- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
başka bi konu daha aç dökülelim teker teker ben ağrıdan kıvranıp agresiflik rekoru kırdığımdan adam yatağa korka korka yatıyoray sizinkiler uslu uslu tatilin bitmesini bekliyor muu? walla buda merak ettigim baska konu ne yalan soyliim
He yaa accik da beni dusununHiç sevişemeyenler napsın
ehe iste o ben hatta benden cok esim. Garibim bi hazirlanir ki hayir dememe acik kapi kalmasin diye sorma . Aaaa bak adam bana hep zor kadinsin diyoda sebebini soylemiyodu. Ben de alisverisi sevmem kadin tribini sevmem neyim zor derdim hep. Galiba anladimO degilde bide bu isi yapmadan önce dusa girenler var, he bide is bitince... Ooohhooo sanslisiniz yine
aralarda banyo yapmaniza gerek yok ama dinen soyle bir durum var. gusul icin bir namaz vaktinden diger namaz vaktine kadar kalinabilir denilmis. Atiyorum sabah basladiniz ogle namazi vakti ne zaman misal bir de. Bire kadar becerebiliyorsan istersen 50 kere yap. Namaz kilin ya da kilmayin cunup gezmemmek icin bir namaz vaktinden digerine kadar deniliyor. Kolay geleBen de bisey sorucam ama konuyla alakali degil. Banyoyu illa sevistikten hemen sonra mi yapmak gerekiyo, mesela biz aksamdan sevissek ertesi gun sabah banyo yapiyoruz bazen de hafta sonu mesela sabah yapip kahvaltiya geciyoruz sonra yine sonra biraz daha oyalanip yine. O aralarda hep banyo mu yapmam gerekiyo.
üzerinden bi ezan vakti geçmemesi gerekiyo, 2 ezan arası istediğin kadar yapabilirsinBen de bisey sorucam ama konuyla alakali degil. Banyoyu illa sevistikten hemen sonra mi yapmak gerekiyo, mesela biz aksamdan sevissek ertesi gun sabah banyo yapiyoruz bazen de hafta sonu mesela sabah yapip kahvaltiya geciyoruz sonra yine sonra biraz daha oyalanip yine. O aralarda hep banyo mu yapmam gerekiyo.
valla isterse brad pitt beni istesin yine yapmam fobim var sevmiyorum yaniOlay kadinin sevmesi degil canim, genelde erkeler bayiliyor, o yüzden ayri hava katiyor... Bekarsiniz sanirsam daha fazla girmeyim konuya
Pufff kocam olcak adama çok acıyorum, yani sözlüme. Ben sevişmek istedifimde adam dizi izlemek istiyorum derse kesin televizyonu patlatırımKoptummm ya kızzz
Nerde bu devlet.. nerde bu kadınlar.. kızlarrr yapmayınnn yazık adamlaraa
KOPTUM RESMEN.....az sevişin
Kıyamam sana yaa inşallah en yakın zamanda bulursun tatlımBen sewişirim.
Ama sevişecek kimse yok
BİZ ÖLE YAPIYOZ . IŞIĞI KAPATIP.tv karşısında sevüşün
bi taşla iki kuş
BEN EVLENECEGİMDE HEP KORKARDIM EŞİM HERGECE İSTER DİYE. EVLENDİK ADAM OKADAR YORGUN GELİYOKİ İŞTEN.. OTURURKEN UYUYUO. İKİ SAAT KALDIRMAKLA UĞRAŞIYOM BİDE.Kıyamam sana yaa inşallah en yakın zamanda bulursun tatlım
Ama bulursanda o adama her gece sevişmeden uyumayalım şarkısını söyle hep zira erkekler sevişme konusunda çok geri kalıyolar. Bizde erkekler azğin diye biliyoruz biz daha fenayiz asıl
Benimkinin koca göbegi yok kizvalla isterse brad pitt beni istesin yine yapmam fobim var sevmiyorum yanierkeklere bakma hep onlar birşey ister ama koca göbekleriyle çok bakımlılar sorma
Uufff ff en usendigimAh bide oje cikartmasi, sonra yine yenilemesi yokmu zulum zulum... Dertlimisim bende baya yaaaa hahaha...
yaa o anlamda demedim canımBenimkinin koca göbegi yok kizYasina göre cokta fit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?