- 7 Kasım 2023
- 2.539
- 4.474
- 53
- 41
- Konu Sahibi blackmagicwoman
-
Su anda kullandigim mail adresimi 97 yilindan beri aktif kullaniyorum.Siz tanismamissiniz pek internetle ozaman sanirim.Ee yazışmaları o zaman sorsaydınız yaa 6 ay sonra evlenince mi kafaya taktınız anlamadım tam olarak
Bu arada 2006 yılında nasıl keşfettiniz siteyi o zamanlar çok internet kullanımı yaygın değildi
Evde vardı bilgisayarımda internet ama telefonumda yoktu ilk telefonum 2004 yılında olmuştu lise 1'de iken mail adresi de o zamanlar Microsoft mu vardı sonra o mail adreslerimiz gitmişti falan aktarma mı yapmıştık bir şeyler yapmıştıkSu anda kullandigim mail adresimi 97 yilindan beri aktif kullaniyorum.Siz tanismamissiniz pek internetle ozaman sanirim.
Ya niloyaEe yazışmaları o zaman sorsaydınız yaa 6 ay sonra evlenince mi kafaya taktınız anlamadım tam olarak
Bu arada 2006 yılında nasıl keşfettiniz siteyi o zamanlar çok internet kullanımı yaygın değildi
Ama biz niye yoğuk yaniYa niloyao zamanlar 3-5 kişi vardır heralde
Öncelikle insanların senin hakkında olsa dahi kişisel mesajlarının okunmasını çok yanlış buluyorum. Yani mesela kız arkadaşımız sevgilisinden ayrılıyor ölümüne kötülüyoruz sonra barışınca oooo enişte be diyoruzArkadaşlar klubun 15 yılı aşkın üyesiyim, aktif olmasam da konuları takipçiyim. Benzer başlık bulamadığımdan dolayi konu açtım, öfkeyle fevri davranmak istemiyorum, kısacası görüşlerinize ihtiyacım var..
1 aylık evliyim ve eşimle 4 yıldır tanışıyoruz, ailesiyle de 4 senedir tanışığız ve hicbir sorunumuz yok anlaşıyoruz. Ailelerimiz de iyi anlaşır.
Bundan 1 sene önce 5 ay süren bir ayrılık yaşadık ve benim girişimimle tekrar görüsmeye başladık.
Barıştığımız gün erkek arkadaşım ( Yani şu an Eşim) annesiyle benimle ilgili yazışmış , benim psikolojik tedavi gördüğümü, birden bire karşısına çıktığımı , "birde başıma bu çıktı şimdi 5 aydan sonra " gibi cümlelerle tanımlamış. Annesi de ( şu an kayinvaldem) " -tuzağa düşme bu tipleri tanırım , sen yoluna bak vb. cümlelerle cevap vermiş, ki birbirimizi cok severiz. Yazışma uzun ama özetledimbu benim gördüğüm mesajlar, özeten bu yazışmalardan 6 ay sonra gule eglene evlendik ve 1 aylık evliyiz. Eşimle de uyumluyuz. 39 yaşımdayim işinde gücünde biriyim. Eşime güveniyordum ama hüsran içindeyim. Ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim, bir yalanın içinde miyim? size danışmak istedim
Ee yazışmaları o zaman sorsaydınız yaa 6 ay sonra evlenince mi kafaya taktınız anlamadım tam olarak
Keşke o dönem de burda olsaymışım. Evlilik konularını okuyup hiç evlenmezdim belkiAma biz niye yoğuk yanio zamanlar Netlog var Msn var burayı nasıl bulucaz anca sürtünsek belki bulurduk
Ben yine kocamla evlenirdim onu farkettimKeşke o dönem de burda olsaymışım. Evlilik konularını okuyup hiç evlenmezdim belki
Ne mutlu sana. Mutluluğun daim olsunBen yine kocamla evlenirdim onu farkettim
Bu halimize şükür burada daha beter erkekleri görünce öpüp başıma koydumNe mutlu sana. Mutluluğun daim olsun
Ben 9 yaşımdayken evimizde internet vardı, şu an 34 yaşındayım yani.2006 yili diyo. Milattan önce buzul cagi falan demiyo, gayet yaygindi internet kullanimi
Klasik anasını görünce eşini ( veya sevgilisini) kötüleyen bir ayı, ben olsam büyük kavga çıkarırdım iyice köpek ederdim eşimi, kv ile de baya mesafeli olur hayatıma sokmazdim fazla ...Arkadaşlar klubun 15 yılı aşkın üyesiyim, aktif olmasam da konuları takipçiyim. Benzer başlık bulamadığımdan dolayi konu açtım, öfkeyle fevri davranmak istemiyorum, kısacası görüşlerinize ihtiyacım var..
1 aylık evliyim ve eşimle 4 yıldır tanışıyoruz, ailesiyle de 4 senedir tanışığız ve hicbir sorunumuz yok anlaşıyoruz. Ailelerimiz de iyi anlaşır.
Bundan 1 sene önce 5 ay süren bir ayrılık yaşadık ve benim girişimimle tekrar görüsmeye başladık.
Barıştığımız gün erkek arkadaşım ( Yani şu an Eşim) annesiyle benimle ilgili yazışmış , benim psikolojik tedavi gördüğümü, birden bire karşısına çıktığımı , "birde başıma bu çıktı şimdi 5 aydan sonra " gibi cümlelerle tanımlamış. Annesi de ( şu an kayinvaldem) " -tuzağa düşme bu tipleri tanırım , sen yoluna bak vb. cümlelerle cevap vermiş, ki birbirimizi cok severiz. Yazışma uzun ama özetledimbu benim gördüğüm mesajlar, özeten bu yazışmalardan 6 ay sonra gule eglene evlendik ve 1 aylık evliyiz. Eşimle de uyumluyuz. 39 yaşımdayim işinde gücünde biriyim. Eşime güveniyordum ama hüsran içindeyim. Ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim, bir yalanın içinde miyim? size danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?