- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Biliyor musun sen bnden daha güclusun. .bn kaç kez hirpalandim suruklendim dayak yedim ama bu durumu unutmaya bastırmaya calistim ..her evde olur diye kendim telkin ediyordum. .PsikolojiM çok kötüydü. .çok. .öyle zamn oluyordu ki kaşık tutamayacak hale geliyordum..akıl sagligimi kaybetmek uzereydim. .keşke bn de sizin gibi gidebilseydim çok pişmanım bu yüzden. .yalvaran bn oldum..bavulumu toplardm onu denemek için o üzülürdu ilk zamnlar sonralari uzuntusu de gecti tas gibiydi kalbi terminale kadar goturdu gideceğim demistim ama o bırakmaz diyordum git deyince cok kotu oldum ciddiydi cunku bu kadar kararlı gördüm onu..bn hiç gidemedim. .En son tatile diye gonderdi biliyorsunuz. .Ama siz en iyisini yapmışsınız. .keşke keşke diyorum.
o sağlam kaynak sahitlik de yapsın o zamanBu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Okypetem sen gittin boyle olduaynı şekilde onlarca konu. şu devam şeklinde açılan konulara neden izin verdiler anlamış değilim. baktımda konular birebir aynı yada devamı şeklinde..
eskiden bu şekilde konuların açılması yasaktı ve anında kilitleniyordu
bence eski kurala yeniden dönülmeli. tek konudan devam edilmeli. böyle olunca diğer arkadaşların konuları bu konu kalabalığından kaynıyor yazık oluyor görülmüyor.
konuya gelince bence bir terapi şart. bu sizin toparlanmınızı ve hayata yeni başlangıçlar yapmanızı sağlar
Ne yaptım yav?Şu yazdıklarını tekrar bir oku istersen, adam gitmen için elinden geleni yapmış sonunda tatil diye yollamış
İlişki evlilik içinde başladıysa ve sen bunu ispat edersen ne ala ama sen evden gittikten ve boşanma süreci başladıktan sonra başladı ise yapacak birsey yok
kurallar değişmiş canım. benle alakası yok. devam niteliğinde konu açılmasına izin verilmiş.Okypetem sen gittin boyle olduartik her konu arkasi yarin gibi volume 1-2-3 gidiyoruz
Kesinlikle konu sahibine terapi sart
Aldatildiysan bosarsin adami biter gider nedir yani koca koca koca sart midir yahu?
Aaa bilmiyordum ben izin verildiginikurallar değişmiş canım. benle alakası yok. devam niteliğinde konu açılmasına izin verilmiş.
Ne yaptım yav?
Gözlerim doldu... İçim acıdı...
Neden kendine reva görüyor bu kadınlar böyle hayatı?
Bu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Seni tatile gönderip evi boşaltacak kadar alçalmış bir adamla beraber olan o kadın düşünsün canım sen fazla takma bence.Bu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Buyuk yaziyla yazmak yasaktirBİRDE BENİM ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR BUNU DA SİZİN VESİLENİZLE SORMAK İSTİYORUM, ŞİMDİ KADIN ERKEK EVLENDİ DİYE KİMSE KİMSENİN MALI DEĞİL BİR TARAF VAZGEÇİYORSA BURADA YAPILABİLECEK EN GÜZEL ŞEY KARŞI TARAFI YIPRATMADAN BOŞANMAK DEĞİL Mİ? BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM YANİ HADİ DİYELİM BU ADAM DİĞER KADINA AŞIK OLDU SİZDEN BOŞANMAK İSTİYOR İKİ TARAFLI İDARE EDİP ALDATMAK DAHA MI ETİK? SİZİN EŞİNİZ GERÇİ TAM BİR PİSLİK DİĞER KONULARINIZDAN AZ Ç.OK HATIRLIYORUM AMA EN NİHAYETİNDE SİZİ SEVMİYOR İSTEMİYOR YANİ BU DURUMDA BOŞANMAKTAN BAŞKA ÇARE VAR MI? KALDIKİ DAVANIZ VAR ARTIK YOLA GİRMİŞSİNİZ E ŞİMDİ BAŞKASI OLSA NOLURRR 5 AY SONRA OLSA NOLUR? SİZ ZATEN BOŞANIYORSUNUZ KENDİ AÇINIZDAN NİYE KENDİNİZİ DOLDURUM OLAYI KİNE DÖKÜYORSUNUZ Kİ? AKLINIZI KULLANIN MADEM NE İSTİYORSANIZ ALMAYA BAKIN. SİZ BU ADAMDAN VAZGECMEK İSTEMİYORSUNUZ AMA ADAM SİZDEN VAZGEÇMİŞ ZATEN BIRAKIN NE İSTİYORSA YAPSIN AYAK ALTINA DÜŞÜRMEYİN KENDİNİZİ YAZIKTIR ÜZÜLÜYORUM BEN BÖYLE İNSANLARA GÜZEL GÜNLER GÖRMEK SİZİNDE HAKKINIZ KURTULUN BU SAĞLIKSIZ DÜŞÜNCELERDEN
Buyuk yaziyla yazmak yasaktirBİRDE BENİM ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR BUNU DA SİZİN VESİLENİZLE SORMAK İSTİYORUM, ŞİMDİ KADIN ERKEK EVLENDİ DİYE KİMSE KİMSENİN MALI DEĞİL BİR TARAF VAZGEÇİYORSA BURADA YAPILABİLECEK EN GÜZEL ŞEY KARŞI TARAFI YIPRATMADAN BOŞANMAK DEĞİL Mİ? BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM YANİ HADİ DİYELİM BU ADAM DİĞER KADINA AŞIK OLDU SİZDEN BOŞANMAK İSTİYOR İKİ TARAFLI İDARE EDİP ALDATMAK DAHA MI ETİK? SİZİN EŞİNİZ GERÇİ TAM BİR PİSLİK DİĞER KONULARINIZDAN AZ Ç.OK HATIRLIYORUM AMA EN NİHAYETİNDE SİZİ SEVMİYOR İSTEMİYOR YANİ BU DURUMDA BOŞANMAKTAN BAŞKA ÇARE VAR MI? KALDIKİ DAVANIZ VAR ARTIK YOLA GİRMİŞSİNİZ E ŞİMDİ BAŞKASI OLSA NOLURRR 5 AY SONRA OLSA NOLUR? SİZ ZATEN BOŞANIYORSUNUZ KENDİ AÇINIZDAN NİYE KENDİNİZİ DOLDURUM OLAYI KİNE DÖKÜYORSUNUZ Kİ? AKLINIZI KULLANIN MADEM NE İSTİYORSANIZ ALMAYA BAKIN. SİZ BU ADAMDAN VAZGECMEK İSTEMİYORSUNUZ AMA ADAM SİZDEN VAZGEÇMİŞ ZATEN BIRAKIN NE İSTİYORSA YAPSIN AYAK ALTINA DÜŞÜRMEYİN KENDİNİZİ YAZIKTIR ÜZÜLÜYORUM BEN BÖYLE İNSANLARA GÜZEL GÜNLER GÖRMEK SİZİNDE HAKKINIZ KURTULUN BU SAĞLIKSIZ DÜŞÜNCELERDEN
uyardığınız için teşekkürlerBuyuk yaziyla yazmak yasaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?