- Konu Sahibi agresifkiz
-
sana güvenecek kadar sevmemiş belli ki,üzülme gönder gitsinDün ilişkim şiddetli bir tartışmayla bitti. O kadar üzgün ve yorgun hissediyorum ki. Son ilişkimde böyle olaylı bitti. Ama bu sefer farklı yıkıldım sanki. Nerde hata yapıyorum ben mi yanlış insanları buluyorum bilmiyorum. Kötü biri miyim ondan. mı oluyor beddua mı aldım ya da bilmiyorum. Sosyal medyadan yola çıkan bir tartışma. Kendime hobi sayfası açtım yemek temizlik videoları paylaşıyorum tek tük kendi fotoğraflarımda var gerçek hesap olduğu anlaşılsın diye ve takipçi kazanmak adına büyük sayfaları takip ettim. 2-3 tane de büyük takipçili kamu sayfasını takip ettim burda da insanlar kendilerini atıyorlarmış hemşireler polisler askerler ne bileyim ben bana takipçi gelir diye düşündüm ki kadın takipçisi çok olduğu için böyle sayfalara gerçekten de geldi emek verdiğim videolar izlenmeye beğenimeye başlandı başka hiçbir amacım yoktu. Erkek arkadaşımda sosyal medya kullanmaz o yüzden yeni de açtım bu hobi hesabını bilmiyordu da ama meğer kendi gizli gizli takip ettiği bir hesabı varmış araştırmış mı artık ne yapmışsa gizlediğim bir şey de yok herkese açık zate hesap bana ağzına geleni saydı amacım asker polis düşürmekmiş de neler neler. Paranoyak olduğuna kanaat getirdim kapattım telefonu. ama canım acıyor. Hiç mi güven vermemişim. Hayal kırıklığım bir yandan nasıl sevdim bir yandan yüzüm bir daha gülmeyecek düşüncesi bir yandan hevesim de kaçtı hesabı da kapatacağım zaten. Sanki ne yapsam elime yüzüme bulaşıyor. Kendimi suçlamaktan yedim bitirdim. Kendimi ona karşı savundum tabi ki çünkü kendimden eminim asla kötü bir niyetim yoktu ama kendimi bana öyle suçlu hissettirdi ki arayıp konuşmak bile aklıma geldi ama yapmadım. Konuşacak kimsem yok size içimi dökmek istedim.
en çok buna üzülüyorum zaten sevmemiş demek ki. ben dün öyle ağza alınmayacak şeyler duydum ki ama hala sevgim ağır bastığı için kendime kızıyorum. nasıl geçecek bu bilmiyorumsana güvenecek kadar sevmemiş belli ki,üzülme gönder gitsin
sosyal medya kullanmıyor ayrı şehirlerdeyiz söyleme gereği duymamıştım önemsiz diyeHobi sayfanizdan haberi olmalıydı bence.
Güya beni takip için açmış sanki bir halt karıştırıyorumEe kendi de sosyal medya hesabım yok diyip gizli gizli kullanıyormuş.
Empati yaptım. Ben bilmek isterdim.ayrica emek harcadığınız birseyi desteklemek isterdim.Ayrica onun gizli gizli takip etmesi de olmamış.sosyal medya kullanmıyor ayrı şehirlerdeyiz söyleme gereği duymamıştım önemsiz diye
Sizin herkese açık hesabınız sorun olan değil zaten. Onun nasıl gizli hesabı olur? Adam fake adres kullanıyor üstelik Blogger değil bisi degil. Asıl sizin hesap sormanız lazimdi sen ne halt ediyorsun bana kullanmıyorum deyip. Kimbilir kimleri takip etmek için açtı gizli gizli bakıyor hikayelerineDün ilişkim şiddetli bir tartışmayla bitti. O kadar üzgün ve yorgun hissediyorum ki. Son ilişkimde böyle olaylı bitti. Ama bu sefer farklı yıkıldım sanki. Nerde hata yapıyorum ben mi yanlış insanları buluyorum bilmiyorum. Kötü biri miyim ondan. mı oluyor beddua mı aldım ya da bilmiyorum. Sosyal medyadan yola çıkan bir tartışma. Kendime hobi sayfası açtım yemek temizlik videoları paylaşıyorum tek tük kendi fotoğraflarımda var gerçek hesap olduğu anlaşılsın diye ve takipçi kazanmak adına büyük sayfaları takip ettim. 2-3 tane de büyük takipçili kamu sayfasını takip ettim burda da insanlar kendilerini atıyorlarmış hemşireler polisler askerler ne bileyim ben bana takipçi gelir diye düşündüm ki kadın takipçisi çok olduğu için böyle sayfalara gerçekten de geldi emek verdiğim videolar izlenmeye beğenimeye başlandı başka hiçbir amacım yoktu. Erkek arkadaşımda sosyal medya kullanmaz o yüzden yeni de açtım bu hobi hesabını bilmiyordu da ama meğer kendi gizli gizli takip ettiği bir hesabı varmış araştırmış mı artık ne yapmışsa gizlediğim bir şey de yok herkese açık zate hesap bana ağzına geleni saydı amacım asker polis düşürmekmiş de neler neler. Paranoyak olduğuna kanaat getirdim kapattım telefonu. ama canım acıyor. Hiç mi güven vermemişim. Hayal kırıklığım bir yandan nasıl sevdim bir yandan yüzüm bir daha gülmeyecek düşüncesi bir yandan hevesim de kaçtı hesabı da kapatacağım zaten. Sanki ne yapsam elime yüzüme bulaşıyor. Kendimi suçlamaktan yedim bitirdim. Kendimi ona karşı savundum tabi ki çünkü kendimden eminim asla kötü bir niyetim yoktu ama kendimi bana öyle suçlu hissettirdi ki arayıp konuşmak bile aklıma geldi ama yapmadım. Konuşacak kimsem yok size içimi dökmek istedim.
Benim de böyle ardarda yanlış adamları seçtiğim bir 3-4 senem olmuştu 30'larımın başlarında. Oluyor bazen, kendinize kabahat bulmayın. (Bu arada sevgiliniz bariz paranoyakmış, muhtemelen sizi de aşırı kıskanan biriydi?)Dün ilişkim şiddetli bir tartışmayla bitti. O kadar üzgün ve yorgun hissediyorum ki. Son ilişkimde böyle olaylı bitti. Ama bu sefer farklı yıkıldım sanki. Nerde hata yapıyorum ben mi yanlış insanları buluyorum bilmiyorum. Kötü biri miyim ondan. mı oluyor beddua mı aldım ya da bilmiyorum. Sosyal medyadan yola çıkan bir tartışma. Kendime hobi sayfası açtım yemek temizlik videoları paylaşıyorum tek tük kendi fotoğraflarımda var gerçek hesap olduğu anlaşılsın diye ve takipçi kazanmak adına büyük sayfaları takip ettim. 2-3 tane de büyük takipçili kamu sayfasını takip ettim burda da insanlar kendilerini atıyorlarmış hemşireler polisler askerler ne bileyim ben bana takipçi gelir diye düşündüm ki kadın takipçisi çok olduğu için böyle sayfalara gerçekten de geldi emek verdiğim videolar izlenmeye beğenimeye başlandı başka hiçbir amacım yoktu. Erkek arkadaşımda sosyal medya kullanmaz o yüzden yeni de açtım bu hobi hesabını bilmiyordu da ama meğer kendi gizli gizli takip ettiği bir hesabı varmış araştırmış mı artık ne yapmışsa gizlediğim bir şey de yok herkese açık zate hesap bana ağzına geleni saydı amacım asker polis düşürmekmiş de neler neler. Paranoyak olduğuna kanaat getirdim kapattım telefonu. ama canım acıyor. Hiç mi güven vermemişim. Hayal kırıklığım bir yandan nasıl sevdim bir yandan yüzüm bir daha gülmeyecek düşüncesi bir yandan hevesim de kaçtı hesabı da kapatacağım zaten. Sanki ne yapsam elime yüzüme bulaşıyor. Kendimi suçlamaktan yedim bitirdim. Kendimi ona karşı savundum tabi ki çünkü kendimden eminim asla kötü bir niyetim yoktu ama kendimi bana öyle suçlu hissettirdi ki arayıp konuşmak bile aklıma geldi ama yapmadım. Konuşacak kimsem yok size içimi dökmek istedim.
Madem o sizden şüphe duyuyor siz de ondan duyun. Kimbilir o hesapla neler karıştırıyor.Güya beni takip için açmış sanki bir halt karıştırıyorum
Benim de 2017---2023 hep yanlış kişiler bu bir kısır döngü o kısır döngü kırılınca en güzeli olacak gelecek kuzum emin olunBenim de böyle ardarda yanlış adamları seçtiğim bir 3-4 senem olmuştu 30'larımın başlarında. Oluyor bazen, kendinize kabahat bulmayın. (Bu arada sevgiliniz bariz paranoyakmış, muhtemelen sizi de aşırı kıskanan biriydi?)
"Ben güven vermedim, benim yüzümden oldu" gibi şeyleri aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Adamın zaten amacı sizi suçlu hissettirmek. Sizi bu suçun altında ezmek. Sakın ha izin vermeyin, bu gücü ona vermeyin. Ayrıldığınız için kurtulduğunuzu bilin, şükredin.
Kendinizi sevin ve lütfen bunun geçici bir dönem olduğunu bilin.
Karşınıza illa ki sizi gerçekten seven biri çıkacak...
Bence ilişkilerde güven karşılıklıdır.Ve bu güven davranışlarla oluşturulur.Yalan söylemeyerek gizli saklı iş çevirmeyerek oluşturulur.Ama erkek kadın iki tarafta bu davranışları göstermiyoruz havadan güven istiyoruz.Erkek öyle bir erkek olacak ki kadına güvendiğini dibine kadar hissettirecek.
Gerisi adam müsvettesi.
Hee polisin birini düşürürsem senden ayrılıcam çekemiyorum artık zırvalıklarını deseydin
Konu erkek üzerine oldupu için erkekler üzerinden gittim, tabiki çiftt taraflı olmalı.Bence ilişkilerde güven karşılıklıdır.Ve bu güven davranışlarla oluşturulur.Yalan söylemeyerek gizli saklı iş çevirmeyerek oluşturulur.Ama erkek kadın iki tarafta bu davranışları göstermiyoruz havadan güven istiyoruz.
Bu olaya gelecek olursak bence iki tarafta birşeyleri gizleyerek o güveni yıkmış ya da oluşturamamış.Ve ilişki bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?