Mihrimah Sultann Nev-i şahsına münhasır 🦋 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 13.130 Emoji Skoru 30.043 Puanlar 598 6 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi blackmagicwoman #61 Ayrıca annesi ile dedikodu yapan erkekten nefret ederim, soğurum resmen , Allah yardım etsin, eşiniz ana kuzusu ...
Ayrıca annesi ile dedikodu yapan erkekten nefret ederim, soğurum resmen , Allah yardım etsin, eşiniz ana kuzusu ...
TheQueeninthenorth Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2010 Mesajlar 11.737 Emoji Skoru 21.723 Puanlar 923 6 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi blackmagicwoman #62 Kocam annemle yazismalarimizi okusa beni boşar öyle diyeyim hiç mi anlık öfkeyle eşiniz, sevgiliniz hakkında veya ex leriniz hakkında kimseye atıp tutmadiniz? Bence hiç eşelemeyin. Olmuş bitmiş bir şey, görmek tatsız olmuş ama yapacak bir şey yok.
Kocam annemle yazismalarimizi okusa beni boşar öyle diyeyim hiç mi anlık öfkeyle eşiniz, sevgiliniz hakkında veya ex leriniz hakkında kimseye atıp tutmadiniz? Bence hiç eşelemeyin. Olmuş bitmiş bir şey, görmek tatsız olmuş ama yapacak bir şey yok.