Hem sinirliyim hem üzgün

Esinin suclamasi dogru degil cocuga bakamadin ne demek

saçmalamışsınız cocuk bu hasta da olur ağlarda zırlarda ..bence siz gelenleri sevmediğiniz için bunları düşünüyorsunuz

yanı okudugum en sacma sorulardan bırıydı bu. Çocugun öpülmesiyle hasta oluyosa o çocuk bakımında bır hata vardır emın olun. etrafımızda her zaman mikrop var. çocukken topragın pisliğin icinde oynardık bı halt olmazdı. simdi cocujklar opulunce hasta oluyo hahh... cocugu duzenlı ve ıyı beslyın, sutunu, peynırını, balıgını, kırmızı etını, meyvesını haftalık duzenlı olarak yedırın bunyesı guclenır havadan nem kapmaz..... Abartı sadece aşırı korumacı duygularınız var. Tek dikkat etmenız gereken çocugun bunyesı.....

Benim kaynimda kaynanam kayinbabam geldi. Hiç biri dış fircalamadi. Bebegi çok da örtüler ama ben icimden bile kızmadim bebeği öpüyorlar diye.

Dış fircalamadaki düşüncen yalnış ama hasta görümce öpüyor ise tamam orada güzel dille gorumceye canım hastasın daha dikkatli olabilir misin denilebilir.

Esinin seni çocuğa bakamadin diye suçlaması yalnış olmuş. Bir anne olarak sen de hasta olsun istemezsin ki elinden geleni yaparsın zaten.

Izole edin çocukları ondan sonra gelismeyen bağışıklık sebebi ile okul,arkadas,eş,dost,akraba suçlayın.

abartmayın ya. karı koca illa bir suçlu mu arayacaksınız??
çocuk bu hasta ola ola büyüyecek. Rabbim dermansız dert vermesin inş.

Sizi hakli buluyorum elbette ki cam fanusta yetistiremeyiz cocugumuzu ama bazı kisiler cok düşüncesiz.Hasta olup bile bile cocuklu eve misafirlige gelen insanlarin bencilligine ne demeli..Ben inanin misafire hasta olup olmadigini bile soruyorum artik.Grip olup evime gelmesin sonra cocugumla gunlerce ateşle mucadele ediyoruz.Biliyorsunuz bu tarz hastaliklara bagisiklik kazanılmıyor o yuzden kimse bana yasaya yasaya bagisiklik kazanacak demesin..Ornek vereyim.
Bir yilbasi bi arkadasimizi davet etmistik.2 cocuklu aile.Esim sormustu bak hasta olan yok degil mi cunku çocuğum küçük hemen ates enfeksiyon haftalarca mahvoluyoruz.Yok demis.Bir geldiler 4 u de grip.Cocugu erkenden uyutup odasinda yatirdim.Koruyabileyim diye.İnanmazsiniz.O aksamdan sonra evdeki mikroplardan cocuga gecmis demekki 2 hafta ates oksuruk burun akintisi ile ugrastik.
Daha da evime cagirmadim.Bu nasil bir düşüncesizlik.Sormama ragmen yalan soyleyerek geldiler.Ki cocugumun atesi cok fena yükseliyor o yuzden atesten korkariz esimle.2 hafta mahvolduk ailece.
Demem o ki hasta insani evime almıyorum küsen küssün.

kızım işitme engelli olduğu için ve doktoru ilk zamanlar kulağının enfeksiyon kapması çok tehlikeli dikkat edin dediği için bir sene kızımın burnunu çıkarmadık dışarı
biz hastalandığımızda evin içinde maskeyle dolandık
hasta olan birinin yanına yaklaşmasına izin vermedik ki kimse de gelip gitmedi bu durumda
çok şükür hastalanmadı
ama ilk dışarı çıkardığımız günün akşamı enfeksiyon kaptı muhtemelen klima mikrobu çünkü haziran ayıydı
haa belki olacağı vardı ama o gün bugündür ne zaman dışarı çıksa akşamına hasta olur
o yüzden birilerini suçlama bu yüzden eşinle aranı da açma
çok sakınılan çocuk daha sık hasta oluyor

Ee kusura bakmayin da nezle grip olan kisi bi zahmet bebegi opmuyversin tabiki bebekli evde el yikamaya biraz daha onem verilmeli.bir yerde haklisin.

Ben de konu sahibini haklı gördüm açıkçası. Bu aylarda bebekler illa ki hasta oluyorlar ama özen gösterip hasta olurlarsa yapacak bir şey yok. O evde 8 aylık bir bebe varken bi zahmet herkes biraz dikkat etseymiş.

he rçocuk hasta olur, kisin gunu hatsaneye gidin bakin dolup taisyor
herkesin evinde misfirmi vardi yani
yapmayin ikinizde mantikli konusmuyorsunuz esinle sen

Aynı şey başıma gelmişti. Bebeğim iki aylıkken eşimin ailesinden mikrop kaptı gecelerce sancı çekti ben açtım ağzımı yumdum gözümü kimse benim bebeğimden kıymetli değil. Ayrıca dr çocuğun ağzına temas edilmiş çocuğu öptürmeseydiniz keşke herkese dedi. Ben kv yede söylemiştim ayrıca ondan sonra adam oldu herkes.

Dişlerini fırçalamayan herkeste mikrop olur mu

Anne baba da getirmis olabilir disardan biliyorsunuz biz buyukler hemen kapmiyoruz ama küçükler hemen kapıyor.Bronsit te bulasiciymis ben bu yil.ogrendim bunu.Ama bu demek degil ki cocugu hic sakinmayacagiz.Bile bile de hasta olan birine yaklaştırmak doğru mu sizce?Ayrica grip gibi viral enfeksiyonlari yasaya yasaya bagisiklik kazanılmıyor.Konu sahibinin ki de bogaz enfeksiyonu olmus o da buyuk ihtimal bulaşmış birinden.

Ha bir de öpücük hastaligi diye bir illet var 45 gun hastanelerde geçiren cocuk biliyorum ben.Opusme yoluyla gecen bir virüs.Yani belki cok korumaci anneleriz ama ozellikle bu yilki salginlari düşünürsek mecburuz.Bu yilki kadar cok grip viral vs enfeksiyon geciren bronsit olan insan gormemistim.

çocuk hasta olduktan sonra ah vah etmenin bir anlamı yok. o soğuk almış dediğin görümceye geldiği gün yardıracaktın hasta hasta çocuk yanına geldiği için laflarını sokacaktın. şimdi hasta olunca da bak görümce hasta oldu çocuk diye üstüne gidecektin ki bir daha öyle aptallıklar yapmasın.

Onceki yorumlarimdan biliyorsun esinin ailesini hic sevmiyorum ama cocuk bu. Her turlu hastalik kapar havadan bile. Yalniz simdiden sonra dikkat malum kayninda HIV virusu var. Esin dahil hepsi potansiyel tehlike.

Bana bakin konu sahibi actiginiz konularida gordum surekli kayin kaynana bu ne ya biraz kendinize gelin ve konularinizin hepsinde siz haksizssiniz yetr bi dur deyin icinizdeki hisselere
Banyo konusunda siz haksizsiniz havularimi kullandi diye getirselerdi diye bsktiniz getirmediler koyun oraya havlu ve kese lerini ve hatta gosterin yapılmasi gereken bu eğer uzun sure kalicaklarsa onlara herseyi gostermek zorundasiniz yok çocuğum emzikli olsun ne var alin götürün baska odada emzirin opmesin ne demek y a dişlerini sirf fircalamiyo diye bundan mi cocuk hasta olucak abartmayin cocuktur hasta olabilir kullandiginiz deterjanlardanda kaynaklana bilir birakin cocuk mikrop kapsin düşsün oyle boyle buyuyecek sizin bu halleriniz yüzünde n cocuk surekli hasta olur biraz rahat olun lütfen dikkat etmeyin demiyorum rahat olun icinizi ferah tututun darlamayin yazik bi gelip gittiler burnundan getirdiniz ve siz o cocugun annesi olabilirsiniz ama bu demrk degil amcasindan babaannesinden sogutacaksiniz diye yazik cok yazik kendine dua edin ....

İnsanların bebekleri severken dikkatsiz yaklasımdarı cok zararlı sonuclar dogurabılıyor. Uçuklu dudakşarla öpüldüğü için vefat eden bebek var Allah korusun, siz allem edin kallem edin cocugu onlara bırakmamaya calışın. Bebekler bizim gibi değil ki mikroplara dayanıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…