hep bana mı denk geliyor, yoksa devir mi kötüleşti?? Yardım...

Güvenlik neden size ablası mısınız diye sordu?
Demek ki daha önce başka kadın da görmüş ki kız arkadaşı olmanıza ihtimal vermedi.
Otisabi hikayeleri canlandı gözüm de, o da sık yapardı evde kız varken başka kız gelince evde yok taklidi :)
Yoksa Otisabi'yle mi çıkıyorsunuz :)

Otisabi nedir inanın bilmiyorum:) .
Soyisimlerimizde 1 harf farklı sadece, güvenlikçide ismimi sorduğunda isim soyisim söylemiştim o yüzden dedi sanırım.. Ama neden eşimisiniz değil de abla? onu anlamadım.. Hatta yukarı çıkınca anlattım güldük.. Ama bu olay oluncada benimde aklıma bit yeniği geldi

İnanın içimden gelmedi değil sormak çıkarken.. Ama neyse uzatmadan gideyim dedim.
Çok haklısınız. Gelenin sıfatı neydi acaba :/ ..

Çok teşekkür ederim açıklayıcı mesajınız için. Ama içimde kız olmadığına dair şüphe yok.. Cidden anlaşılıyor, hissediliyor. Saçma.. Söylemesi gerekirdi kim olduğunu..Tamam ilk anda değil ben toparlanırken ama söylemeliydi.. Kolumdan tutmalıydı. Kıçıkırık normal arkadaş yada aile için benim gitmeme izin vermezdi herhalde? .

Orayı kaçırmışım, soyadını aynı sanıp da söylemişse sorun yok. Benim aklıma kız meselesi geldi bir an.
Ama bu işi tam anlamadan, çözmeden güvenme. Kimseye güven olmuyor maalesef.
Dün gece iyi geceler mesajı attı, sabah herzamanki günyadın mesajı gülücükler. İyi haftalar diledi. Durdum durdum duramadım.. Aslında hiçbişey demeden bitircektim ama neyse yazayım dedim... ' Ya dün ne kadar rahatsız olduğumu hissetmişsindir.. Gizli saklı şeyleri sevmiyorum ben. Bundan sonrada seninle huzurlu olabileceğimi düşünmüyorum. Bu yüzden bir daha görüşmemekten yanayım. Lütfen bir daha konuşmayalım' yazdım. ..

Bence eski kız arkadaşıydı, gelen giden biri ki güvenlik onay almadan içeri geçmesine izin verdi... iyi yapmışsın, ben olsam kapıyı açardım öyle rezil eder giderdim... siz iyi insansınız yine mesaj atmışsınız... geçmış olsun iyi insan seçebilmek umuduyla....

Cevap vermedi mi peki?

Ben meraktan güvenliğe sorardım kesin
Ama seninle aynı düşüncedeyim bence iyi yapmışsın

="-Mavi, post: 55316917, member: 721175"]Ben meraktan güvenliğe sorardım kesin
Ama seninle aynı düşüncedeyim bence iyi yapmışsın
Aynı şeyi düşündüm. Catlardim meraktan ve sorardım güvenliğe kadındı derse kaç yaşındaydı diye sorardım bir de
Ama bence %90 kadın zaten.

Gelenin kim oldugunu ben sizden daha cok merak ettim. Ogrenirseniz yazin lutfen. Ama keske cikarken guvenlikciye sorsaydiniz. Gerci guvenlikciye kalmadan ben gelenin kim oldugunu ogrenmeden cikmazdim o evden

Son durumu merak ediyorum konu sahibi,barıştınız gibi hissediyorum yoksa hırsınızdan heralde burda konu devamında saydırıyor olurdunuz

Yılmaz Aslantürk'ün yarattığı çizgi karakter.

Son durumu merak ediyorum konu sahibi,barıştınız gibi hissediyorum yoksa hırsınızdan heralde burda konu devamında saydırıyor olurdunuz
hayır barışmadım:) mesajımın arkasındayım , devam etsem de onunla huzurlu olamam artık.. zaten cevapta yazmadı... devam etmeye niyetim yok.. geleninde o her ne derse desin bir kız olduğunu düşünüyorum.. hala kötü hissediyorum kendimi sanki bir metres gibi

Ka
Bence o da sizin ne düşündüğünüzü biliyor ve düşündüğünüzün de doğru olduğunu onaylamış ki üstüne ekstra birşey yazmamış,verilmiş sadakanızın olduğunu düşünüyorum. Bu arada dışarda hala güzel insanlar var henüz tanışmamışsınız sadece

Reactions: KV_
Haklı olsaydı emin ol gönlünü almaya çalışırdı, susmak nedir? Resmen ayrılığa davet bu.
Hayır gelmez.
İyi yaptın ayrılmakla...

Belki alacaklı dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…