hem kendini beğenmiş, hem evli adamla birlikte

Kendini veya ailesini, cocuklarini vs öven aslinda bazi seyleri örtmek istiyordur..
Gercekten cok sinir bozucu ve gereksiz birsey ama kompleksden yapiyorlar bunu.
Bilmiyorlar ki kimse aptal degil.. herkes kimin nasil oldugunun farkinda aslinda.
O yüzden gül gec.
Benim cevremde de var böyle tipler. Durumlari acinacak halde oldugu zaman cikar bunlar ortaya
ben iyiim; cok iyiim süperim onu yaparim bunu yaptim der..he he yaparsin iyisin..
Aslinda zavalli olduklarini onlarda biliyor derinlerde..ama kendilerine bile itiraf edemeyenler var.
Disarisini inandirmakla bitmiyor bu is ne yazikki..

Son düzenleme:
Direk dolaylı söyle misal başka birini hikayesi gibi anlat misal:
Lisede bir kız vardı patronu yardım ediyordu sonra kızın aklını çeldi.
Kız adamın metresi oldu. Aman kızın dikkat etsin böyle kötü insanlarda var.

Kızının durumundan haberi varsa mesajı alır.

ee arkadaşım bundan eminsen ,vurun kadının yüzüne..
sen sağ ben selamet işte.

Son düzenleme:
ve bu sizi neden ilgilendiriyor?
Hiçbirimiz günahsız değiliz, irili ufaklı ne varsa hepsi sırtımızda. hal böyleyken sizi hiç ilgilendirmeyen bir mevzunun bahsini etmek size faydadan çok zarar verir.
görmeyin, duymayın gitsin.

"Kul kınadığını yaşamadan ölmez" (Hadis'i Şerif)

“İçinizde kim günahsızsa, ilk taşı o atsın!” (Hz. İsa)

Karisina soylesen yüksek ihtimal karisi zaten biliyordur.
O yüzden hic bulaşma
ayrica o aileyle gorusmek zorunda misiniz

Birklikte gördünüz mü bu bahsettiğiniz iki insanı? Ne biliyorsunuz metres olduğunu. Hadi diyelim öyle neden bu kadar dert oldu size? Size ne?
okurken içimden geçenleri yazmışsınız :)

teyze kızının o... ört bas etmeye çalışıyor heralde ... tövbe yarabbim para için kızının metres olmasını kabullenmiş bide gelip size hava atıyor bence annesine söylemelisin bi daki geldiğinde kızın bu kadar çok şeyi nasıl yapıyor düşündün mü diye? bizimde mahallede vardı, kız bi ofiste çalışıyordu alacağı para belli neyse güya görev amaçlı bi şehire gitmiş bi tomar parayla 2 hafta içinde dönmüş birde annesi bunu anlatıyor

direk kızın sonunu anlatıyım aradan 4-5 sene geçer bunun daha güzeli gelir beyimiz buna tekmeyi basıp yeni metreslere yelken açar ..insanlar her yolla para kazanır övünebilir rahatsız olabilirsiniz ama sizi ilgilendirmez bence karışmayın durduk yere ..herkes kendi batağında boğulsun boşverin

annesi sana laf ederse cevabını verirsin tabi ki ispiyonculuk yapmak sana düşmez

arkadaşım evli bir adamla onunla ilgili üzülüyorum endişeliniyorum deseniz anlarımda sizin tek derdiniz kızın övülmesi olmuş, siziilgilendiren bir durum yok öyleyse sizene?

Konuya dini yorumlar yapmayınız, yasaktır...

Arkadaşın iyi veya kötü bu konuda yorum yapmıyorum ama sen istesen bu sorunu kendin çözebilirsin dert edilecek birşey değil yani..Madem çok rahatsızsın kızla tüm ilişkini kesersin,ailecek görüşmeyide kesersiniz bir daha muhattap olmazsınız olur biter..Hata sizin kusura bakmayın..Hem ailecek görüşmeye devam ediyorsunuz hemde arkasından konuşup kendini strese sokuyorsun..Ne mecburiyetiniz var onlarla görüşmek için?

söyliyceklerim sizi yargılamak için ya eleştirmek için değil ama gözle görmeden ya da şahitler olmadan aldattı demek biraz riskli davranıs. eğer dediğiniz gibiyse siz canınızı sıkmayın yuva yıkanın yuvası olmaz derler. hem eskisi gibi görüşmeyin annesiyle.

resmen kıskanmışsınız kızı yaa...ayrıca iftira atmak birine çok günah bir şeyi gözünle bile görsen sormadan etmeden böyle etiketleyemezsiniz insanları.

Vallahi ben de merak ettim size niye bu kadar dert oldu madem annesinin onu ovmesinden rahatsizsin gorusme mesafe koy olurbiter bence dertsiz basina dert ariyorsun

Öyle bi ihtimal olsa bile ne o paradan nede o adamdan zaten ona hayir gelmez iki iki daha dört yersiz canini skmissin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…