hemşire olmaktan mutsuzummm

Hemşireliğin atamaları çok iyi. Puanlar çok düşük. KPSS'ye girdeydiniz keşke. Özelde genel olarak herkes her türlü eziliyor ama mesleğinizi bırakmayın böyle nedenlerden dolayı. Önceden aklımın ucundan sağlığın s'si ile ilgili bölümler geçmezdi. Şimdi ben de bir sağlıkçı olmaya adayım. :)

sende haklisin şükür ediyoruz illaki ama birde işin diğer yüzü var ben çalışıyorum diye mecburmuyum başkasının kahrını çekeyım benzer sorunlar bizlerdede oluyor sorunlu karakterler resmen Çin işkencesi gibi yaşam kaliten düşüyor ne bileyim çok gıcıklar tek kelimeyle onlarin yüzünden mesleği bırakacak değiliz ben bunu diyorum arkadaşım konu sahibinide çooook iyi anlıyorum

ayy tamam çok şımarık yetiştim sen ve senin gibiler de madem az kafa çalıştırsalardı da hemşire olsalardı madem çok basit olunuyor ve atanılıyor, senin de olurdu ayın 15 ide maaşın. bir öğretmen yazmış, bıktım velilerin kaprislerinden benim sayfamda hadi ona da cevap yaz ne duruyorsun seni şımarık de paran var mutsuzsun de , senin gibilerle muhattap olduğum vakite yazık. normal bi şekilde boşver takma kafana öyle şeyler her işyerinde olur gibisinden yazsaydın (buradaki birçok yorum yapan arkadaş gibi) ben sana özel olarak cevap yazmazdım, kelimenin doğrusu HERKEZ miş, bu sözcüğü bilip de diğer bilmeyenlerle dalga geçmen sana ayın 15 inde maaş kazandırır bekle

düşüncelerime tercüman olmuşsun şeyma teşekkür ederim, zaten bu sayfada yazdıklarımı bir tek hemşire arkadaşlar şükürsüzlük değil de iş stresi olarak anlar ve bana hak veriri, teşekkür ederim yorumun için

hemşireliği kazandığım yıl henüz 17 yaşındaydım, bir arkadaşımızın yazdığı gibi babamla gittim yazılmaya daha 18 bile değildim, insan mantıklı düşünemiyor. ayrıca bazılarının yazdığı gibi şımarık falan da yetişmedim, hemşireliği kazandığım yıl ekmek alacak paramız yoktu , komşuların verdikleriyle geçiniyorduk, ailemi kurtarmam gerekiyordu ve hemşireliği seçtim ağlaya ağlaya gittim okumaya. ama çok şükür alıştım ve çok sevdim hemşireliği. ben burada mesleğimi sevmiyorum diye bir cümle kurmadım, bazı insanların kötülüğünden dolayı iş hayatı çekilmez oluyor demek istedim sadece bu kadar

inşallah benim çalışacağım ortam da seninki gibi olur canım, ama meslektensin madem biliyorsundur her yer bu şekilde değil çalışma arkadaşları çok önemli, haklısın hastane işi bir ekip işi, inşallah bunu anlayan bir grupla çalışırım..

canım çok teşekkür ederim yorumun içn , böyle yazıları okudukça rahatlıyorum kendimi çalışmaya hazır hissediyorum

canım teşekkür ederim yorumun için, ben atandım çok şükür, yazdığım olumsuzlıklar özellerdeki durumdu, hayırlı olsun bu arada senin mesleğin de :)

anlayışın için çok teşekkür ederim canım, evet her iş yerinde var böyle durumlar ama hemşire arkadaşlar beni daha iyi anlar bizdeki ortamlar daha farklı herkez bi laf sokma karşısındakini rencide etme çabasında. ama iyi söyledin böylesi tipler yüzünden mesleği bırakacak değiliz

Çok ezileceğim deyip durursan zaten ezilirsin.
İş hayatın da berbat geçer.
Bu nasıl bir olumsuz düşünce yapısıdır ya.
Daha başlamadan başına gelebilecek kötü olayların derdine düşmüşsün.
Sessizim sessizim diye de beynine kazımışsın iyice.
İş hayatında dişli olacaksın. Bunun için uğraş.
Aynı lafları tekrarlamak sana bir şey kazandırmaz.
Çok şanslısın. Kıymetini bil. Kendini geliştir, düşüncelerini yenile.
Bakış açın değişsin. Biri sana sen de mi çay içeceksin deyince "evet içeceğim" de iç yani.
Nedir... O kadar mı kendine güvenin yok bunların üstüne?
Bir de aile kurmuş çoluk çocuğa karışmışsın.
Azıcık güçlü olmayı dene.

Yeni işe başlamak streslidir ama iyi düşün, iyi olsun
Dua et bol bol Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştır diye
Bu psikoloji ile başlarsan tedirgin ve huzursuz olursun
Kendine güzel şeyler telkin et, umarım çok sevdiğin bir iş yerin olur

cavebın için teşekkür ederim canım, en azından olumsuz bi yorum olsa bile yıkıcı değil yapıcı bbir yorum olmuş. birisi okusun da görsün olumsuz yorum nasıl yapılır. haklısın kendimi geliştirmem düşüncelermi yenilemem lazım farkındayım baştan yenik düşmüş gibiyim. ama şu konuda sana katılmıyorum ; evlenip çoluk çocuğa karışmak için çok konuşuyor olmam yada kendime güvenmem gerekmez ; sessiz içine kapanık insanlar da böyle bir hayat yaşayabilir !

teşekkür ederim canım güzel temennilerin için..

Şunu kastediyorum, evlenmek, çocuk doğurmak bana göre çok büyük bir sorumluluk ve özgüven ister.
Sen bunu başarabildiysen her şeyi başarabilirsin.
Anne olmak, bir çocuğa bakmak, aile kurmak en zor işlerden asıl.
O yüzden söyledim. Kendini şartlama ezecekler , sessizim ben diye. İstediğin zaman adım atarsan değişirsin.
Karamsar olma.

yavrum uzme kendını ben sen gıbı degıl sen ben gıbı olamazsın bu bır.
sen gıbı çırkeflesmıyorum . konusmalarında basıtlık var uzgunum senın sevıyene ınemem.
ha bu arada kafa calıstırma oo bızım hemsıre hıcte masum hanım hanım degıl ordakılere kok sokturursun sen :)
ama ben de unıversıte mezunuyum tanıyanlar bılır.
hemsıre olmussun ama ınsan olamamısın sen canım ne yazık kı .. senın gıbılere saglık emanet etmek ne acı
artık ne yazrsan yaz cevap vermıcem . havlayan kopek ısırmazmıs hoşt dıyorum yeterlı mı :)
herkez ın herkes oldugunu umarım ogretebılmısımdır benımde sana ufak bı yararım oldu ıste :) sen de bıraz kafa calıstır ve guzel turkcemızın su bellı baslı karıstırılan kelımelerını o calısan kafana yaz emı hemsırecık :)

canım teşekkür ederim yorumun için, ben atandım çok şükür, yazdığım olumsuzlıklar özellerdeki durumdu, hayırlı olsun bu arada senin mesleğin de :)

Çok teşekkür ederim. :) Senin de hayırlı olsun canım. :) Mesleğin çok güzel, kıymetini bil.

Bende hemşireyim (atama bekliyorum)ve kesinlikle severek yapılması gereken bir iş.İnsanlara yardım ettiğinde mutluluk ve huzur duymaya bak boşver kim ne derse desin sen görevini yap ve mutlu ol

Bu çeneyle ezilmeniz mümkün değil.Zaten siz de yerdiğiniz kişilerden farklı değilmişsiniz.Sorun yok,anlaşacaksınız belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…