Bir kanıt da yokmuş ortada
Ne malum birinin kıza iftira atmadığı, çekemediği
Sen de geldin burada bize aşağılatacaksın
Gözünle gördün mü ki
kızın anasi dio patronu yardim etti diye senin patronun gelip senin evini yaptırıyor mu? yada altina araba çekiyor mu. hee iftira atıyorm. 5 yillik bi ilskk bu .
Anlayabiliyorum seni, kiskanmak değil senin ki sadece öyle bir kızın bu kadar övülmesi ve torpil sayesinde belki normalde yapabileceği şeyler yapması.
Sıkma canını ama.. adamın karısına da söyleme bence :/
gercektn kiskanmk değil sadce duzgun yoldan bu hallere gelse tmm kiskandm derim bulmus evli zengin adami bide herkesi küçük görüyor. ben su an calismiyorm ortak arkdasmza ayy kemkum evde koca mi beklio die arkamdn konusuorms benim sinir oldgm bu yaptigi rezilligi kimse yüzüne vurmuor diye kendini bi halt sanıyor
lisede o sana yaptığı şey ve bunu yapma tarzı, evet, adice ve zavallıcaymış. ama allahın hanzo herifi eşek, bu kız da o eşeğe semer vuruyor diye o kıza laf etmeye kimsenin hakkı yok. neticede eşek olursan semer vuran çok olur. birine sinirlenip tepki duyacaksan o yerden bitme yamuk yumuk herife sinirlen. kızdan sana ne?
Siz böyle günah aldığınız sürece işleriniz yolunda gitmez bence. Annem bir kadınla bir erkeği aynı yatakta görseniz bile aralarında bir kılıç girecek kadar boşluk varsa günahını almayın der. Şu an hiç tanımadığımız bir insanı bize kötülüyor dedikodusunu yapıyorsunuz. Bir de karşı taraftan dinlemek lazım, o sizin için neler söyler acaba?gercektn kiskanmk değil sadce duzgun yoldan bu hallere gelse tmm kiskandm derim bulmus evli zengin adami bide herkesi küçük görüyor. ben su an calismiyorm ortak arkdasmza ayy kemkum evde koca mi beklio die arkamdn konusuorms benim sinir oldgm bu yaptigi rezilligi kimse yüzüne vurmuor diye kendini bi halt sanıyor
yiğit, ayla, gülsüm ise benim bildiklerim
ee kizda bu adamdan aldklariyla nispet yapıp etrafnda kileri küçük görüyor. adam tipsiz babasi yaşında hatta ortk bi arkdasmjza anlatms kiz demis ki ilk ben acildm ona duygularmi ben soyledm oda ilk yanls oldugunu soyledi snrada bana uzak duramadi demiş.
Siz böyle günah aldığınız sürece işleriniz yolunda gitmez bence. Annem bir kadınla bir erkeği aynı yatakta görseniz bile aralarında bir kılıç girecek kadar boşluk varsa günahını almayın der. Şu an hiç tanımadığımız bir insanı bize kötülüyor dedikodusunu yapıyorsunuz. Bir de karşı taraftan dinlemek lazım, o sizin için neler söyler acaba?
Siz böyle günah aldığınız sürece işleriniz yolunda gitmez bence. Annem bir kadınla bir erkeği aynı yatakta görseniz bile aralarında bir kılıç girecek kadar boşluk varsa günahını almayın der. Şu an hiç tanımadığımız bir insanı bize kötülüyor dedikodusunu yapıyorsunuz. Bir de karşı taraftan dinlemek lazım, o sizin için neler söyler acaba?
Yazdıklarımdan bunu mu anladınız. Tebrik edyorum sizi..iki insanın sevişmesini düşünmenin "günahlık" bir yanını göremedim. sevişmeyi bu kadar öcü gibi görmeyi bırakmanız lazım. sizin, annenizin ve tüm toplumun=)
Tanımadığımız dedim tanımadığınız değil. Siz okuduğunuzu anlamayı deneyin isterseniz.tanimadgim bir insan mi ? kac yillk okul arkdasm diyorum. ailecekde bildgm birisi tekrar konuyu okuyun istersenz.
bence siz benim yazdığımı biraz daha irdeleyin.Yazdıklarımdan bunu mu anladınız. Tebrik edyorum sizi..
Sevişmeyen insanları sevişmiş gibi göstermek, anlatmak, dedikodusnu yapmak, adını çıkarmak günah almaktır hanımefendiciğim.bence siz benim yazdığımı biraz daha irdeleyin.
mesela ben size desem ki "dün ayşe'yle yemek yemişsiniz", eğer gerçekten ayşe'yle yemek yememiş bile olsanız, bu söylediğim sizin günahınızı almak mı olur? hayır. sadece bir sanrı olur. önemi yoktur.
işte size "dün jonathan'la sevişmişsiniz" demem de aynı ayarda bir şey. sevişmişseniz sevişmişsinizdir, sevişmemişsiniz sevişmemişsinizdir. o kadar mühim bir şey değil=) bu işi tabu, yasak, günah mertebesinde kodlamaktan çıkarmak lazım.
Himm... iki insanin sevismesini dusunmekle binlerce insana yaymak arasinda fark var. İlki bir tasavvurdur ikincisi dogruysa dedikodu yanlissa iftiradir ki her ikisi de günah.iki insanın sevişmesini düşünmenin "günahlık" bir yanını göremedim. sevişmeyi bu kadar öcü gibi görmeyi bırakmanız lazım. sizin, annenizin ve tüm toplumun=)
Burda kaynanasına görümcesine bu şekilde yakıştırma yapan olursa onlara da derim günah alıyorsunuz diye. Gözünüzle görmediğiniz bir konu hakkında bu kadar rahat yorum yapabilmeniz beni irite etti açıkçası.ayrica burda herks kaynanasi eltisi gorumcesi kocasi sevgilisi için konu acıyor demek ki onlarda gunah alıyorlar. konuya boyle yaklasmanz saçma . tanidiginz bi insan hakknda kimse konu acamaz burda mukahhak kimse kimseyi tanımıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?