Hem sinirliyim hem üzgün

Ayrıca dr çocuğun ağzına temas edilmiş çocuğu öptürmeseydiniz keşke herkese dedi.
konu sahibine çıkısan arkadaslar bakın burda doktorun ifadesiyle cocukları öperken dikkatli olunması gerektiği vurgulanmış. Acaba konu sahıbı ne yapmalıydı. Kv ye kayına ayıp olmasın diye cocuga mı zarar gelsin O bebegin ne sucu var.

Bence hicbir sey deme. Sana bakamiyorsun demesi kotu ama sen onun ailesine boyle ithamlarda bulununca savunmaya gecmis, sen kendine bak der gibi. Herkes yazmis ama evet cocuk bu hasta olacak, mikroplarla yasayacak ki bagisikligi guclensin. Beslenmesine dikkat et bol su icir gecer Allah in izniyle. Boyle seylerden olay cikarmaya gerek yok

Geçmiş olsun öncelikle
Mikrop kapıp ishal olması öpme ile bulaşmaz ya iyi yıkanmamış sebze meyve yedi ya etrafta olan mikrobu aldı
Birbirinizi suçlamanızı anlamadım çocuk büyürken hasta oluyor biz oturup kim ne yaptı acaba diye düşünmüyoruz çok şükür şifası var diyerek teselli buluyoruz bence sizde o gözle bakın eşinizle ve kendinizle daha barışık olursunuz

Bu seneki salgın havadan bile bulaşıyor zaten

Sütüm kaliteli değil nedir ya? Senin sütün bebeğine özel bir besin. Kim sana sütün kalitesiz olabileceği konusunda fikir verdi?
Kız arkadaşım dedi sütun demekki kalitesi iyi değil diye ....

Bağırsak enfeksiyonu için mikrop kapmış dedi dok ...ya iyilessinde kızım o anki üzüntüyle yazdım şimdi daha iyi düşünüyorum ..bebek bu hasta olacak ki vücudu bağışıklık kazansın ...annelik işte

Arkadaslarim o konuda çok iyiler hadtalarsa ben cagirsam bile gelmezler bebek küçük diye ya o ateşi cekenler bilir 39.7 ye çıktı ateşi ...sabahladik iku gün..ılık duş aldir bez koy...ilaç ver iki gün perişan olduk doğal olarak sinir minir kalmıyor ki kuş kadar zaten yavrum kusma ishal ateş ev battı desem inanmaz kimse iki gündür çamaşır makinası durmadi bugün giydirecek zıbın kalmadı desem hepsi ya ilacli ya kusmuklu yada ishalli ....dogal olarak tepki verdim evet belki eşimin ailesi sorumlu yada değil bilemem kızımın hastalanmasinda ama insan üzülüyor işte ha belki eşime göre iyi anbe değilim ilk bebeğim bu herseyi bunda öğreniyorum ateş 38 i geçince dok götürulmesi gerektigini bilmiyordum mesela

Konuyla hiç alakası yok ama dayanamadım ve tıpkı sizin gibi gereksiz yere sinirlendim. 'Dok' nedir Allah aşkına!
Herkes öyle kısaltma kullanıyor bende öyle kullandım ki kısaltması öyle zaten sonunda nokta koymadim sadece

Ya sizden kaptıysa?
Altını degistirirken bile kıyafetlerini elimi sürmem elleri yıkar oyle kıyafetlerini duzeltirim eşyalarını haftada bir kaynatirim içeceği suyu bile arıtma suyunu on dk kaynatir iciririm ...ha tabikide olabilir iste bu zamana kadar böyle hasta olmadı misafirden sonra olunca öyle düşündüm ....ama daha dikkatli olurum bidaha mesela

Slm konu sahibi...bakin bebeklerin hasta olması normal..ama size onerilerim var. Almanyada Cocuk doktorunda cevirmen oldugum icin bilgilerimi soyleyeyim
Burda senin gibi cocugu hasta olan cok geldi ve bu tür rahatsizliklar genelde salgindan ve virüsten oluyo yani bebeginiz bi yerden virüs kapmis..ve bebeklerin bagisikliklari cok hasastir bir annenin babanin bile opmesinden hasta olabiliyorlar eger sizde bu konularda cok titizseniz müdahele etmek normaldir abartmadan dikkat edin ....abartmayin diyorum çünkü kaynatmak nedir ya biraz kendinizi rahat birakin cok uzerinde duran annelerin cocuklari genelde daha cok hasta olurlar bakin bnim kizim 40 dan sonra anne sütu almadi çünkü yoktu ama yengem anne sutu vermesine ragmen cok hasta oluyo çünkü acayip ustunde duruyo amab aglamisin aman böyle şöyle olmasin su an yegenim yengem tuvalete bile gitse götürür yoksa ortalik feryat figan unutmayin aglamak cocuklara iyidir fazla olmamak sartiyla mikrop cocuk kapmali atesi yuksekmeyen bebek normal degildir bnim kizimin kac kez 41 dereceyi gördü yazin güneşten etkilendigi icin...sık sık ve azar azar cay verin bebek caylarindan ve inşanlari sert bille degil güzelce uyarin türkiyede dusunebiliyorum her gören öpme k istiyodur ama siz kizim hasta falan deyin esyalarink kaynatmak yerine dejenfekte alabilirsiniz. Onlarla kaynatmada. Yikayin yeterli olucaktir evinizi dejendekte sivi sabunlari var onlardanda kullanin...yumosta kullanmayin sagraton yumoslar var onlar da cok iyi gönlünüde rahat eder..gecmis olsun Rabbim size bagislasin...

P
Paylasimlariniz için çok teşekkürler ...çamaşırları için dalinin yumusaticisini kullanıyorum ..kaynatmayida birakayim o zaman dediğiniz gibi aslında çok üstüne düşmüyorum ama demekki bünyesi zayıf bir bebek

Kac aylik cnm

Hasta hasta bebek öpülmez kimse kusura bakmasın. Kızim 4 yaşında hastayım iki gündür öpmüyorum kızımı,kişisel hijyenime ekstra dikkat ediyorum,evi bol bol havalandırıyorum ki bulaşmasin. Ne münasebet hasta hasta lap lap öpülecek,öpülmeyecek efendim. Dikkat edilecek. Tamam bağışıklık kazansın,akvaryumdada büyütmeyelim ama göz göre görede olmaz yani.
Konu sahibi bu saatten sonra eşinizle tartısmayın,olan olmuş,yine hastalanır bu kez size der bak kardeşim yok kimden mikrop kaptı diye .
Size düşen,hasta haliyle çocuğunuza yaklaşanları uyarmak,çocuğu uzak tutmak.

Kız arkadaşım dedi sütun demekki kalitesi iyi değil diye ....
Kız arkadaşının her dediğini dinleme. Anneye sütün kalitesiz demek aptalca. Doktorlar iki yıl emzirin diyorlar. Kimilerinin sütü kalitesiz emzirmesin diyen doktor duydun mu? Ayar oluyorum bilmeden konuşan cahillere.

abartıyorsun.sen grip vs.olmuyor musun hiç? senden de eşinden de bulaşabilir. olabilecek şeyler bunlar. ayrıca diş fırçalamamak ile hastalık bulaşması arasında pek bir bağlantı kuramadım.ailesiyle ilgili bu durumları, eşinin yüzüne vurman hoş değil.

sizde üzüntüden ne diyeceğinizi ne düşüneceğinizi şaşırmışsınız anladığım kadarıyla ve sonrada söylediklerinizin ne kadar yanlış olduğunu farketmişsiniz. sanırım birde eşinizin ailesini zerre sevmiyorsunuz.
üzülmeyin çocuk mu hastada olur iyileşirde vücudun bağışıklılık kazanmak adına mikrobada ihtiyacı var. bundan sonra dahada dikkat edersiniz olur biter.birilerinin hastalığa bahane olmasına gerek yok

Önceki konunuzu biliyorum hasta görümce yi bilmem o bulaştırmış olabilir ama soğuk algınlığı ve mikrop farklı şeyler diye düşünüyorum bide diş fırçalamaması kaynınızın etrafa mikrop saçtığı anlamına hiç gelmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…