- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
Kızlar benim durumları biliyorsunuz. Eşimin ailesi baya iki yüzlü çıktı , eşime karşı beni doldurmalar haksız yere üzerime gelmeler,yalanlari falan acayip sogudum ve yakin oturuyoz 3 4 gunde gitsek bile 20 gunde geliyorsunuz diye konusuyorlar. Neyse ben kafa dinlemeye gurbete 3 haftaligina ailemin yanina gittim esimde hergun ailesinde yemegini yedi. Buraya kadar sknti yok ben yokken baya da ski fiki olmuslar. Neyse ben bugun ailemin yanindan geldim gelirkende kardesim getirdi 1 gece kalip gidicek. Esimin ailesi esime demiski karin illa yarin aksam yemege gelsin. Zaten biz uzak yere gittigmz veya onlar geldiklerinde mutlaka geldigim gun ziyarete gidiyoz. Kizdigim konu kardesimin 1 gun kalicagini biliyorlar bende o gunu kardesimle degerlendirmek istiyorum acikcasi hemen de gitmek istemiyirdum 1 2 gun sonra gitmekti aklimdaki. Esim de bakariz demis sonra kaynanam okadar israr etmiski 3 haftadir geluni gormeyiz gelmesi gerekiyor falan demis esimde tamam geliriz demis. Bunu geldigimde bana soyledi bende benim adima neden karar verdin diye sinirlendim. Hem kardesim 1 gunlugune geldi onunla vakit gecirmek istiyorum. Hemde esimin ailesine mesafe koymak istiyorum. Inanin nekadar samimi davrandiysam kiymet bilinmedi. Bende geldigim gun yuzlerini gormek istemiyorum arada 1 2 gun gecsin . Esimle bu konu icin kavga yaptim niye bana sormadan tamam dedin diye. Normalde hep boyle yapmaz ama cok israr etmisler. Esime tepkim yanlismi oldu acaba o da gitmwm gerektigini soyledi