Nereye kadar gittiğimin hesabını tuttu.Komik ya Allah askina neyin acisini cekiyosun.Sen o testi yaptir sonra ayril o cocuktan ozur dilemek neymis Allah kahretsin onu.Seven gecmisinlede sever hemde oyle bir donemde yasiyoruzki ona ne ! Gecmis adi ustunde kendisi cokmu bakireymis soyle erkekleri olduresim var.
Evet kendimi nasıl suclu hissediyorum . Hersey benım yaptığım bi şey gibi geliyor bana, üzdüğüm insanların ahı olarak düşünüyorum.Ya bu intiharı da herkes böyle salak nedenlerle düşünüyor. Dünyada insanlar savaş ve açlık ortasında “ölmemek” için direnirken. Hiçbir bela yoktur ki geçip gitmemiş olsun. İntiharı da ağzına bu kadar kolay alma sevdiklerinden çıkar görürsün. Ayrıca bu erkeklerin bazılarından ciddi nefret ediyorum ne yapıp edip insanı suçlu bir birey hissiyatına büründürüyorlar. Oysa ki bahsettiğin şeylerde zerre kadar intihar sebebi yok. Maazallah tecavüze uğramış olsan, ensest falan yaşasan psikolojini anlarım da yani klasik hırbo adamlara denk gelmişsin. Burada bir milyon kişi varsa en beş yüz bininin başına gelmiş bir şey bu. Hangimiz salak tehditler almadık, kendimizi suçlamadık ve karşımızdakini yüceltmedik? Öyle her tehdide boyun eğerek hayatta kalamazsın. Şerefsizlik yapanlara inat onların yanında ya da ardında değil karşısında olacaksın, artık kendine gel. Allah inancın varsa günaha girdiğini bil, yoksa da dünyaya karşı haksızlık ettiğine inan. Yaşamak güzel şey. Bir gün bunu hissettiğinde intiharı düşündüğüne çok üzüleceksin.
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem
Ben yazmis gibi okudum vallahi, bravo arkadasim. Heeeyt adamin aklini alirim valla. Bazen bu konulari okuyunca gercek olduguna inanamiyorum.nasıl kafalar nasıl hayatlar biri gelir tokatlar biri gelir test ister çok arıyor musunuz bunları? 34 yasimdayim 30 da evlendim çok da erkek arkadşım oldu hiç böyleleri denk gelmedi aklını alırım adamın. Bana bekaret soracak hele tokatlayacak falan... Sen de yapabilirsin ben allahın sevgili kulu değilim. Öyle bi tekme koy ki ömür boyu unutamasin pislik!
Hepsi benım hatam dediğiniz gibi böyle ne yaotıgı belirsiz insanları hayatıma çektim cunku. Ben de öyleymişim demek kiVay kazma yaa!
Onun haddine miymiş?
Ama ben en cok size kizdım, boyle sığırları buluyorsunuz madem, bi de ne diye kendinizi ezdiriyorsunuz? Höyyt diyemediniz mi?
Bi de psikoljiyi bozmuşsunuz, bravo gercekten!
Bekaret testi isteyen sığırı terk et, tokat atan ayıyı polise şijayet et, kendine de biraz deger ver lutfen.
Kendine baksin yani kendine dert etcek bisey yok uzulme kendine edersinNereye kadar gittiğimin hesabını tuttu.
Öyle basit gönül ilişkilerinde kimse kimsenin ahını almaz merak etme. Birini nikah masasında bırakmadıysan gerisi boş. ufak tefek canlar sıktın diye ah falan tutacak olsa dünyada sağlam insan kalmaz. Hiç kimsenin ahını almadın, seviştin ohh sefan olsun kime ne kime? Anan baban duyup yargılamış olsa bir nebze üzül derdim. Ama neymiş şimdiki erkek arkadaşın öncekini kaldıramıyormuş. Götü boklu ergenleri sevince böyle oluyor. Haddini bildir şunlara. Suçlu değilsin, sevdin seviştin kendini suçlu hissetmek zorunda değilsin. Ancak ki bu sevişme bir yuva yıkıyorsa ya da birine fiziksel zarar vermişsen o zaman otur düşün derdim. Ama şu durumda bırak intihar etmeyi, üzerinde durulacak bir şey bile yok. Toparlanmak için gerçekleri görmen lazım.Evet kendimi nasıl suclu hissediyorum . Hersey benım yaptığım bi şey gibi geliyor bana, üzdüğüm insanların ahı olarak düşünüyorum.
Artık bunları biliyorsun defol şimdi de güzellik. Bak nasıl keyifli olacak, hanzo dünyasını şaşıracak. Bu işi lehine çevir.Güncellemek isterim durumu: bugün sabah konustuk ve asla inanmadıgını söyledi bana. Bugün normalde doktora gidecektik ancak ben psıkologtan randevu aldım. Ona gittik benle gelmek istedi gelme desemde .
Cıkınca hala bana inanmadıgını hala dediği şey ben eğer bunları bilseydim sana dokunmazdım. Ben artık sana dokunamam. İstersen öylesine bulusalım görüşelim. Bunları nasıl söylersin diye kendimi parçaladım. Arabadan inmek istedim bunları söylemek kolay mı sevdiğin birine sanıyosun dedi.
Arabadan zorla indim ardına beni arıyor bindin mi otobüse diye.
Duygularım o kadar karmasık ki kendimi evcil bir tasması olan hayvan gibi hissediyorum git dese giden gel dese gelen.
Herkes baskasını suclarken ben kendimi suclu görüyorum çünkü bunu ben yaptım ben cektim kendime bu kadar değer vermeyen birini.Öyle basit gönül ilişkilerinde kimse kimsenin ahını almaz merak etme. Birini nikah masasında bırakmadıysan gerisi boş. ufak tefek canlar sıktın diye ah falan tutacak olsa dünyada sağlam insan kalmaz. Hiç kimsenin ahını almadın, seviştin ohh sefan olsun kime ne kime? Anan baban duyup yargılamış olsa bir nebze üzül derdim. Ama neymiş şimdiki erkek arkadaşın öncekini kaldıramıyormuş. Götü boklu ergenleri sevince böyle oluyor. Haddini bildir şunlara. Suçlu değilsin, sevdin seviştin kendini suçlu hissetmek zorunda değilsin. Ancak ki bu sevişme bir yuva yıkıyorsa ya da birine fiziksel zarar vermişsen o zaman otur düşün derdim. Ama şu durumda bırak intihar etmeyi, üzerinde durulacak bir şey bile yok. Toparlanmak için gerçekleri görmen lazım.
Su an ne hissettiğini anlamıyorum karsı tarafın .Artık bunları biliyorsun defol şimdi de güzellik. Bak nasıl keyifli olacak, hanzo dünyasını şaşıracak. Bu işi lehine çevir.
Evlenmek mi ? Evet cok haklısınız olsa bile o olacak evlenecek kadar iki tarafta kendini olgunlastıramamıskenBu adamla evlensen bile evliliğin hep bi şüpheyle geçecek diken üstünde olacaksın
Ya hala karşı tarafı anlama peşindesin. Bak senin kafa yapından çıkamayarak evlenen herkes dayak yiyor, çocuğuyla sokaklara atılıyor ve aşağılanıyor. Bu günlerde kendi kuzenlerim vs dahil sürekli aynı mevzuya akıl vermeye çalışıyorum. Konu hep aynı: “erkek arkadaşım bana rest çekti çok acı çekiyorım ölmek istiyorum serum yiyorum ilaca başladım” ya Allah aşkına bu adamlara hayır demeyi öğrenmenin yolunu bulun lütfen ya..Su an ne hissettiğini anlamıyorum karsı tarafın .
İyi akşamlar bu günde asla böyle bir şeyi yazmak istemezdim.
Eski konularımdan biliyorsunuzdur hayatımdaki kişiyle durumlarımızı . Bugün eski sevgilim demeye utandığım kişi beni gördü bir mağazada bana tokat attı hırpaladı herkesin içinde.
Bende şok olup eve geldim ve su an hayatımda olan kişiyi aradım. Anlattım durumu , gidip bunu arıyor ve dedikleri üzerine iğrenc biliyorum ‘sen benim altıma yatan kızı’ nasıl savunuyorsun, bizim gitmediğimiz otel kalmadı diyerek beni düşürdüğü iğrenç durumu duyuyorum.
Birseyler yasandıgını söyledim evvelinde zaten ( tam sekılde olmadı) bunun kaç kez olduğu konusunda açıklama yapmadım yani , yapamadım. Yalan söyledim 1 kere yakınlasma oldu diye. ( hı bu yakınlasma olayı tamamen ondan önce olan , onunla tek bağlantı ise onun beni 5 kere terkettikten sonra artık görüşmeyince hayatıma giren kişi olması ve eski konularda anlattıgım gibi ben su an hayatımda olan kişiyi bu eskisi bile biliyordu öyle cok sevdiğimi; bana yaptıklarını eski konulardan okuyabilirsiniz. Tek hatam oldu, bu sevdiğim dedğim su an hayatımda olan kişiyle max 1 ay konusmak oldu diğeriyle bitmeden.)
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem.
Gercekten ne desem ne söylesem olmuyor. Her dk acı çekiyorum bu durumdan kurtulmanın yolunu bılemıyorum.
Bu laflara rağmen hala duruyorum sevdiğimi sanıyorum.
Ben düzelemeyecegım sanırım. Her konuda o kdr güçsüz hissediyorum ki.
İntihara meyilleniyorum sürekli olduğu gibi, bundan her ayrılısımızla benim aklıma hala bu geliyor.
Antidepresan kullanıyorum ve artık kendime güvenim her şeyim sona erdi.
Kendimi ifade bile edemedim. Allahımdan tek istediğim canımı alması. Baş edemiyorum herkes hatasıyla yüzlesmıyor ve tek suclu ben oluyorum.
1 yıldır sırf yanlıs anlayacak diye dısarı cıkmıyorum, arkadasım kalmadı her dk beni aldattın şeyini çekiyorum. İstisnasız her gün .tüm mesaj arama herseyim kontrol altında sırf onla değilken bunu yaşadım diye . Resmen orospu konumuna düşürüldüm. Daha anlatcagm neler var yazamiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?