- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ben farklı düşünüyorum.Konu erkek üzerine oldupu için erkekler üzerinden gittim, tabiki çiftt taraflı olmalı.
Ama birinin güvenmemesi diğerinin de güven vermemesinden asla kaynaklanmaz. Bu tamamen güvenmeyen kişininproblemi, kendine olan özgüveni ile alakalı. Ne psikopatlar var yaaa, ne sadık kadınları kıskanan. Hepsi çocukluk travması.
Evet ama bu her zaman genel geçer bir durum değil bunlar istisna.Ben farklı düşünüyorum.
Mesela partneriniz size devamlı yalan söylüyor ve birşeyler gizliyor.Nasıl güvenirsiniz ona?Dediklerine nasıl inanırsınız?Bu olayda iki tarafta birbirinden gizli sosyal medya hesabı açmış.Ben aynı duruma kendimi koydum nasıl güvenirim bilemedim.Aklıma gelen şey şu olurdu neden gizledi.Eşiminde kafasında aynı soru olurdu eminim.
O da gizli hesabini soylememis zaten. Bi de asker polis dusurmeye calisiyorsun demek benim asagilik kompleksim var demektirsosyal medya kullanmıyor ayrı şehirlerdeyiz söyleme gereği duymamıştım önemsiz diye
Canım öncelikle arkadaşının adına mutlu oldum öyle ruh hastası bir adamdan kurtulduğu için.Hiçbir insana şiddet uygulanamaz.Evet ama bu her zaman genel geçer bir durum değil bunlar istisna.
Çok fazla özgüven sorunu evli erkek gördüm.
Bi tanesi çok iyi üniv bitirmiş, çok donanımlı kariyer sahibi, Türkiye 50.si olmuş bir arkadaşımdı. Karısı da arkadaşımdı o da bilgisayar mühendisi bir kkzdı.
Oplanda okadar aşağılık kompleksi vardı ki, böyle birinde aşağılık konplkrsinin a sı olmaması lazımm, kurumda bir başka erkekle konuşup güldü diye kızı gözümüzün önünde tartakladı, kız da kocasına çok sadık, eğitimli iş güç sahibi oldupu halde sevdiği için ona katlanan bir kızcağızdı, sonra dayanamayıp ayrıldı o ayrı ama ne psikopat erkekler var, illaki bir şey yapmanız gerekmiyor, bu arkdaşlarım da evne gidip geldiğim yakıb arkadaşlarım, yani hayatlarına müdahilim.
Bacım 41 yaşındayım evliyim gayet de mutlu bir hayatım var.Canım öncelikle arkadaşının adına mutlu oldum öyle ruh hastası bir adamdan kurtulduğu için.Hiçbir insana şiddet uygulanamaz.
Konumuza gelecek olursak ikimiz olaylara farklı noktalardan yaklaşıyoruz.Benim yorumum normal, sağlıklı ilişkiler için geçerli.Her iki tarafında sağlıklı düşünebildiği ilişkilerden bahsediyorum.Sen ise tanık olduğun olayın etkisiyle sağlıksız ilişkiler yönünden yaklaşıyorsun.
Neyse umarım hayatta çok iyi ve seni çok mutlu edecek insanlar karşına çıkar ve güzel bir hayatın olur iyi akşamlar
Instada bir sayfa var öyle memurlari evlendiriyor hahaha arkadasim bana ilk attiginda dalga geciyor sanmistim.Güven karşılıklı kurulur. Bu olayda ikinizde yanlışsınız. Ben hatayı sadece sevgilinizde görmedim sizdede var. O gizli hesapla sizi takip etmesi elbette yanlış. Ama o tür sayfalarda harbiden memurların evlilik siteleri gibi. Yani yanlış anlaşılmanız normal.
Ya öyle değil sinooo. Karsindakinde farkli bir sey bulutorsun ki onu tercih ediyorsneski konularına baktım bir önceki ilişkinde uzak mesafeymiş
neden uzak mesafe ? aynı şehirden birini bulamıyor musun ?
ben bu uzak mesafe olayını anlamıyorum ya
hadi akşam iş çıkışı kahve içmeye gidelim diyemediğin adam için üzülme bence
Durup dururken söylenecek birşey mi ki bu?.bazen de iyice rapor verir gibi hissediyor insan kendini.mevcut ilişkiden daha iyi bir alternatif varsa da ayrılmak kadar normal birşey yok.önemli olan daha iyi alternatife fırsat verdirtmeyecek kadar kaliteli bir ilişki oluşturabilmek.seçeneğim var diye giden gidecekse o ilişki yeterince iyi değildir zaten.seçenekler arasında o ilişkiyi tercih etmek mesele zaten.kim güzelim, ideal ilişkisini saçma sapan kişilere niye feda etsin ki.çocuğun elinden oyuncak kaçırır gibi zorla olmaz ki bu işler.Ben farklı düşünüyorum.
Mesela partneriniz size devamlı yalan söylüyor ve birşeyler gizliyor.Nasıl güvenirsiniz ona?Dediklerine nasıl inanırsınız?Bu olayda iki tarafta birbirinden gizli sosyal medya hesabı açmış.Ben aynı duruma kendimi koydum nasıl güvenirim bilemedim.Aklıma gelen şey şu olurdu neden gizledi.Eşiminde kafasında aynı soru olurdu eminim.
Evet yaa.sonradan ayrılmak zorunda kalanları ayrı tutuyorum da.nasıl kanlı canlı doğru dürüst görmediğin insana sevgi, merhamet besleyeceksin ki.kendini avutmaya çalışmak gibi birşeye benziyor.aman kimseyi bulamamış, boşta kalmış olmasın gibi.ne ne temas ihtiyacın karşılanacak ne de manevi.kağıt üzerinde derler ya o hesap.eski konularına baktım bir önceki ilişkinde uzak mesafeymiş
neden uzak mesafe ? aynı şehirden birini bulamıyor musun ?
ben bu uzak mesafe olayını anlamıyorum ya
hadi akşam iş çıkışı kahve içmeye gidelim diyemediğin adam için üzülme bence
Tamam da sevgilim beni tercih etmek yerine internet sayfalarından birilerini bulmaya yeltenecekse arada hiçbir bağınız olmadığını, ilişkinin beşpara etmez, sallapati, öylesine bir ilişki olduğunu kabul ediyorsunuz demektir.kendi eşinizi, sevgilinizi düsünün.kolay kolay bu tarz saçmalıklar için sizden ayrılacağı aklınıza gelir miydi mesela.gelmezdi. çünkü ilişki sağlamsa ve beklentiyi karşılıyorsa beni gözden çıkartmayı gözü yemez, ödü patlar ki zaten neden bu tarz birşey yapsın ki derdiniz.deriz yani.işin bir de bu boyutu var.Güven karşılıklı kurulur. Bu olayda ikinizde yanlışsınız. Ben hatayı sadece sevgilinizde görmedim sizdede var. O gizli hesapla sizi takip etmesi elbette yanlış. Ama o tür sayfalarda harbiden memurların evlilik siteleri gibi. Yani yanlış anlaşılmanız normal.
Benim yorumumla yazdıklarınızın bağlantısını kuramadım.Daha açık olursanız sevinirim.Durup dururken söylenecek birşey mi ki bu?.bazen de iyice rapor verir gibi hissediyor insan kendini.mevcut ilişkiden daha iyi bir alternatif varsa da ayrılmak kadar normal birşey yok.önemli olan daha iyi alternatife fırsat verdirtmeyecek kadar kaliteli bir ilişki oluşturabilmek.seçeneğim var diye giden gidecekse o ilişki yeterince iyi değildir zaten.seçenekler arasında o ilişkiyi tercih etmek mesele zaten.kim güzelim, ideal ilişkisini saçma sapan kişilere niye feda etsin ki.çocuğun elinden oyuncak kaçırır gibi zorla olmaz ki bu işler.
tamam farklı bişey buldun ve tercih ettin peki sonrası ?Ya öyle değil sinooo. Karsindakinde farkli bir sey bulutorsun ki onu tercih ediyorsn
belki altında yakınlaşma korkusu olabilirEvet yaa.sonradan ayrılmak zorunda kalanları ayrı tutuyorum da.nasıl kanlı canlı doğru dürüst görmediğin insana sevgi, merhamet besleyeceksin ki.kendini avutmaya çalışmak gibi birşeye benziyor.aman kimseyi bulamamış, boşta kalmış olmasın gibi.ne ne temas ihtiyacın karşılanacak ne de manevi.kağıt üzerinde derler ya o hesap.
Maalesef insanlarımız artık o kadar özgüvensiz ki kimse kanlı canlı tanışmaya cesaret edemiyor.sadece bizim ülkemizde de değil dünyanın büyük kısmında var böyle bir sorun.herşey sanala kaymış durumda.ee görmediğin bilmediğin adamla da rastgele tanışmak bana da anlamsız geliyor.aslında yazana da anlamsız geliyor.herkes önyargılı bir sekilde başlıyor.kim kime yazıyorsa o kişiyi zamanla sevmeye çalışıyor artık .oysa ki bu işlerin günlük hayatın içinde yaşanarak gelişmesi gerekiyor.bu şekilde karavanaya iş yapınca temeller de sağlam olmuyor tabi.sokaktan rastgele birini çevirip sevgili olmaya çalışmak gibi.en ufak bir sorunda da bitti gitti hadi bay bay oluyor doğal olarak.kimse elle tutulur birşey yaşayamıyor.belki altında yakınlaşma korkusu olabilir
bu sebeple uzak mesafe tercih edebiliyor insanlar
eğer böyle bişi varsa bu bir sorundur
zamanında bunu söyledim diye linç yemiştim ben birilerinden
uzak mesafe tercih ediyorsanız belki yakınlaşmayla alakalı sorununuz vardır altında yatan sebep
belki bir probleme işaret ediyor olabilir demiştim
mesafe savunucuları geldi bana, sen insanlara hastasın dedin dediler
halbuki kimseye hasta bunlar demedim
bana normal gelmediği için altında yatan sebepler olabilir dedim sadece
yakınlaşmadan kastım duygusal bağ kurmak ve her anlamda daha yakın olmak
Evet ama insan farkli bir sey görüyor başta o yüzden uzakta diye illaki kötü yakinda diye illaki iyi cikafak diye bir sey yok.tamam farklı bişey buldun ve tercih ettin peki sonrası ?
sık sık görüşülüyorsa sorun yok da ayda 1 kanlı canlı görüşüp adına ilişki diyenler var
geçici mesafelere lafım yok atıyorum tayin yüzünden ayrıdır ama 1 sene sonra aynı şehirde olacaktır
veya uzak mesafe başlar ama seneye birinden biri diğerinin şehrine gidecektir falan
bi sonuca erme olması lazım
konu sahibinin bulduğu farklı şeyleri konuşmaya bile gerek yok
bundan önceki sevgilisi askermiş agresifmiş tabii her kavgada hakaret aşağılama gırla adamda
bu sevgilisi ise konusunda bahsettiği gibi kızın dil uzatmadığı bişeyini bırakmamış
senin son ilişkin de aynı şehirde değildi ve yalancıydı mesela
evet çok farklı çok özgün seçimler gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?