Dok mikrop kapmış olabilir birinden dedi bende misafir vardı 10 gün kaldilar dedim gittikten iki gün sonra kızım hastalandı dok olabilir dedi ...bide kızım bu zamana kadar hiç enfeksiyon geçirmedi .....tabikide biri sorumlu olmayabilir annelik içgüdüsu işteçocuğu illa birinin mi hasta etmesi gerekiyor?
Bundan birisinin illa sorumlu tutulması mı gerekiyor?
Ya ne bileyim onlardan sonra hasta oldu bude lavabodan çıkınca ellerini bikackez yikamadigini farkettim kaynimin ...dok da mikrop kaptigini soyleyince delirdim isteabartmıyo musun? çocuk bu illaki hasta olur. tamam onların seni suçlamaları saçma ama senin de onları suçlaman saçma. siz tek başınıza kimseye göstermedne yetiştirseniz o çocuk hiç mi hasta olmayacak?
Önceki konumu okudunuz mu gorumcem boğaz enfeksiyonu vardı o haliyle bebeği opuyordu kaynimin düzenli elini yikamiyorduErkek tarafı olmak çok zor. Çocuğun hastalığı bile üstünüze kalabiliyor.
Beslenme yetersizliğini de mi amcasından kapmış?
Haklısıncocuklar evde kimse yokkende hasta olabiliyor.daha once olmadi mi sizinki? yada bundan sonra olmaz mi sizce?siz simdi bunun icin onlari suclarsanuz ,cocuk her hasta oldugunda esinizde sizi suclayacak.ee hani annem kardesim yok yine hasta cocuk onlar mi öptü yine? diyecek.
Önceki konumu okudunuz mu gorumcem boğaz enfeksiyonu vardı o haliyle bebeği opuyordu kaynimin düzenli elini yikamiyordu
Ya ne bileyim onlardan sonra hasta oldu bude lavabodan çıkınca ellerini bikackez yikamadigini farkettim kaynimin ...dok da mikrop kaptigini soyleyince delirdim iste
Önceki konumu okudunuz mu gorumcem boğaz enfeksiyonu vardı o haliyle bebeği opuyordu kaynimin düzenli elini yikamiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?