- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.633
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bu story vs konularından hiç anlamam. Haklı olmanız muhtemel. Yine de ben olumlu olsun istedim. Çok tatlı heyecan. Birde şöyle düşünelim. Ya ikisini görünce eklediği kişinin hemşire kızımız olmadığını anladı iseGüzel aşk hikayesini bölmek istemezdim ama öyle olsaydı konu sahibiyle kuzeninin bir arada çekildikleri story'i görünce arkadaşlıktan çıkarmaz, tersine "Aaa tanıyor musunuz?" gibisine muhabbet açardı. Ava giderken avlanmış eleman. Konu sahibi eminim daha erdemli kişilerle aşk yaşamayı hak ediyordur. :)
Onu siz sandı olmadığınızı anladı. Sizi eklemedi çünkü rezil oldum diye düşünüyor. Ya da hala onu siz sanıyor geri takip etmediniz diye üzüldü. Siz sandığı kuzeni takibi bıraktı. Sizi görünce de trip yaptı. Ya da konunun sizle ilgisi yok. Bütün ilgi kuzene.Kuzenimin profili açıktı büyük ihtimalle keşfette gördü hoşuna gitti ekledi
İki ihtimal var kuzenim onu takip etmediği için takipten çıktı ya da beni görünce .
Ama iki seferdir gayet güzel sohbet edip benle ilgilenen kişi bugun resmen suratsızdı bilmiyorumki belki ben bişeyleri abarttım ama bu kadar tuhaf bi tesadüfün olması canımı sıktı e kuzenimin hikayesinde de beni görünce daha önceden hoşuna gitsem beni eklerdi diye düşünüyorum . Bitaraftanda ben kuzenime çok benzerim aynı kişi zannedenler olmuştu onu benmi sandı acaba diyorum buda tam polyanna oluyo
Aynen ben de böyle düşündüm.. benziyoruz da demiş ya.. iflah olmazlardan biri de benim sanırım.. bir de neydi polyanaYa ikisini görünce eklediği kişinin hemşire kızımız olmadığını anladı iseİflah olmaz romantiğim galiba
Sana ilgisi olsa seni eklerdi öyle değil mi bi adamın sana ilgisi olsa emin ol anlardın.
Aynen ben de böyle düşündüm.. benziyoruz da demiş ya.. iflah olmazlardan biri de benim sanırım.. bir de neydi polyana
Gelişmeleri haber verin çok merak ettim ne olacak.Kuzenim benle hikayeyi o ekledikten sonra paylaştı
Adam benim adımı soyadımı bilmiyo kuzenimide tanımıyo büyük ihtimalle tesadüfe
n gördü
Benzediğiniz için seni ekledi sandı sonra hikayede paylaşınca sen olmadığını anladı sonra bozulduğundan sana da açıklama yapamadığından surat astı sen mi konuşsan acaba kuzeni eklemişsin falan diyeKuzenim benle hikayeyi o ekledikten sonra paylaştı
Benzediğiniz için seni ekledi sandı sonra hikayede paylaşınca sen olmadığını anladı sonra bozulduğundan sana da açıklama yapamadığından surat astı sen mi konuşsan acaba kuzeni eklemişsin falan diye
Sorardı ya sana. Adını soyadını falan.. Zorlama ama bırak biri gider biri gelir seni begenen sana ilgi duyan birileri çıkacaktır. Şimdi adam sırf iş ortamında tanıstık ayıptır gibi düşünüp sormadıysa böle bi adamsa öyle önerilere çıkmış bi kızı da eklemezdi yani. Boşver. Değerli hisset kendini ki karsıdaki de sana deger versin.
Kuzeninizin profili açık diye onu ekledi ordan size ulaşacak sandımdı. Ne güzel olurdu :)
Eğer kuzeninizi siz sanıp da eklediyse story izledikten sonra birbirine benzer iki kızı görüp şaşırıp yine birşey yazardı diye düşünüyorum.
'Arandığı' için kuzeninizi eklediyse tekrar silmesi manasız geldi bana. Aranmaya devam edebilirdi:) Story de sizi görünce neden fikri değişsinki.
Beyin fırtınası yaşamaktayım sanki şuan
Severim böyle tatlış hikayeleri.Ama olmayacak sanki :/
Bana tesadüf gibi geldi.
Şimdi o şuan işsiz bende çalışıyorum oda iş arıyo hatta bugun işsizim ya vakit geçmiyo dedi . O yüzden gelipde beni ekleyebileceğini düşünmüyorum
E kuzenini ekleyebiliyor ama. Bak bu gidişle adamla bi şekilde aşk yaşayacaksın sonra da mutsuz olacaksın. Bi kere karşı tarafı savunmaktan vazgeçin erkeklerin yaptığı şeylere kendinizce anlam yüklemeyin onlar çok net....... Net.... Adam hoşlansa kuzenini değil seni eklerdi net.
Tabiki öyle zaten kuzenime o hikayeyi bilerek attırdım bi ilgisi varsa ortaya çıksın diye ama yok belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?