Hemen or....u oldum.

Yok sadece kendime acıyorum hepsi bu.
Bu kadar zamanda kendime bunları zeva gördüğüm için kendimi rezil ettiğim için

e acıma kalk git şikayet et eski sevgiliyi ..
koşa koşa gidip yenisine anlatana kadar ilk yapman gereken buydu daha orada ortalığı ayağa kaldırıp polis çağırın diyecektin. kuzu kuzu eve dönmüşsün dayağı yiyip. neden?

Bak bunu burda cogu kisi itiraf edemez. Sen durumunu biliyosun en azindan. Bekar bir kadinsin.. dogru veya yanlis birsey yasamissin... sevgilin boyle birsey sordugunda ona cevap dahi vermeyecektin mesela yalan soylemek yerine

Neyin tedavisini olacagım?
Kendine güven mi her daim sen iyilik yapsan da insanların yanında olsan da, sevmesende sevmiyorum demeyi mi?
Herkesi sever gibi göründüğümü mü? Sevmesemde peşinde kostugumu mu ?
Gururumu ne kadar ziyan ettiğimi mi?
Bu kadar olay karsısında hala silmek hayatımdan cıkarmak yerine kendimi açıklama halimi mi bana herşey müstehak değil mi? Bunların karsılıgında . Biri size napabilir ki siz izin vermeden. Bunları izin verdiğime mi?
Kendine değer vermenin dersi mi var?
Eskiden sırf kiloluydum diye beni dövdüklernin mi? İnsanlara sıgınmak isterken yemeklere sıgınmamın mı?
Hep güçlü görünmek için yalan söylediğimi mi birine. Her olaydan güçlü çıktım imajı verdim kendi içimde olusturdugum enkazları görmeden. Ne için alayım

Bir insan heleki evli degilken mutsuz oldugu bir iliskiyi neden surdurur? Aklim almiyor..mutluysan aşk yasarsin..birakin bu enerji sömürücüyu alllah aşkına

Bak bunu burda cogu kisi itiraf edemez. Sen durumunu biliyosun en azindan. Bekar bir kadinsin.. dogru veya yanlis birsey yasamissin... sevgilin boyle birsey sordugunda ona cevap dahi vermeyecektin mesela yalan soylemek yerine
Aynen işte güya kaybetmicem ya onu, güya çok seviyorum ya. Onla olmak istiyorum ya böyle namuslu görüncem ya, herkes yasamıyor demi tek ben yasamıs gibi, kendimi itiraf edemezken kendim arkasında duramazken

Eski sevgilinin seni tokatlamasını keşke şuan olan sevgiline değil de polise anlatsaydın.
O kadar anlamsız bir curcuna ki..
Geçmişini sakladığın yeni sevgilinden de kusura bakma ama bir gelecek olmayacağı aşikar

Bir insan heleki evli degilken mutsuz oldugu bir iliskiyi neden surdurur? Aklim almiyor..mutluysan aşk yasarsin..birakin bu enerji sömürücüyu alllah aşkına
Evli bile değilim demi ama yapılanları görseniz, benım hiç bişeyim olmadan bana bunları yapması cunku ben müsade ettim, gel deyince geldim git dediğinde gittim ben öyle bir orospuyum cunku

Benden dolayı demi oda

Ben bu kadar gurursuzum işte biri vurur diğeri onu ister cunku orospuyum ya ben

şimdi sen kendi kendine niye bunları yapıyorsun ki! kalk bir silkelen bi kendine gel.
karşındaki anan mı baban mı, ekmeğini mi veriyor, suyunu mu.
şikayetçi ol, olamam diyorsan da;
keyif benim, canım istedi yaptım, beraber oldum diye üstüme mi zimmetledim onu de. ayrıldım bitti gitti de, ben böyle münasip gördüm, keyfimin kahyası mısınız hepiniz de önüne bak. yaptığının arkasında dur.
bu heriften de ayrıl. al birini vur ötekine.

hayatınızdaki tek şey erkek arkadaş mı ki bi erkek için ( erkek de değillermiş gerçi ) kendi hayatınızı bitirmeyi düşünüyorsunuz. bu çok ezik bi haraket olur ve arkanızdan eğer varsa aileniz dışında ( ki onlar da kendi hayatını saçma sapan sebeplerle bitirip onları bırakan bi çocuğu her dk anacak değiller ) kimse o kadar da üzülmez.
kariyeriniz varsa ona yoğunlaşın, işkolik olun, ne bileyim gezin tozun yeni insanlar tanımaya çalışın.
intihar etme eğilimindeki insanların duygularını bi yere kadar anlarım, ne olursa olsun sebep bir erkekse bu beni çok üzüyor. bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi.

Kes at önüne bak kendine hobiler edin

Oncelikle Allah yardimcin olsun.Durumu biliyor goruyor kabul ediyorsun.Bu kadar kisi de sana ayni akili veriyor hala ben soyleyim boyleyim kendine hakaret ediyorsun.E olma ,yaptirtma,dokundurma.Dogru yada yanlis yasadin biseyler kabullen uzerine sunger cek yeni bi sayfa ac.Ama yapmayacaksin degil mi kendine acimayi seviyorsun bununla besleniyorsun.Tedavi ol kendin icin baskasi icin degil.

Kendinizi neden bu kadar degersizlestiriyorsunuz?? Boşuna zaman kaybı.

Kendinizi ne güzel eziyorsunuz masallah. Bu duruma gelmek için en azından cocuklukta bi tür siddet ve sevgisizlik yasamis olmalısınız. Simdi bu yaprak dökümü leyla cinnet modundan çıkıp acaba biraz realist olsak mi? Ne dersin kardesim? Sen kendini sevmiyorsun orasini anladik. Ama bu "erkekler" de seni sevmiyor, deger vermiyor yoksa ne sana tokat atabilir nede böyle bir test istemeye cesaret edebilir. Sen önce bir su ankinede yol ver. Digerinden şikayetçi ol imkanin varsa. Ondan sonra git biraz tedavi gör. Senin su anki halinle iliski sürdürmeye çalışman en çok sana zarar verir. Kendi hakkinda sağlıksız düşünüyorsun, ona göre böyle ruh hastasi tipler çekiyorsun. Sen onlarla beraber olmak istemiyorsun ki. Tek yalnız kalmaktan korkuyorsun

İyi de mağaza ortasında adam bana tokat vursa kaçıp eve girmem, onu orada rezil rüsva ederim. Ararım polisi, mağaza güvenliğini çağırırım gerekirse beni taciz ediyor bile diyerek hiç yoksa bir gece gözaltında kalmasını sağlar, şikayetçi olurum.
Sonra durumu ''canım isterse'' şu an hayatımda olan erkek arkadaşımla paylaşırım. O da bekaret testi cart curt derse ona da aha yol hadi yallah derim.
Ya yemin ederim kendinize gösteremediğiniz şu değeri gördükçe deliresim geliyor, sen kendine saygı duymazsan işte böyle 2 tane hödüğün ortasına oyuncak olursun

Eski sevgilim(!) bana tokat atacak da, ben onun g*tünden kan almayacağım! Resmen şoka girdim. Kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz, neden böyle yapıyorsunuz ya? Okudukça sinirlerim bozuldu.

Neyin tedavisini olacagım?
Kendine güven mi her daim sen iyilik yapsan da insanların yanında olsan da, sevmesende sevmiyorum demeyi mi?
Herkesi sever gibi göründüğümü mü? Sevmesemde peşinde kostugumu mu ?
Gururumu ne kadar ziyan ettiğimi mi?
Bu kadar olay karsısında hala silmek hayatımdan cıkarmak yerine kendimi açıklama halimi mi bana herşey müstehak değil mi? Bunların karsılıgında . Biri size napabilir ki siz izin vermeden. Bunları izin verdiğime mi?
Kendine değer vermenin dersi mi var?
Eskiden sırf kiloluydum diye beni dövdüklernin mi? İnsanlara sıgınmak isterken yemeklere sıgınmamın mı?
Hep güçlü görünmek için yalan söylediğim için mi

Kendini niye bu kadar asagi cekiyosun canim ya sen hic sevilmemissin Sevgi ikisinin yaptigi da degil yok ver kimseye bir sey ispatlamak zorunda degilsin kendini bu duruma sen dusuruyosun

Yaptığınız çok karaktersizce bence. Bir ay boyunca iki kişiyi idare etmişsiniz. Bu adam bunu bilip de nasıl ilişkiye başlamış hayret. Şimdi de diyorsunuz ki öncekiyle yakınlaştık, ettik demiştim. Bu da nedense hep 1 kere olur, klişe bir yalan şimdiki sevgilin yine baştan iyi kanmış(!) Eski sevgili otellerde yattık kalktık demiş ama neden bu iki kişiyi karşı karşıya getiriyorsun ? Uyanık mısın saf mısın belli değil.. Neden yakışlaştık filan diye anlatıp taviz veriyorsun ? Sen şimdikinin ya da eskilerin geçmişini biliyor musun? Bilmek zorunda mısın? Sen mal değilsin. Dik ol biraz dik. Sana ne benim geçmişimden demeyi bil. Demez de kıvranırsan elin çocuğu gelir sana bekaret testi ister. Sen kimsin, ne haddine deyip kapıya atacağına hala mıy mıy ağlıyorsun. Vallahi bu gençlik beni bitirdi. Muhtaç mısın bu insanlara? Bir düşün. Bu kadar güçsüz olma. Ayrıca öyle sevgilinin gerçekten Allah belasını versin. Tek kelimeyle iğrenç bir insanmış. Senin hatan ama bunlar. Sen bu noktaya getirmişsin bazı şeyleri. Hala da akıllı davranmak yok intihar edicem ye ağlıyorsun. Vallahi pesss!

Bir de şunu söyleyeyim madem tokat attı, hırpaladı etti niye kimse dur demedi? Kamera filan yok muydu gidip polise şikayet etseydin. Çocuk gibi sevgiline şikayet etmek neden? Adamın gidip dolduruşa gelmesi de ayrı bir olay yani.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu gönül işlerine ara ver. Büyü biraz. Olgunlaş. Kendine dal arama, kendin ağaç ol. Böyle savrulmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…