- Konu Sahibi agresifkiz
-
uzaklık ve yakınlığı, kişilerin karakterlerini hesaba katarak değerlendiremeyizEvet ama insan farkli bir sey görüyor başta o yüzden uzakta diye illaki kötü yakinda diye illaki iyi cikafak diye bir sey yok.
özgüvenle mi ilgili bilmiyorum açıkçasıMaalesef insanlarımız artık o kadar özgüvensiz ki kimse kanlı canlı tanışmaya cesaret edemiyor.sadece bizim ülkemizde de değil dünyanın büyük kısmında var böyle bir sorun.herşey sanala kaymış durumda.ee görmediğin bilmediğin adamla da rastgele tanışmak bana da anlamsız geliyor.aslında yazana da anlamsız geliyor.herkes önyargılı bir sekilde başlıyor.kim kime yazıyorsa o kişiyi zamanla sevmeye çalışıyor artık .oysa ki bu işlerin günlük hayatın içinde yaşanarak gelişmesi gerekiyor.bu şekilde karavanaya iş yapınca temeller de sağlam olmuyor tabi.sokaktan rastgele birini çevirip sevgili olmaya çalışmak gibi.en ufak bir sorunda da bitti gitti hadi bay bay oluyor doğal olarak.kimse elle tutulur birşey yaşayamıyor.
çok kez görüştük her ay 1-2 defa görüşüyoruz ama 3-5 gün oluyor bunlar önümüzdeki yıl da evlnemyi düşünüyorduk işteKaç defa yüzyüze görüştünüz?
Herkes yapıyor sayfa açmayı vs. Bence kendini belli etmiş kurtulmuşsunuz. Tek o kalmadı ya. Herkes deneye yanıla buluyor eşini. Elbet kötü hissedersiniz ilişki bitmiş. Daha sıcak. Biraz geçsin karşıdan bakın çok şükür dersiniz. Kendinizi suçlamayı bırakın. Arayıp açıklama falan yapmayın. Her türlü anınızı silin. Aldığı eşya vs giyim kutularına atın. Anılardan kurtulun. Yavaş yavaş toparlarsınız.
Yorumlari okumadim belki ayni seyleri yazanlar olacaktir ki muhakkak vardir.Dün ilişkim şiddetli bir tartışmayla bitti. O kadar üzgün ve yorgun hissediyorum ki. Son ilişkimde böyle olaylı bitti. Ama bu sefer farklı yıkıldım sanki. Nerde hata yapıyorum ben mi yanlış insanları buluyorum bilmiyorum. Kötü biri miyim ondan. mı oluyor beddua mı aldım ya da bilmiyorum. Sosyal medyadan yola çıkan bir tartışma. Kendime hobi sayfası açtım yemek temizlik videoları paylaşıyorum tek tük kendi fotoğraflarımda var gerçek hesap olduğu anlaşılsın diye ve takipçi kazanmak adına büyük sayfaları takip ettim. 2-3 tane de büyük takipçili kamu sayfasını takip ettim burda da insanlar kendilerini atıyorlarmış hemşireler polisler askerler ne bileyim ben bana takipçi gelir diye düşündüm ki kadın takipçisi çok olduğu için böyle sayfalara gerçekten de geldi emek verdiğim videolar izlenmeye beğenimeye başlandı başka hiçbir amacım yoktu. Erkek arkadaşımda sosyal medya kullanmaz o yüzden yeni de açtım bu hobi hesabını bilmiyordu da ama meğer kendi gizli gizli takip ettiği bir hesabı varmış araştırmış mı artık ne yapmışsa gizlediğim bir şey de yok herkese açık zate hesap bana ağzına geleni saydı amacım asker polis düşürmekmiş de neler neler. Paranoyak olduğuna kanaat getirdim kapattım telefonu. ama canım acıyor. Hiç mi güven vermemişim. Hayal kırıklığım bir yandan nasıl sevdim bir yandan yüzüm bir daha gülmeyecek düşüncesi bir yandan hevesim de kaçtı hesabı da kapatacağım zaten. Sanki ne yapsam elime yüzüme bulaşıyor. Kendimi suçlamaktan yedim bitirdim. Kendimi ona karşı savundum tabi ki çünkü kendimden eminim asla kötü bir niyetim yoktu ama kendimi bana öyle suçlu hissettirdi ki arayıp konuşmak bile aklıma geldi ama yapmadım. Konuşacak kimsem yok size içimi dökmek istedim.
bende ilk defa bu lanet seye bulastim ama pisman miyim aslaaaa (bazen olmuyor değilim neyse hahaha ) üzülsende kalbinin ritminim değismesi seni heyecanlandiran biriyle olmak bunlar güzel seyler uzak mesafenin tek güze yani varsa o da heyevanin bitmemesi. Kavusmak icin günleri saatleri saymak.uzaklık ve yakınlığı, kişilerin karakterlerini hesaba katarak değerlendiremeyiz
ben yakındaki iyidir uzaktaki kötüdür diye bişey söylemiyorum
uzak mesafe ilişkilerini benim kafam almıyor arkadaşım
sevgilim var ama yanımda değil, sevgilim var ama akşam iş çıkışı beraber kahve içmeye gidemiyoruz
sevgilim var ama bi derdim olduğunda acil yanımda olması gereken bi durumda yanımda olamıyor
elbette hepsi böyle değil ama çoğu böyle
karakter analizine girersek çıkamayız o konudan
ama konu sahibi ve senin özelinde konuşmak gerekirse adamların gerçek karakterleri
mesafeye katlanmaya değecek karakterler çıkmadı
bunlar şahsi görüşlerim
neyse zaten devam edersem uzakçılar linçlemeye gelecek beni yine
Ya kamu sayfalarini takip etmekte ne varmis ben anlayamadmo benim kamu sayfalarını takip etmeme takılmış ama ben binlerce takipçisi olan sayfaları 2-3 tane o da takipçi gelir diye ettim ki onu da hatırlamıyorum ne zaman ettiğimi unutmuşum bile 3 yıl olmuş açalı bu sayfayı bir anda esti canlandırayım dedim kimi takip ettiğimi nerden biletim seneler olmuş
insanların fotoğraflarını falan paylaşıyorlarmış ama benim içeriğinden haberim bile yok 400 bin kişi takip ediyorYa kamu sayfalarini takip etmekte ne varmis ben anlayamadm
Yorumlari okumadim belki ayni seyleri yazanlar olacaktir ki muhakkak vardir.
Sizi gizli gizli izledigi bir hesabi var ama bunca zaman size sosyal medya kullanmiyorum imaji cizen bir adam, hic durustlukten namustan ondan bundan bahsetmesin bu bir.
Onun bir hesabi oldugunu ogrendiginizde konuyu nasil lehinize ceviremezsiniz ve butun suclamalari kabul eder gibi kendinize kizarsiniz hic anlamadim.
Sen dur bakalim duuur nerden cikti bu hesap yalanci kopek diyemediniz mi? Sevgiliniz sandiginiz kisi bir yalanciymis. Gercek kimligi de asiri karaktersiz ve kotu. Uzulecek en son kisisiniz su konuda o sayfanizi da sakin kapatmayin aksine buyutun.
Terbiyesiz herif.
Bir daha tövbe ettim zaten şuraya bak adam beni sinirlendi engelledi hesap soramıyorum ya uzakta olduğu için gidip de içim içimi yiyor söyleyemedimlerimdenUzaktan ilişkileri sağlıklı bulmuyorum ben. İstediğinde göremeyeceğin adamla sevgili olmak ne bileyim lise zamanları gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?