- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.651
- 498
- Konu Sahibi Maelstrom_
-
Ve bu insanları arkadan her işi çeviren sözde ahlaklı toplumumuz itiyor bu acı duruma herkesin hesabı Allah’a olduğuna göre kimseye zararı dokunmayan kişiyi kimsenin yargılama hakkı yokturValla sizin gibi insanlar sayesinde de gay erkekler paravan evlilik yapıp kadınları ömür boyu mutsuzluğa esir ediyor. Trans kadınlar seks işçisi olmak dışında alternatif iş bulamıyor, ömür boyu dışlanıyor. İntihar edenlerin haddi hesabı yok.. bence sen önce kendi fikirlerini sorgula
Siz hayvan olun napiymsize cevap vermemek için baya tuttum kendimi ama banlanmayı göze alarak yazacağım.Allah neden bu şekilde yaratmış konu sahibini? İnsan olmayı gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence, bilimsel olarak bizler de hayvanız.Aşağıda eklediğim fotoyu bir inceleyin.Başlangıçta tüm hayvanlarla aynı şekilde başlıyoruz, sonra türlerine göre şekil alıyor her canlı.
Üniversitede okumuştur, kerameti kendinden menkul yalan yanlış internet sitelerinden değil :)İmtihan diyelim o zaman ama normal bir durum asla değil! Siz nerede okudunuz o psikolojiyi
Zaten insanlar canlılar sınıfında hayvanlar kategorisine girmektedir ama yine de siz bilirsiniz.Siz hayvan olun napiym
Eskiden öğretmenlerr akıllı donanımlı, gerçekten iyi eğitimli olurdu.Siz hayvan olun napiym
yok hanfendi sadece ben hayvan olmuyorum.Ben hayvan olduğumu bilen, farkındalığı olan, insanlara ateş seni çağırıyor diye yaklaşmayan, farklılıkları hoş gören, dar bir çerçevenin içine sıkışmayan, biri bana bilgi ulaştırırsa bunu dikkate alıp doğruluk payını araştıran bir hayvan oluyorum, siz de hayvan olduğunu bilmeyen bir hayvan oluyorsunuz.Siz hayvan olun napiym
Dünya Sağlık Örgütü yıllar önce LGBT grubunu hastalık listesinden çıkardı ama bunu tabi okuyan insandan daha iyi bilirsiniz,çünkü Allah tarafından vahiy geldi size,hı tamam.İmtihan diyelim o zaman ama normal bir durum asla değil! Siz nerede okudunuz o psikolojiyi
Deme öyle biyoloji, fizyoloji, zooloji, psikoloji alanlarında ehil bir baağyan var karşında.Zaten insanlar canlılar sınıfında hayvanlar kategorisine girmektedir ama yine de siz bilirsiniz.
Bazı hayvanlar çok zeki olurken bazı hayvanlar egitilemezyok hanfendi sadece ben hayvan olmuyorum.Ben hayvan olduğumu bilen, farkındalığı olan, insanlara ateş seni çağırıyor diye yaklaşmayan, farklılıkları hoş gören, dar bir çerçevenin içine sıkışmayan, biri bana bilgi ulaştırırsa bunu dikkate alıp doğruluk payını araştıran bir hayvan oluyorum, siz de hayvan olduğunu bilmeyen bir hayvan oluyorsunuz.
Bilim sizin kabullerinizle yol almaz, siz bir şeyi inkar ediyor kabul etmiyorsunuz diye gerçeklik değişmez.Ben hayvan değilim dediğinizde bilim bunu "aaaa tamam ya o değilmiş, o zaman bunu kabul edenler hayvan olsun" diyerek yaklaşmaz.Biraz makale filan okuyun ya da boş verin öylece takılmaya devam edin en iyisi.
Ya bir de o bölümü okuyan,bilgili kadınlara akıl vermiyor mu,sadece gülüyorumDeme öyle biyoloji, fizyoloji, zooloji, psikoloji alanlarında ehil bir baağyan var karşında.
O başka kategoridedir, senin benimle aynı kategoride mi olacak yani üstüme iyilik sağlık.
Biz değiliz ama kimin olduğunu öğrenmek istiyorsanız çok uzakta aramayın derim,nefesiniz kadar yakın size. :)Kim cahil tartışmayalim:)
Farkettim tabi farketmem mi, aynı mallığı bende yaptım çünküAdına aşk deniyor ama 5 sene sonra falan hay kafama tüküreyim diyorsun. 2 sene it gibi peşinde gezdimde bana haber vermeden yurtdışına taşındı. Çok zor atlattım ama sonra güçleniyor insan. Acaba işle ilgili bahane çıkarsan yada çalışma arkadaşlarımla yapamıyorum desen departman değişmezler mi?
Kıyamete kadar helak kaldırılmıştır zira son ümmet biziz. 45 çocuğa tecavüz eden soysuzlarda en çetin azapla azaplandirilacaktir merak etme,kıyamette dehşetle izleyeceguk.Tabi bu dünyada da gün yüzü gormesinler,lakin Allah bizlerden iyi bilir.45 cocuk tecavüz edildiginde, toplum helak olunmuyorsa, hatta yapanlar cezalandirilmiyorsa bile, iki yetiskin birbirini sevdigindede toplum helak olmaz, korkma
Eşcinsellikle ensest ilişkinin ne alakası var?bak burda yazdığın kadarıyla kızın karaktersiz olduğunu bizler anladık sen yaşayarak anlamadın mı?yok say o nasıl iş dışında ki muhabbetleri kısa kesiyor sen de öyle davran
yazmayım dedim ama dayanamadım yazayım
eşcinsellik yada biseksüellik normal diyen arkadaşlar ensest ilişkiye de normal diyormusunuz ... mesela iki yetişkin öz kardeş evlenmek istese olabilir onların tercihidir mi diyeceksiniz
Benimde sizin gibi arkadaşım var aslında iki arkadaş aynı sizin gibiydik sürekli kıskandırmaya çalışırdı bende ağlardım neden öyle yapıyorsun diye bazen gelir sarılırdı öperdi severdim onu ama aşk gibi değil acı cekince aşk olacak diye birşey yok ki hatta birgün arkadaşım seni erkek gibi görüyorum deyip ağlamıştı hiç tepki vermedim hep işin gırgırına vurdum dediklerini ciddiye almadım şimdi hala arkadaşız eski günler aklımıza gelir güleriz biraz da bu kendi elinizde bence ben bir kadına aşık oldum diye sırf ona yönelirse psikolojiniz bozulur iradeli olun onun yaptıklarını normal karşılayın belki sizde cekıcılik olduğu için aşırı samimi oluyorlardır duygularına yenik düşme duygularını belli etme yoksa üzülen sen olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?