- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Hemen gideyim de sewişeyimm diye miiiNiye öyle diyon kanka, iste aklina takildiysa, eve zor atiyon kendini
He vallahHemen gideyim de sewişeyimm diye miii
Bu da mantıklı. Bak ben şimdi kafamda kurmaya başladım işte. Akşama şenlik var.önce saç baş duş alıp sonrasında suyun altında öylece durmak da dinlendirici oluyor
Bak bu gece benimki gec gelcek ama olsun yarin cumartesiBu da mantıklı. Bak ben şimdi kafamda kurmaya başladım işte. Akşama şenlik var.
valla eger abdest konusunu konusuyorsak, bir rivayete gore sadece sac diplerine su gidince oluyormus, yani saci tam yikamak mecburi diilmis de, onu nasil basariyorlar orasini pek anlamadim :) he zaten baska bi dine mensup olsam, o kismini kafaya hic takmam :)Abovv valla benim saçlarım belime kadar ve kurutmayı hiç sevmem hep ıslak saçla yatarım. Ona rağmen düşünemedim gecenin bir yarısı saç yıkamak zorunda olduğumu, itiraf edeyim her zaman yıkamıyorum
forumdakilerin %90 ının da şenlik var afrodizyak gibi konu bacımBu da mantıklı. Bak ben şimdi kafamda kurmaya başladım işte. Akşama şenlik var.
Tüh gitti güzelim hafta sonuBen gidip bir dus aliyim
saka saka iptalim saliya kadar
He işte benim abdest gibi bir endişem yok o açıdan rahatımvalla eger abdest konusunu konusuyorsak, bir rivayete gore sadece sac diplerine su gidince oluyormus, yani saci tam yikamak mecburi diilmis de, onu nasil basariyorlar orasini pek anlamadim :) he zaten baska bi dine mensup olsam, o kismini kafaya hic takmam :)
Bu da mantıklı. Bak ben şimdi kafamda kurmaya başladım işte. Akşama şenlik var.
Komşulara kulak tıkacı dağıtalım kızlarBu kadar konuşmaya bu gece aman sabahlar olmasın
Yahu elmada mi soymiyahhani sana tatildi ne sallıyon öyle
ay sizinkiler uslu uslu tatilin bitmesini bekliyor muu? walla buda merak ettigim baska konu ne yalan soyliimhani sana tatildi ne sallıyon öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?