Hıı hı evet çok mantıklı insanBu Ne Sacma Bir cevap.
Neyse Sizin Manupule edilmiş Beyninizedeki Nöronlarla Fazla Vaktimi Harcamicam.
Komple def edilmemen tuhaf asılEtkisiz Hale getirdiler. Engel Attılar Sitenin yönetimi.
Nekadar Adaletsiz Bir site Olduğunu Öğrenmiş olduk. Hicbirsekilde Kötü Bir yorum veya düşüncede Bulunmama Rağmen 24 Saat Engel ettilar Tuhaf
Burası Arabistan'ın Atilmamamin Sebebi Burayı yönetenlerin Sizler Gibi Geri Kafalı Olmamalari Anlayışlı Olmaları. Biraz Destop Bir anlyis Olsa dahi En azından Demokrasi ile yontiyorlarKomple def edilmemen tuhaf asıl
Bu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
Bir filmde İki Kadının Opusmesiyle Başladı. Hoşuma Gitti Artık Hemcinslerimden Hoşlanıyorum. evliyim Kafam Çok Karışık.
Benim Gibi Hisseden Varmı? Bu Geçici Birşeymi Bilemiyorum
Manipüle olsa duramazdım zaten
Evet Biliyorum. Romada Gelişen Olayi Soruyorsunuz Yanardağın İnsanları Taslastirma Olayı Çok Doğal Gelişen Bir Olay.Lut kavmini bilir misin ?
Kiz onun Adi despot degil mi ?Burası Arabistan'ın Atilmamamin Sebebi Burayı yönetenlerin Sizler Gibi Geri Kafalı Olmamalari Anlayışlı Olmaları. Biraz Destop Bir anlyis Olsa dahi En azından Demokrasi ile yontiyorlar
Yontiyorlarmış birde lütfenKiz onun Adi despot degil mi ?
Kelime Hatasinami Takıldın Bütün sorun bumuKiz onun Adi despot degil mi ?
Ney ney neemişşşEvet Biliyorum. Romada Gelişen Olayi Soruyorsunuz Yanardağın İnsanları Taslastirma Olayı Çok Doğal Gelişen Bir Olay.
Konumuzla Ne İlgisi Var?
Bildigim dogrulari unutacagim..manipulasyon da baska birseydi. Tovbe tovbe. Bana zararli konuYontiyorlarmış birde lütfen
Gözünüz aydın o zaman ne diyelim. Dönem öyle bir dönem ki, artık kim kadın kim erkek şaşırdık.Artık Hemcinslerimden Hoşlanıyorum
Büyük sorun benim icin.Kelime Hatasinami Takıldın Bütün sorun bumu
Doğrusunu unuttum sözlüğe bakıcamBildigim dogrulari unutacagim..manipulasyon da baska birseydi. Tovbe tovbe. Bana zararli konu
İnsanların Şunu Anlaması Lazım Duygu dediğimiz Kavram Bazen elimizde Olmayaniliyorm bizim Dışımızda çıkabiliyor.Gözünüz aydın o zaman ne diyelim. Dönem öyle bir dönem ki, artık kim kadın kim erkek şaşırdık.
Dogrusunu yazdim benDoğrusunu unuttum sözlüğe bakıcam
Öpüşen iki kadın görünce aniden eşcinsel olmanız mümkün değil. Biseksüel olup toplum baskısıyla bunu bilinç altınıza atmış olmanız mümkün. Ayrıca evliyken herhangi birinden hoşlanmanız bir kadından hoşlanmanızdandan daha büyük bir sorun gibi geldi bana.Bu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
Bir filmde İki Kadının Opusmesiyle Başladı. Hoşuma Gitti Artık Hemcinslerimden Hoşlanıyorum. evliyim Kafam Çok Karışık.
Benim Gibi Hisseden Varmı? Bu Geçici Birşeymi Bilemiyorum
Sorun Olduğunu Kabul ediyorumÖpüşen iki kadın görünce aniden eşcinsel olmanız mümkün değil. Biseksüel olup toplum baskısıyla bunu bilinç altınıza atmış olmanız mümkün. Ayrıca evliyken herhangi birinden hoşlanmanız bir kadından hoşlanmanızdandan daha büyük bir sorun gibi geldi bana.
Arkadaşta öğrensin mademDogrusunu yazdim ben
Kime aşık oldunuz? Televizyonda öpüşen kadınlara mı ? O zaman iki kere gözünüz aydın nur topu gibi platonik aşkınız oldu.İnsanların Şunu Anlaması Lazım Duygu dediğimiz Kavram Bazen elimizde Olmayaniliyorm bizim Dışımızda çıkabiliyor.
Sen Aşık olduğun zaman kendine Hayır ben Aşık olduğum Kişiyi unutmaliyim Bunu. İr anda yapabilirsin Bukadar guclumusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?