- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bugünkü tavrı sizle ilgili olmayabilir yani başka bir sorunu vardır morali bozuktur vs.Evet olmayacak gibi bugun ki tavrından onu hissettim kendi değerimi hiç bilmiyorum böyle saf saf kendimce kuruyorum . Bence kuzenim o takip ettiği halde kuzenim onu takip etmediği için takipten çıktı
Bugünkü tavrı sizle ilgili olmayabilir yani başka bir sorunu vardır morali bozuktur vs.
Kuzeni de ekledi, karşılık görmeyince sildi demekki.
Küçük yer diyorsunuz, tesadüf etti demekki.
Benim memleketim de böyledir. Muhakkak birinin kuzenine veya eski sevgilisine denk gelirsin, mevcut belli çünkü :)
Yanlışlıkla takip etmiş olamaz mı? Hani sonradan ben bunu ne ara ekledim diye çıkarmış olabilir. Dokunmatik telefonun azizliğine uğramış gibi geldi. :) sonradan da yanlış anlaşılacağı için soğuk durmuştur, ya da sen soğuk olduğun için o da öyle durgundur. Çok mu polyannayım? :)
Kuşum takılma unut geç derim bana pek hayırlı hissetirmedi dediklerin denk gelmiş aranıyor belli umursama Allah karşına inşallah güzel birini çıkarırBen hemşireyim . Geçen hafta pansumana bi hasta geldi sohbet ettik pansuman esnasında çok dikkatimi çekmemişti 2 gün sonra tekrar geldi yine sohbet ettik ama sohbet baya koyuydu bana nerelisin fln dedi ortak arkadaşlarımız varmış bunları konuştuk iş okul bunları konuştuk ben baya etkilendim . Hatta hayaller kurmaya bile başladım. 2 gün önce baktım ki çocuk kuzenimi eklemiş kuzenimin instagram hesabı herkese açıktı hiç tanışmıyolar ama burası küçük yer mutlaka ortak arkadaşları vardır keşfete fln düşmüştür çok şaşırdım çok moralim bozuldu sonra kuzenim benle bi hikaye paylaşmıştı onu görmüş takipten çıkmış kuzenim geri takip etmediği için mi çıktı bilmiyorum . Neyse bugunde geldi pansumana çok dalgındı hiç konuşmadık doğru düzgün . Ben çok hoşlanıyorum ilgisi varmı bilmiyorum hoşlandığım hastanın gidip kuzenimi eklemesi de bi tuhaf bana benziyo birazda bende nasıl bi şans var bilmiyorum çarşamba bidaha gelcek ne yapmalıyım of of ?
Kuşum takılma unut geç derim bana pek hayırlı hissetirmedi dediklerin denk gelmiş aranıyor belli umursama Allah karşına inşallah güzel birini çıkarır
kuzeninize sordunuz mu?
Aynen katiliyorum capkin bi tip yuz verme sakin
sımdı objektıf olun kızlar
erkek - hemsir sıze ıstek yollasa rahatsız olmazmıydınız
ıcap edıyor totomuzu açıyoruz bız ne dertle gıdıyoruz onun derdı ne demez mısınız
dırek eklemenız etik degıl
muhabbet kurmak ıstıyorsanız kurun yetıskın ınsansınız sohbete gore bakarsınız
Hadi diyelim kuzeninle seni karıstırdıKuzenimin profili açıktı büyük ihtimalle keşfette gördü hoşuna gitti ekledi
İki ihtimal var kuzenim onu takip etmediği için takipten çıktı ya da beni görünce .
Ama iki seferdir gayet güzel sohbet edip benle ilgilenen kişi bugun resmen suratsızdı bilmiyorumki belki ben bişeyleri abarttım ama bu kadar tuhaf bi tesadüfün olması canımı sıktı e kuzenimin hikayesinde de beni görünce daha önceden hoşuna gitsem beni eklerdi diye düşünüyorum . Bitaraftanda ben kuzenime çok benzerim aynı kişi zannedenler olmuştu onu benmi sandı acaba diyorum buda tam polyanna oluyo
Hadi diyelim kuzeninle seni karıstırdı
E kuzenin hikaye paylastıgında seni görüp neden eklemedi
Aaa ikizin mi var diye niye düşünmedi
Veya kuzenini sen sandı ya hani lök diye eklemek yerine neden bi mesaj atıp eklemedi sonucta az cok muhabbetiniz varmıs sen oldugunu sansa selam vermezmiydi
Bence uzak dur eminim cok daha iyilerini bulacaksın
E cunku story paylasmıs seninle ya sana yürüyecekti ya kuzenineDün beni eklemiş instagramdan kuzenimi aynı gün sildi zaten
E cunku story paylasmıs seninle ya sana yürüyecekti ya kuzenine
E senle muhabbet kurmus niye hic konusmadıgı aynı tipte birini tanısmakla ugrassın ki
Listeside önemli kız cok fazla var mı takip ettigi
Gercekten etkilendiysen kabul et öglene dogru vs ama bırak ilk adımı o atsın o konusmaya calıssınYok genelde ünlüleri takip etmiş öyle dikkat çekici kız yoğunluğu yok . Şuan daha kabul etmedim
Kuzenin tanımıyor mu bu çocuğu?
valla bende öyle sandımKonuya güzel bir aşk hikayesi okumaya girmiştim...
Bence de değişik bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?