- 17 Şubat 2015
- 8.892
- 24.585
- 548
- Konu Sahibi blackmagicwoman
-
Ayrılınca b.k atma ve saçma teselliler şeklinde olmuş. Olan olmuş giden gitmiş. Şimdiki hale tavra bakım derim ben. Arkadaşta da öyledir ya ayrıld8k der iyi zaten şöyle böyleydi sen daha iyilerine layıksın ayağı yani. Ha basit bir muhabbet mı evet kesinlikle basitlik yapmışlarArkadaşlar klubun 15 yılı aşkın üyesiyim, aktif olmasam da konuları takipçiyim. Benzer başlık bulamadığımdan dolayi konu açtım, öfkeyle fevri davranmak istemiyorum, kısacası görüşlerinize ihtiyacım var..
1 aylık evliyim ve eşimle 4 yıldır tanışıyoruz, ailesiyle de 4 senedir tanışığız ve hicbir sorunumuz yok anlaşıyoruz. Ailelerimiz de iyi anlaşır.
Bundan 1 sene önce 5 ay süren bir ayrılık yaşadık ve benim girişimimle tekrar görüsmeye başladık.
Barıştığımız gün erkek arkadaşım ( Yani şu an Eşim) annesiyle benimle ilgili yazışmış , benim psikolojik tedavi gördüğümü, birden bire karşısına çıktığımı , "birde başıma bu çıktı şimdi 5 aydan sonra " gibi cümlelerle tanımlamış. Annesi de ( şu an kayinvaldem) " -tuzağa düşme bu tipleri tanırım , sen yoluna bak vb. cümlelerle cevap vermiş, ki birbirimizi cok severiz. Yazışma uzun ama özetledimbu benim gördüğüm mesajlar, özeten bu yazışmalardan 6 ay sonra gule eglene evlendik ve 1 aylık evliyiz. Eşimle de uyumluyuz. 39 yaşımdayim işinde gücünde biriyim. Eşime güveniyordum ama hüsran içindeyim. Ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim, bir yalanın içinde miyim? size danışmak istedim
Ya söyle düşün hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz sevgiliyken iyi günde iyi anlatırız bi problem olsa eşe dosta bana şunu yaptı bunu dedi diye kötüleyip duruyoruz. Sen orda eşi değil sevgilisinin kadın tabiki oğlunu koruma amaçlı yazmıştır sana zarar veriırsa yi uzak dur demedi içsin doğal. Seni tam olarak tanımıyor niyetini de bilemez. Ayrılık dönemler de neler neler deriz aşkta gurur olmz deyip her şeyi sileriz. Şuan sana iyi ise seni seviyor ve değer veriyorlarsa bence boşver o defterleri kapat. Ki ikisi de senin için kötü düşünse evlilik yoluna girmezdnz heralde diye düşünüyorumArkadaşlar klubun 15 yılı aşkın üyesiyim, aktif olmasam da konuları takipçiyim. Benzer başlık bulamadığımdan dolayi konu açtım, öfkeyle fevri davranmak istemiyorum, kısacası görüşlerinize ihtiyacım var..
1 aylık evliyim ve eşimle 4 yıldır tanışıyoruz, ailesiyle de 4 senedir tanışığız ve hicbir sorunumuz yok anlaşıyoruz. Ailelerimiz de iyi anlaşır.
Bundan 1 sene önce 5 ay süren bir ayrılık yaşadık ve benim girişimimle tekrar görüsmeye başladık.
Barıştığımız gün erkek arkadaşım ( Yani şu an Eşim) annesiyle benimle ilgili yazışmış , benim psikolojik tedavi gördüğümü, birden bire karşısına çıktığımı , "birde başıma bu çıktı şimdi 5 aydan sonra " gibi cümlelerle tanımlamış. Annesi de ( şu an kayinvaldem) " -tuzağa düşme bu tipleri tanırım , sen yoluna bak vb. cümlelerle cevap vermiş, ki birbirimizi cok severiz. Yazışma uzun ama özetledimbu benim gördüğüm mesajlar, özeten bu yazışmalardan 6 ay sonra gule eglene evlendik ve 1 aylık evliyiz. Eşimle de uyumluyuz. 39 yaşımdayim işinde gücünde biriyim. Eşime güveniyordum ama hüsran içindeyim. Ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim, bir yalanın içinde miyim? size danışmak istedim
Bence şuan diyaloglariniz çok daha baskaysa irdelemeyin görmeniz hoş olmamış ama şuan öyle düşünülse daha başka şekilde olurdu bence yani flört dönemlerinde böyle ivir zıvır konuşmalar geçer biraz ya sinirle sindirememezlikle filan:) bunun için ayrılmakta olmaz ama yeni birşey olsaydı yüzünüze gülüp arkanızdan cekistirme gibi tabiki samimiyetsizlik olurdu güven olmazdiArkadaşlar klubun 15 yılı aşkın üyesiyim, aktif olmasam da konuları takipçiyim. Benzer başlık bulamadığımdan dolayi konu açtım, öfkeyle fevri davranmak istemiyorum, kısacası görüşlerinize ihtiyacım var..
2000den beri İnternet kullanıyorum. Yani liseden beriEe yazışmaları o zaman sorsaydınız yaa 6 ay sonra evlenince mi kafaya taktınız anlamadım tam olarak
Bu arada 2006 yılında nasıl keşfettiniz siteyi o zamanlar çok internet kullanımı yaygın değildi
Benim ilk telefonum 2004 te oldu üstelik iyi bir modeldi kameralı falan ama yani nete girmek zulümdü bilgisayardan demek ki keşfedememişim burayı o zaman msnden titreşim atarken bi de sürtünmeyince buraları keşfetmek zaman almış2000den beri İnternet kullanıyorum. Yani liseden beri. "Anne siz küçükken elektrik yoktu değil mi" diyen oğlum gibi olmuş bu mesaj
Yaşlı bir büyüğümden duyduğum bir söz ile cevaplıyorum "Sağ gözünü , sol gözünden sakınacaksın. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin" Öküz ölünce ortaklık bitiyorArkadaşlar klubun 15 yılı aşkın üyesiyim, aktif olmasam da konuları takipçiyim. Benzer başlık bulamadığımdan dolayi konu açtım, öfkeyle fevri davranmak istemiyorum, kısacası görüşlerinize ihtiyacım var..
Yav insan temizler dur ben şu kız hakkında sallamıştım anamla diyeSiz niye annesiyle olan mesajlara baktınız ki ben ona takıldım mesela
O adam nasıl düzeldi ya.Siz nasıl gördünüz? Burada esas problem açıkçası sizin eşinizin özel konuşmalarını kurcalamanız, bu etik değil ve bu tarz şeylerle karşılaşma olasılığınız olması açısından can sıkıcıdır.
Ben de şu an yanımda yatan adam için yapışık ikiz gibi, boğuyor beni, bunalıyorum, hastalık derecesinde düşkün deyip öfkemi kusmuştum; ama bakın şu an onunlayım, mutluyum, yanımda uyuyor. Velhasıl kelâm, mutluysanız evliliğinize gölge düşürmeyin.
Annelik iç güdüsüyle oğlunu teselliye dönmüş olabilir. Kim ne derse desin önce can kısmı devreye giriyor böyle durumlarda.Arkadaşlar klubun 15 yılı aşkın üyesiyim, aktif olmasam da konuları takipçiyim. Benzer başlık bulamadığımdan dolayi konu açtım, öfkeyle fevri davranmak istemiyorum, kısacası görüşlerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?