Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım kararsızım.. şu anda ilk gün gibi değilim biraz daha iyiyim..haa eninde sonunda bırakıcam ama bu süre 1-2 ayı geçmeyecek..

anladım cnm
şuan kım bakıyordu meleğıne:69:
eğer durum musaıt ıse en azından 1 yaşına kadar kendının bakması daha ıyı derım ben

selamlarr :3:
ben çok kötü alerji oldum her yanımı kıpkırmızı ve kaşınıyo :( geceleri zor uyuyorum...yumurta ve domatesi çok yemedim halbuki niye oldu anlamadım..balık yedikten sonra böyle oldu onunla da olmaz sanki ama anlamadım ki..tabi etek giyemedim görüntüden sebep,pantolon deydikçe deli gibi kaşınıyo :((

patiğimmm unnadoya baktınmı canım???
sabahtan işim vardı canım hep kaçırmışım, o gösterdiğim şapkaların satışı var heheh demek ördürüyorlar ,kimbilir köylere ördürüyoladır 3 kuruşa,satıyolar kaç paraya ...ben kendim örerim kalsın 25 tl leri :))

haftasonu mahmutpaşa 'ya gittik bebek mağazalarını olduğu bir han var ,havuz han dı sanırım...eksikleri tamamladık sayılır..çok abartmadım kalıyo dendiği için ,yeticekmi meraklardayım :D

patiğim geçmiş olsun canım bebiş güle güle giysin cicilerini güle güle kullansın aldıklarınızı canım

anladım cnm
şuan kım bakıyordu meleğıne:69:
eğer durum musaıt ıse en azından 1 yaşına kadar kendının bakması daha ıyı derım ben

canım çok şükür borcumuz harcımız yok...
şu anda annem bakıyor, çokta iyi bakıyor ama ben çok özlüyorum.. sanırım bayramdan sonra bırakırım...

selamlarr :3:
ben çok kötü alerji oldum her yanımı kıpkırmızı ve kaşınıyo :( geceleri zor uyuyorum...yumurta ve domatesi çok yemedim halbuki niye oldu anlamadım..balık yedikten sonra böyle oldu onunla da olmaz sanki ama anlamadım ki..tabi etek giyemedim görüntüden sebep,pantolon deydikçe deli gibi kaşınıyo :((
sabahtan işim vardı canım hep kaçırmışım, o gösterdiğim şapkaların satışı var heheh demek ördürüyorlar ,kimbilir köylere ördürüyoladır 3 kuruşa,satıyolar kaç paraya ...ben kendim örerim kalsın 25 tl leri :))
haftasonu mahmutpaşa 'ya gittik bebek mağazalarını olduğu bir han var ,havuz han dı sanırım...eksikleri tamamladık sayılır..çok abartmadım kalıyo dendiği için ,yeticekmi meraklardayım :D
canım çok geçmiş olsun... umarım o değildir ama biizm topikteten 2 arkadaş olmuştu alerji, hamilelikte oluyormuş, kaşınmaktan geceleri uyuyamadılar.. doktor en son cortizonlu iğne vermişti birine.. yani geçmezse bi doktora görün...
şapkalar evt çok pahallı, ama örnek olması açısından bakılabilir... çoook tatlılar yaaa.. bende hem yiğenlerime hemde İNCİM'e örcemm...

ohh bitirdin desene alıiverişi... doğdugunda ne demek istediğimizi anlıycaksın canım.. gerçekten çok fazla kullanılmıyor... gerçi benimki istisnaydı çok ufak doğduğu için amaa...
güle güle giyinsin minik prensin:))

mutlukız saol canım...

bu arada balık yüksen alerjen miş :53: nasıl balık yiyeceğim ben şimdi,yemem şart :( doktora gidecek hiç vaktim yok ,offff :(

lamem ne denır bılmem ama ben olsam 1 yaşına kadar enazından çalışmazdımama sonra alışırsında hiç çalışmzsın:)bırakamzsın
anneler bızden cok daha ıyı bakar ama anne olunca herşey daha farklı oluyordur emınım

patıkçım gecmıs olsun cnmm :38:ınş hemen düzelırsın tatlım
aldıklarınızı güle güle kullanırsınız ınş

canım çok şükür borcumuz harcımız yok...
şu anda annem bakıyor, çokta iyi bakıyor ama ben çok özlüyorum.. sanırım bayramdan sonra bırakırım...

canım çok geçmiş olsun... umarım o değildir ama biizm topikteten 2 arkadaş olmuştu alerji, hamilelikte oluyormuş, kaşınmaktan geceleri uyuyamadılar.. doktor en son cortizonlu iğne vermişti birine.. yani geçmezse bi doktora görün...
şapkalar evt çok pahallı, ama örnek olması açısından bakılabilir... çoook tatlılar yaaa.. bende hem yiğenlerime hemde İNCİM'e örcemm...

ohh bitirdin desene alıiverişi... doğdugunda ne demek istediğimizi anlıycaksın canım.. gerçekten çok fazla kullanılmıyor... gerçi benimki istisnaydı çok ufak doğduğu için amaa...
güle güle giyinsin minik prensin:))

benimkiside ufak mı gelicek nedir :( topikte herkesin bebişi 500 gr dan aşağı değil..600-700 olanlar falan var..

benimki 370 gr dedi doktor..gelişimi iyi dedi ama anlamadım bnmki kadar zayif olanı yok..

benimkiside ufak mı gelicek nedir :( topikte herkesin bebişi 500 gr dan aşağı değil..600-700 olanlar falan var..

benimki 370 gr dedi doktor..gelişimi iyi dedi ama anlamadım bnmki kadar zayif olanı yok..

canım önemli olan gelişimi... herkesin bir olmuyor, seninki minyon olur belkide... hem dur son haftalarda çok kilo alıyorlar.. bekle bakalım annesi... ayrıca minnak ta glese dışarda hızla büyüyorlar hiç merak etme sen.. bak benimki 2150 ye kadar düştü... ama kocaman oldu çok şükür:)

böcüğüm.. bende sen gibi düşünüyorum.. ama borcumuz yeni bitti, tam rahat edicekkende işten ayrılıcam... yani bu yüzden karasızım biraz..birkaç ay kazanıp gezip tozsakmı diyorum sonra ama kızımın bu zamanalrını bir daha göremiycem diyip ayrılıyım diyorum... gelgitlerdeyi yaniii

böcüğüm.. bende sen gibi düşünüyorum.. ama borcumuz yeni bitti, tam rahat edicekkende işten ayrılıcam... yani bu yüzden karasızım biraz..birkaç ay kazanıp gezip tozsakmı diyorum sonra ama kızımın bu zamanalrını bir daha göremiycem diyip ayrılıyım diyorum... gelgitlerdeyi yaniii

anlıyorum cnm gerçekten zor bı durum çalışsan gene onun için ,çalışmasan gene onun için sonucta 1 yıl ara verıp sonra çalıştığında da aynı şeylerı düşünüyor olabılırsın yanı bu zamanları bıdaha gelmez dıye işten soğabılırsın sonra çalışmak zor gelebılır falan

anlıyorum cnm gerçekten zor bı durum çalışsan gene onun için ,çalışmasan gene onun için sonucta 1 yıl ara verıp sonra çalıştığında da aynı şeylerı düşünüyor olabılırsın yanı bu zamanları bıdaha gelmez dıye işten soğabılırsın sonra çalışmak zor gelebılır falan

böcummmaynen oyle bu zamanlrın sonu gelmez bend euzluyorum ama napayım calısyorum calısmasamda ıdare ederz ama işte hersy onlrn rahatı ıcnnn. bak kocaman oldu paşam hala ıcım gıdyr onu bırkaıkırken ama yapcak bişi yok allah yardımcımz olsun

canım önemli olan gelişimi... herkesin bir olmuyor, seninki minyon olur belkide... hem dur son haftalarda çok kilo alıyorlar.. bekle bakalım annesi... ayrıca minnak ta glese dışarda hızla büyüyorlar hiç merak etme sen.. bak benimki 2150 ye kadar düştü... ama kocaman oldu çok şükür:)
inşallah canım,doğsunda zamnında zaten zayıflığından geçicem artık..inci kaçıncı hafta da doğmuştu ?
selam kızlar nasılsınızz bakalım....
hoşgeldin güneş :3:

böcummmaynen oyle bu zamanlrın sonu gelmez bend euzluyorum ama napayım calısyorum calısmasamda ıdare ederz ama işte hersy onlrn rahatı ıcnnn. bak kocaman oldu paşam hala ıcım gıdyr onu bırkaıkırken ama yapcak bişi yok allah yardımcımz olsun

Rabbım herkesın yardımcısı olsun cnm her dönem cocuklarımızın cok güzel(cocuğum varmış gıbı konuştum)
ama hayat şartları maalesef çalışmamızı gerektırıyo
her şeyımız olsada eğıtım için daha ıyı yerlere gelmesı için çalışmalyız

sana bır örnek vermek ıstıyorum
benım annem ev hanımı
en yakın arkadaşımın annesı modelıst her zmn ne derdı bılın mı
annelerımızı değışelım mı bende annemı yanımda ıstıyorum:(yok ben annemı sevmmıyorum derdı ınan annesınden nefret ederdı
onu başkalarına bırakıp çalıştığı için bende aksıne onun annesını ıdol edınmıştım cok zekı çalışkan tam bı anne bence
bu arkadaşımla aramda 3 yaş var ben büyüğüm ama ılk orta lıse hep bırlıkte büyüdk 20 yılımız bırlıkte gectı ne demek düşün
ama bu hep aynı şeyı derdı
noldu bılıyon mu
şimdık öğretmen oldu ve aynı mahallede geçen demıştım yaa
annesı çalışmasa onu samsunlarda okutamazdı balıkesırde anadolu öğretmen lısesınde okutamazdı
yanı herkes ıster evladının her anı yanında olsun ama mumkun olmuyoo maalesef olanlar ıse cok şanslı ama bence kadın cocuğu olmasada bır erkeğe bağımlı olmamalı
ben mesela ehlıyet aldım kocama demem benı götr cok havalardayım :21::1:yanı bununn gıbı cok örnek var
ama nolursa olsun hakkı ödenmez
bız onları bırakırsakta onlar için bunu cocukken anlamazlar ama ılerde bızı anlıycaklardır

ben anne değilim mesela
aklıma hep yeğenlerım gelır gözlerım dolar:5:şuan 16 yaşında erkek yeğenım var boyu 1.90 deve gbı:)bana teyze dıoo annemsın dıoo bıtıyom ya ılk göz ayrımm
cok ayrı o
annesı çalışıyordu bızde kalırdı annemle ben bakardım
hazır bezler yoktu moklarını yıkardım:1:cok baktım cokk annesı gece benıdır götururdu uyurdu ben uyanıp altını temızler süt ısıtrdım falan daha 10 yaşındaydım
diğer yeğenlerımde hep benımle büyüdü
komşularıız hep derdı senın hakkını nasıl öduycekler
şimdık yeğenlerımın coğu bana anne dıyoo:)nasıl mutlu oluom anne olsam nasıl olurum bılmem
cocukların her dönemı güzel bence

selam kızlarrrr
doktora gidip geldik, hafif bir grip olmuşuz, şu an sadece burun akıntımız var ama genede doktor amca şurupla burun spreyi verdi. sprey tamamda şurubu kullanmakda kararsızım.

iki gün sonra hem kontrole hemde kan sayımı için gitmemiz lazım, aç karnına götürücem ve kolundan kan alacaklar,, ayy nası tutucam nası dayanıcam hiç bilmiyorum.

artık sofra yemeklerine ve günlük inek sütüne geçebilirsiniz devam sütü almayın dedi, pek içime sinmedi ama bilmiyorum napıcağımı.

herkeslerde iyidir inşallah.

lamem tekrar tekrar söylüyorum eğerki kuzunun bakımıyla ilgili bir sorunun yoksa, annenle anlaşabiliyorsan (beraber kalıyorsanız) bence işini bırakma konusunu bikez daha düşün.

Back
X