Hemşireyim ve hastamdan hoşlanıyorum ?

Ayy kızlar bende inanamıyorum hala çok mutlu oldum ama konuşmanın ortasında ben olabilir yazdım oda gülücük attı ve konuşma böylece bitti ben cevap vermedim bişey diyemezdim bidaha konuşurmyuz acabaa ?
Konuşursunuz bence bu kadarı olmuş gerisi gelir çok güzel yaa cidden dizi gibi

Uzun süredir bende bu heyecanı yaşamamıştım . Hele ki kuzenimi ekledikten sonra böyle olacağını hiç düşünmemiştim ama konuşma bitti ya ben iyi gecelere günaydına döner fln diye beklemiştim aceleciyim biraz galiba
Ayyyy içim kıpraştı ahhh gençlik Bu evlilik benim ruhumu öldürmüş valla onu farkettim şimdi
Konuşursunuz bence bu kadarı olmuş gerisi gelir çok güzel yaa cidden dizi gibi

Acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyor diyor Hande Yener

Aynen zaten beklemediğim zamanlarda beklemediğim şeyler yapıyo bu çocuk . Eğer isterse yazar zaten :) bide makyajsızdım fln ilk geldiğinde o halde birini etkileyebileceğimi düşünmemiştim
Acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyor diyor Hande Yener

Aynen zaten beklemediğim zamanlarda beklemediğim şeyler yapıyo bu çocuk . Eğer isterse yazar zaten :) bide makyajsızdım fln ilk geldiğinde o halde birini etkileyebileceğimi düşünmemiştim
Kısmetın nerde karsına çıkacagı belli olmaz. Bende eşimle çok sefil bir anımda tanışmıştım

Zaten yavaş olunca en güzeli hiç acele etme o adım atsın azıcık

Kısmetın nerde karsına çıkacagı belli olmaz. Bende eşimle çok sefil bir anımda tanışmıştım

ayyy kıyamam ya ne tatlısın

bence bekle yazar zaten o kadar beğendiyse. küçük yer orası diyorsun belki biraz ağırdan almaya çalışıyor olabilir. ayrıca sen hiç araştrıdın mı necidir nedir? sevgilisi filan var mıymış?

Evet biraz çekingenlik var tabiki . Ama sevgilisi olduğunu sanmıyorum öğrenebileceğim kimsede yok ki

8. Sayfaya baktim guncel diye. Herşey yoluna girmis Hadi bakalim hakkinizda hayirlisi

konuşuyoruz kızlar hemde dün gece baya konuştuk beni ararken kuzenimi bulmuş . Duygularını da baya açıkladı öyle şaşkınım kii geldiği ilk günler yataktan kalktığım gibi gidiyodum işe o halde benden hoşlanmış fln yakın zamanda buluşuruz diye düşünüyorum bakalım ne olcak
Ama bi sıkıntı daha var şuan işsiz üniverste mezunu ama bi işi yok . İş arayışı varmı bilmiyorum bunları kafama takıyorum biraz
Bir gelişme yokmu☺
8. Sayfaya baktim guncel diye. Herşey yoluna girmis Hadi bakalim hakkinizda hayirlisi

Wowwwww güzel gelişmeler olmuş... Buarada yaşlar kac cnm

Ne mezunu ki canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…