Hemen or....u oldum.

Nereye kadar gittiğimin hesabını tuttu.
 
Evet kendimi nasıl suclu hissediyorum . Hersey benım yaptığım bi şey gibi geliyor bana, üzdüğüm insanların ahı olarak düşünüyorum.
 
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem

Vay kazma yaa!
Onun haddine miymiş?
Ama ben en cok size kizdım, boyle sığırları buluyorsunuz madem, bi de ne diye kendinizi ezdiriyorsunuz? Höyyt diyemediniz mi?
Bi de psikoljiyi bozmuşsunuz, bravo gercekten!

Bekaret testi isteyen sığırı terk et, tokat atan ayıyı polise şijayet et, kendine de biraz deger ver lutfen.
 
Ben yazmis gibi okudum vallahi, bravo arkadasim. Heeeyt adamin aklini alirim valla. Bazen bu konulari okuyunca gercek olduguna inanamiyorum.
 
Güncellemek isterim durumu: bugün sabah konustuk ve asla inanmadıgını söyledi bana. Bugün normalde doktora gidecektik ancak ben psıkologtan randevu aldım. Ona gittik benle gelmek istedi gelme desemde .
Cıkınca hala bana inanmadıgını hala dediği şey ben eğer bunları bilseydim sana dokunmazdım. Ben artık sana dokunamam. İstersen öylesine bulusalım görüşelim. Bunları nasıl söylersin diye kendimi parçaladım. Arabadan inmek istedim bunları söylemek kolay mı sevdiğin birine sanıyosun dedi.
Arabadan zorla indim ardına beni arıyor bindin mi otobüse diye.
Duygularım o kadar karmasık ki kendimi evcil bir tasması olan hayvan gibi hissediyorum git dese giden gel dese gelen.
 
Hepsi benım hatam dediğiniz gibi böyle ne yaotıgı belirsiz insanları hayatıma çektim cunku. Ben de öyleymişim demek ki
 
actigin konulara bi göz attimda hep karamsar hep acı çeken bir hal.sevgisiz ailede mi büyüdün? bak o iki dengesizdende uzak dur.en az 3yil kimseyi hayatına alma.gez toz sinemaya git turlara katıl.kış geldi kayağa git.uzun uzun yuruyusler yap spora git iyileş sonra bak nasil çiçekler açacak dunyana
 
Evet kendimi nasıl suclu hissediyorum . Hersey benım yaptığım bi şey gibi geliyor bana, üzdüğüm insanların ahı olarak düşünüyorum.
Öyle basit gönül ilişkilerinde kimse kimsenin ahını almaz merak etme. Birini nikah masasında bırakmadıysan gerisi boş. ufak tefek canlar sıktın diye ah falan tutacak olsa dünyada sağlam insan kalmaz. Hiç kimsenin ahını almadın, seviştin ohh sefan olsun kime ne kime? Anan baban duyup yargılamış olsa bir nebze üzül derdim. Ama neymiş şimdiki erkek arkadaşın öncekini kaldıramıyormuş. Götü boklu ergenleri sevince böyle oluyor. Haddini bildir şunlara. Suçlu değilsin, sevdin seviştin kendini suçlu hissetmek zorunda değilsin. Ancak ki bu sevişme bir yuva yıkıyorsa ya da birine fiziksel zarar vermişsen o zaman otur düşün derdim. Ama şu durumda bırak intihar etmeyi, üzerinde durulacak bir şey bile yok. Toparlanmak için gerçekleri görmen lazım.
 
Allah in cezası.. Her ikisi de pislikmis.

Niye anlatiyorsunuz ki sevgilize , ne yapmasını beklediniz ?

Polise gitmeliydiniz.
 
Artık bunları biliyorsun defol şimdi de güzellik. Bak nasıl keyifli olacak, hanzo dünyasını şaşıracak. Bu işi lehine çevir.
 
Bu adamla evlensen bile evliliğin hep bi şüpheyle geçecek diken üstünde olacaksın
 
Herkes baskasını suclarken ben kendimi suclu görüyorum çünkü bunu ben yaptım ben cektim kendime bu kadar değer vermeyen birini.
Yanlıs yaptım evet kendimi sırf sevsin diye biri resmen ruhumu sattım
 
Su an ne hissettiğini anlamıyorum karsı tarafın .
Ya hala karşı tarafı anlama peşindesin. Bak senin kafa yapından çıkamayarak evlenen herkes dayak yiyor, çocuğuyla sokaklara atılıyor ve aşağılanıyor. Bu günlerde kendi kuzenlerim vs dahil sürekli aynı mevzuya akıl vermeye çalışıyorum. Konu hep aynı: “erkek arkadaşım bana rest çekti çok acı çekiyorım ölmek istiyorum serum yiyorum ilaca başladım” ya Allah aşkına bu adamlara hayır demeyi öğrenmenin yolunu bulun lütfen ya..
 
Senden beraket testi isteyen biri için intihar etmeyi düşünüyorsun yani?
Bişeyler yaşamış olabilirsin. Bu senin kararındı kimseyi ilgilendirmez,ilgilenenleri de hayatında tutmamanı tavsiye ederim.
 

Bir kadın kendine bu muameleleri nasıl reva görür anlamak mümkün değil.

Neyse silkelenin ve kendinize gelin.

Avm de size saldırıya güvenlik kameraları vardır. Yarın gidin avm güvenliğine görüntüleri isteyin. Sonrada o görüntüler ile savcılığa suç duyurusunda bulunan. Ayrıca devlet hastanesi acile gidip darp raporu alın.
Ayrıca yeni sevgilinize benim altıma yattı bilmem ne diye bir sürü laf ettiğini de savcıya anlatın mutlaka. Bunun icinfe sikayetci oldugunuzu soyleyin. İftira ve hakaretten falan artık neye denk gelir bilmiyorum.

Yeni sevgili için ise onu da bırakın. Hatta şöyle yapın telefonunuzu değiştin. Sosyal medya hesaplarınızı kapatın her yerden engelleyin. Yani açıklama bile yapmayın. Size ulaşamasin.
 
Sana boyle muamele eden kisiyle hala devam.etmeyi dusunmuyorsun umarim kafayi yiyip karanlik odalarda yatarsin bunla devam edersn
 
Ne siz ne eski/yeni sevgilileriniz normal değil ki! İki adamı 1 ay kadar aynı anda idare etmek masum ve normal birşey değil. Adamın birinden mağaza ortasında tokat yiyip polise gitmeden bunu yeni sevgiliye yetiştirmek de normal değil. Siz iki erkeğin sizin için kavga etmesini istemişsiniz ama olay size patlamış! Ne olacaktı onlar sizin için kavga edince? Sevilen, değer gören kadın mı olacaktınız? Kendiniz normal olmadığınız için de böyle numunelik tipler hayatınızda olmaya devam eder gibime geliyor...
Şu yaşanan saçma sapan olaylar için intihar etmeyi düşünmek de ayrıca garip... Ölmeyi bayılmak mı sandınız?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…