damar yapısı zor olan bebeklerle sadece tecrübeli hemşireler ilgilenirse, 30 yıl sonraki tecrübeli hemşireler kim olacak gerçekten merak ediyorum.. lütfen açıklayınsizde biliçsizce birisi size yardım etmeden yol yardım göstermeden gidin milleti deşin orda mı burda mı derken heryer delik deşik olsun , karşı tarafta canı acıyınca gıkını çıkarmasın öyle mi istiyorsunuz ! o zaman siz yanlış bölüm okumuşsunuz . Versinler size bir mefta otopsi yapın size dha uygun sanki...
İnsan olmayan biri ile iletişiminiz olduguna göre...
@Derindeniz95 G Gelinlerce
Yahu neden böyle kırıcı konuşuyorsunuz hem fikir değilseniz yazmayın birbirinize cevap
Yapmayın allah aşkına bi konu için bu kadar kırıcı olmayın
Haklisin karşı taraf gümbür gümbür geliyor farkındayım ama gerek yok baktin anlaşamıyorsun he de geç tatlıya bağlayıp guzelce konusmak varken yormayin birbirinizi demek istediğim bu yoksa okuyorum yorumlarını sorunlu yanıtların var vs demiyorum ki diğer arkadaşım yazdığı son cevap beni yok artık dedirttide bunu yazdımterbiyesizlik yapmadan herkes tartışabilir bence, burası bir platform hepimiz aynı fikir de olamayız ama saygı çok önemli ve yazılanlar ortada. kimseye saygısız yorum yapmadım ama karşı tarafla aramızda baya fark varmış :)
cimere değil sabim e yazmanız gerekiyor sağlıkla alakalı şikayetleriniziMerhabalar sevgili kk hanımları..gecenin bir yarısı uyanıp bu saate kadar uyuyamayisimin birçok nedeni var.Birini paylaşmak istedim.Bebegim dokuz aylıkken bir hemşire tarafından kan alınacağı sırada iğneyi direkt deriye soktu ve dört bir yana evire çevire damari aramaya çalıştı,bulamadı da zaten.igneyi çıkarmasını istemiştim çünkü oğlum mahvolmuştu ağlamaktan.su sıralar bu konuyla ilgili devam bir dava var bana karşı acilmis olan,mobbing uygulamisim.sizce karşı dava açmalı miyim oğluma yapılan yanlış değil mi ?cimere yazdım bişey çıkmadı.
Hemşire ifadesinde damar girişini yaptım çocuk ağladı annesi de çıkar dedi demiş ama deri altında iğne kıvırma hareketinden bahsetmiyor tabi
Not : yan odadaki hemşireye gittim o saniyelik tek hamle ile kanı aldı
Haklisin karşı taraf gümbür gümbür geliyor farkındayım ama gerek yok baktin anlaşamıyorsun he de geç tatlıya bağlayıp guzelce konusmak varken yormayin birbirinizi demek istediğim bu yoksa okuyorum yorumlarını sorunlu yanıtların var vs demiyorum ki diğer arkadaşım yazdığı son cevap beni yok artık dedirttide bunu yazdım
Kızlar abartmayın artık kimse burdan okuduguyla düşüncesini kolay kolay değiştirmez boşuna kendinizi banlatmayin
Yedirmeyiz seni reisay ben kesin banlancam :)) bak seninle de fikir ayrılığımız var ama birbirimize saygısızlık yaptığımızı düşünmüyorum.
itiraf et şikayet ettin mi beni
Yedirmeyiz seni reis
hanfendi size yardım almaktan bahsediyorum ??? çocuklara okuma yazma nasıl öğretiliyor ? vahiy inmiyor kimseye heralde ... her işin acemilik dönemi vardır ya yardım alacaksın zamanla öğreniceksen yada hiç bilmiyorsan can yakmak yerine bilene bırakacaksın ... Belli yaşa kadar hiç öğrenememişsen o zaman sen o mesleğe göre değilsin . herkes illa okulunu bitirdi diye o mesleği yapacak değil. Mesela sen kasap olmak istiyorum dediğinde alıp kurbanı öğrenicem diye bıçak sallayabilir misin ??? herşeyin usulü ve eğitimi var. Kasap bile hayvanın acı çekmemesi için eğitimni alıyor. yani eline her bıçak alan ne kasap , eline her iğneyi alanda hemşire olmuyor. Öyle olsaydı zatn hemşirelere gerek kalmazdı. Bence eğitim şart siz bunu kavrayamıyorsunuz.damar yapısı zor olan bebeklerle sadece tecrübeli hemşireler ilgilenirse, 30 yıl sonraki tecrübeli hemşireler kim olacak gerçekten merak ediyorum.. lütfen açıklayın
Etmedimay ben kesin banlancam :)) bak seninle de fikir ayrılığımız var ama birbirimize saygısızlık yaptığımızı düşünmüyorum.
itiraf et şikayet ettin mi beni
Etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?