- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Bunları demesen iyi olurmuş. Söyleyince dünyanın en kötü insanı ilan ediliyorsun. Acısını,anlamıyor küçümsüyor oluyorsun. Hele ki gösterdiğin sebep akıllara ziyan..ne olur artık kendini düşünmeye başla..
bir insan kendine bu kadar eziyet etmemeli..
bu forumda bile bir dünya kadın var boşanan boşanmak üzere olan dünyanın sonu değil..
demek ki eşin aşık olmuş o yüzden senden vazgeçmiş peki sen , sen neden ısrarla bu adamı sorgulamaya devam ediyorsun.. benden uzak de artık ..
biraz dik dur lütfen ..
ne hali varsa görsün ..
Bunları demesen iyi olurmuş. Söyleyince dünyanın en kötü insanı ilan ediliyorsun. Acısını,anlamıyor küçümsüyor oluyorsun. Hele ki gösterdiğin sebep akıllara ziyan..
Bak şöyle diyecektin :
" kesin senle evliyken de ilişkileri vardı. Hatta senin dört beşlik muazzam yuvanı o kadın kocanı zorla ayarta ayarta yıktı. Ağla ağla açılırsın, aman dik durayım deme, hep alçal."
Konu sahibi kinayem sana değil konunu işgal ettim affet. Ancak bu arkadasın yorumuna artı 1
Fark eder mi?Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Benim eski eşimde ben babamın evindeyken biriyle gezip tozuyordu bende aldatıldım bunları yaparken hamileydim.Hayrını görür mü görmezmi kısmına gelince herşeyi normal zanneder yaptıkları yanına kar kaldı zannedr ama öyle bir anda işleri tepetakla olurki neye uğradığını şaşırır.Kimse yaşattığını yaşamadan can veremezmiş emin ol hepsini çekicek.Bak benim eskisi işten atılmış o sürtükte kıçına tekmeyi basmış beter olsun Allah a havale et.Bu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Neyin aşkından bahsediyorsun?..bunca kötülüğü yapan bir adamın mutlu olmasını mi isteyecegim. .asla..!!Ask guzel bir sey birakin aşkı yasasin insanlar sevgiyi tatsin sizde size layik biriyle yasayin inşallah
sanırım kızada dava acabiliyosun yak gemileri onlar utanmamıs sen mi utanıcaksın alırsan parayı tataile gidersinBu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
sanırım kızada dava acabiliyosun yak gemileri onlar utanmamıs sen mi utanıcaksın alırsan parayı tataile gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?