hem kendini beğenmiş, hem evli adamla birlikte

Herkes neyin ne olduğunu biliyorsa,nasıl para kazandığını, ozaman sizi kıyaslicak hic kimse olamaz.e bu durumda annesi sadece kendisini kandirir.ozetle dert ettiğiniz şeyi bence sadece kendiniz kiskandiginiz için dert ediyorsunuz. Yoksa kimene ,size ne ,sinir olucak ne var. Herkes kendi yolunda yürür. Annesi falan bahane geldimi dinleme geç başka odaya bitti.ama sizinde aklınız onun hayatında bence.

O kız sizin iddianızla bir şekilde yolunu bulmuş alan razı veren razı.
Sizde sizin bildiğiniz doğru yollardan yolunuzu bulsanız da aileniz de bizim kızımız böyle iyi diyebilse değil mi?
Netice de zina yapmadan kariyer yapan yanlış yaparak yükselenlerden daha çok. E siz neden onlardan olmuyorsunuz?

Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil hiç sevmiyorum böyle konuşmaları. Bir de ister istemez canı sıkılıyor demişsin canını sıkan olay ne, annesinin kızını övmesimi senin canını sıkıyor? Maşallah şu şunu dedi iş arkadaşı bunu dedi işiniz gücünüz kızı çekiştirmek galiba. Sen başkalarınınayıplarını ört ki Allah'ta ahiret de senin utanılcak ayıplarını örtsün demiş peygamber efendimiz. Ya kusura bakmayın ama bir kadının başka bir kadın hakkında böyle şeyler konuşmasını anlamıyorum. Lisede yaptığı yanlış. Cahillik yada hata. Ama şu konuşmalarınızı okuyan birisi kusura bakmayın ama sizi kıskanıyor sanır. Boşverin gitsin. O günahı ile yaşasın. Sizde gıymet ederek ondan daha büyük günahlara girmeyin bence.

Dünya kötü insanlar yüzünden değil konuşmaya cesareti olmayan iyiler yüzünden boyleymis derler. Veya buna benzer bir söz. Bir yerde salak yerine konulan bir insan varsa ben de tahammül edemiyorum.can sikintisindan veya kiskancliktan değil ama böyle şeyler bana da dert oluyor

Sizin ne demek istediğinizi anlıyorum ama sonuçta gözünüzle görmediniz, birisi o kişi hakkında iftira da atıyor olabilir.

Ayrıca burada gelip bize onun dedikodusunu yapıyorsun diyen arkadaşlar, Burada herkes eşi, kaynanası,görumcesi, komşusu hakkında konu açıp kendi tarafından olayları anlatıyor,bizlerde yorum yapiyoruz o zaman herkes günah alıp dedikodu yapmış olmuyor mu?

Sorun burada dert değil bence,adaletsizlik gibi bir şey.Namusuyla eğitimiyle birikimiyle bir şeyler yapmak isteyen insanlar hak ettiğini göremiyor.
Ama onun bunun evli adamıyla çıkıp türlü türlü fesatlık yapanlar rahatça,hak etmeden yaşıyor.Bundan dolayı konu sahibi kızmıştır.
Konu sahibi kesinlikle görüşmeyin,ne annesiyle ne kendisiyle.İrtibatı kesin.
Bazısı çekemiyor falan demiş,şaşırdım ne demek ya sanane falan filan .
Çok mu normal bir durum evli,çoluğu çocuğu olan bir adamın metres edinmesi.
Hatta senin yerinde olsam söylerdim,Kızın kendi babasına bile söylerdim.Övünsünler şimdi diye.

Aslanla yılanın dostluğunu anlatan bir masalı hatirlattiniz bana.
masalin sonunda yılan " bende bu kuyruk acısı sende o evlat acısı olduktan sonra biz dost kalamayiz " diyerek kayıplara karisiyordu.

ikinci üyelik mi diye sorayım diyorum da arkadaşın biri her ikinci üyelik sorusunu kendi üzerine alıp atlıyor olaya tırsıyorum

Off çok kötü olacak o kız sürüm sürüm sürünecek. O hallere düşünce sen de gider artık sinir olmaz mutlu olursun. Oh canıma değsin dersin. Hatta buraya gelir gördünüz mü kızlar oh oldu demi? Hadi bana güzel şeyler söyleyin dersin...

Gerçek arkadaş olsan bu durumu bu şekilde dillendirmezsin bile. Seninki ona "tü kaka" derken bir yandan da alenen kıskanmak.

SANA NE KUZUM? Sana ne Allah aşkına?

İlk olarak kafana bu kadar takma onun kazandgi gbi kazanmktansa hic kazanma daha iyi o kiz adam olmaz sirf parasi icinde olsa o adami birakmaz bida annesi senin yaninda overse sende kizinin ne mal oldgunu soyle icin rahatlr biraz :)) bu kadar dusunme ve takma "HER KOYUN KENDİ BACAGİNDAN ASİLİR"...

Halbuki rahatsiz oldugunuz tiplerle gorusmeseniz hic bir sorununuz kalmayacak.

Kızın o adamın metresi oldugundan emin misiniz? Benzer bir sey benim basıma geldi, erkek arkadasım benden yasca buyuk ve insanların kroyum ama para bende tarzında nitelendirdiği biri diye aramın bozuk oldugu eski bir arkadasım hakkımızda sacma sapan dedikodular çıkarmıstı. Bosbogazlının teki yüzünden üçüncü sayfaya manşet olacaktık. Ne olursa olsun gözünüzle görmeden bir seyden emin olmayın ve kimseyi kınamayın. Herkesin yaşadığı hayat kendi tercihlerinin sonucu. Kimseye laf söz düşmez. Allah büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…