Hemcinsimden Hoşlanmam Normal mi?

asimablue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
34
-24
1
27
Bu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
Bir filmde İki Kadının Opusmesiyle Başladı. Hoşuma Gitti Artık Hemcinslerimden Hoşlanıyorum. evliyim Kafam Çok Karışık.
Benim Gibi Hisseden Varmı? Bu Geçici Birşeymi Bilemiyorum

Bu haftanın trendi bu herhalde

ben bunun oyle bunlarca yil erkeklerden hoslanip sonra bir filmden etkilenip aa hadi kadinlardan hoslanayim diyecek kadar basit bir sey oldugunu dusunmuyorum. ama kadinlarla iliski icinde olmak size daha iyi hissettirecekse bosanin kendi hayatiniza bakin kimsenin bir sey demeye hakki yok.

bunlari da sizin icin degil bu konuyu googleda aratip bu sayfaya denk gelecek baska insanlar icin yazdim sizin gercekliginize inanmiyorum.

Allahin haram kildigi sapikligi reklamini yapmaya calisiyorsun utanman yok anladik sapiksan bizene senin sapikligindan burada kendine kendin gibi sapiklar araniyorsunda arayan belasinida bulur hem desifre edince cok dahami zevk aliyorsun sapiklik düsüncelerinle milletinde midesini bulandirmadan cek git

İzledim hoşuma gitti artık eşcinselim gibi bi şey çok mümkün değil. Ya içinizde hep vardı ve böyle ortaya çıktı ya da her şeyi tatmışsınız macera arıyorsunuz.

Böyle Bir Tepki Beklemiyordum.
Peki Baharcim Çift Cinsiyet Doğan Kişiler Hakkında Ne düşünüyorsun.
Bunlarda Sapikmi Oluyor?
İnandigin Allah İnsanları Bu Şekilde Yaratıp Sonra Onları Senin Gibi Suçlayıp Sapik Damgasını Vuruyor.?
Biraz Bilim Ve Akıl Zekaniz Olsaydı Böyle Bir yorumda Bulunmazdiniz.
Bu Arada Çift Cinsiyetli İnsanlar Sayısı az değil Arastirin

Bak din konusu yasak kendimi tutuyorum, adam akıllı konuş.

Çift cinsiyetli misin ?değilsen konuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…