HENÜZ BOSANMADAN SEVGİLİ EDİNEN ERKEK..

Her ikisinede dava açabilirsiniz.

Benim eski esimde bosanma asamasinda aynilarini yapti.. bende ondan habersiz bi guzel delilleri topladim mahkemeye sundum.. hemde bir degil iki degil elimde o kadar cok delil vardiki.. kizada tazminat acicaktim amannnn hic ugrasamam dedim oda oyle kaldi.. tabikide dava benim lehimeydi.. ama sorunlar sadece bundan ibaret degildi tabikide.. bir cok sebebim vardi.. sende hem kiza hem esine tazminat davasini bi guzel ac..

Bunu yaşayan tek kişi siz değilsiniz.
Intikam duygusu sadece ve sadece size zarar verir ve dahada yıpratır.

Haklarınızı alın tabi ama yapmanız gereken dimdik durup , sessizce gitmek .

Onlarla uğraşmak size hiç birşey kazandırmaz .

En doğrusu en kısa yoldan kurtulup , ilahi adalete havale etmek .

Ben öyle yaptım , yapıyorum ve yapacağım .

Dünya'nın sonu değil boşanmak . Herseyde bir hayır vardır . Bunu yaşamanız gerekiyormuş . Hiç bir acı baki kalmıyor .

bunu hayır şer olarak düşünmesek ??? allah akıl vermiş kullanın be ya...
bunu buraya degil! avukatına söyleceksin...
kimi hakim bunu davranışı sevmez, eskiden boşanma olana kadar sevgili bulmak aile kanuna göre ahlaki acıdan aşagı görülürdü.
ama şimdi işler degişmiş. gecen hafta ögrendim belli bir süre kendi istegi ile evi terk eden adam-kadın evlikleri de gayri resmi olarak son bulmuşsa ve ispatlanıyorsa güüyaaaa normal karşılanıyormuşş..inanmadım ama öyle dediler...
boşanma dilekcesine aldatmayı da eklicen...
ya eski yazını da hatırlıyoruım o zaman demedim de senin aldatıldıgın taaa o zaman dan belliymiş... ve bunu esinin tarafı da biliyordur... belirtiler bu yöndeydi..üzgünüm...

delil delil diye kendini paralama...çünkü bazen bu deliller haberi olmadan özel hayatına araştırma diye karşı itiraz yapılır bazı hakimler bu itirazı kabul ediyor. elinde kocaman bir boşluk kalır.

delil bul ama kabul edilecek diye güvenme!

Bu hemcinslerime, metres diyorum Komşum un başına böyle bır olay geldi ,resimlerle kanıtladı ve sahitlerle Komşum kazandı , hakkınız var size acımayana ,siz hıç acımayın

Bir kaç gün önce ' hayatıma birini almadan olmayacak' diyen sende bu yolun yolcusu olmak istedin. Neden şaşırdın ki eşine?

Insanlar birbirlerine gore olmayabilir...bi sekilde adam senden sogumus bazi seyler bitmis ..adamin kendisi ve ailesinden bir sūrū zarar gormussun ama hala vazgecmiyosun...evlilik bence kagıt uzerinde olmamalı sadece...iki insan birbirine asıksa seviyosa bu insanlar bence evlidir...sen zaten 1.5 senedir ayrisin bu adamdan..ortada bi evlilik yok ki...sadece kagit uzerinde bi imza kalmis...adam 1.5 sene icerisinde kızı bulduysa ki o donemde ayrıymıssıniz bence kız metres falan olmuyo...adam onu tercih etmis oluyo...ūzgūnūm ama gercekler bunlar...eger ki ikinizi birden idare etmis olsa hadi neyse, olay boyle degil adam senden vazgeceli bi bucuk sene olmus...

Ha hakkini ara davalarini ac delilini topla ama bu kadar hırs yapmanin bi luzumu yok bence...seninki tercih edilmemenin verdigi intikam hırs ve nefret duygusu...takıntı yaptin ayrica...psikologo da gitmeyi ihmal etme...

Boşanma davası açıldıktan sonra mı eşiniz yeni bir ilişki yaşamaya başladı yoksa evlilik süresince mi?

Bu sekilde bu adami zor unutursun. Sen degilmisin unutmak icin onu sana hatirlatan herseyi silip atmak isteyen. Cok takiosun ya. Bu saatten sonra birak napiosa yapsin. Kalkip geri birleselim affet diye yalvarsa donecek bi halin var canim benim yapma boyle. Kendini uzdukce eline ne gececek uzuldugunle kalirsin. Bak kimler unutulmadi. Insan ölen cok sevdigi yakinini bile unutuo senmi onu unutamayacaksin. O öldü. Sana deger vermedi namusuna deger verseydi sana gelme demezdi

sizin adınıza çok üzüldüm.. çünkü fazlasıyla takıntılısınız eşinize karşı bu kadar aşağılanmaya maruz kalıp intikam istemek insancıl olabilir ama siz ısrarla bunun size zarar vereceginin farkında değilsiniz. haklarınızı alın ve kendi yolunuza gidin çünkü bu adamdan size hayır gelmez çünkü SİZİ SEVMİYORRRRRR.

BİRDE BENİM ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR BUNU DA SİZİN VESİLENİZLE SORMAK İSTİYORUM, ŞİMDİ KADIN ERKEK EVLENDİ DİYE KİMSE KİMSENİN MALI DEĞİL BİR TARAF VAZGEÇİYORSA BURADA YAPILABİLECEK EN GÜZEL ŞEY KARŞI TARAFI YIPRATMADAN BOŞANMAK DEĞİL Mİ? BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM YANİ HADİ DİYELİM BU ADAM DİĞER KADINA AŞIK OLDU SİZDEN BOŞANMAK İSTİYOR İKİ TARAFLI İDARE EDİP ALDATMAK DAHA MI ETİK? SİZİN EŞİNİZ GERÇİ TAM BİR PİSLİK DİĞER KONULARINIZDAN AZ Ç.OK HATIRLIYORUM AMA EN NİHAYETİNDE SİZİ SEVMİYOR İSTEMİYOR YANİ BU DURUMDA BOŞANMAKTAN BAŞKA ÇARE VAR MI? KALDIKİ DAVANIZ VAR ARTIK YOLA GİRMİŞSİNİZ E ŞİMDİ BAŞKASI OLSA NOLURRR 5 AY SONRA OLSA NOLUR? SİZ ZATEN BOŞANIYORSUNUZ KENDİ AÇINIZDAN NİYE KENDİNİZİ DOLDURUM OLAYI KİNE DÖKÜYORSUNUZ Kİ? AKLINIZI KULLANIN MADEM NE İSTİYORSANIZ ALMAYA BAKIN. SİZ BU ADAMDAN VAZGECMEK İSTEMİYORSUNUZ AMA ADAM SİZDEN VAZGEÇMİŞ ZATEN BIRAKIN NE İSTİYORSA YAPSIN AYAK ALTINA DÜŞÜRMEYİN KENDİNİZİ YAZIKTIR ÜZÜLÜYORUM BEN BÖYLE İNSANLARA GÜZEL GÜNLER GÖRMEK SİZİNDE HAKKINIZ KURTULUN BU SAĞLIKSIZ DÜŞÜNCELERDEN

Ondan asla boşanmıcam demişsiniz böyle fikirde bir insana söylenecek bir şey yok boşanmıcam o kadınla sürünsün demişsiniz onların süründüğü falan yok sürünen sizsiniz farkında değil misiniz bari sağlam delillerle boşanın da iyi bir nafaka alıp keyfinize bakın

Boşanma davası açıldıktan sonra mı eşiniz yeni bir ilişki yaşamaya başladı yoksa evlilik süresince mi?
Aynı isyerinde çalıştıkları için. .yanindaym en de onunla olduğunu düşünüyorum. .Çünkü beni çok uzuyordu. .

Kendinizi düşünüyorsanız, seviyorsanuz bu duygulardan kurtulmaya bakın. Adam keyfinde siz de artık kendi hayatınıza bakmalısınız. Bırakıp gitmek zor olabilir ama inanın zaman ilaç olacaktır. İleriye bakın. Çünkü eşiniz çoktan sizden geçmiş. Arkadan bakıp üzülüp ağlamak onu geri getirmeyecektir. Bu tür ilişkiler benim gözümde sevdiğim insanın ölmesi gibidir. Çok seversiniz kabullenemezsiniz ama geride bırakmazsanız bu hayatta da ölü gibi yaşarsınız. Kendize yazık etmeyin lütfen.

Not: Evli boşanmak üzere olan çiftlerin sevgili edinmeleri kat-i suretle ahlaksızlıktır gözümde. Kabul edilebilir değil. İnsanın karakterini ortaya koyan bir davranış. Severek isteyerek evlendiği eşine saygısızlıktır. Aldatmanın kendisi kadar adidir.

super bır delil..ama eger kesın kaynaksan..sonu rezıl olmaktır eger emın degılsen..

hemen bır avukatla gorus..o o....pu ya da dava acabılıyosun..maddı manevı rezıl et..sonra bas tekmeyı..zaten daha dönüş olmaz o adamdan..

ama ıcın rahatlayacaksa dava ac o şırfıntıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…