Nickini Sonuna kadar HakediyorsunBüyük sorun benim icin.
Onun disinda kinden hoslanirsaniz hoslanin.
Konu da mantıklı birşey okuyunca duygulandımArkadaşta öğrensin madem
Ben böyle birşey söylemedim. Biranda Olan birşey değil dugularimin Farklı şekilde karşı cinse yonelmesiKime aşık oldunuz? Televizyonda öpüşen kadınlara mı ? O zaman iki kere gözünüz aydın nur topu gibi platonik aşkınız oldu.
Kiz sen Arrietty nin anlamini biliyormusun?Nickini Sonuna kadar Hakediyorsun
Bilir bilir, dikkat et aşık olmasınKiz sen Arrietty nin anlamini biliyormusun?
. Ama Ben altındaki sözden bahsettimKiz sen Arrietty nin anlamini biliyormusun?
Desktop ta olabilirdi, şükretKiz onun Adi despot degil mi ?
Bütün Dünya Böyle Biliyor Siz Nasıl Biliyorsunuz?Ney ney neemişşş
Senin bütün dünyanın lut kavmiyle ilgili surelerden haberi var mı? Dini konu yasak konuşmakta yasak evet kapatıyorum konuyu akıl fikir dileyerek :)Bütün Dünya Böyle Biliyor Siz Nasıl Biliyorsunuz?
İsterseniz Özelden Konuşabiliriz.Senin bütün dünyanın lut kavmiyle ilgili surelerden haberi var mı? Dini konu yasak konuşmakta yasak evet kapatıyorum konuyu akıl fikir dileyerek :)
Bilmem gerekeni biliyorum hamdolsun.İsterseniz Özelden Konuşabiliriz.
Bilmemek Ayıp degil
Arastirmakmi Beni TanimiyorsunBilmem gerekeni biliyorum hamdolsun.
Sizede araştırmayı teklif ediyorum bakın.
Özelden falan yok ben almayım
Evet beynim gereksiz bilgiyi almayı reddediyor. Canım beynimArastirmakmi Beni Tanimiyorsun
Sana Kendimi Tanitsam Dilin Tutulur Canım
Özellikle Din Konusunda Ama Şunu Anladım Senin Bilgin Yetersiz Bu Yüzden Tartışmaya Kapalisini Bunu Anlayabiliyorum
Belkide Gercege Henüz Hazır Değilsin Veya Korkuyorsun Canım Başka Aciklamasi Olamaz.Evet beynim gereksiz bilgiyi almayı reddediyor. Canım beynim
Yok sen böyle anlamıyorsun sanırım senin dilinle yazayım;Belkide Gercege Henüz Hazır Değilsin Veya Korkuyorsun Canım Başka Aciklamasi Olamaz.
Gereksiz Bilgiyle Uğraşmam Bahanesi Çocuksu bir bahane
Yok sen böyle anlamıyorsun sanırım senin dilinle yazayım;
Gereken Bilgi Kutsal Kitabimizda yaziyor.
Ben Onu Bilir Onu Söylerim Ona İnanirim.
Oldu mu beni bir sal ablacım ya he aynen ondan
evet cift cinsiyet ile doganlarda var Allahin bir takdiri oda bir imtihandir lakin bundada bir kolaylik cözüm yolu göstermistir bizi yaradan Allahü Teala nerden idrari geliyorsa o cinsiyeti kullanmalidir her ikisindede idrar gelirsede hangi duygusu baskinsa onu kullanmalidir ve o sekilde yasamalidir bugün böyle yarin söyle olarak degil diye en son kiymetli hocalardan dinledim.sende normallestirmeye calistirma bu tür anormallikleri vs yasiyorsanda kendi icinde yasa ne bileyim basedemiyorsanda kendinle bir uzman psikologla görüs tedavi yapsinlar yoksa durumun hic iyi gelmedi bana bak senin yüzünden sinirlerime sahip olamadim ve ceza yedim cok sevdigim Kadinlar kulubünden özür diliyorum kimseyi asagilamak degildir niyetim .Böyle Bir Tepki Beklemiyordum.
Peki Baharcim Çift Cinsiyet Doğan Kişiler Hakkında Ne düşünüyorsun.
Bunlarda Sapikmi Oluyor?
İnandigin Allah İnsanları Bu Şekilde Yaratıp Sonra Onları Senin Gibi Suçlayıp Sapik Damgasını Vuruyor.?
Biraz Bilim Ve Akıl Zekaniz Olsaydı Böyle Bir yorumda Bulunmazdiniz.
Bu Arada Çift Cinsiyetli İnsanlar Sayısı az değil Arastirin
Kızım çift cinsiyetli değilsin sennnn değilsin. Savunduğun şey değilsin . Kendi konuna dönSiz Hiç Çift Cinsiyet Doğan Bir insanı Duymaidnizmi Görmediniz mi?
Allah Bu İnsanları Yaratip Sonra Onlara Sapikmi Demek İstiyorsunuz ?
Düşünce Yapinizda Çok Anormal Faktörler Var.
Lütfen Gerçek Dünyaya Göre Yorum Yapın.
Masllara Göre degil
Erkekler kulübü konu başlığı: Karım annemle kaçtı. Ne yapacağım?Kaynanam dan hoşlanıyorum. Eşimden boşanıp onu alabilir miyim
Yanii çok şaşırıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?