- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Valla ya, var bir uğursuzluk üstümde bu ara. Siteye bir saatliğine girip iki yorum yapıyorum ortalık karışıyorkaç gündür anlaşılamamaktan ne çektin be sephoraa, bi kurşun mu döktürsen napsan
Dünya kötü insanlar yüzünden değil konuşmaya cesareti olmayan iyiler yüzünden boyleymis derler. Veya buna benzer bir söz. Bir yerde salak yerine konulan bir insan varsa ben de tahammül edemiyorum.can sikintisindan veya kiskancliktan değil ama böyle şeyler bana da dert oluyorKızı bırak da senin sonun n'olcak be konu sahibi?
Hani diyosun ya "insanın ister istemez canı sıkılıyor" diye, elinde değilmiş gibi yazma o kısmını. Canının sıkılıp sıkılmaması gayet de elinde. Kızın eline geçen para veya o paranın havası senin canını neden sıkıyor? Fazla düşünüyorsun. Uzaktan bakan biri şu cümlelerine çok rahat "çekemiyor / kıskanıyor" der. Kızım sana söylüyom hesağbı.
Sttiret.
İlk başta konuyu okumadan önce konu sahibinin banlandığını görünce "Allah yine troll bir konu" diye sevinmiştim.Ups, konu sahibi niye banlandı ki acaba?
Kim ki acep? Dünkünü keşfettiniz mi office?ikinci üyelik mi diye sorayım diyorum da arkadaşın biri her ikinci üyelik sorusunu kendi üzerine alıp atlıyor olayatırsıyorum
Kim ki acep? Dünkünü keşfettiniz mi office?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?