Hemşirenin yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben bu konuda kesin ban yiyeceğim çok konuşmak istemiyorum :))) malum saygısızlık yapmayıp sadece fikir ayrılığına düştüğümüz için bile şikayet ediyorlar ve gelsin ban lar :)))))

çocuktur ağlar bu hiç sorun değil ama alamıyorsa başkasından yardım istesin bence.

Çocuğun kolunun şiştiğini farketmez zor değil degilmi bizde gözümüzle bakıyoruz sizde bunun için eğitim almak sart değil. Genelde ateş takibi yapılmayan hastalar kontrol edilmiyor. Ben zaten isimi hakkıyla yapıyorum çok şükür kimseyi öldürüp sakat bırakmadım rabbimde kimsenin günahına sokmasın. Benim derdim kimsenin daha az hizmet görmesi değil küçük meselelerin şikayet edilmesi. Bu tür şeyler olabilir doğaldır. Bende çok hastamda yaşadım başta normal giderken bir anda şişme oluyor yanındaki kişi gelip söyleyince değiştiriyoruz bu kadar basit. Ha tabi deri altına gitmemesi gereken ilaçlar vardır onları ayrı tutuyorum sık sık kontorl etmek gerekir

Kuzenim oğluma damar yolu açacak beş defa girişimde bulundu üstelik iğneyi hareket ettirerek olmadı yapamadı çok üzüldü bu duruma kendisi 15 yıllık tecrübeli bir hemşiredir ama bazen denk gelmiyor.

Çarpıtmadım bildiğimi söyledim. Emin olun sizin bir yakınınız olsa sizde ayrıcalık isterdiniz herkes ister. Kendi çalıştığım doktorlarımdan böyle bir hareket görmedim kendimde doktor değilim ama devlete gittiğimde hocam test yapsak uygun olurmu dediğimde kimse sinirlenmiyor

Kan alma konusunda sadece damar bulunur kan alınır olayını biliyorum ikk kez karşılaştığım için şaşırdım kızdım.izah edilseydi anlayışlı olurdum.Cikinti sivri biri değilim ben aslinda

Olan olmuş, ifade verdiğinizde de böyle söylersiniz. Anne olmanız her şeyi yapma hakkı vermez, yanlış anlasilmasin, ama bebeğiniz için endise ettiginizi, bilmediginizi, ilk bebeginiz oldugunuzu soylersiniz.
Yapacak bir şey yok.
Sıralama şaşırıp, kızmak sonra izahat beklemek değil.
Sorup, öğrenip, sonra tepki vermek.
Inanın çok yoğun çalışıyorlar. Devlet hastanelerinde hele.
Yaptığı şey sizin için ilk, onun için sıradan.
Açıklama beklemek yerine, yargı barındırmayan şekilde sorun.
Her gelene anne şefkati ile yaklaşamazlar.
Hasta yakını hastayı teselli eder, elini tutar şefkat gösterir, sağlık personeli işini yapar...

hangi ülke ? sizin bahsettiğiniz şımartılmışlıkla alakalı değil "prosedürle", yani acil hastalara daha iyi HİZMET verebilmekle alakalı...sanırım siz neye çalıştığınızın, neyden bahsettiğinizin farkında bile değilken anlamamdan endişe duyuyorsunuz:))

Randevu kısmı ise kesinlikle iki üç ayı bulmuyor, çeşitli parametrelere bağlı..yine aciliyet ayrımı.

Bahsettiğiniz sistemi doktorların üstün olduğu ve halkı şımartmamak için yapıldığını düşünen birine sağlığım umarım emanet olmaz. Beyin herkeste var.
doktor olduğunuzdan bile şüphe duyduğum için İyi günler.

Yoo ahlaklı olan kimse torpil istemez. Yakınınının kaçıncı dereceden oldugu bile belli degil ve böyle bir hakkı osa üçkağıtla yapmaz o işi. Test konusuna gelince de hatta diğer konulara bakınca da sizin Türkiye'de yaşadığınızı düşünüyorum. Hiçbir şey bu kadar toz peöbe degil.

ateşten dolayı yatıyorduk biz düşmeyen ateşimiz var.
biz ancak şiştiğinde görebildik ve haber verdik zaten, sorun da burada o serum damar altına girinceye kadar hemşire keşke gelip kontrol etseydi.
zaten çocuk bir taraftan grip ateşi 40 a çıkıyor düşmüyor e yaşı daha 1,5 günah değil mi bir de serum acısıyla uğraşıyor?

şimdi konu da anlaşılmayan nokta ne biliyor musunuz? siz iyi bir hemşiresinizdir dikkatlisinizdir ama diğeri değildir, ölümüne hemşireyi savunmak yerine durumu anlamaya çalışın. ben iyi muhasebeciyim diye bütün muhasebecileri savunamam değil mi?

Ben doktor veya hemsirelerle pek sikinti yasamis bir insan degilim, devlet hastanesinde de bulundum daha once.

Ama burada tek suçlu doktor, hemşire diyemiyorum. Geçen yaz bir kaza gecirdik ve cok sukur durumum agir degildi, ben en yakin devlet hastanesine goturuldum, ortami gorunce şok oldum resmen kiyamet yeri gibiydi ve cidden orayi gorunce aglayasim geldi iyiki ciddi bir durumum yoktu diye şükürler ediyorum ve bir an önce İstanbula dönüp tedavime devam etmek istedim.

Neyse ortam zaten feci ve bazi hastalara gercekten laf anlatilmiyor, oraya 2 lafi bir araya getiremeyeni de geliyor her turlu tip mevcut aksama kadar o ortamda sinir krizi gecirmeden calismalari da bir mucize. Doktor bana kirigim olup olmadigini heceleyerek soyleyecekti neredeyse artik nasil insanlar geliyorsa bilemiyorum.

Yine ayni hastanedeyim kaza gecirmişim tekerlekli sandalyedeyim kafamdan darbe aldigim icin mr bekliyorum kadinin teki geldi ve dedi ki sen dur once ben gireyim sen nasilsa oturuyorsun(tekerlekli sandalyedeyim) Bu nasil bir mantik oturmak istiyorsan orda bekleme koltuklari boş zaten. Beynim yandi 2 dakika da.

Bu kadar cahil, laf anlamaz insanla ugrasmak kolay degil biyerden sonra doktorlarda ayirt etmeden davranmaya başliyor zaten. Zor geliyorsa yapmasinlar diyeceksiniz de doktor bulamayinca ne yapacaksiniz?

Son düzenleme:

Düzelteyim,
Öncelik hakkı yok.
Olmadığına dair de uyarı almış hali hazırda kuzenim var.
Babasının işlemini öne aldığı için şikayet edildi.
Haksız bulundu.
Uzman doktor.

Ben gösterilen muameleden rahatsizim. Ateşi olan hastanın başından gidilmez genelde en azından benim çalıştığım yerler öyleydi.

Ben gösterilen muameleden rahatsizim. Ateşi olan hastanın başından gidilmez genelde en azından benim çalıştığım yerler öyleydi.

yok özel hastane olmasına rağmen biz hemşireyi rica minnet çağırıyorduk ateş ölçmeye ve dediğim gibi çocuğun kolu şişince kendimiz fark ettik, bir daha ki damar yolu da yoğun bakım hemşiresi tarafından açıldı.

durumu anlatabildim değil mi? iyiler olduğu kadar kötüler de oluyor

Kizim dokuz aylikken kan tahliline baktilar
Hemsire ilkinde bulamadi mecburi degil istersen kalsin dedi
Bende alin dedim kani zorla aldilar
Orada aldirmasam icim icimi yerdi acaba onemli bir rahatsizligi olabilirmi diye
Zaten bebisin kolunu kaldirsanda agliyo yani bebek bu aglar tabi ama saglik daha onemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…