- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
- Konu Sahibi baloncuk13
-
sağol canım inşallah seniin de ataman gelir kısa zamandaBende hemşireyim (atama bekliyorum)ve kesinlikle severek yapılması gereken bir iş.İnsanlara yardım ettiğinde mutluluk ve huzur duymaya bak boşver kim ne derse desin sen görevini yap ve mutlu ol
teşekkür ederim canım anlayışın ve iyi temennin içinİş stresi her meslekte var yeni bir çevre insanlarla uyum zor tabiki.seni anliyorum iyi şanslar diliyorum
haklısın canım teşekkür ederim..Acemiyi ezme her iste var be tatlim
Takma isini yap
İnsanlarin duasini al yeter
canım çok teşekkür ederi yorumun için, evet özelde dedğin gibi kuyunu kazıyorlar resmen, azıcık bi çalıştım sıkıntıya girdim resmen verdim istifayı, o yüzden devlete başlamadan önce biraz korkum var, tabiki haklısınız özeller kadar olamaz inşallah iyi ortamlar bekler bizleri, hemşireleri iş yükü değil stres bitiriyor ben hep bunu derim. bu arada senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin yere atanısınstres bizim meslekte cok fazla bende kpssye girdim atanicam inşallah ve gercekten cok sanslisiniz hemşiresiniz insanlarin en hassas en yardıma muhtaç olduklarında yer aliyoruz Allah razı olsun kelimesi herseyi bitiriyor.zaman zaman stres baskı tavan oluyor tabi her meslekte bu mevcut.devlet kadrosuna girme şansımız diger mesleklete oranla daha iyi ki siz atanmissiniz kamuda çalişan arkadaşlarim var gayet memnunlar özelden daha rahat çalışmaları maaşları daha yüksek saatleri daha az ve kamudaki dostluklar daha gerçek özedel kuyu kazma politikası yaygın bence bundan sonra mutlu olun mesleğinizin olunlu yanlarında n beslenin..yeni iş hayatınızda mutluluklar
sen nerede çalışıyorsun canımm devlet özel? bizim ortamları bizler bu hale getiriyoruz sabahtan akşama akşamdan sabaha sürekli birbirimizi yiyoruz çünkü kimsenin kimseye tahammülü yok nedense. ne güzel senin için en iyisi olmuş en azından sevdiğin servise verilmişsin. aslında insanlar biraz iyi olsalar mesleğimiz o kadar güzel ki.Ben de hemşireyim.Son konum bunla ilgili.Çalıştıgım yerde çok mutsuzdum.Başhemşireye gidip söyledim olmadı ama sorumluyşla tartışınca sorumlu kendi gitti söyledi .Öylelikle daha hallice bildiğim bir servıse verildim...Daha iyi oldu..Zor bizim meslektaş ortamımız..Neden bilmiyorum..
deme öyle yaaAcile, yoğunbakıma verirler genelde..En istenmeyen servisler bunlardır.Yeni gelene verirler..Yoğunbakımı tavsiye etmem.Öğrenene kadar insanın agzına ediyorlar.Acilde kafa daha rahattır..
illaki arada çatlaklar çıkacaktır ama görmezden gelirsiniz sonuçta işinizi yapmaya gideceksiniz. Allah kolaylık versin :)inşallah benim çalışacağım ortam da seninki gibi olur canım, ama meslektensin madem biliyorsundur her yer bu şekilde değil çalışma arkadaşları çok önemli, haklısın hastane işi bir ekip işi, inşallah bunu anlayan bir grupla çalışırım..
Arkadasim bence sen basligi yanlis yazmissin cunku hemsire olmaktan mutsuzum demissin ama yaptigin yorumlarda hep aslinda tabikide meslegim guzel tabikide sukrediyorum falan gibi konusmussun...mesela benkmde meslegimin cok sikintilari var ama hicbir zaman bu meslege sahip olmaktan mutsuzum dememeger dogru anladiysam seninki sadece ise yeni baslamanin verdigi bir stres suan sadece yasayabilecegin olumsuzluklara odaklanmissin ama olumlu dusunmeye calis bunlar her meslekte olan seyler eger meslegini seviyorsan bence baslik yanlis olmus
hemşire olmaktan mutsuzsanız istifa edin gidin başka bi yerde asgari ücretle çalışın ozman inanın hemşireliği daha çok seveceksiniz. her işin bi zorluğu ve başlangıcı vardır. herkes bu yollardan geçiyo merak etmeyin bi yıl sonra işin kurdu olursunuz eskirsiniz o zaman yenilere daha anlayışlı olursunuz.dert edilecek bi durum yok.
Damaryolu orda zaten santral şekilde olur.Yani doktorlar içten açarlar..Kimisinin yüzeyel olabilir.Onu da daha tecrübeli kişiler acar..Zorluk daha çok hemşireye olur.Stres falan çok.Sormadan yapmıyorsun zaten.Ama o süreç çok bunlatıcı.İş arkadalşarı bilgi saklama moduna giriyorlar ,ilgilenmiyorlar,ağzından cımbızla laf alıyorsun.Herhalde kendileri öyle çekmiş yeni gelene de çektirmek istiyorlar.Hiç etik değil,cahilce bir davranış.Bu da insanın sinirine gidiyor..Valla zıvanadan çıktıydım,sorumluyla tartışana kadar,iyice yapamadığını anlayana kadar almıyorlar üstelik..Yapamama sebebi de iş arkadaşları onu anlayan yok..yoğun bakıma nasıl tecrübesiz hemşire veriyorlar hayret gerçekten?
Meslek öğretecek başka servis mi kalmadı?
Ben şahsen ölüm döşeğinde olan birinin damar aramaya çalışan bir hemşireye denek olmasını son derece saçma buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?