Hemşireyim ve hastamdan hoşlanıyorum ?

Bdv bugün duygularını doruklarda yaşıyor. Biri market çalışanından hoşlanıyor, biri arkadaşının hoşlandığı kişiden, biri hastasından. Merkür yine olmaması gereken bir yerde sanırım
Hepiniz için hayırlısı olsun diyeyim öncelikle:)
Konu sahibesi bence sen hiçbir şey yapma şimdilik. Adam önüne geleni ekliyorsa çok da temiz papuç değil demektir.

Aaa şimdi gördüm seni eklemiş.
O ekledikten sonra mı gelip soğuk davrandı? Eğer öyleyse takip isteğini kabul etmedin diye surat yapmış olabilir.

Hayır dün geldi biraz çekingen gibiydi akşamına da ekledi
Aaa şimdi gördüm seni eklemiş.
O ekledikten sonra mı gelip soğuk davrandı? Eğer öyleyse takip isteğini kabul etmedin diye surat yapmış olabilir.

Sana klinikten kuzenine de dm den yürüyecekmiş, kuzeninin storysinde görünce planları suya düşmüş.üzgünüm

Önüne geleni ekleyip "ya tutarsa" kafasinda bir insan bana gore.Kendinizi kaptirmayin,uzak durun zira bu tarz insanlarin arayislari hic bitmez.

Bugun tekrar geldi normalde sizli bizli konuşuyoruz odada tektim müsaitmiisn dedi .yani instagramdan sonra konuşma senli benliye döndü . Pansumanı çok çabuk yaptım uzun sürseydi muhtemelen bişryler konuşurduk ama kısa sürdü bidaha da gelmeyecek
Bakalım neler olcak
Başka birinden ekleyerek denemelisiniz böyle herkesi ekleyen biriyse eğer

Kızlaaar instagramdan mesaj attı kuzenimi eklemiş çünkü ben sanmış biraz benziyo sonrada ben olmadığımı anlayınca silmiş beni eklemiş aradığımı buldum fln dedi teşekkür etti ilgilendiğim için biraz konuştuk sonra gülücükle bitti konuşma

Takibte kalacam ay yeni dizi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…