- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Esinin suclamasi dogru degil cocuga bakamadin ne demekKaynımın çocuğu 9 aylık hiç kimse gelmedi evlerine rutin normal misafir sadece ustelik çok opmezler dışarı çıkmaz terlemedi usumedi bişey olmadi ama sonuc cocuk bronşit oldu tam bir aydır uğraşıyorlar yapmayın çocuk bu sonuçta ama eşinize kızdım herseyde sizi suclayamaz
kızım işitme engelli olduğu için ve doktoru ilk zamanlar kulağının enfeksiyon kapması çok tehlikeli dikkat edin dediği için bir sene kızımın burnunu çıkarmadık dışarıDok mikrop kapmış olabilir birinden dedi bende misafir vardı 10 gün kaldilar dedim gittikten iki gün sonra kızım hastalandı dok olabilir dedi ...bide kızım bu zamana kadar hiç enfeksiyon geçirmedi .....tabikide biri sorumlu olmayabilir annelik içgüdüsu işte
Ee kusura bakmayin da nezle grip olan kisi bi zahmet bebegi opmuyversin tabiki bebekli evde el yikamaya biraz daha onem verilmeli.bir yerde haklisin.
Anne baba da getirmis olabilir disardan biliyorsunuz biz buyukler hemen kapmiyoruz ama küçükler hemen kapıyor.Bronsit te bulasiciymis ben bu yil.ogrendim bunu.Ama bu demek degil ki cocugu hic sakinmayacagiz.Bile bile de hasta olan birine yaklaştırmak doğru mu sizce?Ayrica grip gibi viral enfeksiyonlari yasaya yasaya bagisiklik kazanılmıyor.Konu sahibinin ki de bogaz enfeksiyonu olmus o da buyuk ihtimal bulaşmış birinden.Kaynımın çocuğu 9 aylık hiç kimse gelmedi evlerine rutin normal misafir sadece ustelik çok opmezler dışarı çıkmaz terlemedi usumedi bişey olmadi ama sonuc cocuk bronşit oldu tam bir aydır uğraşıyorlar yapmayın çocuk bu sonuçta ama eşinize kızdım herseyde sizi suclayamaz
Konuyla hiç alakası yok ama dayanamadım ve tıpkı sizin gibi gereksiz yere sinirlendim. 'Dok' nedir Allah aşkına!bu sabah dok götürdük ve sonuç çocuk mikrop kapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?