sakın ihmal etme ama şimdiden bulundur..benim resmen kanatana kdr emmişti halada çatlıyo arada sürüyorum..sağınca daha kötü oluyo memişler :))

oyuncak tabisi erken alma şimdiden..dönence alanbilirsin ama belki onun müziğinle uyumaya alışırda rahat edersin..bizimkisi illa ayakta sallıcan..beşiğin sallanması bile kesmiyo çok hızlı salla diyo yani kafasını sağa sola hıpızlı hareket ettiriyo salla diye :))

dağınıklığa bende gelemiyodum hatta yatakta daha sabah kalkmadan şurayı şöle burayı böle toplarım diyodum proje çiziyodum baktım kafayı yemek üzereyim saldım gitti..odasında hiç durmuyokiii..kışa geldiği için yatak odamdan çıkmamıştı en sıcak odam orasıydı ve orayada beşik aldığım için ordaydı..bu yaz odasında yatırcam dedim ama ne bilim kıyamadım odadan ayırmaya :)) ama yatağıma alıştırmadım kendi beşiğinde takılıyo :)) gündüzleride şimdi tv var diye oturma odasında duruyo yere pikesini yayıyorum yuvarlanıyo debeleniyo oyuncak oynuyo sıkılınca yürüteçe atıyorum kucakta hiç tutmuyorum alıştırma sende sakın :))

ne çok yazdım beeee

dantelli çarşaf gözümde yoktu valla ne serdim ne ettim..zaten kendi yatağımda yatamadımki doğru dürüst o aralar..sancım çoktu nerdeyse oturarak uyuyodum...eskidenmiş o kurdela kafaya bağlayıp gelene gidene gözükmek..:))
ay ben o kurdeleli hallere bayılıyorum :) kısmetse mevlüdü annemin evinde yapıcaz..bana kim gelcek ki uzağım zati...
pikeyi hazırlardan seviyorum bende ama orası anneme kalır heralde o ne derse o olur :) malum onlar bu konularda bizden hevesli..
bende kuğu gibi süzülürüm yatağa ,kaç kere süzülcem bir gelin olduğumda süzülmüştüm birde o zman süzüleyim :)

bugün gecelik sabahlık takımı aldım vip ten galiba yine, süsü püsü pek sade geldi sanırım bişiler eklerim,ama başıma takacağım taç afilli olsun istiyom ikisi süslü hoş olmaz ,geceliği sade bırakabilirim neyse :) kokoş hallerim işte her zamanki gibi :D
garu deıl adamdı ben yolmadan abım fırçayı attıda ınsan olana
bıde acıo cekıom zaten bı iğne acısı eksıktı
ayy bıde test verdım gebelık testı ıle başka test hala gelmışler duduma şey takcaklarmış len dedım verdım ben öle korktumkı bıde mıdeye bakmak için hortum sokuyolar ya ondandan cok korkarım
bende ilk kez duyuyorum sondayı valla öle özel durumlar olmadan takılmıyoki ameliyat vs gibi...
(1 üye ve 9 ziyaretçi)

NENN NE OKUYONUSSS :ppp
HAYRANLARIM ARTTI BEKLİYİM AZ DAHA
9 mu :S
nen sana niye taksınlar sondayı :)))

ayy Allah düşmanıma vermesin o sondayı nen berbat bişi doğuma hazılayın doktor dedi garu geldi sonda takmaya takması bi dert kullanması bi dert doğumdan çıktım habire yatağı kontrol ediyom sanıyom yatağa ediyom :)) çok fena bişi be bide yanıyo ettikçe dudu :))
bak bunu da yeni öğrendim e tabi takılması lazım mantıklı..offf bak bunuda düşüncem şindi..

sağol canım dr çok iyiydi çok memnun kaldım biraz pahalıydı sadce
muayene + test 180 Tl :50::50: özel muayenehane olduğu için oda sanırım...

baş parmağımın yannda kemik çıktı yani nasıl anlatıyım ayakkabı giymekten falan sanırım
bakalım gidelim ne çıkacak bilmiyorum.

burnumda günde en az 50*60 kez hapşuruyorum sabah kalktığım da ayrı gece yatarken ayrı
çıldırdım artık bişeye alerjim var ama ne bilmiyorm...

bugün akşam gidiyoruz didime 2*3 gün sonra aydına geçiyoruz 1 hafta kalıp dönücez
çarşamba da iş başı işte :34::34:

bende yaptırmıştım özelde smear testi öyle pahalı tutmamıştı..
alerji durumu benimde var bahar ayında iyice azıyor ilaç kullanıyorum,bu yüzdende bebek bahara denk gelmesin diye dikkat ettim,
hala arada tutuyor,dikkat ettim klimalı ortamda artıyor,hava değişimlerinde,tozlu mekanlarda..

çok okudum araştırdım bu alerji olayını prof kesilcem :) klimalı ortamda sürekli bulunan kişilerde meyilli isen alerjik durumun oluşuyormuş,o derece iyi değil yani...
bir de kesin tedavisi maalesef yok,ameliyat falan hava cıva..kronike dönüşürse her mevsim yaşanıyormuş..bayaa feci bir durum..
sana da geçmiş olsun canım..

bende yaptırmıştım özelde smear testi öyle pahalı tutmamıştı..
alerji durumu benimde var bahar ayında iyice azıyor ilaç kullanıyorum,bu yüzdende bebek bahara denk gelmesin diye dikkat ettim,
hala arada tutuyor,dikkat ettim klimalı ortamda artıyor,hava değişimlerinde,tozlu mekanlarda..

çok okudum araştırdım bu alerji olayını prof kesilcem :) klimalı ortamda sürekli bulunan kişilerde meyilli isen alerjik durumun oluşuyormuş,o derece iyi değil yani...
bir de kesin tedavisi maalesef yok,ameliyat falan hava cıva..kronike dönüşürse her mevsim yaşanıyormuş..bayaa feci bir durum..
sana da geçmiş olsun canım..

heryerde fiyat farklı herhalde sene de 1 olunca verilir diye düşündüm..
her ay muayene zor o zaman pahalı gelir dr bana çok mantıklı geldi oturdu anlattı
hatta rahim ağzı kalınlaşma ver dedi bu tam nedir bilmiyorum int baktım ilerisi kanser diyor
tedavi yöntemi de smear testi zaten normal olarak bende yaptırdım sonuucu merakla bekliyorum şimdi.

alerjide beni öldürüyor resmen önümüzdeki haftabaşı dr gidicem ne diyecek bilmiyorum :30::30::30:
klimalı ortamdayım devamlı ama bana haftasonu da aynı oluyorum. :16: umarı daha ileri bişeyler olmaz yaaaaaa :44:

heryerde fiyat farklı herhalde sene de 1 olunca verilir diye düşündüm..
her ay muayene zor o zaman pahalı gelir dr bana çok mantıklı geldi oturdu anlattı
hatta rahim ağzı kalınlaşma ver dedi bu tam nedir bilmiyorum int baktım ilerisi kanser diyor
tedavi yöntemi de smear testi zaten normal olarak bende yaptırdım sonuucu merakla bekliyorum şimdi.

alerjide beni öldürüyor resmen önümüzdeki haftabaşı dr gidicem ne diyecek bilmiyorum :30::30::30:
klimalı ortamdayım devamlı ama bana haftasonu da aynı oluyorum. :16: umarı daha ileri bişeyler olmaz yaaaaaa :44:

benimde yara var demişlerdi,iyi huylu mu kötü mü ne diye baktılar,ama bebekten sonrada da baktırmayı düşünüyorum her yıl,
Allah korusun birşey olursa erken tanı en iyisi..benim sonucum iyi çıkmıştı,seninde öyledir canım hiç sıkma canını..

evet haftasonuda oluyor olmuyor değil başka başka sebepleride var yakalınca işte,kaçış yok maalesef..
Sanırım ilaç vericek sanada o ilaçlar çok iyi geliyor kullanmaya çalış ,spreyi falan var birde..Ama şu varki tüm alerji ilaçlarında az da olsa kortizon bulunuyor maalesef,ben spreyi bari hapşırığım o gün azmadıysa sıkmıyorum..
Tabi şimdi gebelik sebebiyle hiç kullanamıyorum, tuttuğunda bebişle birlikte hapşuruyoruz :( göbeğim hopluyo valla, çocukta şaşırdı içimde :D

Son düzenleme:
benimde yara var demişlerdi,iyi huylu mu kötü mü ne diye baktılar,ama bebekten sonrada da baktırmayı düşünüyorum her yıl,
Allah korusun birşey olursa erken tanı en iyisi..benim sonucum iyi çıkmıştı,seninde öyledir canım hiç sıkma canını..

evet haftasonuda oluyor olmuyor değil başka başka sebepleride var yakalınca işte,kaçış yok maalesef..
Sanırım ilaç vericek sanada o ilaçlar çok iyi geliyor kullanmaya çalış ,spreyi falan var birde..Ama şu varki tüm alerji ilaçlarında az da olsa kortizon bulunuyor maalesef,ben spreyi bari hapşırığım o gün azmadıysa sıkmıyorum..
Tabi şimdi gebelik sebebiyle hiç kullanamıyorum, tuttuğunda bebişle birlikte hapşuruyoruz :( göbeğim hopluyo valla, çocukta şaşırdı içimde :D

bu 2. gidişim çok şükür bişey çıkmadı inşallah bunda da çıkmaz.
adet düzenszliğim falan var ama normal dedi dr :34::34: iyice ultrasonla baktı sıkıntı göremedi..

evet bebekle daha kötü çock ne olduğunu şaşırmıştır kendini kasıyorsun sonuçta..
ben şimdi hamile falan olsam çocuk benden bıkar ya bi hapşuruyorum bayılacak gibi oluyorum
dün özellikle ütü yaparken bi başla 10 kez hapşurdum artık en sonunda yattım düşücektim yoksa.
hamielikle tehlikeli de devamlı hapşurmak.

sizden sakladığım oğlum.

oğlan dayıya demişler bizimki de çekerse% 90 böyle bişey olur

$377368_413144872081882_1010319887_n.webp

Back
X