herkese merhaba..
burun ameliyatı olmak istiyorum..ama su sigara illetinden kurtulamıyorum..azalttım gerçi baya ama iradesizim sanırım..bir de en büyük endişem kilo almak
mutlaka aranızda benim gibi sigara içen ve ameliyat olan vardır..ne yaptınız?nasıl yaptınız?ne kadar süre içmediniz?doktor bana ameliyattan sonra özellikle asla dedi..o yüzden bende şimdiden bırakmak istiyorum ama iste olmuyor
ameliyattan ne kadar sonra tekrar icmeye başladınız?aslında tamamen bırakmayı çok istiyorum..belki ameliyat sayesinde başarırım diyorum..ama yinede merak ediyorum iste :) ameliyattan oncede bırakmam gerekiyormuş..siz de birakmismiydiniz oncesinde?
oof bana bu konuda özellikle fikir verin nolur..
çok canım sıkılıyor
bu arada iyi seneler diliyorum hepinize :)
burun ameliyatı olmak istiyorum..ama su sigara illetinden kurtulamıyorum..azalttım gerçi baya ama iradesizim sanırım..bir de en büyük endişem kilo almak

mutlaka aranızda benim gibi sigara içen ve ameliyat olan vardır..ne yaptınız?nasıl yaptınız?ne kadar süre içmediniz?doktor bana ameliyattan sonra özellikle asla dedi..o yüzden bende şimdiden bırakmak istiyorum ama iste olmuyor

oof bana bu konuda özellikle fikir verin nolur..
çok canım sıkılıyor

bu arada iyi seneler diliyorum hepinize :)