Yok sadece kendime acıyorum hepsi bu.
Bu kadar zamanda kendime bunları zeva gördüğüm için kendimi rezil ettiğim için
Bak bunu burda cogu kisi itiraf edemez. Sen durumunu biliyosun en azindan. Bekar bir kadinsin.. dogru veya yanlis birsey yasamissin... sevgilin boyle birsey sordugunda ona cevap dahi vermeyecektin mesela yalan soylemek yerineBenden hatasız olsamda ayrılan biri vardı bu ona göre hata ondan sonra biriyle olmam , yaşamam.
En büyük hatam bu oldu zaten söylememek .yaşadım diyememek. Güya bu şekilde namuslu olunuyor ya ondan galiba . Neden bilmiyorum.
Yaptıgımın durumun arkasında durmaktan aciz biriyim çünkü
Neyin tedavisini olacagım?Tokat atani derhal şikayet et öbür serefsizden de ayril ne munasebet test fln seninle bacak aran için mi kalbin icin birlikte olmus da bu kadar onemsiyor kendı bakirmiymiş.niye öleceksin ki kim için niyee uğruna öldüğün insanlar arkandan kac damla yaş dokecek kaç gün yas tutacak değer mi aptal olma hemen tedavi ol ve tüm bunlar yasanirken senin ailen nerde canim destek alacağın kimsen yok mu
Aynen işte güya kaybetmicem ya onu, güya çok seviyorum ya. Onla olmak istiyorum ya böyle namuslu görüncem ya, herkes yasamıyor demi tek ben yasamıs gibi, kendimi itiraf edemezken kendim arkasında duramazkenBak bunu burda cogu kisi itiraf edemez. Sen durumunu biliyosun en azindan. Bekar bir kadinsin.. dogru veya yanlis birsey yasamissin... sevgilin boyle birsey sordugunda ona cevap dahi vermeyecektin mesela yalan soylemek yerine
Evli bile değilim demi ama yapılanları görseniz, benım hiç bişeyim olmadan bana bunları yapması cunku ben müsade ettim, gel deyince geldim git dediğinde gittim ben öyle bir orospuyum cunkuBir insan heleki evli degilken mutsuz oldugu bir iliskiyi neden surdurur? Aklim almiyor..mutluysan aşk yasarsin..birakin bu enerji sömürücüyu alllah aşkına
Benden dolayı demi odaEski sevgilinin seni tokatlamasını keşke şuan olan sevgiline değil de polise anlatsaydın.
O kadar anlamsız bir curcuna ki..
Geçmişini sakladığın yeni sevgilinden de kusura bakma ama bir gelecek olmayacağı aşikar
Ben bu kadar gurursuzum işte biri vurur diğeri onu ister cunku orospuyum ya ben
Kes at önüne bak kendine hobiler edinİyi akşamlar bu günde asla böyle bir şeyi yazmak istemezdim.
Eski konularımdan biliyorsunuzdur hayatımdaki kişiyle durumlarımızı . Bugün eski sevgilim demeye utandığım kişi beni gördü bir mağazada bana tokat attı hırpaladı herkesin içinde.
Bende şok olup eve geldim ve su an hayatımda olan kişiyi aradım. Anlattım durumu , gidip bunu arıyor ve dedikleri üzerine iğrenc biliyorum ‘sen benim altıma yatan kızı’ nasıl savunuyorsun, bizim gitmediğimiz otel kalmadı diyerek beni düşürdüğü iğrenç durumu duyuyorum.
Birseyler yasandıgını söyledim evvelinde zaten ( tam sekılde olmadı) bunun kaç kez olduğu konusunda açıklama yapmadım yani , yapamadım. Yalan söyledim 1 kere yakınlasma oldu diye. ( hı bu yakınlasma olayı tamamen ondan önce olan , onunla tek bağlantı ise onun beni 5 kere terkettikten sonra artık görüşmeyince hayatıma giren kişi olması ve eski konularda anlattıgım gibi ben su an hayatımda olan kişiyi bu eskisi bile biliyordu öyle cok sevdiğimi; bana yaptıklarını eski konulardan okuyabilirsiniz. Tek hatam oldu, bu sevdiğim dedğim su an hayatımda olan kişiyle max 1 ay konusmak oldu diğeriyle bitmeden.)
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem.
Gercekten ne desem ne söylesem olmuyor. Her dk acı çekiyorum bu durumdan kurtulmanın yolunu bılemıyorum.
Bu laflara rağmen hala duruyorum sevdiğimi sanıyorum.
Ben düzelemeyecegım sanırım. Her konuda o kdr güçsüz hissediyorum ki.
İntihara meyilleniyorum sürekli olduğu gibi, bundan her ayrılısımızla benim aklıma hala bu geliyor.
Antidepresan kullanıyorum ve artık kendime güvenim her şeyim sona erdi.
Kendimi ifade bile edemedim. Allahımdan tek istediğim canımı alması. Baş edemiyorum herkes hatasıyla yüzlesmıyor ve tek suclu ben oluyorum.
1 yıldır sırf yanlıs anlayacak diye dısarı cıkmıyorum, arkadasım kalmadı her dk beni aldattın şeyini çekiyorum. İstisnasız her gün .tüm mesaj arama herseyim kontrol altında sırf onla değilken bunu yaşadım diye . Resmen orospu konumuna düşürüldüm. Daha anlatcagm neler var yazamiyorum bile
Kendinizi neden bu kadar degersizlestiriyorsunuz?? Boşuna zaman kaybı.İyi akşamlar bu günde asla böyle bir şeyi yazmak istemezdim.
Eski konularımdan biliyorsunuzdur hayatımdaki kişiyle durumlarımızı . Bugün eski sevgilim demeye utandığım kişi beni gördü bir mağazada bana tokat attı hırpaladı herkesin içinde.
Bende şok olup eve geldim ve su an hayatımda olan kişiyi aradım. Anlattım durumu , gidip bunu arıyor ve dedikleri üzerine iğrenc biliyorum ‘sen benim altıma yatan kızı’ nasıl savunuyorsun, bizim gitmediğimiz otel kalmadı diyerek beni düşürdüğü iğrenç durumu duyuyorum.
Birseyler yasandıgını söyledim evvelinde zaten ( tam sekılde olmadı) bunun kaç kez olduğu konusunda açıklama yapmadım yani , yapamadım. Yalan söyledim 1 kere yakınlasma oldu diye. ( hı bu yakınlasma olayı tamamen ondan önce olan , onunla tek bağlantı ise onun beni 5 kere terkettikten sonra artık görüşmeyince hayatıma giren kişi olması ve eski konularda anlattıgım gibi ben su an hayatımda olan kişiyi bu eskisi bile biliyordu öyle cok sevdiğimi; bana yaptıklarını eski konulardan okuyabilirsiniz. Tek hatam oldu, bu sevdiğim dedğim su an hayatımda olan kişiyle max 1 ay konusmak oldu diğeriyle bitmeden.)
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem.
Gercekten ne desem ne söylesem olmuyor. Her dk acı çekiyorum bu durumdan kurtulmanın yolunu bılemıyorum.
Bu laflara rağmen hala duruyorum sevdiğimi sanıyorum.
Ben düzelemeyecegım sanırım. Her konuda o kdr güçsüz hissediyorum ki.
İntihara meyilleniyorum sürekli olduğu gibi, bundan her ayrılısımızla benim aklıma hala bu geliyor.
Antidepresan kullanıyorum ve artık kendime güvenim her şeyim sona erdi.
Kendimi ifade bile edemedim. Allahımdan tek istediğim canımı alması. Baş edemiyorum herkes hatasıyla yüzlesmıyor ve tek suclu ben oluyorum.
1 yıldır sırf yanlıs anlayacak diye dısarı cıkmıyorum, arkadasım kalmadı her dk beni aldattın şeyini çekiyorum. İstisnasız her gün .tüm mesaj arama herseyim kontrol altında sırf onla değilken bunu yaşadım diye . Resmen orospu konumuna düşürüldüm. Daha anlatcagm neler var yazamiyorum bile
Neyin tedavisini olacagım?
Kendine güven mi her daim sen iyilik yapsan da insanların yanında olsan da, sevmesende sevmiyorum demeyi mi?
Herkesi sever gibi göründüğümü mü? Sevmesemde peşinde kostugumu mu ?
Gururumu ne kadar ziyan ettiğimi mi?
Bu kadar olay karsısında hala silmek hayatımdan cıkarmak yerine kendimi açıklama halimi mi bana herşey müstehak değil mi? Bunların karsılıgında . Biri size napabilir ki siz izin vermeden. Bunları izin verdiğime mi?
Kendine değer vermenin dersi mi var?
Eskiden sırf kiloluydum diye beni dövdüklernin mi? İnsanlara sıgınmak isterken yemeklere sıgınmamın mı?
Hep güçlü görünmek için yalan söylediğimi mi birine. Her olaydan güçlü çıktım imajı verdim kendi içimde olusturdugum enkazları görmeden. Ne için alayım
Neyin tedavisini olacagım?Tokat atani derhal şikayet et öbür serefsizden de ayril ne munasebet test fln seninle bacak aran için mi kalbin icin birlikte olmus da bu kadar onemsiyor kendı bakirmiymiş.niye öleceksin ki kim için niyee uğruna öldüğün insanlar arkandan kac damla yaş dokecek kaç gün yas tutacak değer mi aptal olma hemen tedavi ol ve tüm bunlar yasanirken senin ailen nerde canim destek alacağın kimsen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?