HEP BEN TERKEDİLDİM NEDEENN:(((

elbette benimde seçici olduğum zamanlar oldu.görücü usulu görüştüğüm ilk kişi değil bu.elektrik alamadıklarımda oldu.yanında 1 saat oturup kalktıklarımda.olumsuz cevap verdiklerimde.
ama bu farklıydı.görücü usulu tanışıtırılıp ilk defa karşılıklı elektrik aldığım buydu.yani karşılıklı sandığım.eğer onun beni beğenmediğini azıcık fark etseydim zaten bunların hiç biri olmazdı.ben soğuk davranırdım ona.tanıştıran kişiyede beni de huyumu suyumuda çok beğendiğini söylemişti.yani sanki yıllardır çıkıyormuş gibiydik.ama iste ben ayarı kaçırıp hoşlandığımı çok belli ettim sanırım.ondada özgüven patlaması oldu.yada başka biriyle tanıştı.

hep terkedildim diyorsun da,hiç seçici davranmazsan,herkese güvenip hemen bağlanırsan,daha ilk günden öpüşecek kadar ileri gidersen,sonuç uzun vadeli olmaz.İlla evleneyim diye bir psikolojiye girmemelisin.Sen kendini basitleştirmediğin sürece,kimse basit göremez.30 yaşındasın diye hiç birşeye geç kalmış değilsin.Bir bak,bir tanı,bir fikrini,yapısını öğren karşındakinin.Yani kusura bakma da daha ilk günden öpüşen erkek ve kız,ikiside olayı basitleştirmiştir.

seni boyle bi teste tabi tutup sonradan basit konuma dusurmeye calisan adamin karakterinden ne beklenir ki.. hele ki takintili biri, arkana bakmadan kac

isterseniz bu şekilde yargılamadan önce diğerler yazdıklarıma bakıp neden terk edildiğimi öğrenin.şu yazdıklarınızın inanın öpüştüm diye beni terk eden şahıstan farkı yok.bi sürü kişi eleştirdi beni burda.ama eleştiriken söyledikleri kalp kırıcı değildi.

Eee ilk buluşmada öpüştüysen oda ilk buluşmada öpüşmüş kendi kendine öpüşmedinya
niye sen suçlusunda o değil
ben yapsam önemli değil ama karşımdaki yaparsa basit kadın ... oldu...otursun önce bi kendi iki yüzlülüğünü yargılasın
sinir oldum ya

sen onu terket ara deki sen beni terkedemzsin ben seni terkediyorum salak herif.Biraz dusundum de sen cok salakmishsin iyikide defoldun gitdin. Sinir oldum kusura bakmayin kizlar

seni boyle bi teste tabi tutup sonradan basit konuma dusurmeye calisan adamin karakterinden ne beklenir ki.. hele ki takintili biri, arkana bakmadan kac

evet bide bu açıdan bakmak lazım.teste tabi tutuldum.ama şimdi düşünyorumda bende de hata var.yapmıcaktım böyle birşey.o kadar içimi rahatlattınızki teşekkür ediyorum.hakkınızı helal edin.

evet işte bende ona kızıyorum.bana diyorki burda sorumluluk ikimiznde.bende sende hatalıyız.ama burda hatanın bedelini ben ödüyorum. o kadarda bencil bi insan işte

evet işte bende ona kızıyorum.bana diyorki burda sorumluluk ikimiznde.bende sende hatalıyız.ama burda hatanın bedelini ben ödüyorum. o kadarda bencil bi insan işte
Opusmek hatami?insanin hisllerinin yogunlastigi bir an beden dili. Opusmek hata deyil onun dediyine hakk kazandirmish gibi oluyosun

sen onu terket ara deki sen beni terkedemzsin ben seni terkediyorum salak herif.Biraz dusundum de sen cok salakmishsin iyikide defoldun gitdin. Sinir oldum kusura bakmayin kizlar

1 hafta geçti aradan.artık muhattap olmayayım.çok şeyler söyledim.ama dediği dedik.ben ona mecburiyetlik hissi veriyormuşum.sanki illa beni al diye yırtındım.bu olayın olumsuz sonuçlanmasını kabul edemiyormuşum ben.çok şeyler söyledim ama o kadar takıntılı ki aynı yerde dönüp duruyor.

Opusmek hatami?insanin hisllerinin yogunlastigi bir an beden dili. Opusmek hata deyil onun dediyine hakk kazandirmish gibi oluyosun

ben saf duygularla yakınlaştım ona.o anki duygu yoğunluğuyla.ama o diyorki benle böyle yaptın 3 senelik nişanlınla neler yapmışsındır.tam olarak bu şekilde söylemedi.ama bunu ima etti.takıldığı nokta o zaten.adam gay di diyorum inanmıyor belliki

hattini degistir ve ulasmasina engel ol.. onla muhatap olup agzina geleni versen de bu kez de o sana evet demeyince hirslanmis pozisyona dusersin Allah korusun.. yine soyluyorum, umursamamak silahi hakaretten daha gucludur

afedersinde o tahta kafa kendini suçlamanada sebep olmuş bence ilk buluşmada öpüşmemişsin bir geçmişi var
ilk buluşmada öpüşme ogün ilk defa çıktığın biriyle pat diye öpüşürsen olur
hiç kendini suçlama hepimiz insanız duygularımız var demekki o anı yakalamışsın nihayetinde adamın üstüne atlamadınya
he dini açıdan bakıyorsa ilk buluşmamı son buluşmamı sormayacaklar hepsi aynı kategoride

kendi için anlayış gösterdiği bir şeyin aynısına karşısındaki insan için anlayış göstermiyorsa boşver zaten .... yolu var

madem onun için bu tür şeyler bu kadar önemli kendi neden bu öneme yakışır şekilde davranmıyor. Sonuçta sen tek başına öpüşmedin..

bence ayrılmanz en mantıklısı olmuş öbür türlü sürekli bunu önüne getirip sinirlerini zıplatırdı.. Birde hep ben terkedildim demişsin, inan terketmekten daha iyidir pişmanlık falan olmaz en azından. Bir çok kişi aşk konusunda şanssız sende onlardan birisin.

yüz yüze ilk görüşmemizdi.ama onun öncesi 1 hafta telefonda görüştük görüntülü olarak. telefonda bile o kadar fazla elektrik olduki aramızda yüz yüze de gelince böyle oldu işte.sonuçta dediğin gibi ben üstüne atlamadım.bide şu var şimdi aklıma geldi.nişanlınla ne yaşadın diye sordu.bende sadece yanağımdan ve dudağımdan öptü dedim.işte ona inanmıyor.daha fazlasını yaşadığıma inanıyor.

Ay salak herif ya bosh ver birak opusmeyen kiz bulsun.

Ne bekliyor ki bu gerizekalı? 3 yıllık nişanlınla tabii ki öpüşeceksin, koklaşacaksın.
Ne mal insanlar var ya.
Sorun sende değil. O bir bahane bulmak istemiş ve bunu öne sürmüş.
Yoksa aşık olan bir erkek hiçbir şekilde vazgeçmezdi.
İnanma yani sebebin o olduğuna. Sevmemiştir.

Ve burada da pek çok insanın dediği gibi kendi de seni ilk günden öpmüş.
Karşılıklı yapmışsınız. Böyle ikiyüzlü ahlak anlayışına sahip öküzlerle evlilik yürümez zaten.
Şanslısın ki ne kadar öküz olduğunu kısa sürede gördün.

teşekkürler.evet hiç birinin vebali yok üstümde çok şükür.o konuda ne birinden ah aldım nede bir laf söylendi.o konuda içim rahat.evet aşk konusunda çok şanssızım.düşünmüyor değilim bende hep terk ediliyorum diye.ama bakıyorum da hep sorunlular denk gelmiş sanırım.

bu adam takintili.. hicbsy olmasa da uretir.. omur boyu zindan yani.. tedirgin korkak bi hayat.. Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…