Hep aynı şeyi yaşamak!

Sevgili cherry ben senin yorumlarına bayılırım cok cevval akıllı bir kadınsın o karşındaki adam demicem hıyara oküzzzzz öküzün önde gidenisin deyip agzina ıslak terlikle vurasim.geldi.
Terbiyesiz kritere uymuyormuş senin gibi akıllı kadını kaçırmış kendine yansın diyorum

Evimden def etmedigime cidden pismanim. Madem uymuyorum kriterlerine bak kapi orda cektir git dicektim valla evime gelen misafire kabalik yapmamak icin demedim

Evimden def etmedigime cidden pismanim. Madem uymuyorum kriterlerine bak kapi orda cektir git dicektim valla evime gelen misafire kabalik yapmamak icin demedim
Boşver yansın dursun kendi kaybetti ben seni hic gormedim ama yorumlarından cok guzel eğitimli akli başında vurdum mu inleten derler ya öyle bir kadin olduğunu düşünüyorum.
Böyle akılsız bir tiple sen zaten yapamazdın insallah karşına oyle guzel bir adam çıkar ki seni sevmeyi sever sana çok değer verir ve aradığımı buldum dersin

Hep aynı şeyi yaşıyorsanız sorun sizde ozman bence bir piskoloktan yardım alın

seni çok iyi anlıyorum. ben geri dönmemek için yastıkları ısıra ısıra ağlardım kendimden geçene kadar
iki hafta sonra da "o adam kim ayol " modunda olurdum ama o iki hafta geçmek bilmezdi

seda diker - aslında giden erkek yoktur

bu kitaba bi göz at, biraz saçmaladığı yerler var ama özünde fena değil. bence direkt sana yazılmış. alma imkanın yoksa pdf atabilirim.

Düşünüyorum. Ayrılırken kesin kararlıyım. Hatta birkaç saat sürüyor. Karşıdaki insan umursamaz davranırsa bende tutuşma başlıyor.
Iste açıklamayın bir süre tutun kendinizi.
Ben kendi adima mutluluğun sırrının burda olduğunu düşünüyorum.
Geçmişte yapıp mutsuz olduğum hiç bişeydi tekrarlamamak

Benim anladığım kadarıyla siz karşınızdaki kisiyi hayatinızın merkezine koyuyorsunuz. Bunun sebebi de güvenli bir iliski istemeniz. Karsinizdaki de aynısını yapsın istiyorsunuz olmuyor. Hayatinızda tutkuyla bağlı olduğunuz bir şey olsun olmazsa olmaz dediğiniz işiniz,hayvanlar,spor vs.. gibi. Kendinizi doldurun. Ben farkettim ki erkekler buna daha çok saygı duyuyor. Onu bekliyormuş imajı yaratmayın,siz kendi yolunuza bakın o size eşlik etsin. Bir de acaba kırılır mı diye söylemekten cekinmeyin.

Ben de en son artık dönemeyecek kadar rezil olduğumda ağlıyorum. Dönemeyeceğime ikna olduğumda da rahatlıyorum. Bazen 2 haftayı bile bulmaz. pdf olarak alabilirim varsa. Kitabı da alırdım ama şu an köydeyim:) normalde kişisel gelişim kitapları bende pek yer etmiyor. Ama mesela en son okuduğum yabancı bir yazarın “dört anlaşma” diye bir kitabı vardı çok etkilendim tavsiye ederim. Özetlersem orda da “Mutlu olmak istiyorsan: 1. Sözcülerini özenli kullan. 2. Varsayımda bulunma. 3. Hiçbir şeyi kişisel algılama 4. Yapabileceğinin en iyisini yap.” Ben özellikle 2 ve 3te çok eksiğim. Kitabı okudum etkilendim katıldım da ama uygulama noktasında sıkıntı yaşıyorum.

Iste açıklamayın bir süre tutun kendinizi.
Ben kendi adima mutluluğun sırrının burda olduğunu düşünüyorum.
Geçmişte yapıp mutsuz olduğum hiç bişeydi tekrarlamamak
Yaptıklarınızdan ders çıkarabiliyorsunuz demektir. Tebrik ederim. Benim de sıkıntım evet bu hep aynı şeyi yaşamak. Ki aynı şeyleri yapıp farklı sonuç da beklemek saçma zaten. İşte karşındaki insan olunca biraz değişiyor bu durum. Karşıdakileri değiştiremeyeceğime göre benim Kendimi değiştirmem lazım.

Aynen. Anlatmaya çalıştığım buydu. Öğretmeninizin hissettirdikleri için sizi anlıyorum malesef bir hocamız öyleydi. Benim neyi neden hissettiğimi anlamam, sorunun başladığı yeri anlamam bile çok uzun zaman aldı. Sizin bu ugraslarla vakit ve umut kaybetmenizi istemediğim için direk bilen birine sorun dedim. Yoksa erkeklere kızalım bu en kolay yolu. Nasıl tüm kadınlar aynı değilse erkeklerde aynı değil.

teşekkürler. Güvenli ilişki istediğim de doğru. Karşıdakinin aynısını yapmasını istediğim de. Aslında sizin dediğiniz imajı en başta yaratıyorum. Sonra nasıl oluyorsa dengeler birden değişiyor. Geri de düzelmiyor tabii. Seçtiğim kişilerde de sıkıntı var. Biraz alıştıktan sonra o kişiyi bırakmak zor oluyor benim için. Sanırım hemen alışmamak da lazım.

Evet değil yine diyorum “hırsızın hiç mi suçu yok” ama ben karşıdakileri çok da suçlamıyorum. Hep aynı şeyi yaşıyorum evet ama geriye dönüp baktığımda da ah ettiğim kimse yok. Çünkü ona o gücü ben verdim. O yüzden benim kendimi değiştirmem lazım. Böyle kişilere şans vermemem lazım.

İlişki bu. Amaç karşındaki insanla bir ömür geçer mi, nasıl biridir, bana uygun mu onu görmek zaten. Sen değişince hayatın değişmeye başlar zaten

Ben ders çıkarmadım. Eskiden olsa böyle yapardım demekki onu asla yapmamalıyım dedim oyun gibi düşün

Bence siz zaten sorunun farkındasiniz kendi kendinizi cevaplamışsınız alıskanliklarimizi birakmak kolay değildir. Ama karsinizdaki kisiyi aliskanlik edinmemek icin kendinize mesgaleler bulabilirsiniz bos zamanlarinizi doldurusunhz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…