ee arkadaşım bundan eminsen ,vurun kadının yüzüne..yaww benim canimi sıkan annesinin gelip ikide bi kızını ovmesi. benim kızım böyle oldu sen soylesn der gibi . herkes bilio kızının nasıl para kazandığını. utanmdan bide niye nispet yapıyor. o adamla oldugu o adamin metresi olduğuda doğru . arkdaslardn adamla arabada opusurken gorende var. ayni is yerinde çalışms arkdasm anlatıyordu aralarndki ilişkiyi
okurken içimden geçenleri yazmışsınız :)Birklikte gördünüz mü bu bahsettiğiniz iki insanı? Ne biliyorsunuz metres olduğunu. Hadi diyelim öyle neden bu kadar dert oldu size? Size ne?
direk kızın sonunu anlatıyım aradan 4-5 sene geçer bunun daha güzeli gelir beyimiz buna tekmeyi basıp yeni metreslere yelken açar ..insanlar her yolla para kazanır övünebilir rahatsız olabilirsiniz ama sizi ilgilendirmez bence karışmayın durduk yere ..herkes kendi batağında boğulsun boşverinkızlar merhaba, aksam aksam canım sıkıldı insanlarn ahlaksiz şeyler yapıp bide binbesyuz havalari var ya beni deli ediyor. benimle ayni yasta olan 24 okul zaminndan cok iyi oldgm bir arkadsm vardi. lise sonda benden hoşlann cocugu bana kotuleyip yok bu tipsiz buna mi kaldin deyip snra gitti cocugu kendine ayarladi ve ben o zman arkadaslgmi bitirdim. ailelerde tanisiyordu falan bu hocalari araya sokarak aramizi duzeltmeye çalışti neyse barstk ama eskisi gibi degildim. lise bitti kendisi araba kiralayan bi firmada ise basladi. sonra ortak arkadaslardn duydum ki o is yerinin sahibi ile birlikteymis adam nerdeyse babasi yaşında kisa boylu gobekli bi tip anlicaniz kroyum ama para bende tiplerndn. adam evli çocuğu var. bildgm kadarylada karısı tesettürlu adamda haciya gitmiş bi adam. neyse snra adamn karısı bizim bu kizdn hic hoslanmams suphelenmis işten cikartms. adam bunu emlak ofisi gibi bi yere işe yerlestrmis. ve ailesi ile gelip gidioruz ama biz konusmuorz kızla. adam bunlarin evini yaptrms. gecen yil kiza araba almis annesigil gelmiş saolsn eski patronu yardim etti bize diyor anneside biliyor galiba kızının evli adamla oldugunu ama parayi seven bi tip ondan bisi demiyor ve her bize geldiğinde kızını övüyor yok kızım su kadar para verdi yok borçlarımizi ödedi yok evi yaptrdi yok araba aldi yok kardeşini okutuyor. bide utanmdan övüyor sürekli kac kere agzima geldi bende zengin evli adamin metresi olsam bende bunları yapardım diye ama sustum hadi dedm bana ne . simdide kiz bi otelde calismaya baslams direk otel müdürü olarak geçiş yapmis o adamin ortak oldugu bi otelmis ama anneside gelms kizim müdür oldu diye hava atıyor. ister istemez canim sıkılıyor. insanlar bu kadar sonradan görme olup bide boyle yaptklari terbiyesizlkleri nasil ove ove anlatıyorlar anlamıyorum ayni durumda bn olsam dusnuorm kimsenn suratina bakamam . o kizda şimdi lisedeki arkadaslrdn kimi görse selam verip konusmuomus hanımefendi. şeytan diyor git adamin karısıni bul anlat herseyi. bide karsisindaki insanları küçümsemesi beni sinir ediyor. kafaya takmayaym diyorm ama ondn bi haber alnca moralim bozuluyor. sizce bu kızın sonu ne olur ? hem böyle seyler yapip mutlu rahat olmasi normal mi ?
yaww benim canimi sıkan annesinin gelip ikide bi kızını ovmesi. benim kızım böyle oldu sen soylesn der gibi . herkes bilio kızının nasıl para kazandığını. utanmdan bide niye nispet yapıyor. o adamla oldugu o adamin metresi olduğuda doğru . arkdaslardn adamla arabada opusurken gorende var. ayni is yerinde çalışms arkdasm anlatıyordu aralarndki ilişkiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?