hem kendini beğenmiş, hem evli adamla birlikte

siz niye dert ettiniz ben onu anlamadım . herkes layığını bulur sizden uzak olsun öyle bir insan ne yaparsa yapsın

aynen iste benim konuda buna cok benziyor herkes o isten o kadar para kazanmicani biliyor bari sus kendini rezil etme demi bide kendini övüyor ne halt olduklarını yuzune söylemedgmz icin kendilerini mükemmel sanıyorlar

aynen iste benim konuda buna cok benziyor herkes o isten o kadar para kazanmicani biliyor bari sus kendini rezil etme demi bide kendini övüyor ne halt olduklarını yuzune söylemedgmz icin kendilerini mükemmel sanıyorlar
Varsın öyle sansınlar ya varya elinde son model telefonla hava atıyor benim ki ama inan insan acıyor o haline ya , yazık senin ki yine arkadaşın mış benimki akrabam agzımızdan kötü bişey çıkıcak diye diken üstündeyiz çok fazla muhattap olmamaya çalışıyoruz sizde öyle yapın.

Almayın haberlerini, duymazlıktan gelin. Size ne ki? Bunu neden kendinize dert ediyorsunuz. Ayrıca kusura bakmayın ama başka biri hakkında bunu buraya yazmanız da bariz dedikoduya girmiyor mu sizce? Tamam biz o kişiyi tanımıyoruz belki ama o onun hayatı, boşverin. Normallik denen şey kişiye göre değişir. Siz kendi doğrularınızla yaşayın, size ne kim kendi doğrularında ya da yanlışlarında boğuluyorsa... Hayat bunların üzerinde durmak için bence çok kısa be konu sahibi. Kötülükçe söylediğimi düşünme sakın, her koyun kendi bacağından asılır. Size hayatta iyilikler dilerim.

Yazdıklarımdan bunu mu anladınız. Tebrik edyorum sizi..

Tanımadığımız dedim tanımadığınız değil. Siz okuduğunuzu anlamayı deneyin isterseniz.

senin şu son 3 gündür çektiğin nedir sephora, zılgıt yiyorsun sürekli

Ayşenin ardından haram para yiyor, kendini bir şey sanıyor, vay tombikto vb derseniz olur
sephora şu sitede tanıdığım en açık görüşlü insanlardandır.

zaten biz de o kadar mühim bir şey olmadığını, görmeden nasıl bilip de "vay vay neler ediyor, yapıyor, haksız yere para alıyor" vb deyip etiketlenmesinden rahatsızız. yani bunu esas yapan sizsiniz o kızın hayatını bilmeden.

bir kadının iş hayatında yükselmesi genelde göze batar. ne malum hakkında birinin böyle bir dedikodu yaymadığı?

yazık.

Bizim de bi tanidigimiz böyle .
Herkesin kendi hayati.
Ayibi da ona gunahi da. Beni bağlamaz.
Öyle zenginlikte yerin dibine batsin

senin şu son 3 gündür çektiğin nedir sephora, zılgıt yiyorsun sürekli

Sorma yavrum ya şamar oğlanına döndük
Tabi "tüü terbiyesiz kız, bak ne haltlar yemiş görüyor musun, yanına kalmasın herkese yay" deseydik "haklısın cnm " diye cevap alırdık. Ben aranıyorum muhalefet olarak.

Herkesin dogrulari bir değildir ustelik kiz calisiyormus birilerinin destegiylede olsa boyerlere gelmis. Annesi elbette kizini ovecek ustelik sizene yaşadığı hayattan. Madem sizden iyi olmadığını düşünüyorsunuz neden dert ettiniz arkadaşım sen ne olduğunu madem biliyorsun gul gec. İnsanları tercihleriyle suçlamayin. Gozunle gormediginide konuşma, parasini belki bileginin hakkıyla kazanıyor . Kendinize uğraşlar bulun kozcagizi rahat bırakın.

haklısın cnm demicm.Agzına saglık bacımmm diyorum

siz bu kızı baya kıskanıyosunuz.böyle bi kız neden kıskanılır anlamıyorum.siz önünüze bakın.

bi de milletin yüzüne söyleyemediğiniz şeyleri gelip burda sayfalarca saydırmanın da pek bi manası yok..

sana evde koca bekliyo diyorsa gidersin ağzının payını verirsin burada ay şöyle kötü ay böyle çirkin biliyo musunuz şunu da yapmıııış demekle olmuyor.

Sevişmeyen insanları sevişmiş gibi göstermek, anlatmak, dedikodusnu yapmak, adını çıkarmak günah almaktır hanımefendiciğim.

kaç gündür anlaşılamamaktan ne çektin be sephoraa, bi kurşun mu döktürsen napsan

Milletçek zinanın günahını düşünmeye harcadığımız vakti, gıybetin günahına kafa yormaya harcasak ne güzel olur.
İşalla, Yareppim,Sübaneke, İşalla Dinimiz Amin.

Dini yorum yasak

Şeytan'ı dinlemeyin kendi acele olmayan işinize bakın, haber alma yollarını kapatın, kız hayatınızdaki en mühim insanmış gibi davranmayın. O kız çok mutlu olur çünkü çevresi umurunda değil, firavunun başı bile ağrımıyormuş derler, değil mi bilenler? Benim bildiğim baya bir firavun var da gerçi konunun yerisi burası değil.

Son düzenleme:
Kızın geleceği parlak ne diyelim, bu hacı kızın göbeğine muska yazmış olmasın

Gıybet yapma felan diyenler ne açıdan diyorlar anlamadım ya :) burada herkes gıybet yapıyor ozaman kayınvalidesin den tutta görümcesini çekiştirene kadar herkes gıybet yapıyor, bizde bi güzel tanımadığımz insanlar hakkında yorum yapıyoruz buda bir gıybet, bunu kötü günah olarak görenlerin bu site de hiç durmaması gerek o zaman :)

"Eltim bana kafa attı": suçlama içeririken (nihayetinde biz orada yoktuk, doğal olarak size inanmak zorundayız), "eltim evli bir adamla zina yapmış" iftira içerir (çünkü orada siz de yoksunuz). özetle buraya elti sorunu için konu açmakla, bu konu arasında ciddi bir fark var.. çünkü burada sadece "-mış"lar var bilmem anlatabildim mi?

konu ile ilgili olarak; haksız yükselmenin bu derece yaygın olduğu güzel ülkemde bir kişide bu şekilde yükselmiş, hiç şaşırtmaz beni.. ancak siz bu şekilde anlatınca kıskanıyor imajı çiziyorsunuz haberiniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…