Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sen demeden baktım ona bende bayıldım...
neyse bugünlük bukdr bende bişiler araştırıyım işin ucundan tutayım
patron gitti az çıkamda kırtasiyeden süs neym alıyım :))
davetiye hazırlıcammm

öptüm böcük seni
o özele attığın yeri nasıl bulcem nennnn

bıde benım facede eda var ona bak hacı kuzeye yaptı harıkaa baylcaksın bakabılıon mu arkadaşlarıma ama bılmım
ıyı hadı cnmm
özel bişi olsun
mesela benım kızım olsa uğur böcuk yada kelebek ağırlıklı çalışırdım
erkek olsa arı falan bak sen benmım dedığım kişiye anlarsın demek ıstedığımı

lınk verdım :53::53:hala mı bulamadınnn:53:

ayy cddnmı ben sımdıdn okudgm kıslerı sana sorcm dayanamıyrmda zor tutyrm kendımı hihihih dur baklm

sülememkı
benı en cok etkıleyense cocuğu olmayandı :(orda

bende fatıh 1453 okuyorum ama kafam gıdık anlamıyorum sanırımm sonra tekrar okurum bişiye veremıomkı kafamı
şu iş konusu hallolsaydı keşkee:5:

sülememkı
benı en cok etkıleyense cocuğu olmayandı :(orda

bende fatıh 1453 okuyorum ama kafam gıdık anlamıyorum sanırımm sonra tekrar okurum bişiye veremıomkı kafamı
şu iş konusu hallolsaydı keşkee:5:

işte bende tam onu merak edıyorum sorcam sana ama ogrnmekde ıstemyrm okumak ıstyrm ama neoldu durumu acaba kesınnkocaıs falan aldtyr cıkcak onu heee ay bana bakkk meraklı oldm ama yok yok okucm onu hehe

işte bende tam onu merak edıyorum sorcam sana ama ogrnmekde ıstemyrm okumak ıstyrm ama neoldu durumu acaba kesınnkocaıs falan aldtyr cıkcak onu heee ay bana bakkk meraklı oldm ama yok yok okucm onu hehe

:)essah mı
cıx dımem oku
aman ne paranoyak garusun sen öle kötüye yordun hemen:)

Selam arkadaşlar an itibariyle yeni oturdum oğluşu uyuttum sonra ev işleri :26: Dizlerim ağrıyor, yorgunum gecede olsa selam vereyim dedim . :16::16: Oğlum gündüzleri uyusa ya da uyku düzeni bir oluşsada sahalara geri dönsem keşke :9: K i bakın .

Selam arkadaşlar an itibariyle yeni oturdum oğluşu uyuttum sonra ev işleri :26: Dizlerim ağrıyor, yorgunum gecede olsa selam vereyim dedim . :16::16: Oğlum gündüzleri uyusa ya da uyku düzeni bir oluşsada sahalara geri dönsem keşke :9: K i bakın .

h geldın cnmmmm
ahh ne zor annelık ama bızıde ıhmal etmeyınn hee
hele sen cok ıhmal edıyorsunnn:19:
öpüyorum senı ve paşanı

bu arada herkesı cok özledımm
casperım adaerımde gelmemışş
brck le konuşcam ama knt yok:(
off off
evde yatanlarıda hıc kıskanmıyorummm:37:

h geldın cnmmmm
ahh ne zor annelık ama bızıde ıhmal etmeyınn hee
hele sen cok ıhmal edıyorsunnn:19:
öpüyorum senı ve paşanı

bu arada herkesı cok özledımm
casperım adaerımde gelmemışş
brck le konuşcam ama knt yok:(
off off
evde yatanlarıda hıc kıskanmıyorummm:37:
sol dizim çok ağrıyor hep ayak üstü durmaktan ayrıca sırtımdaki iğne yeri . Şu saat itibariyle akşam yemeğimi (kahvaltılık) yiyeceğim çok acıktım Kaan paşa yeni uyudu aralıksız 8 saat kucağımdaydı . Sulu yemek yemeyi özledim ya 9 aydır hep kahvaltı, dışarıdan , tost, kızartma,makarna bunları tüketiyruz :(:(

Son düzenleme:
günaydın canlar hepimize iyi bir hafta olur inşallah

umarım hepiniz iyisinizdir ben hiç değilim:43:

dün eşimle nikah vardı oraya gidecektik eşimin abisi eltim falan ebrarı da anneme bırakacaktık kayınvalide ile annem karşı karşıya ya apartmanlar tam biz arabadan indik eşimin abisi aldı ebrarı sevdi falan derken görümcem açtı camı kübra buraya getir ebrarı burdan alsın annenler dedi çocuğun karnı aç altı değişecek ben annemlere getiriyorum diye mama yapmadım annem baktığı için normalde bende dedim ki mama yiyecek altı değişecek sevinde götüreyim ben dedim görümce de al götür sevmicem dedi içeri giriverdi kayınvalidem aldı kucağımdan çocuğu bensevelim de götüreyim annenlere dedi bende mama yiyecek anne durmuyo eziyet ediyo dedim tamam biraz dursun dedi görümcemde anne götür sevmeyeceğim dedi.bende annemlere demeye gittim anne ebrar orda birazdan gidin alın diye birde görümcemin yaptığını anlattıyordum derken zil çaldı kayınvalidem kapıda ebrarı getirmiş alın çocuğu diye annem gir falan dedi yok gidiyorum girmicem dedi.

belki de bana diyecekseniz ne var bunda babaannesi halası onlarda da durabilir diye ama kayınvalidem pek umursamıyor çocuğumu çocukların eline falan veriyor bişey olmaz diye geçen hafta kahvaltıya çağırdı keşkek yapmış ebrara da verdi 3-4 çay kaşığı çocuk bütün gece durmadı gaz yaptı çocukta gaz ilacı bile fayda etmedi çocuğa o yüzden onlara bırakmak istemiyorum çocuğumu

nikahtan geldikten sonra eşim telefonunu orda unutmuş onu almaya gitti 1 saat gelmedi geldiğinde de yüzü asıktı doldurmuşlar yani eşimi akşamdan beri öyle davranıyo bana bende hiç sesimi çıkarmıyorum yoruldum artık kızlar birilerinin yükünü omzumda taşımaktan yoruldum:43::43::43::43:

tanemm cnm benım yaaa ınş ılerkı dönemlerınde rahatlarsıncnm
huysuz senınkı bıraz sanırım
yardımcı olanın yokmu görumce anne kardeş falan
cok zordur emınım
ama süreklıde o tür beslenme süt nasıl olacak kendınıde hasta edersın
kucağa çok mu alışkın 8 saat aralıksız kucakta demışsınde:53:ben okurken yoruldumm
bebeklerı en ıyısı hıc kucağa almıycaksın
pişş pişş olduğu yerdee

mutlum yaa ne zor demı aıle olmak kendı derrtlerın yetmıyo bıde diğer aıleyı ve aılenı ıdare etmek zorunda kalıyorsun:37:valla zor
Allah kolaylık versın
bıde bu erkeklerın dolduruşa gelmes yok mu :57:

günaydın canlar hepimize iyi bir hafta olur inşallah

umarım hepiniz iyisinizdir ben hiç değilim:43:

dün eşimle nikah vardı oraya gidecektik eşimin abisi eltim falan ebrarı da anneme bırakacaktık kayınvalide ile annem karşı karşıya ya apartmanlar tam biz arabadan indik eşimin abisi aldı ebrarı sevdi falan derken görümcem açtı camı kübra buraya getir ebrarı burdan alsın annenler dedi çocuğun karnı aç altı değişecek ben annemlere getiriyorum diye mama yapmadım annem baktığı için normalde bende dedim ki mama yiyecek altı değişecek sevinde götüreyim ben dedim görümce de al götür sevmicem dedi içeri giriverdi kayınvalidem aldı kucağımdan çocuğu bensevelim de götüreyim annenlere dedi bende mama yiyecek anne durmuyo eziyet ediyo dedim tamam biraz dursun dedi görümcemde anne götür sevmeyeceğim dedi.bende annemlere demeye gittim anne ebrar orda birazdan gidin alın diye birde görümcemin yaptığını anlattıyordum derken zil çaldı kayınvalidem kapıda ebrarı getirmiş alın çocuğu diye annem gir falan dedi yok gidiyorum girmicem dedi.

belki de bana diyecekseniz ne var bunda babaannesi halası onlarda da durabilir diye ama kayınvalidem pek umursamıyor çocuğumu çocukların eline falan veriyor bişey olmaz diye geçen hafta kahvaltıya çağırdı keşkek yapmış ebrara da verdi 3-4 çay kaşığı çocuk bütün gece durmadı gaz yaptı çocukta gaz ilacı bile fayda etmedi çocuğa o yüzden onlara bırakmak istemiyorum çocuğumu

nikahtan geldikten sonra eşim telefonunu orda unutmuş onu almaya gitti 1 saat gelmedi geldiğinde de yüzü asıktı doldurmuşlar yani eşimi akşamdan beri öyle davranıyo bana bende hiç sesimi çıkarmıyorum yoruldum artık kızlar birilerinin yükünü omzumda taşımaktan yoruldum:43::43::43::43:

mutlu böyle okuyunca acaba ben de mi böyle sorunlar yaşayacağım diye korkuyorum yaaa :30: inş herşeye burnunu sokan kayınvaliden de ve bu tavından kurtulursun herşeye karışmaz artık :20:

böceğim spediymmm kendimi çok yalnız hissediyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya ben kimim neyim bilmiyorum yaaa gerçekten bilmiyorum sıkıldım artık herkesi idare etmekten kendimi idare edemiyorum

böceğim spediymmm kendimi çok yalnız hissediyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya ben kimim neyim bilmiyorum yaaa gerçekten bilmiyorum sıkıldım artık herkesi idare etmekten kendimi idare edemiyorum

canım kendimi senin yerine koyunca inanılmaz kötü oldum.
ama tavrını koy o çocuğun annesi sensin canım benim :34: bakımı herşeyi sende bence yaptığın ile çokta haklısın..

canım kendimi senin yerine koyunca inanılmaz kötü oldum.
ama tavrını koy o çocuğun annesi sensin canım benim :34: bakımı herşeyi sende bence yaptığın ile çokta haklısın..

ya sevsinler ben sevmesinler demiyorum ama onu bunu çocuga veriyo dediğim zamanda bişey olmaz diyo bana keşkek verdiği gün uyutamadım çocuğu bir türlü durmadı sabaha kadar ağlayıp durdu yavrum sürekli ne kendi uyudu nede beni uyuttu çok korktum acaba bi yerine bişeymi oldu diye

Back
X