Hemşireyim ve hastamdan hoşlanıyorum ?

Evet olmayacak gibi bugun ki tavrından onu hissettim kendi değerimi hiç bilmiyorum böyle saf saf kendimce kuruyorum . Bence kuzenim o takip ettiği halde kuzenim onu takip etmediği için takipten çıktı
Bugünkü tavrı sizle ilgili olmayabilir yani başka bir sorunu vardır morali bozuktur vs.
Kuzeni de ekledi, karşılık görmeyince sildi demekki.
Küçük yer diyorsunuz, tesadüf etti demekki.

Benim memleketim de böyledir. Muhakkak birinin kuzenine veya eski sevgilisine denk gelirsin, mevcut belli çünkü :)

Olabilir belkide herşeyi yerli yersiz üstüme alındım

yoksa sen hoşlanilan kişi misin hmm???
saka bi yana hic sanmam adam baya enselenmis yanii

Kuşum takılma unut geç derim bana pek hayırlı hissetirmedi dediklerin denk gelmiş aranıyor belli umursama Allah karşına inşallah güzel birini çıkarır

sımdı objektıf olun kızlar
erkek - hemsir sıze ıstek yollasa rahatsız olmazmıydınız
ıcap edıyor totomuzu açıyoruz bız ne dertle gıdıyoruz onun derdı ne demez mısınız
dırek eklemenız etik degıl
muhabbet kurmak ıstıyorsanız kurun yetıskın ınsansınız sohbete gore bakarsınız

Çocuk beni instagramdan eklemiş dün kızlar şook oldum
Kuşum takılma unut geç derim bana pek hayırlı hissetirmedi dediklerin denk gelmiş aranıyor belli umursama Allah karşına inşallah güzel birini çıkarır
kuzeninize sordunuz mu?
Aynen katiliyorum capkin bi tip yuz verme sakin

Hadi diyelim kuzeninle seni karıstırdı
E kuzenin hikaye paylastıgında seni görüp neden eklemedi
Aaa ikizin mi var diye niye düşünmedi
Veya kuzenini sen sandı ya hani lök diye eklemek yerine neden bi mesaj atıp eklemedi sonucta az cok muhabbetiniz varmıs sen oldugunu sansa selam vermezmiydi
Bence uzak dur eminim cok daha iyilerini bulacaksın

Dün beni eklemiş instagramdan kuzenimi aynı gün sildi zaten

Dün beni eklemiş instagramdan kuzenimi aynı gün sildi zaten
E cunku story paylasmıs seninle ya sana yürüyecekti ya kuzenine
E senle muhabbet kurmus niye hic konusmadıgı aynı tipte birini tanısmakla ugrassın ki
Listeside önemli kız cok fazla var mı takip ettigi

Yok genelde ünlüleri takip etmiş öyle dikkat çekici kız yoğunluğu yok . Şuan daha kabul etmedim
E cunku story paylasmıs seninle ya sana yürüyecekti ya kuzenine
E senle muhabbet kurmus niye hic konusmadıgı aynı tipte birini tanısmakla ugrassın ki
Listeside önemli kız cok fazla var mı takip ettigi

takıpten çıkmasaydı sana ulaşmak için derdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…