HENÜZ BOSANMADAN SEVGİLİ EDİNEN ERKEK..

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Bu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???

ne olur artık kendini düşünmeye başla..
bir insan kendine bu kadar eziyet etmemeli..
bu forumda bile bir dünya kadın var boşanan boşanmak üzere olan dünyanın sonu değil..
demek ki eşin aşık olmuş o yüzden senden vazgeçmiş peki sen , sen neden ısrarla bu adamı sorgulamaya devam ediyorsun.. benden uzak de artık ..
biraz dik dur lütfen ..
ne hali varsa görsün ..

Bunları demesen iyi olurmuş. Söyleyince dünyanın en kötü insanı ilan ediliyorsun. Acısını,anlamıyor küçümsüyor oluyorsun. Hele ki gösterdiğin sebep akıllara ziyan..
Bak şöyle diyecektin :
" kesin senle evliyken de ilişkileri vardı. Hatta senin dört beşlik muazzam yuvanı o kadın kocanı zorla ayarta ayarta yıktı. Ağla ağla açılırsın, aman dik durayım deme, hep alçal."
Konu sahibi kinayem sana değil konunu işgal ettim affet. Ancak bu arkadasın yorumuna artı 1

Valla canı. Giden gitmiş zaten.o aldatma lari ispatlamak kanıt toplardim.avukatina sor bakalım ise yarar mı. Elinde ne var ne yok alırsın böylece.tabi bilmiyorum hala nikah birliği varken böyle bişey ise yararmi bir sorun.artik üzülmeyin.o adam arastirmayin.haberini getiren susturun.yazik kendine yazık. Oh kurtulmuş de işte.hayatina bak.gez toz eğlen.calismiyorsan ise gir.oyala kendini.

Reactions: anu

ben genişmişim de zaten, kötü insan da olurum ziyanı yok

konu sahibinin kendine acımasından bıktım artık.. kendisi de bıksın istiyorum:))

Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Fark eder mi?
Bırak, bak günlerdir konularını okuyorum. Yeter. Bitti. Adam gitti. İster aldatıp gitsin, ister aşık olup gitsin. Bitti. Senin canın bunca yandıktan sonra sefil olsa ne olacak sefir olsa ne olacak.
Bırak yahu, b.ku işkembesiyle kaynasın denir bizim burada.
Sen hayatına bak. Düşünme, sorgulama artık, şu adamı.
Vezir de olsa, rezil de olsa, seni ilgilendirmez artık. Sen kendi hayatını toparlamaya bak.

Benim eski eşimde ben babamın evindeyken biriyle gezip tozuyordu bende aldatıldım bunları yaparken hamileydim.Hayrını görür mü görmezmi kısmına gelince herşeyi normal zanneder yaptıkları yanına kar kaldı zannedr ama öyle bir anda işleri tepetakla olurki neye uğradığını şaşırır.Kimse yaşattığını yaşamadan can veremezmiş emin ol hepsini çekicek.Bak benim eskisi işten atılmış o sürtükte kıçına tekmeyi basmış beter olsun Allah a havale et.

Boş ver şu adamı, geçen avatar resmine koyduğun kendi resminse hatırlıyorum ne güzel kadınsın, kendine bak artık, kendinin farkına var. Keşke olmasaydı, yaşanmasaydı ama olmuş işte, bazı şeyleri açıklayamıyorsun, kader de kabullen.

Ask guzel bir sey birakin aşkı yasasin insanlar sevgiyi tatsin sizde size layik biriyle yasayin inşallah

Bu aldatmaya girmiyormu kendiniz daha fazla yıpratmayın lütfen bu olayda avukatınız la konunun bence kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmamalı allah yardımcınız olsun

sizin durum farklı bence yıllardır ayrısınız ıkınızın de ömrunden gıdıyo neden bu bekleme,
bosanmayı kım uzatıyo?

Ask guzel bir sey birakin aşkı yasasin insanlar sevgiyi tatsin sizde size layik biriyle yasayin inşallah
Neyin aşkından bahsediyorsun?..bunca kötülüğü yapan bir adamın mutlu olmasını mi isteyecegim. .asla..!!
Sürünecek. .asla ayrilmayacagim. .surundurecegim onu ve o..pusunu. .

Gezsinler eğlensinler bakalım. .haklarımi talep ediyorum. .vermemek için bosanmiyor. .sevgilisiyle yenip içip geziyor. .bakalım bir adamın metresi olarak nereye kadar gidecek. .Asla bosanmayacagim. .Bütün haklarimi talep edecegim. .çok seviyorsa çok kiymetliyse o o..pu için bizden vazgectiyse taleplerimi karşılar pislik.

Neden bu kadar dünyanın sonu gelmiş gibi bir ruh hali içindesiniz ? Eski eşim benim ona bulduğum ve zamanında eşek yüküyle maaş aldığı işyerinde buldu ikinci karısını ve biz ayrıldıktan altı ay sonra da evlendi. Ne dünya battı ne de ben bittim zor dönemlerdi geçti gitti. Zaten evliliğiniz bitmiş birisiyle olsa ne yazar olmasa ne yazar ? Size dönmeyecek ki.

sanırım kızada dava acabiliyosun yak gemileri onlar utanmamıs sen mi utanıcaksın alırsan parayı tataile gidersin

Karektersiz bir erkeği sorgulamanın bir mantığı yok , sadece delileri sunacaksın mahkemeye , ona görede tazminatını alıp , hayata onsuz devam edeceksin ,güçlü olman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…