Hemcinse duyulan aşk..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve bu insanları arkadan her işi çeviren sözde ahlaklı toplumumuz itiyor bu acı duruma herkesin hesabı Allah’a olduğuna göre kimseye zararı dokunmayan kişiyi kimsenin yargılama hakkı yoktur

Siz hayvan olun napiym

İmtihan diyelim o zaman ama normal bir durum asla değil! Siz nerede okudunuz o psikolojiyi
Üniversitede okumuştur, kerameti kendinden menkul yalan yanlış internet sitelerinden değil :)

Konu sahibi cinsel kimliğiyle ilgili soru sormamış, fikir istememiş, "normal midir" "caiz midir" dememiş, size noluyor? Şu kadar sayfadır sizden başka ortalık karıştıran yok.

Siz hayvan olun napiym
yok hanfendi sadece ben hayvan olmuyorum.Ben hayvan olduğumu bilen, farkındalığı olan, insanlara ateş seni çağırıyor diye yaklaşmayan, farklılıkları hoş gören, dar bir çerçevenin içine sıkışmayan, biri bana bilgi ulaştırırsa bunu dikkate alıp doğruluk payını araştıran bir hayvan oluyorum, siz de hayvan olduğunu bilmeyen bir hayvan oluyorsunuz.

Bilim sizin kabullerinizle yol almaz, siz bir şeyi inkar ediyor kabul etmiyorsunuz diye gerçeklik değişmez.Ben hayvan değilim dediğinizde bilim bunu "aaaa tamam ya o değilmiş, o zaman bunu kabul edenler hayvan olsun" diyerek yaklaşmaz.Biraz makale filan okuyun ya da boş verin öylece takılmaya devam edin en iyisi.

İmtihan diyelim o zaman ama normal bir durum asla değil! Siz nerede okudunuz o psikolojiyi
Dünya Sağlık Örgütü yıllar önce LGBT grubunu hastalık listesinden çıkardı ama bunu tabi okuyan insandan daha iyi bilirsiniz,çünkü Allah tarafından vahiy geldi size,hı tamam.

Zaten insanlar canlılar sınıfında hayvanlar kategorisine girmektedir ama yine de siz bilirsiniz.
Deme öyle biyoloji, fizyoloji, zooloji, psikoloji alanlarında ehil bir baağyan var karşında.
O başka kategoridedir, senin benimle aynı kategoride mi olacak yani üstüme iyilik sağlık.

Bazı hayvanlar çok zeki olurken bazı hayvanlar egitilemez

Deme öyle biyoloji, fizyoloji, zooloji, psikoloji alanlarında ehil bir baağyan var karşında.
O başka kategoridedir, senin benimle aynı kategoride mi olacak yani üstüme iyilik sağlık.
Ya bir de o bölümü okuyan,bilgili kadınlara akıl vermiyor mu,sadece gülüyorum
Ve kendisiyle aynı kategoride olmaktan utanç duyuyorum
Öğretmen olmuş ama insanların seçimlerine,tercihlerine,kimliklerine saygı duymayı öğrenememiş

of valla kendimi çok zor tuttum normal değil'de kayışı koparıyordum

prof psikiyatrlar böyle bir cümle kurmadılar derslerde ama maç öğretmenleri kim normal kim değil herşeyi bilirler ne güzel

Benimde sizin gibi arkadaşım var aslında iki arkadaş aynı sizin gibiydik sürekli kıskandırmaya çalışırdı bende ağlardım neden öyle yapıyorsun diye bazen gelir sarılırdı öperdi severdim onu ama aşk gibi değil acı cekince aşk olacak diye birşey yok ki hatta birgün arkadaşım seni erkek gibi görüyorum deyip ağlamıştı hiç tepki vermedim hep işin gırgırına vurdum dediklerini ciddiye almadım şimdi hala arkadaşız eski günler aklımıza gelir güleriz biraz da bu kendi elinizde bence ben bir kadına aşık oldum diye sırf ona yönelirse psikolojiniz bozulur iradeli olun onun yaptıklarını normal karşılayın belki sizde cekıcılik olduğu için aşırı samimi oluyorlardır duygularına yenik düşme duygularını belli etme yoksa üzülen sen olursun

yani onu daha önceden yaptım sigara yasağına uyulmamasıyla alakalı o yüzden maalesef..yani onun gitmesini bekleyeceğim.seninki daha acıymış ben toplasan 3 ay konuşmuşumdur ama 4 senelik sözde bir ilişkimde onu yaşadım öylece bırakıldım. üstüne bide adım sapık oldu.. güçleniyorsun haklısın ama bu tarz insanlara değmeyeceğini bile bile kalbin neden hala onları bırakamaz anlamıyorum

bak burda yazdığın kadarıyla kızın karaktersiz olduğunu bizler anladık sen yaşayarak anlamadın mı?yok say o nasıl iş dışında ki muhabbetleri kısa kesiyor sen de öyle davran

yazmayım dedim ama dayanamadım yazayım

eşcinsellik yada biseksüellik normal diyen arkadaşlar ensest ilişkiye de normal diyormusunuz ... mesela iki yetişkin öz kardeş evlenmek istese olabilir onların tercihidir mi diyeceksiniz

45 cocuk tecavüz edildiginde, toplum helak olunmuyorsa, hatta yapanlar cezalandirilmiyorsa bile, iki yetiskin birbirini sevdigindede toplum helak olmaz, korkma
Kıyamete kadar helak kaldırılmıştır zira son ümmet biziz. 45 çocuğa tecavüz eden soysuzlarda en çetin azapla azaplandirilacaktir merak etme,kıyamette dehşetle izleyeceguk.Tabi bu dünyada da gün yüzü gormesinler,lakin Allah bizlerden iyi bilir.

Eşcinsellikle ensest ilişkinin ne alakası var?
Eşcinsellik bir hastalık ve tercih değil sonuçta
Doğuştan gelen birşey
Sen nasılbir erkeğe aşık oluyorsan bir kadın bir kadına pek ala aşık olabilir
Ensest bambaşka bir durum
Bana göre aralarında kan bağı (1-2. Derece yakın akrabalar) bulunan iki insan evlenemez.
Beraber büyüyen 2 kardeşin sonradan birbirlerini sevmesi,evlenmesi iğrenç geliyor bana. Tiksindirici yani.
Ama eşcinsellik öyle değil,kendini kontrol edemiyor doğuştan gelen bir duygu,his sonuçta.

keşke benimkide geçici olsaydı ama küçüklüğümden beri bu hislerim var ve cinsellik benim için son aşamada belki bazı insanların önyargılarını kırarım diye söylüyorum sapık diye nitelendiriyorlar bizim gibileri farklı fantezi arıyorlar diye zannediyorlar ama öyle değil yani nasıl bir erkek bir kadını deli gibi severse hiç bir farkı yok hatta daha temiz ve daha saf olduğunun garantisini verebilirim ve ona bir kere olsun sarılmak için servetim olsa verirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…