Hemşirelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rapor almayı düşünüyorum ameliyat olacam. Yönetime de bildirecem. Ya gelirim ya gelmem ameliyattan sonra durumum belli olmaz diye yerime birini alsınlar diye.

Rapor almayı düşünüyorum ameliyat olacam. Yönetime de bildirecem. Ya gelirim ya gelmem ameliyattan sonra durumum belli olmaz diye yerime birini alsınlar diye.
Ben daha önce maddi durumu iyi olan bir muhitte sağlık ocağına gider iğne olurdum,okadar sakinki kimsenin sağlık ocağıyla işi olmazdı.birde yesil bahçesi filan vardı hemşire hanimda çok mutlu ve iyi bir hanımdı.stressiz bir ortamdi.sizde sakın bir sağlık ocağında çalışamazmisiniz? İstifa vermesenizde devletten bu tarz bı tayin hakkı olmuyormu?

Yok benim tayin hakkım yok sağlık ocağına beni almazlar ki tipime duruşuma bakan almaz

Evet. Başka çarem yok galiba olmuyor zorlamaya gerek yok. Teşekkür ederim
Bu arada şunu da söyleyeyim aynı bebek yoğunbakimda hemşire olan bir arkadaşım çalışma şartlarının ağırlığından istifasını verdi ve hiç pişman değil.biraz bıraktığında baskı oldu ailesi tarafından filan ama aştı o durumları.kendinizi kotu hissetmeyin.hakkinizda ne hayirliysa o olsun.

Özelde mi çalışıyordu peki şimdi çalışıyor mu?

Senin kimseden eksiğin yok.zamanla herşey düzelir

Kimseden eksiğiniz yok ki bence probleminiz psikolojik.

Hademe midir artık kimse dalga geçen haddini bildirin derim. Kimse sizin fikrinizi sormuyor diyip geçin. Hemşirenin performansını ölçmek bunlara kaldı sanırsınız başhekim. Doktora da şaşırdım, ben olsam sana ne derdim.

Özel hastaneler çalışma şartı ağır hastaneler bende sağlık okuyorum , k.bakmayın ama sağlık bu ihmale gelmez, ben hastanedeki diğer çalışanlara hak veriyorum çünkü böyle iş yapamayan sağlıkçılar olmamalı insan hayatında 1 sn bile çok önemli

Bazıları bu durumu nasıl normal karşılıyor anlamıyorum, özel hastaneye gidin o kadar para verin sonra da karşınızdaki hemşire sizden kan alamasın , damar yolu acamasın sizi kobay gibi kullansın böyle ister misiniz, sağlık bu sonuçta , sonuçta yıllardır bunun eğitimini alıyorlar, ben ilk senem 2 ayda öğrendim her şeyi kaldı ki sağlık çıkışlı olmama rağmen, bunlar biraz istek gerekiyor sonuçta kaç yıl staj yapıyorlar bunları zamanında öğrenemedikten sonra ilerde öğrenmesi daha zor.

Yeni dogan bölümü zor bir bölüm zaten ,yetiskinin her türlüsü daha kolay .Baska bölüme gecin ne olacak sanki .
Sil baştan özgüvenle baslayın.

Sizin sorununuz özgüven gibi duruyor. Meslekten biri olmadığım İçin çok yorum yapamam ama fevri davranmayın derim. Ameliyat olacaksanız raporluyken lütfen psikolog desteği alın. Dönüşte de yoğunluğu az olan, görece basit bir bölüm isteyin ve çalışmaya istekli olduğunuzu, yavaş da olda öğreneceğinizi ve destek beklediğinizi yönetiminizle paylaşın. En kötü ihtimalle bu sürenin sonunda işsiz kalırsınız ama denemiş olursunuz.

Gerçekten sevmiyorsanız istemiyorsanız bırakın mesleği yarın bir gün size bizlerden biri gelecek yani yavaşım yapamıyorum şu bu nedir ya isteğim yok hevesim yok de

Şimdi pes ederseniz uzun süre bunun sıkıntısını çekersiniz bence. Başka bir bölümde deneyin derim. İş yükünüz gerçekten fazla. Psikiyatri hemşireliği , huzurevi belki. Çekingen ve eli ayağına dolanan biriyim anlıyorum sizi olayınız beceriksizlik değil bence

Öyle bir çabam yok hatta bir çok kişiye cevap vermiyorum, ayrıca hemşirelik mesleğini yapan bir çok insan bu söylediklerimin ötesinde bişey yapmıyor, hatta bu kadarını bile yapamıyorlar hatta hastaya bağırış çağır kendilerini ne sanıyorlar bilmiyorum , siz iyi bir hemşiredirsiniz belki bilemem ama Türkiyede malesef çok var böyle hemşire

Özelde çalıştığım kanısına nerden vardınız onu anlamadım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…