Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Selaamm

Gunüm gecem parayla geciyo oglusum 4.5 aylık oldu 4.ayı bittiği gun dönmeye başladı düşecek diye cok korkuyorum ya yere yatak yaptım aksama kadar orda debeleniyoruz :))

Bı kaç gündür iyice dillendi agularr havada uçuşuyor 10da uyuttum acmış gözünü sipa

parayla mı:52::60:mısırdan amcamı cıktı hacuu

şaka bı yana anladım ben sana paşa dıonnn
uyy yerım onu maşallah cnnm hepsı ne cabuk büyüyooo :nazar::nazar:

günaydın hayırlı sabahlar canlar umarım herkez iyidir ben uykusuzlukla boğuşuyorum
ebrar kuzum hiç yerinde durmuyor gece sürekli ağlıyo ara ara uyuyo ne yapacağımı şaşırdım yaaaa

günaydın gızlaaaa garulaaa hamişleee

yine bir iş sabahııııı apar topar eloş ananeye..karga tulumbaa arabada gelene kadr haşatımı çıkarıyo 1 saniye oturmuyor çünküüüü

sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım daha o sebeple hepinizden bi haberimmm

hee selam getirdim sizee:10: brck le görüştük dünn 15 günlük olmuş paşası ama brck biraz bunalmışş normal olarak bizde o şekilde atlattık lohusalığıı..annesine geçmiş değişiklik olsun diyeee
bu arada havasını attı garuya bülenzük takmışlarrr kayganasııı yaneee....tarihe geçtiler yani :PPP

yine bir iş sabahııııı apar topar eloş ananeye..karga tulumbaa arabada gelene kadr haşatımı çıkarıyo 1 saniye oturmuyor çünküüüü

hee selam getirdim sizee:10: brck le görüştük dünn 15 günlük olmuş paşası ama brck biraz bunalmışş normal olarak bizde o şekilde atlattık lohusalığıı..annesine geçmiş değişiklik olsun diyeee
bu arada havasını attı garuya bülenzük takmışlarrr kayganasııı yaneee....tarihe geçtiler yani :PPP

günaydın hacuu
napan
dün senın resımlere baktım facede ek iş bulmuşsun:27:
hayrlı olsun pamık şekercı

ben ıyyım sen nasılsın eloş nasıl

ooo brck e bak msj attmda dımedı göruyon mu du ben bı tebrık edem bugun onu
kayganaya bak bee :52:kıskandım yemınleeee
sakın karttan alıp brck e ödetmesınler

günaydın canım hoşgeldin her sabah ben aynı durumu yaşıyorum canım ebrar kuşla ya kusuyo üzerime ya saçımı çekiyo mutlaka bişeyler yapıyo canım

aleyküm selam canım ilk zamanlar insan gerçekten çok bunalıyo bizim ki birde kıştı yani bir yere çıkamadık biricik yine şanslı havalar o kadar kötü değil şaşırdım kayınvalideye bilezik takmışlar ne mutlu ona

ÇENENİS DÜŞMÜŞ YORULDUM ATLIYA ATLIYA OKUDUM ANCA BUKDR....

bu şapkanın asimetrikliğinde bozukluk var gibi balcım ..bence kafaya oturmuyo :))

bakarak çıkartılır balım yaa..ben genelde öle çıkartırım örnekleri..
bak bu daha kolay gibi ,zor gelirse diğeri
sevimli baykuş şapka

battaniye değildi böcük poposunda uğur böcüğü olan badi idi :)

kredi borcunuz bittimi yavru birikime geçiyon?

cnm ben renk olarak dedimmm
örnek anlama annem yapar sanırımmm
sağol kuşumm

ok cnmm bi yoğunluğum geçsinnn

böcüüük bu poz senin için :))

Eki Görüntüle 519741

ayyy bayıldım kuzuuuuu yaaaaaaa

haticecim saol canım,doktorun banyodan öncemi dedi..ben hep sonrasında diye duydum canım ondan,yanlış anladım heralde..öncesinde sürerim tabi masaj yaparım ne var onda...
banyodan sonra bişi sürdün mü canım ? ve diğer arkadaşlar banyo sonrası bebelerinize ne sürüyosunuz..losyon mu ?

sebamedin vücut yağı var hem mis kokuyo hemde ela bayılıyo banyodan sonra yağlıyorum masaj yaparak mest oluyoo resmennn

günaydnnnn
dıreksıyon sınavındanda gectım şükürr:52::52::52:
hadi gözün aydın hacıı ıslatakmıı

selamlarr :3:
ben çok kötü alerji oldum her yanımı kıpkırmızı ve kaşınıyo :( geceleri zor uyuyorum...yumurta ve domatesi çok yemedim halbuki niye oldu anlamadım..balık yedikten sonra böyle oldu onunla da olmaz sanki ama anlamadım ki..tabi etek giyemedim görüntüden sebep,pantolon deydikçe deli gibi kaşınıyo :((

sabahtan işim vardı canım hep kaçırmışım, o gösterdiğim şapkaların satışı var heheh demek ördürüyorlar ,kimbilir köylere ördürüyoladır 3 kuruşa,satıyolar kaç paraya ...ben kendim örerim kalsın 25 tl leri :))

haftasonu mahmutpaşa 'ya gittik bebek mağazalarını olduğu bir han var ,havuz han dı sanırım...eksikleri tamamladık sayılır..çok abartmadım kalıyo dendiği için ,yeticekmi meraklardayım :D

cnm geçmiş olsunn
hiç gelmedi başıma bilmem ne aceppp
ben balık yiyememiştim ilk aylar mevsimi değil diye ozmn balık hapı istedim doktorda hapını kullancana konserve ye daha faydalı dedi
yani eloş pek balık yiyemeden dünyaya geldi cnmm ama ceviz çok tükettim belki onun eksiğini kapatmıştır
benimkiside ufak mı gelicek nedir :( topikte herkesin bebişi 500 gr dan aşağı değil..600-700 olanlar falan var..

benimki 370 gr dedi doktor..gelişimi iyi dedi ama anlamadım bnmki kadar zayif olanı yok..

cnm biraz ırsi bence bu bebişler sağlıklı gelişimi normal olsunda kilo önemli değil alınır verilir...
selam kızlarrrr
doktora gidip geldik, hafif bir grip olmuşuz, şu an sadece burun akıntımız var ama genede doktor amca şurupla burun spreyi verdi. sprey tamamda şurubu kullanmakda kararsızım.

iki gün sonra hem kontrole hemde kan sayımı için gitmemiz lazım, aç karnına götürücem ve kolundan kan alacaklar,, ayy nası tutucam nası dayanıcam hiç bilmiyorum.

artık sofra yemeklerine ve günlük inek sütüne geçebilirsiniz devam sütü almayın dedi, pek içime sinmedi ama bilmiyorum napıcağımı.

herkeslerde iyidir inşallah.

lamem tekrar tekrar söylüyorum eğerki kuzunun bakımıyla ilgili bir sorunun yoksa, annenle anlaşabiliyorsan (beraber kalıyorsanız) bence işini bırakma konusunu bikez daha düşün.

geçmiş olsun cnmmm
elinin üstünden şırınga ucunu batırıp tüpe damla damla aldılar mahfolmuştum kolundan okdr sıkıntı olmaz sanırım ama genede evlat insan dayanamıyoo

canım sağıyorum sütümü, ama sanki azaldı gibi...o da ayrı bir dert zaten..
canım 10 ay işsizlik maaşı alıcam.. zaten kızım biraz daha büyümüş olcak... belki o zaman bakarım iş.. ama şu anda çalışmak istemiyorum bu kesin...
sağolsun eşim maaşeını elime verir ve o benden ister.. bu konularda sıkıntımız yok...

oo hemen hemen aynıymışız canım...
maşallah inci meleğe..

çok geçmiş olsun canım... inş. bir an önce atlatır...
canım annem evinde bakmaya başladı, maalesef anneannem rahatsızlanınca oraya geldi... dolayısı ile her sabah bırakıp akşam alıyorum ama düzne bozulmaya başladı, gündüz kızımı sürekli uyutuyorlar.. gecede bölük börçük uyuyor... normalde gündüz 3 saat gecede deliksiz uyurdu sabaha kadar...işte böytle olunca ben daha bir gaza geliyorum işten ayrılmak için

cnm ama zorla uyutamazlar mutlaka uykusu geliyodur...
mesela ela uykusu gelsin bi bağrıyo istersen uyutmaaa oyuncak filan veriyom az oyalansın diye fıydırıp atıyooo
yanii incide uyukluyodurrr annecikte uyutuyodurrrr
keşke gecede uyusa..yani daha minik ela ozmnlar gecede gündüzde düzenli uyuyordu...

Selaamm

Gunüm gecem parayla geciyo oglusum 4.5 aylık oldu 4.ayı bittiği gun dönmeye başladı düşecek diye cok korkuyorum ya yere yatak yaptım aksama kadar orda debeleniyoruz :))

Bı kaç gündür iyice dillendi agularr havada uçuşuyor 10da uyuttum acmış gözünü sipa

nan zorla nazar deydircen paşayaaa
mşllh diyim bareee

günaydın hacuu
napan
dün senın resımlere baktım facede ek iş bulmuşsun:27:
hayrlı olsun pamık şekercı

ben ıyyım sen nasılsın eloş nasıl

ooo brck e bak msj attmda dımedı göruyon mu du ben bı tebrık edem bugun onu
kayganaya bak bee :52:kıskandım yemınleeee
sakın karttan alıp brck e ödetmesınler

hee ek iş nan napam hayat pahalııı
nan ne garusun nerden aklın ageldi kart olayı

ayyy unuttum bak özellikle böcüke de dedi mesajı boş geldi diyeee

günaydın canım hoşgeldin her sabah ben aynı durumu yaşıyorum canım ebrar kuşla ya kusuyo üzerime ya saçımı çekiyo mutlaka bişeyler yapıyo canım

aleyküm selam canım ilk zamanlar insan gerçekten çok bunalıyo bizim ki birde kıştı yani bir yere çıkamadık biricik yine şanslı havalar o kadar kötü değil şaşırdım kayınvalideye bilezik takmışlar ne mutlu ona

hoşgördük cnmmm
ebrar dişmi çıkarıyo elada diş zamanı uykusu çok kötüydü şimdi düzelmeye başladıı

merhabalar hatunlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.biz iyiyiz hamdolsun.ama artık uyumakta benim için zor kalkmakta.hele işe gelmek zoruma gidiyor artık.valla sabah kayganyı kıskandım.kalktı geçti mutfağa çay koydu kahvaltı hazırladı ooohh.:ssz:neyseki az kaldı bende izne ayrılıcam hayırlısıyla.

tşkler balım
hee ıslatak:1:ama önce elıme geçsın harç falan yatcak daha:ssz:sonra ıslatırık

ayy kart nasıl gelmes ınsanın aklına yaa benım ılk o geldı herşey beklerım ben onlardan:27:ınş öle bişi olmass
he banada dedı benım msj boş gtmış ama cvpta vermış hee eferım ona
dıyceklerımı tahmın etmı zaar akşama bı arayımda cok cekınıyom yaa musaıt neyım olmaz dıye:17:

bal kaçırmışsın ama bızım elada yürüyo artık hatta geçen ay başlamıştı sımdık koşuyoo:1:rsım ekledımalbume bak teyzesıı

nevgülüm az kaldı cnm sık dişini:38:

iyi günler kızlar, hepinize güzel günler olsun inş.

böcüğüm evet sana attım mesajı, 10 dk da mesaj sınırı da bayılttı beni burda :))

nevgül hoşgeldin cnmmm
ayy kendi hamişliğim geldi aklım atosun gibiydim :)) gören korkuyodu sağda solda doğurcam diye :))
kayganada mşllh rahata bak hanımda..neyse onunda son günleri bebiş gelsin bak çay keyfi yapabilcekmi :))

böcük nen niye çekiniyon müsait değilse ya bakmaz yada değilim der ala ala..

mşllh ela kuzuya büyüdümü ne okdr daha dün ilk fotosunu koyduğun gün geldi aklım adu bakem daha bakmadım fotoyaa

nevgül hoşgeldin cnmmm
ayy kendi hamişliğim geldi aklım atosun gibiydim :)) gören korkuyodu sağda solda doğurcam diye :))
kayganada mşllh rahata bak hanımda..neyse onunda son günleri bebiş gelsin bak çay keyfi yapabilcekmi :))

böcük nen niye çekiniyon müsait değilse ya bakmaz yada değilim der ala ala..

mşllh ela kuzuya büyüdümü ne okdr daha dün ilk fotosunu koyduğun gün geldi aklım adu bakem daha bakmadım fotoyaa

bugun eve gıdınce arayım o vakıt

he kocaman oldu cnm 10 aylık artık:nazar:

deliasena hoşgeldin...

böcük koca sıpa olmuş mşllhhh oda aynı benim ela gibim erkeğe benziyyy :))

deliasena hoşgeldin...

selaaammm :119:

kaç yaşındasınkı patığım:17::17:
ben 25
bence aslında erken anne olmak cok güzel boyunca kzın olcak oğlun olcak arkadaş gıbı ama hayat şartları maalesef
yaşım şuanda ıdeal aslında eşimde 30 a yaklaştı seneye düşnsem öbür sene yapsam 27 olcam bende:ssz:
30 um ama daş gibiyim :P

enem bak gördünmü şampiyon biricik :) daha da kimse olmaz :)

ÇENENİS DÜŞMÜŞ YORULDUM ATLIYA ATLIYA OKUDUM ANCA BUKDR....

cnm ben renk olarak dedimmm
örnek anlama annem yapar sanırımmm
sağol kuşumm

ok cnmm bi yoğunluğum geçsinnn

ayyy bayıldım kuzuuuuu yaaaaaaa

sebamedin vücut yağı var hem mis kokuyo hemde ela bayılıyo banyodan sonra yağlıyorum masaj yaparak mest oluyoo resmennn

hadi gözün aydın hacıı ıslatakmıı

cnm geçmiş olsunn
hiç gelmedi başıma bilmem ne aceppp
ben balık yiyememiştim ilk aylar mevsimi değil diye ozmn balık hapı istedim doktorda hapını kullancana konserve ye daha faydalı dedi
yani eloş pek balık yiyemeden dünyaya geldi cnmm ama ceviz çok tükettim belki onun eksiğini kapatmıştır

cnm biraz ırsi bence bu bebişler sağlıklı gelişimi normal olsunda kilo önemli değil alınır verilir...

geçmiş olsun cnmmm
elinin üstünden şırınga ucunu batırıp tüpe damla damla aldılar mahfolmuştum kolundan okdr sıkıntı olmaz sanırım ama genede evlat insan dayanamıyoo

cnm ama zorla uyutamazlar mutlaka uykusu geliyodur...
mesela ela uykusu gelsin bi bağrıyo istersen uyutmaaa oyuncak filan veriyom az oyalansın diye fıydırıp atıyooo
yanii incide uyukluyodurrr annecikte uyutuyodurrrr
keşke gecede uyusa..yani daha minik ela ozmnlar gecede gündüzde düzenli uyuyordu...
nan ne uyuşuksun kendin örsene ,annende bebek bakıyo :P
ay bir ben değilim demek ki yiyemeyen rahatladım hamiş topiğinde paso yiyolar canımı sıkıyolar benim :D almıyım diyom bende balık yağı hapını doktorun öle dediyse iyi işte haftada 1 onu yerim..bir iyileşeyim denicem yine bakalım yapıcak mı...
eloşa çok gülüyom ben yaa yeri monu,uykusu gelince elindekini atıyo demek,içinden ne oyuncağı uyucam ben diyo demek ki :9:

heh yağınıda aldım canım havuzlu handa peşine indirim vardı şampuanı ,yağını,pişik kremini alıyım dedim sebamed aldım gitti..
şimdi 10 numara soru yağını ne zamndan başladın sürmeye,ilk günleri sürülmesin felan diyenler var ?? Adanın dediği gibi suyuna damlatarak başlıyım diyom yavaş yavaş mı geçiyim..
merhabalar hatunlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.biz iyiyiz hamdolsun.ama artık uyumakta benim için zor kalkmakta.hele işe gelmek zoruma gidiyor artık.valla sabah kayganyı kıskandım.kalktı geçti mutfağa çay koydu kahvaltı hazırladı ooohh.:ssz:neyseki az kaldı bende izne ayrılıcam hayırlısıyla.

çok zor di mi ben böyle zorlanıyom yaa,uykum geliyo ,beslenmeler düzenli ve iyi olmuyo...
ben de 32. haftada hemen çıkıcam hiiiiç beklemicem...

bugün ne süt,ne peynir,ne meyve almamışım sabah uyku sersemliğiyle :((
öğlen yoğurt çıktı neyse ki ..ama bnm perhiz yalan tabi çünkü salçalı yemek yasaktı ama burada yemekler bol salçalı oluyo :(( işte çalışma zorluklarından biri..aç kalmamak adına yedim biraz..

caspeerrr maşallah paşana :nazar:

kızlar eklemek isterseniz tabi, özelden face adresimi yazayım da benide ekleyin, çok merak ediyorum sizleri, özelliklede kuzularınızı.
az önce böcükle bunun için mesajlaşıyorduk, pek beceremedik:1:

deliasena hoşgeldin...

hee kocaman oldu
saç maç yok anasına cekmış onunda saçları seyrek bana cekseydı ohoo
he ablasıda daha cok erkeğe benzıyordu bebekken
brck in ömer paşasını gördüm şinci faceteee..çok tatlı minik suratlı yaaa mşllh onaaa

ana benden bakem dıycemde bende eklı deıldı senden bakar mıyım olur mu öle
kızlar eklemek isterseniz tabi, özelden face adresimi yazayım da benide ekleyin, çok merak ediyorum sizleri, özelliklede kuzularınızı.
az önce böcükle bunun için mesajlaşıyorduk, pek beceremedik:1:

nsıl len beceremedık manyak garu
bırden pat dıye yazınca başkasına yazdın sandım:37:

Back
X