- 17 Aralık 2015
- 27.101
- 49.553
- 598
Keşke herkes sizin kadar anlayışlı olabilse gerçekten hastanelerde sizin gibi insanlara hasretiz.Yani çocuk bu arkadaş bizim gibi dirençli değil ki o gün kolunu bi hemşire tuttu bacaklarını ben tuttum diğer hemşire sakin ol deyip başını okşadı ama dedim ya 10 dk sürdü.
Yapacak bisey yok, kan alan hemşire istermiydi çocuk ağlasın can cekissin istemezdi elbet yaptığı şey ise kan almak onun sağlığına bir çeşit yardım.
Çıkarken hakkınızı helal edin Allaha emanet olun dedim gulustuk bitti...
Ha eşim olsa benim kadr pozitif olmazdı stres saçardı bakislariyla o hemşirelerde rahat edemezdi..
Mesleğe saygı bence önemli karşımda ki kim olursun...
Soğuk kanlılıkla önemli bi yerde
Haklı çıkartan bir sistemimiz olduğuna emin misiniz? Hasta yakını tarafından taciz edildim, ziyaret yasak olduğu saatte servise almadım diye kolum sıkıldı morardı , doğuda deli gibi kar varken kaza yerine geç gittik diye tokat yedim daha bunun gibi bir sürü olay yaşadım. Üstlerimiz yaptığı mobingleri saymıyorum bile elime hiç bir şey geçmedi hep bir bahane bulundu. Hiç bir insan ufacık bir bebeğe acı çektirmek istemez hemşire durduk yer çıkartın diyen bir anneye dava açamaz o kadar kolay değil çünkü.
Çocuğun serumu sonradan damar dışına çıkmış olabilir bunu farketmek tabiki refakatçi olarak size düşüyor.yapmayın hanımefendi, bunlar olurken etrafınız da hiç mi şahit yoktu nasıl oluyor da haklı çıkmıyorsunuz?
yaptığım yorumlar da olayları karıştırmayın, ben bugüne kadar kimseye sesimi yükseltmedim, kimseye saygısızlık yapmadım. şiddeti iki taraf için de uygun bulmuyorum hak edene hak edilen ceza verilmeli.
konu sahibi yalan söylüyorsa bu kendi ayıbıdır, ben buraya konu açarken haksız bulunacağımı bile bil bütün detaylarıyla anlatıyorum.
kendi başıma gelen 2 olay anlattım, birisi hemşire yüzünden 1,5 yaşındaki yeğenimin serumunun deri altına gidip çocuğun iyice perişan olması ki uyarı alması için yetkililerle görüştük.
2. olay benim damarımın bulunmayıp iğnenin içinde oynatılması, yok böyle bir acı.
benim ki sorun değil dayanabilirim ama yeğenimin başına gelen sorun, çocuk zaten hasta derdini anlatamıyor hemşirenin sorumsuzluğu yüzünden ayrıca canı acıyor, ben bıraksam siz bıraksanız o hemşire o şekilde devam edecek serumu bağlayıp bir daha ardına bakmayacak.
ben muhasebeciysem firmamın gelir giderinden kar zararından maaşlarından bankasından sorumluyum, siz doktorsanız insanların sağlığından sorumlusunuz, avukatsanız davalarınızı kazanmanız gerekir, inşaatcıysanız en sağlam şekilde yapmalısınız. herkes mesleğini en iyi şekilde yapmak zorunda, bende üstlerim tarafından mobing görüyorum, firmalar küfür ediyor (gerçekten) bunlar bir tek sizin başınıza gelmiyor ki..
Valla kimseye vurmadım şükürler olsun etme zaten emanet çocuğunuza azıcık sesimizi yükseltsek ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz bu şekilde çocuklarınız hiç bir şey elde etmez ana kuzusu büyüsün evlenincede anneci olarak gezsinSizin gibiler önce çocukları döver sonra ortaya çıkınca kamera görüntülerini görüp insanım hata yaptım ühü ühü der.! Bunun Türk anne olmakla alakası yok insan olmakla alakası var. Sizin gibi düşünen bi kadını bilsem asla çocuğumu emanet etmem kim bilir neler yaparsınız. Sonra da ne var sanki ölmedi ya deyip kendinizi savunursunuz!!!
Hastalar işimizi öğretmeye kalkmadığı sürece hepimiz pamuğuzYapmayın Allah aşkına. Herkes bu kadar pamuk hemşire, doktor ise ve herkes bu kadar problemli hasta ve hasta yakını ise. Aşağılayan, kibirli sağlıkçılar hayal ürünü mü? Soru sormaya bile çekinen, aşağılanan hastalar hayal ürünü mü? Aklımızla oynuyorsunuz resmen.
Altta cevabınızı verdim. Ayrıca hırsın mantığını ele geçirmese en azından istisnalar vardır derdin. Zira ben öyle yaptım :)Hastalar işimizi öğretmeye kalkmadığı sürece hepimiz pamuğuz
Yahu yok değil kimse yok diyemez var tabiki ama bu durumda ben pek fazla kimseyi hakli göremedim :))Yapmayın Allah aşkına. Herkes bu kadar pamuk hemşire, doktor ise ve herkes bu kadar problemli hasta ve hasta yakını ise. Aşağılayan, kibirli sağlıkçılar hayal ürünü mü? Soru sormaya bile çekinen, aşağılanan hastalar hayal ürünü mü? Aklımızla oynuyorsunuz resmen.
Kendi adıma şunu söyleyeyim elimden geldigince hep kibar oldum ve buna ragmen bir sürü aptalla karşılaştım. Her defasında lanet ederek özele gittim. Çaresizlik içinde bırakıyorlar. Hepsi degil ama bir çoğu böyleYahu yok değil kimse yok diyemez var tabiki ama bu durumda ben pek fazla kimseyi hakli göremedim :))
Hemşire çocuğun yahut bebegin can çekişmesini ister mı istemez..
E anne zaten annelik güdüsü var canından kanından olandan kan alınıyor çocuk orada hüngür hüngür ağlıyor...
Yani iki tarafa da bisey diyemezsin ki.
Ha köpek gibi azarlayan yok mu tabiki de var..
Şuan hamileyim gittigim doktor baya asabi biriydi.
Bir gün cinsiyet öğrenmeye gittik eşimle göstermiyor çocuk dedi...
E doktoru bu kadar cinli olursa hakli yani çocuk, kimse göstermez dedim güldüm
Baktım doktorda guluyo.
Şuan gayet aramız iyi.
Hani demeye çalıştığım su, iletişimi kurarsak karşımızda ki insan eğer iletişimden bir haber biri değilse anlaşırız.
Eğer iletişimden bir haberse zaten dr değiştirmek gerekir..
Polemiğe gerek yok ..
yapmayın hanımefendi, bunlar olurken etrafınız da hiç mi şahit yoktu nasıl oluyor da haklı çıkmıyorsunuz?
yaptığım yorumlar da olayları karıştırmayın, ben bugüne kadar kimseye sesimi yükseltmedim, kimseye saygısızlık yapmadım. şiddeti iki taraf için de uygun bulmuyorum hak edene hak edilen ceza verilmeli.
konu sahibi yalan söylüyorsa bu kendi ayıbıdır, ben buraya konu açarken haksız bulunacağımı bile bil bütün detaylarıyla anlatıyorum.
kendi başıma gelen 2 olay anlattım, birisi hemşire yüzünden 1,5 yaşındaki yeğenimin serumunun deri altına gidip çocuğun iyice perişan olması ki uyarı alması için yetkililerle görüştük.
2. olay benim damarımın bulunmayıp iğnenin içinde oynatılması, yok böyle bir acı.
benim ki sorun değil dayanabilirim ama yeğenimin başına gelen sorun, çocuk zaten hasta derdini anlatamıyor hemşirenin sorumsuzluğu yüzünden ayrıca canı acıyor, ben bıraksam siz bıraksanız o hemşire o şekilde devam edecek serumu bağlayıp bir daha ardına bakmayacak.
ben muhasebeciysem firmamın gelir giderinden kar zararından maaşlarından bankasından sorumluyum, siz doktorsanız insanların sağlığından sorumlusunuz, avukatsanız davalarınızı kazanmanız gerekir, inşaatcıysanız en sağlam şekilde yapmalısınız. herkes mesleğini en iyi şekilde yapmak zorunda, bende üstlerim tarafından mobing görüyorum, firmalar küfür ediyor (gerçekten) bunlar bir tek sizin başınıza gelmiyor ki..
Benim cevremde istisna olmadi demekki. Devlet hastanesinde çalışan ve yakınlarına öncelik hakkı var. Teşhis olayına gelince doktorla konuşabilirsiniz test yapılmasını istiyorum diye hayır demezdi diye düşünüyorum.Altta cevabınızı verdim. Ayrıca hırsın mantığını ele geçirmese en azından istisnalar vardır derdin. Zira ben öyle yaptım :)
Çocuğun serumu sonradan damar dışına çıkmış olabilir bunu farketmek tabiki refakatçi olarak size düşüyor.
Peki. Öncelik hakkı olayını resmen çarpıtmışsın. Yaşadığım olayda resmen üçkağıtçılık vardı. Kaçıncı dereceden yakın ve nasıl bir öncelik acaba. Meşru olsa yalan dolana girşmezdi. Şunu da ekleyeyim test istediğimiz zaman da cok bilmiş muamelesi görüyoruz. Doktorun işine karışmış oluyoruzBenim cevremde istisna olmadi demekki. Devlet hastanesinde çalışan ve yakınlarına öncelik hakkı var. Teşhis olayına gelince doktorla konuşabilirsiniz test yapılmasını istiyorum diye hayır demezdi diye düşünüyorum.
Bazı sağlık ocakları direkt geri çeviriyor bebekleri, kan almıyorlar.yorumları şaşkınlıkla okudum, konuda bahsedilen bir bebek!
eğer bir hemşire bulamayıp diğer hemşire ilk denemede buluyorsa bu ilk hemşirenin beceriksizliğidir.
kimsenin çocuğu o hemşirenin kobayı değildir, gitsin bilmiyorsa öğrensin!
böyle beceriksiz bir hemşire yüzünden 1,5 yaşında ateşten hastanede yatan yeğenimin damar yolu açmayı bilmeyen hemşireye denk gelmesi yüzünden çocuğun kolu şişti bir de onun acısıyla uğraştı ki fazlasıyla yakar!!
hemşirenin nesi savunulmuş gerçekten anlamadım açamadın mı? daha bilgili birisinden yardım istersin çocuğa eziyet etmezsin.
allah herkese vicdan versin
Taciz olayı özelde çalışırken oldu kameralar çalışmıyor özel hastane sigortamı başlatmamış beni işten kovmakla tehdit etti paraya ihtiyacım var aileme bakıyorum diye sustum. Diğeri doğuda çalışırken başıma geldi doğunun çok ücra yerinde çalışıyorum ve tek yaşıyorum şikayette bulunacağım güvenlik bile abla uğraşma sıkıntılı aileler başını yakar dediler susmak zorunda kaldım. Biri beyaz kod verdiğim dava hala devam ediyor 1,5 yıldır.
Size yaptığı normal bir uygulama damar bulumazsan bunu yaparsın heralde kimse sizin canınızı yakıp bundan zevk almıyor. Hak eden kişi şikayette bulunursunuz bilirkişi inceler haksız bulunursa maddi manevi cezasını alır böyledir. Bir taraftan ölümler olurken cenazeyi toparlarken diğer taraftan mobing görmek ve o insanları 24 saat çekmek kolay olmuyor . Benim anlattığım şu insanla uğraşmak çok zor hasta insanla uğraşmak gerçekten cok daha zor ve inanın televizyon da ne görüyorsunuz bilmiyorum ama sağlıkçıları haklı gören bir sistem yok buna yemin edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?