- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Aaa şimdi gördüm seni eklemiş.
O ekledikten sonra mı gelip soğuk davrandı? Eğer öyleyse takip isteğini kabul etmedin diye surat yapmış olabilir.
Evet benim. Slm nbr tnşlım mı?yoksa sen hoşlanilan kişi misin hmm???
saka bi yana hic sanmam adam baya enselenmis yanii
Sana klinikten kuzenine de dm den yürüyecekmiş, kuzeninin storysinde görünce planları suya düşmüş.üzgünümBen hemşireyim . Geçen hafta pansumana bi hasta geldi sohbet ettik pansuman esnasında çok dikkatimi çekmemişti 2 gün sonra tekrar geldi yine sohbet ettik ama sohbet baya koyuydu bana nerelisin fln dedi ortak arkadaşlarımız varmış bunları konuştuk iş okul bunları konuştuk ben baya etkilendim . Hatta hayaller kurmaya bile başladım. 2 gün önce baktım ki çocuk kuzenimi eklemiş kuzenimin instagram hesabı herkese açıktı hiç tanışmıyolar ama burası küçük yer mutlaka ortak arkadaşları vardır keşfete fln düşmüştür çok şaşırdım çok moralim bozuldu sonra kuzenim benle bi hikaye paylaşmıştı onu görmüş takipten çıkmış kuzenim geri takip etmediği için mi çıktı bilmiyorum . Neyse bugunde geldi pansumana çok dalgındı hiç konuşmadık doğru düzgün . Ben çok hoşlanıyorum ilgisi varmı bilmiyorum hoşlandığım hastanın gidip kuzenimi eklemesi de bi tuhaf bana benziyo birazda bende nasıl bi şans var bilmiyorum çarşamba bidaha gelcek ne yapmalıyım of of ?
Eeee noldu kabul ettiniz mi geri döndünüz mü
Bakalım neler olcak
Başka birinden ekleyerek denemelisiniz böyle herkesi ekleyen biriyse eğer
Kızlaaar instagramdan mesaj attı kuzenimi eklemiş çünkü ben sanmış biraz benziyo sonrada ben olmadığımı anlayınca silmiş beni eklemiş aradığımı buldum fln dedi teşekkür etti ilgilendiğim için biraz konuştuk sonra gülücükle bitti konuşma
Ayyy çok heyecanlı ☺
Vay be
Takibte kalacamay yeni dizi gibi
bekle yazarAyy kızlar bende inanamıyorum hala çok mutlu oldum ama konuşmanın ortasında ben olabilir yazdım oda gülücük attı ve konuşma böylece bitti ben cevap vermedim bişey diyemezdim bidaha konuşurmyuz acabaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?