- 28 Ocak 2009
- 34.586
- 58.388
- 1.123
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Her ikisinede dava açabilirsiniz.Gezsinler eğlensinler bakalım. .haklarımi talep ediyorum. .vermemek için bosanmiyor. .sevgilisiyle yenip içip geziyor. .bakalım bir adamın metresi olarak nereye kadar gidecek. .Asla bosanmayacagim. .Bütün haklarimi talep edecegim. .çok seviyorsa çok kiymetliyse o o..pu için bizden vazgectiyse taleplerimi karşılar pislik.
Bunu yaşayan tek kişi siz değilsiniz.Gezsinler eğlensinler bakalım. .haklarımi talep ediyorum. .vermemek için bosanmiyor. .sevgilisiyle yenip içip geziyor. .bakalım bir adamın metresi olarak nereye kadar gidecek. .Asla bosanmayacagim. .Bütün haklarimi talep edecegim. .çok seviyorsa çok kiymetliyse o o..pu için bizden vazgectiyse taleplerimi karşılar pislik.
bunu hayır şer olarak düşünmesek ??? allah akıl vermiş kullanın be ya...Bu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Bir kaç gün önce ' hayatıma birini almadan olmayacak' diyen sende bu yolun yolcusu olmak istedin. Neden şaşırdın ki eşine?Bu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Bu sekilde bu adami zor unutursun. Sen degilmisin unutmak icin onu sana hatirlatan herseyi silip atmak isteyen. Cok takiosun ya. Bu saatten sonra birak napiosa yapsin. Kalkip geri birleselim affet diye yalvarsa donecek bi halin var canim benim yapma boyle. Kendini uzdukce eline ne gececek uzuldugunle kalirsin. Bak kimler unutulmadi. Insan ölen cok sevdigi yakinini bile unutuo senmi onu unutamayacaksin. O öldü. Sana deger vermedi namusuna deger verseydi sana gelme demezdiBu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Boşanma davası açıldıktan sonra mı eşiniz yeni bir ilişki yaşamaya başladı yoksa evlilik süresince mi?
Aynı isyerinde çalıştıkları için. .yanindaym en de onunla olduğunu düşünüyorum. .Çünkü beni çok uzuyordu. .Boşanma davası açıldıktan sonra mı eşiniz yeni bir ilişki yaşamaya başladı yoksa evlilik süresince mi?
Kendinizi düşünüyorsanız, seviyorsanuz bu duygulardan kurtulmaya bakın. Adam keyfinde siz de artık kendi hayatınıza bakmalısınız. Bırakıp gitmek zor olabilir ama inanın zaman ilaç olacaktır. İleriye bakın. Çünkü eşiniz çoktan sizden geçmiş. Arkadan bakıp üzülüp ağlamak onu geri getirmeyecektir. Bu tür ilişkiler benim gözümde sevdiğim insanın ölmesi gibidir. Çok seversiniz kabullenemezsiniz ama geride bırakmazsanız bu hayatta da ölü gibi yaşarsınız. Kendize yazık etmeyin lütfen.Bu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
Bu benim esim evet henüz ayrılmadı resmi olarak..suan hayatında biri olduğunu öğrendim..Eminim de sağlam bir kaynakti. .Bir erkek henüz boşanmamışken neden bir sevgili edinir. .beni tatile diye gonderip gelme istemiyorym demesi ve habersiz evi bosaltmasi bu kızın da kendi işyerinden olması. .birbiriyle o kadar bağlantılı ki...Siz ne düşünüyorsunuz. .??..Henüz boşanmamışken böyle bir yola girmesinin hayrini gorecek mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?