Hemen or....u oldum.

Nasıl bir kadınsın sen.biri gelir tokatlar diğeri bekaret testine sokar.sen hayatına giren her erkeğin her isteğini yerine getirirsin.
Evet işte hepsini hak ettim tüm sorunda bu demi. Ben böyle iğrenc biriyim dediğiniz gibi kendine en ufak saygısı olmayan biriyim

Ne yani test yapıp ilişkiye devam mı edeceksin . Ben bişey demiyorum.
Güya seviyorum ya ben işte güya asıgım ya işte bu kadarına dahi kabul ediyorum ben de ki gurur işte bu kadar kendimden iğreniyorum baska biseyden değil

Kendimden öyle utanıyorum ki şu hale gelebildiğim için. Birilerinin yaptıklarına bu kadar boyun eğebildiğim aptal gibi olduğum için.

o mağazanın kamera sistemi mutlaka vardır.
şikayetçi olun.
tokat atmak, bekaret testi istemek kimin ne haddine yahu!
Ben bu kadar gurursuzum işte biri vurur diğeri onu ister cunku orospuyum ya ben

Neden sevgilinizi aramak yerine polisi aramadınız?? Darp raporu alır size birdahaki yaklaşamamasını sağlardınız .. sevgilinize şikayet ederek yapmışsınız hatayı ..
Amacım şikayet değildi bana anlatmıyosun der herşeyi , anlattıgımda olanı gördüm ben o...... işte

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayril bacim. Ondanda ayril. Eski sevgilin sana tokat atmisken seni bekaret testine goturmeye calisan adamdan ayril.
Ben onun altına yatmışım olmusum onunla, sürekli intihar edermişim. Güzel oyunlar oynarmısım . Gezmediğim otel kalmamıs. Beni döven kişinin yaptığı ettiği muhtehak bana demi ? Ben eskiden yasadıgım şeylerin her ayrıntısını anlaTmam gerekiyordu demi? Kaç kere ne yasadıgımı n oldugunu beni sokak ortasında bırakan adama anlatmam gerekiyordu demi beni 5 kez bırakan her defasında beni öldüren yataklara düşüren adama. Benim gibi kadınlar ölmeli zaten bence de sen kendine bunları reva görüresen onlar sana neleri göRür demi

kurtul bu manyaklardan kendine değer ver ayrıca cinsel ilişki yaşadın diye kimse sana kendini kötü hissettiremez hele de bekaret testi ne kendini niye bu kadar düşüreceksin yol ver gitsin böylesine.

Teste gerek yok ayrılalim .Bana guvenmeyen birini hayatimda istemiyorum de .
Erkek olsa eminim boyle derdi .Sen bana guvenmiyorsun diye ortalıgı yıkardı.

Katiliyorum..
Kendisi kim bilir ne naneler yemistir
Isine gelince namuslu kiz ararlar...

Kendimden öyle utanıyorum ki şu hale gelebildiğim için. Birilerinin yaptıklarına bu kadar boyun eğebildiğim aptal gibi olduğum için.
Canim benimde hayatima gulluk gulustanlik herifler cikmadi. Biriyle karakolluk olma raddesindeydik. Digeride senin eski sevgilin gibi bire bin katarak anlatmisti yeni sevgilime herseyi bu tür seyleri yasamak zorunda degiliz. O yuzden herkesi hayatimda cikarip hayat merkezime kendimi koydum suan daha iyiyim emin ol geciyor

Bu mesajlar ne Allah aşkına? Kendinizi bu kadar aşağılamak neden? Hayatınızda illa ki bir sevgili olmak zorunda mı? Basın tekmeyi rahatsız ederse de polise şikayet edin. Size siddet uygulayan manyaği da öylece bıraktılar mı? Neden polise gitmediniz? Su an en küçük ayrıntı bu bekaret testi zirvası. Sizin careniz artık antidepresan da değil. Bu heriften ayrılıp bir süre kafa dinleyin. Yoksa antidepresan tankına da girseniz işe yaramaz. Sorunlu ilişki varsa çözümü ayrılıktır. Flört dönemi boynumuza zincir vuracagimiz bir dönem değildir. Deneme dönemidir. Bu kişiden bana eş olur mu olmaz mı bunu sorgulariz.

O kadar kolay mı ya şak diye tokadı basmak, sevgiline değil polise şikayet etmen lazımdı, ayrıca bu adam madem bu kadar rezil şimdiki sevgiline söyleyerek daha da çamurun yayılmasına neden olmuşsun.
Ama en azından şimdiki sevgilinin de pek bir şey olmadığını gördün.
Bundan sonra annenin seçeceği birini dene bari kendi başına çok yanlış tiplerle takılıyorsun

Tokat atani derhal şikayet et öbür serefsizden de ayril ne munasebet test fln seninle bacak aran için mi kalbin icin birlikte olmus da bu kadar onemsiyor kendı bakirmiymiş.niye öleceksin ki kim için niyee uğruna öldüğün insanlar arkandan kac damla yaş dokecek kaç gün yas tutacak değer mi aptal olma hemen tedavi ol ve tüm bunlar yasanirken senin ailen nerde canim destek alacağın kimsen yok mu

Hepiniz ayri trajikomiksiniz. Eski sevgili karaktersiz o kesin ama senneden 1 kez yakinlastik diye yalan soyledin? 1 kezde olsa ayni 5 kezde.. sevgiliymissin yasamissin bunun hesabini vermek cok sacma.

Hepiniz ayri trajikomiksiniz. Eski sevgili karaktersiz o kesin ama senneden 1 kez yakinlastik diye yalan soyledin? 1 kezde olsa ayni 5 kezde.. sevgiliymissin yasamissin bunun hesabini vermek cok sacma.
Benden hatasız olsamda ayrılan biri vardı bu ona göre hata ondan sonra biriyle olmam , yaşamam.
En büyük hatam bu oldu zaten söylememek .yaşadım diyememek. Güya bu şekilde namuslu olunuyor ya ondan galiba . Neden bilmiyorum.
Yaptıgımın durumun arkasında durmaktan aciz biriyim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…