Selam kızlar geçen bir konu acmıştım eşimin ailesi için gelip gittiler. ...ve sonuç kızım hasta oldu . .iku gündür ateş ishal halsizlik iştahsızlık 39.7 oldu ateşi bu sabah dok götürdük ve sonuç çocuk mikrop kapmış boğaz ve bağırsak enfeksiyonu olmuş ....üstüne beslenme yetersizliği ...çok üzüldüm ve sinirlendim ...çocuğu kim hasta etti belli ...soğuk almış görümce ve dişlerini fircalamayan kayın 10 gün boyunca öperse tabikide mikrop kapar ..üstüne kaynima opme dediğim için laf yemistim kv ve esimden .....eeee esim yine bundan beni suçlu çıkardı çocuğa bakamiyon diye ...gelde sinirlenme .....ben şimdi ne yapayım ...eşim okula gitti ben evdeyim ...şeytan diyo geldiğinde ac ağzını yum gözünü .....akıl verin kızlar nasıl davranayim bu kocaya
valla bende sızın haksız oldugunuzu soyleyecektım ama neysekı abarttıgınızın farkına varmıssınızSanırım haklısınız kızlar abarttim galiba iki gündür uyumuyorum ateş nobetindeyiz uykusuzluk ve yorgunluk sağlıklı dusunmeme engel oldu galiba
Bende erkek tarafiyim gelinimiz var....ya eşimin ailesi konusunda hassasim üç yılda sagolsunlar çok soguttular beni kendilerinden ....eee bebek olunca konu hassas oluyo insan ...galiba bu sefer hataliyimErkek tarafı olmak çok zor. Çocuğun hastalığı bile üstünüze kalabiliyor.
Beslenme yetersizliğini de mi amcasından kapmış?
Doktorun yanında misafirler vardı onlardan geçmiş olabiir dediğiniz için eşiniz bozulmuş sizi suçlamış olabilir bakamıyorsun diye. Çocuk neticede hasta ola ola büyüyorlar bağışıklık kazanana dek, birbirinizi suçlamayın destek olmak varken. Geçmiş olsun bu arada.Dok mikrop kapmış olabilir birinden dedi bende misafir vardı 10 gün kaldilar dedim gittikten iki gün sonra kızım hastalandı dok olabilir dedi ...bide kızım bu zamana kadar hiç enfeksiyon geçirmedi .....tabikide biri sorumlu olmayabilir annelik içgüdüsu işte
Bende de ilerde böyle bir problem olacak gibi şimdiden canımı sıkıyor. Çocuğu vermesen olmaz gorumcem kardeşinin çocuklarına hiç dikkatli davranmiyor. Uyarıyorum çocukların sağlığı için dikkate bile almıyorSelam kızlar geçen bir konu acmıştım eşimin ailesi için gelip gittiler. ...ve sonuç kızım hasta oldu . .iku gündür ateş ishal halsizlik iştahsızlık 39.7 oldu ateşi bu sabah dok götürdük ve sonuç çocuk mikrop kapmış boğaz ve bağırsak enfeksiyonu olmuş ....üstüne beslenme yetersizliği ...çok üzüldüm ve sinirlendim ...çocuğu kim hasta etti belli ...soğuk almış görümce ve dişlerini fircalamayan kayın 10 gün boyunca öperse tabikide mikrop kapar ..üstüne kaynima opme dediğim için laf yemistim kv ve esimden .....eeee esim yine bundan beni suçlu çıkardı çocuğa bakamiyon diye ...gelde sinirlenme .....ben şimdi ne yapayım ...eşim okula gitti ben evdeyim ...şeytan diyo geldiğinde ac ağzını yum gözünü .....akıl verin kızlar nasıl davranayim bu kocaya
Bu ay 20 gr almış sadece noromotorlari iyi ama emeklememe gibi sıkıntılar yetersiz beslenmeden dedi ...genel olarak üçüncü aydan itibaren kilo alımı durmustu 300-400 gr arasında kilo alımı sekiz bitti yedi kilo kızım ek gıda üç kaşık beş kaşık sonra yemiyor zorlayınca midesini bulandiriyor sutumde demekki kaliteli değilBeslenme yetersizliği genel olarak değildir. Hastalık halinde kusma ve ishal çocukta besin eksiliğine sebep oluyor ve hasta olduğu içinde iştahsızlık baş gösteriyor.
Başıma geldiği için biliyorum. Bende doktorumuz yetersiz beslenmiş dediğinde kendimi çok kötü hissetmiştim.
Hastalık halinde olduğu için mi, yoksa genel olarak mı yetersiz beslenmiş diye sormuştum.
doktorumuz da ishal ve kusma sebebiyle besin kaybettiği ve bu süreçte gıda almadığı için olduğunu söylemişti.
Hastalık konusunda sizi suçlamasaydı eğer çemkirmeyin derdim ama kimse bir anneye böyle bir ithamda bulunamaz.
Mutlaka doktorunuz bilgilendirmiştir ama atlamamanız için yazmak istedim.Bu ay 20 gr almış sadece noromotorlari iyi ama emeklememe gibi sıkıntılar yetersiz beslenmeden dedi ...genel olarak üçüncü aydan itibaren kilo alımı durmustu 300-400 gr arasında kilo alımı sekiz bitti yedi kilo kızım ek gıda üç kaşık beş kaşık sonra yemiyor zorlayınca midesini bulandiriyor sutumde demekki kaliteli değil
Eşinizin ailesi nasıllar bilmiyorum ama bence biraz abartıyorsunuz..Çocuk bu tabii ki hasta olacak,niye illa bir neden arıyorsunuz altında..?Selam kızlar geçen bir konu acmıştım eşimin ailesi için gelip gittiler. ...ve sonuç kızım hasta oldu . .iku gündür ateş ishal halsizlik iştahsızlık 39.7 oldu ateşi bu sabah dok götürdük ve sonuç çocuk mikrop kapmış boğaz ve bağırsak enfeksiyonu olmuş ....üstüne beslenme yetersizliği ...çok üzüldüm ve sinirlendim ...çocuğu kim hasta etti belli ...soğuk almış görümce ve dişlerini fircalamayan kayın 10 gün boyunca öperse tabikide mikrop kapar ..üstüne kaynima opme dediğim için laf yemistim kv ve esimden .....eeee esim yine bundan beni suçlu çıkardı çocuğa bakamiyon diye ...gelde sinirlenme .....ben şimdi ne yapayım ...eşim okula gitti ben evdeyim ...şeytan diyo geldiğinde ac ağzını yum gözünü .....akıl verin kızlar nasıl davranayim bu kocaya
İlaç tedavisi bittikten sonra ac karna idrar ve kan degerlerine bakilmali temiz çıkarsa özel mamaya gecilmeli dedi ...daha önce götürdüğüm doklar çok iyi gelişimi dediler ...bana normal gelmemişti ama eşimi ikna edemedim bir türlü ...Mutlaka doktorunuz bilgilendirmiştir ama atlamamanız için yazmak istedim.
Mide rahatsızlığı yaşıyor olabilir mi? Özellikle reflü çok fazla oluyor muş bebeklerde.
Doğrudur... hak verdim herkese zatenEşinizin ailesi nasıllar bilmiyorum ama bence biraz abartıyorsunuz..Çocuk bu tabii ki hasta olacak,niye illa bir neden arıyorsunuz altında..?
Sütüm kaliteli değil nedir ya? Senin sütün bebeğine özel bir besin. Kim sana sütün kalitesiz olabileceği konusunda fikir verdi?Bu ay 20 gr almış sadece noromotorlari iyi ama emeklememe gibi sıkıntılar yetersiz beslenmeden dedi ...genel olarak üçüncü aydan itibaren kilo alımı durmustu 300-400 gr arasında kilo alımı sekiz bitti yedi kilo kızım ek gıda üç kaşık beş kaşık sonra yemiyor zorlayınca midesini bulandiriyor sutumde demekki kaliteli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?