Hem sinirliyim hem üzgün

sokmasaydın hasta ınsanları eve başta yapacaktın o işi. şimdi çocuğu düzgün besleyip bol su içirip mikroptan kurtulması ıcın yöntemler düşünmelisin.

Sanırım haklısınız kızlar abarttim galiba iki gündür uyumuyorum ateş nobetindeyiz uykusuzluk ve yorgunluk sağlıklı dusunmeme engel oldu galiba
valla bende sızın haksız oldugunuzu soyleyecektım ama neysekı abarttıgınızın farkına varmıssınız
bosubosuna esınıze bahsedıp huzursuzluk cıkarmayın bence

Erkek tarafı olmak çok zor. Çocuğun hastalığı bile üstünüze kalabiliyor.

Beslenme yetersizliğini de mi amcasından kapmış?
Bende erkek tarafiyim gelinimiz var....ya eşimin ailesi konusunda hassasim üç yılda sagolsunlar çok soguttular beni kendilerinden ....eee bebek olunca konu hassas oluyo insan ...galiba bu sefer hataliyim

Doktorun yanında misafirler vardı onlardan geçmiş olabiir dediğiniz için eşiniz bozulmuş sizi suçlamış olabilir bakamıyorsun diye. Çocuk neticede hasta ola ola büyüyorlar bağışıklık kazanana dek, birbirinizi suçlamayın destek olmak varken. Geçmiş olsun bu arada.

Somestrin ilk haftasi felaket hastaydim.Burun akiyor,oksuruyorum,bogazlar fena.Abimler geldi bize de.Yegenimden ne kadar uzak tutmaya calissam da kendimi dayanamayip sarildigim optugum cok oldu.Simdi kalkip yengem beni suclasa dellenirdim kusura bakmayin.Burda odaklanmaniz gereken kimlerin cocugunuzu hasta ettigi degil esinizin sizi suclamasi ! Bu daha vahim.Bence bunun siniri bu ama baskasina da mal etmeyin.

Çocuk bu tabiki hasta olacak.Benimkide hasta bugün mesela.Bugün küçük diye evdekilerden yada gelenlerden bulaşır yarın okulda arkadaşlarından.Bunun önüne gecilmiyor malesef.
Yalnız doktorun beslenme yetersizliği var demesini ciddiye almalısınız. Bağışıklık sistemi zayıf olursa virüs yakalamasi daha kolay olur.Bol bol C vitamini verin.Brokoli ıspanak havuç gibi besinlerden almasını sağlayın.
Ve eşinizin ailesini suçlamayı da bırakın. Çocuğa bakamıyorsun diyen eşiniz yanlış yapmış. Onunla konuşun.

Bende de ilerde böyle bir problem olacak gibi şimdiden canımı sıkıyor. Çocuğu vermesen olmaz gorumcem kardeşinin çocuklarına hiç dikkatli davranmiyor. Uyarıyorum çocukların sağlığı için dikkate bile almıyor

Hemcinsiniz olarak sizi anlayıp hak vermeye çalışıyorum ama yok yani..
Bi önceki konunuzu da biliyorum haklı ve haksız yanlarınız vardı..
Ama sizde resmen açık ariyorsunuz gibi geliyor..Dişini fircalayip elini yıkamadigini takip mi ettiniz anlayamadim..Çocuk bu hasta olur sebebi ne olursa olsun biraz fazla abartiyorsunuz bana göre esiniz de bu tutumunuza istinaden sizi suçlamış..Yani devamli bi kulp bulup Eşinizin ailesini elestirirseniz oda sizi eleştirir.

Beslenme yetersizliği genel olarak değildir. Hastalık halinde kusma ve ishal çocukta besin eksiliğine sebep oluyor ve hasta olduğu içinde iştahsızlık baş gösteriyor.
Başıma geldiği için biliyorum. Bende doktorumuz yetersiz beslenmiş dediğinde kendimi çok kötü hissetmiştim.
Hastalık halinde olduğu için mi, yoksa genel olarak mı yetersiz beslenmiş diye sormuştum.
doktorumuz da ishal ve kusma sebebiyle besin kaybettiği ve bu süreçte gıda almadığı için olduğunu söylemişti.
Hastalık konusunda sizi suçlamasaydı eğer çemkirmeyin derdim ama kimse bir anneye böyle bir ithamda bulunamaz.

Bu ay 20 gr almış sadece noromotorlari iyi ama emeklememe gibi sıkıntılar yetersiz beslenmeden dedi ...genel olarak üçüncü aydan itibaren kilo alımı durmustu 300-400 gr arasında kilo alımı sekiz bitti yedi kilo kızım ek gıda üç kaşık beş kaşık sonra yemiyor zorlayınca midesini bulandiriyor sutumde demekki kaliteli değil

Mutlaka doktorunuz bilgilendirmiştir ama atlamamanız için yazmak istedim.
Mide rahatsızlığı yaşıyor olabilir mi? Özellikle reflü çok fazla oluyor muş bebeklerde.

Eşinizin ailesi nasıllar bilmiyorum ama bence biraz abartıyorsunuz..Çocuk bu tabii ki hasta olacak,niye illa bir neden arıyorsunuz altında..?

Mutlaka doktorunuz bilgilendirmiştir ama atlamamanız için yazmak istedim.
Mide rahatsızlığı yaşıyor olabilir mi? Özellikle reflü çok fazla oluyor muş bebeklerde.
İlaç tedavisi bittikten sonra ac karna idrar ve kan degerlerine bakilmali temiz çıkarsa özel mamaya gecilmeli dedi ...daha önce götürdüğüm doklar çok iyi gelişimi dediler ...bana normal gelmemişti ama eşimi ikna edemedim bir türlü ...

Allah aşkına ya ben konunuzu okumuştum ailesi grip değildi ki nasıl grip bulaştırsınlar. Ayrıca ateşi çıkınca hemen mikrop kapmış diye nasıl diyebiliyorlar ateş mikroptan olmaz boğaz enfeksiyonu falan vardır bu da öpmekle alakalı değil dişlerini fırçalamaması ile ne alakası var enfeksiyonun grip virüsü olması lazım. Ayrıca siz evdeydiniz beslenmesine nasıl bağladınız çocuğunuzu siz beslemiyor musunuz. Çocuğunuzun kalabalık ortamlara karşı bağışıklığı hassas ise insanlar ne yapsın ki?

Sütüm kaliteli değil nedir ya? Senin sütün bebeğine özel bir besin. Kim sana sütün kalitesiz olabileceği konusunda fikir verdi?

Kaynımın çocuğu 9 aylık hiç kimse gelmedi evlerine rutin normal misafir sadece ustelik çok opmezler dışarı çıkmaz terlemedi usumedi bişey olmadi ama sonuc cocuk bronşit oldu tam bir aydır uğraşıyorlar yapmayın çocuk bu sonuçta ama eşinize kızdım herseyde sizi suclayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…