Hemen or....u oldum.

Dünya üzerindeki tek erkek o herhalde ?
Kimmiş o yani ? Kendine nasıl bu hakareti ettirtiyorsun? Seni kontrole götürecek, bakire isen özür dileyecek sizde mutlu bir yuva mı kuracaksınız ?
Kk olarak toplanıp madalya takarız bizde , altın yetmez çünkü .

Yeni sevgiliye eski sevgiliyi aratmak nedir ki zaten. Eskisi de yenisi de seni ilgilendirir.

Eski sevgili sizi tartaklıyor siz polise gitmek yerine su anki sevgilinize söylüyorsunuz

Su anki sevgiliniz bekaret onayi istiyor terk etmek yerine intihari düşünüyorsunuz.

Erkeğe bağımlı bir hayat kurmussunuz kendinize, acil bir psikologtan yardim almaniz lazim

Sen bu zibidilerle niye uğraşıyorsun, al birini vur ötekine. Ondan sana ne sevgili olur nede koca. Evlensen şu yaptığının bin mislini yaşatır sana, yol yakınken geri dön.

Hem diğeri ile bitirmeden diğer sevgilinle 1 ay görüşüp iki tarafı da idare etmen hiç hoş değil.

Adam öncesinde birşeyler yaşadığını dert etmiyor, otellere gittiğini va bunları geçiyo tek derdi bekaret testi mi olmuş ? Hayır yani bu durumda bakire olsanız, olmayan birinden daha mı namuslu oluyomuşsunuz ?
Hiç uğraşmayın şimdiden böyle yapan adam yarın öbür gün evlensen bile yüzüne vurur ondan hiç uğraşmayın hayat çok kısa bunlar yüzünden zehir etmeyin kendinize.

Baştan sona suçlusun...
Testide gidip yaptırırsan yuh yani...

Ailen istese bukadar ılımlı yaklaşmazsınız eminim....

Erkeklere bu haddi sizin gibi ezik kızlar veriyor.

bir sürü kişiyle birlikteliğim oldu, gayet de aktif bir cinsel hayatım var bir gün olsun böyle bir rezilliğe izin vermedim, hiçbir erkek de bana gık demeye cesaret edemedi. aksine erkekler aktif cinsel hayatı olan kızlardan çekiniyor.

sen doğru düzgün bişey bile yaşamamışsın ama elin herifleri ahkam kesebiliyor. bekaret testi ne demek ya, onun hiç birlikteliği olmamış gibi sana yüklenmesine nasıl izin veriyorsun?

ikisinden de uzaklaş hayatını sürdürmen için birisinin olmasına gerek yok zaten. mumkunse şehir değiştir. kafanı rahatlat. kimseye bu şekilde bir açıklama yapmak zorunda değilsin. yaşadıkların seni ilgilendirir ve sen de seni sen olduğun için yanında olan birilerinin yanında ol sen bakire olduğun için yanında olan değil!

Adam size mağazanın ortasında tokat atmış, şikayetçi oldunuz mu? Eve gelip sevgilinize şikayet edene kadar karakola gidecektiniz. Sevgili dediğiniz iğrenç yaratık uğradığınız haksızlığa değil de bekaretinize takmış. Test yaptır ne demek yahu? Sonrasında özür destanı yazsa ne fayda... Size en ufak bir saygısı yok. Zaten iki erkek müsveddesine de bakınca ikisinin de size saygısı yok. Peki bu neden kaynaklanıyor sizce? Tabi ki sizden kaynaklanıyor.

Bir de arkadaşım kalmadı, dışarı çıkmıyorum filan... Ay valla aferin, ne denir. Böyle manyakların önüne hayatınızı serin, her türlü tavizi verin, kendinizi ezdirin, zamanında yaptıkları hanzolukları, maçolukları, kabadayılıkları karaktersizlikten değil, sevgiden, erkeklikten zannedin, sonra neden böyle oldu diye şaşırın. Bir de insan bunlar için intiharı düşünür mü yahu? Hayatınız erkeklerden mi ibaret? Bir silkelenin kendinize gelin lütfen. Cehenneme kadar yolu var böylelerinin.

oha diyorum ...eski sevgilin herkesin içinde sana nasıl tokat atabilir şiddet uygulayabilir..ne hakla...ve sen neden şikayet etmedin..gelelim diğer öküze..ona hemen acilen yol ver bacım ..sen niye kendine yapılan saygısızliğa göz yumuyorsun..yapacapın ilk iş eski sevgilini şikayet etmen..diğerini de şutlaman.. ve intihar ı mintiharı unut..dünyanın sonu değil ya..yani illa hayatında birileri olmalı mı bacım..sen değerlisin önemlisin..kendine kendin için önem ver..Allah yardımcın olsun

Ayril bacim. Ondanda ayril. Eski sevgilin sana tokat atmisken seni bekaret testine goturmeye calisan adamdan ayril.

Neden sevgilinizi aramak yerine polisi aramadınız?? Darp raporu alır size birdahaki yaklaşamamasını sağlardınız .. sevgilinize şikayet ederek yapmışsınız hatayı ..

Kendinize neden deger vermiyorsunuz. Her insan hata yapar. Bende cok intiharin kiyilarinda gezdim. Emin ol hiçkimse ve hicbirsey icin degmiyor. Sabretmeyi bilirsen isler o kadar yoluna giriyorki. Sadece yapman gereken ikisinede yol vermen kafani dinlemen kendi psikolojini duzeltip yeni birini (insan olan birini ) hayatina alman ve hayat merkezine kendini koyman. zaten bu güçlü durusun olursa cekinirler senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…