Hep aynı döngüyü yaşamaktan yıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tür adamlar sadist ruhlu insanlar evlendiğinde karnından çocuğu sırtından dayağı eksik etmez dua etki itiraf etmiş kurtulmuşsun yerinde olsam tüm mahalleye helva dagiturdim

sakin olunç yönetim inceleyecektir ve sandığımız gibi bir durum varsa gereği yapılır. yanlış anlıyorsak da üye açıklama yapacaktır. herhalde.

e hep ayni insanlar geliyor ama sen nasilsin?
misal kedimi dövdüm demis ya da bir sebeple seni acillik etmis adamlarla devam edersen nasil bir iliski bekleyebilirsin ki?
ben de bir konu acmistim zamaninda hep ayni insanlari buluyorum. iyi hos minnos sevgisinde- gostermesinde- sadakatinde bir problem olmayan ama asla bir plan yapmayan, bir konser bileti bile almayan, gidecegimiz kafeye bile benim karar verdigim insaarla beraberim diye.
bir suru yorumdan sonra farkettim ki sorun tamamen benmisim.
konu açtıktan sonra ben degistim, eski yaptiklarimi yapmadim en bastan bu konuda acik oldum, karsima cikan ilk kisiyle simdi evleniyorum - karsima cikan herkesin aksine plan program yapmaktan zevl alan birini buldum
çünkü ben degistim. benim hareketlerim degisti, adama alan actim birsey yapmasi ici vs
siz de hep ayni seyleri yapiyorsunuz hep ayni sonuclari aliyorsunuz
ama sonraki iliskinizde yine ayni seyi yapiyorsunuz.
nasil farkli bir sonuç alasiniz ki?

sakin olunç yönetim inceleyecektir ve sandığımız gibi bir durum varsa gereği yapılır. yanlış anlıyorsak da üye açıklama yapacaktır. herhalde.
İnşallah yaa gerçekten çok yazıp yazıp sildim aklım kalbim böyle bir şeyi kaldırmıyor çünkü 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X