HENÜZ BOSANMADAN SEVGİLİ EDİNEN ERKEK..

Lütfen kırılma ama konularının genelinden ben ne anlıyorum biliyo musun, bu adam evlilik içinde senin çekip gitmeni çok istedi çok eziyet etti, sen yazmışsın dövdü ama gene vazgeçmedim diye,adam baktı ki kendin gitmiyosun tatil diye yollamış başka yol bırakmamışsın belki boşanmak istedi ısrarla kabul etmedin, 1.5 sene olmuş sevgilisi de olabilir,senin de olsun,çekişmeli davaların 3 5 sene sürdüğü oluyo o sürede kimse sevgili yapmıyo mu yani

Yakın bir kız arkadaşım eşinden ancak bosanabildi 3 sene oldu, son 1 senedir sevgilisi var, mahkemede bunu kullanmak istediler evliyken de beraberdi dediler ama yoktu öyle birşey ispat da edemediler zaten,yaza düğünü var

Şu yazdıklarını tekrar bir oku istersen, adam gitmen için elinden geleni yapmış sonunda tatil diye yollamış

İlişki evlilik içinde başladıysa ve sen bunu ispat edersen ne ala ama sen evden gittikten ve boşanma süreci başladıktan sonra başladı ise yapacak birsey yok

aynı şekilde onlarca konu. şu devam şeklinde açılan konulara neden izin verdiler anlamış değilim. baktımda konular birebir aynı yada devamı şeklinde..
eskiden bu şekilde konuların açılması yasaktı ve anında kilitleniyordu
bence eski kurala yeniden dönülmeli. tek konudan devam edilmeli. böyle olunca diğer arkadaşların konuları bu konu kalabalığından kaynıyor yazık oluyor görülmüyor.
konuya gelince bence bir terapi şart. bu sizin toparlanmınızı ve hayata yeni başlangıçlar yapmanızı sağlar

o sağlam kaynak sahitlik de yapsın o zaman

Bosanmayip napacan?
Birak defolsun gitsin kocan
Sen de gencecik kadinsin deger mi daha fazla oyalanmaya?

Son düzenleme:
Okypetem sen gittin boyle oldu artik her konu arkasi yarin gibi volume 1-2-3 gidiyoruz
Kesinlikle konu sahibine terapi sart
Aldatildiysan bosarsin adami biter gider nedir yani koca koca koca sart midir yahu?

Ne yaptım yav?
Gözlerim doldu... İçim acıdı...
Neden kendine reva görüyor bu kadınlar böyle hayatı?

Okypetem sen gittin boyle oldu artik her konu arkasi yarin gibi volume 1-2-3 gidiyoruz
Kesinlikle konu sahibine terapi sart
Aldatildiysan bosarsin adami biter gider nedir yani koca koca koca sart midir yahu?
kurallar değişmiş canım. benle alakası yok. devam niteliğinde konu açılmasına izin verilmiş.

Ne yaptım yav?
Gözlerim doldu... İçim acıdı...
Neden kendine reva görüyor bu kadınlar böyle hayatı?

Sevmediği biriyle insan neden evlenir diye konusu var, e adamın sevmediği bariz zaten, bar.görüşürken annesi adama kız beğeniyo kalkıp kızı görmeye gidiyor, yaw anne benim sevdiğim var diyemiyo, o zaman bende burnundan sevilmedigini göre göre neden evlenir derim

Konu sahibi gönüllü mağdur

kurtulduğuna şükret otur iki rekat şükür namazı kıl be cnm hatta sadaka ver. bırak şu adamı. bu adamdan koca olmazmış dha anlamadın mı. gençsin güzelsin elini sallasan ellisi miktir et gitsin .kendi kendni yeme hatta bu süreçte destek al istersen

Ben size cok uzuluyorum onsallah Allah gonlunuze gore verir bosluktasiniz ve esinizi dusunup kurup duruyorsunuz kendinize zarar veroyorsunuz artik su adami dusunup durmayin ne hali varsa gorsun

onun hayatının hayra girip girmemesinin artık önemi yok...o yaptığının elbet karşılığını alır.siz kendi mutluluğunuza odaklanın..o mutlu mu,mutsuz mu merak etseniz de bu düşünceleri kafanızdan hemencecik uzaklaştırın.mutlu olmayı seçin ve bunun için adımlar atın.eminim çok mutlu olursunuz

Kendini mahfediyorsun bunlari dusunerek lutfen bir sirkelenip kendinize gelin bende bosanma asamsindayim mahkeme gununu bekliyorum 2 aydir annemdeyim bana annesine kotu davrandigimi soyleyip bu ev benim evim bu hayat benim hayatim deyince vazgectim ondan degmez cunku sende kendine gel birak ne yaparsa yapsin zaten adamin ne oldugu belli evliligi kafasinda bitirmis ne yaparsa yapsin duyma gorme yoluna bak sen boyle takilip kalirsan hayati ıskalarsın lutfen lutfen seni onmsemeyeni onemseme kocan degil kim olursa olsun bu

Seni tatile gönderip evi boşaltacak kadar alçalmış bir adamla beraber olan o kadın düşünsün canım sen fazla takma bence.

Buyuk yaziyla yazmak yasaktir

Buyuk yaziyla yazmak yasaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…