Hemcinsimden Hoşlanmam Normal mi?

Kime aşık oldunuz? Televizyonda öpüşen kadınlara mı ? O zaman iki kere gözünüz aydın nur topu gibi platonik aşkınız oldu.
Ben böyle birşey söylemedim. Biranda Olan birşey değil dugularimin Farklı şekilde karşı cinse yonelmesi

Bilmem gerekeni biliyorum hamdolsun.
Sizede araştırmayı teklif ediyorum bakın.
Özelden falan yok ben almayım
Arastirmakmi Beni Tanimiyorsun
Sana Kendimi Tanitsam Dilin Tutulur Canım
Özellikle Din Konusunda Ama Şunu Anladım Senin Bilgin Yetersiz Bu Yüzden Tartışmaya Kapalisini Bunu Anlayabiliyorum

Belkide Gercege Henüz Hazır Değilsin Veya Korkuyorsun Canım Başka Aciklamasi Olamaz.
Gereksiz Bilgiyle Uğraşmam Bahanesi Çocuksu bir bahane
Yok sen böyle anlamıyorsun sanırım senin dilinle yazayım;
Gereken Bilgi Kutsal Kitabimizda yaziyor.
Ben Onu Bilir Onu Söylerim Ona İnanirim.
Oldu mu beni bir sal ablacım ya he aynen ondan

evet cift cinsiyet ile doganlarda var Allahin bir takdiri oda bir imtihandir lakin bundada bir kolaylik cözüm yolu göstermistir bizi yaradan Allahü Teala nerden idrari geliyorsa o cinsiyeti kullanmalidir her ikisindede idrar gelirsede hangi duygusu baskinsa onu kullanmalidir ve o sekilde yasamalidir bugün böyle yarin söyle olarak degil diye en son kiymetli hocalardan dinledim.sende normallestirmeye calistirma bu tür anormallikleri vs yasiyorsanda kendi icinde yasa ne bileyim basedemiyorsanda kendinle bir uzman psikologla görüs tedavi yapsinlar yoksa durumun hic iyi gelmedi bana bak senin yüzünden sinirlerime sahip olamadim ve ceza yedim cok sevdigim Kadinlar kulubünden özür diliyorum kimseyi asagilamak degildir niyetim .

Son düzenleme:
Kızım çift cinsiyetli değilsin sennnn değilsin. Savunduğun şey değilsin . Kendi konuna dön

Bütün yorumlari okudum. madem bir kadın seviyorsunuz eşinizden ayrılın. Madem bu kadar bilgili ve medeniyet dolu iseniz ne yapacağınızı bilirsiniz buraya konu açmanız boşa olmuş.birde insanlara olmayan dinin derslerini vermeyin. Yanardağdan dolayı insanlar öyle olmuş falan. Lütfen cahil kesim sanıyorsunuz belki ama buradaki bayanlar öyle değiller. Sizin derdiniz hoşlandığınız cinsiyet de değil.her yoruma burası Arabistan değil İran değil deyip durnussunuz. Amacınız algı oluşturmak ise oluşturmayın kimsenin sizin göstereceginiz medeniyete ihtiyacı yok. Bu yorumdan sonra banlansamda üzülmem. Elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…