bence asıl sorun erkeklere çabuk bağlanmanız..seçici olan siz olun..anladığım kadarıyla siz seçilen oluyorsunuz,seçen değil..
mesela 1 hafta ve sadece telefonda görüştüğünüz adamla ne evliliği ne düğün tarihi hele ne çocuğu yapmayın lütfen böyle saçmlaık olur mu yahu...adam da 1 haftada bu noktaya gelirse,1 öpücükten basit kız sonunuca çıkıverir..
adam evliliği açsa da bakalım ben kabul eder miyim havasında olun..kararı veren siz olun,istekli olan değil...
hep terkedildim diyorsun da,hiç seçici davranmazsan,herkese güvenip hemen bağlanırsan,daha ilk günden öpüşecek kadar ileri gidersen,sonuç uzun vadeli olmaz.İlla evleneyim diye bir psikolojiye girmemelisin.Sen kendini basitleştirmediğin sürece,kimse basit göremez.30 yaşındasın diye hiç birşeye geç kalmış değilsin.Bir bak,bir tanı,bir fikrini,yapısını öğren karşındakinin.Yani kusura bakma da daha ilk günden öpüşen erkek ve kız,ikiside olayı basitleştirmiştir.nişanlım tarafından çok özel bir nedenle terk edildim.sonra görücü usulu 5 hafta biriyle görüştüm terk edildim.sonra 1 yıl bi sevgilim oldu terk edildim.en son tam hepsini unuttum artık çokmutlu huruluyum kendi başıma yetebiliyorum derken görücü usulu biriyle tanıştırıldım.1 hafta telefonda görüntülü konuştuk resmen aşık olmuş gibiydik ikimizde.evlilikten çocuktan düğün tarihimizden bile bahsedildi.1 hafta sonra ilk defa yüz yüze görüştük.herşey mükemmeldi.ama bi sorun vardı.aramızda o kadar fazla elektrik olmuştuki telefonda görüşürken.ilk buluşmada yıllardır çıkıyormuş gibiydik.yanağımdan öpmek istedi sonra nasıl olduğunu anlamadan öpüştük.ertesi gün tekrar buluştuk.herşey mükemmeldi.sonra ertesi gün bir daha buluştuk.yine herşey güzeldi.el ele göz göze yılladır sevgiliymişiz gibi.benden bağzı istekleri olmuştu kabul ettim.o memleketine gitti.yolda aradı herşey burda ama sen yoksun diye.nasıl sevindim anlatamam.tamam dedim yıllarca çektim artık dualarım kabul oluyor şükür rabbime.sonra memleketine gitti.1.gün yine herşey çok güzeldi.2.gün bu soğuk davranmaya başladı.nedenini sordum kafasındaki soru işaretlerini atamamış.aklındaki soru işaretide ilk görüşmede öpüşmüş olmamız.herkese öyle davranıyo olabilirmişim.ki asla ama asla öyle birşey yok.beni basit kız katagorsine soktu.bende eğer böyle düşünüyosa bu ilişkini yürümeyeceğini söyledim ve ayrıldık.2 gün sonra tekrar aradı barışmak için.2 gün zor dayanmış.çok alışmış ve sevmeye başlamış beni falan filan.kabul ettim.memleketinde olduğu için 1 hafta daha telefonda görüştük.eskisinden daha samimi daha candan.sonra yine aynı şeyi sorun edip terk etti beni.ve 6 gündür ne aradı ne sordu mesaj attım 1 kez bitti bu iş dedi.mantıklı karar vermek durumundaymış.mantığına uymayan şey de öpüşmüş olmamız.şimdi terk edildiğimemi yanayım.30 yaşına gelmişim anlıma leke sürmemişim.adam tarafından basit kız muamelesi gördüğümemi yanayım.kızlar allah aşkına birşeyler söyleyin.kaç gündür yerdemiyim göktemi belli değil
seni boyle bi teste tabi tutup sonradan basit konuma dusurmeye calisan adamin karakterinden ne beklenir ki.. hele ki takintili biri, arkana bakmadan kachaklısın en iyisi umursamamak galiba.bunu nasıl başarıcam bilemiyorum.zaten seven insan herşeyiyle kabul eder karşındakini.demekki hoşlanmamış yaptığı rol söyledikleri yalandan ibaretmiş.önüme bakmalıyım artık.
hep terkedildim diyorsun da,hiç seçici davranmazsan,herkese güvenip hemen bağlanırsan,daha ilk günden öpüşecek kadar ileri gidersen,sonuç uzun vadeli olmaz.İlla evleneyim diye bir psikolojiye girmemelisin.Sen kendini basitleştirmediğin sürece,kimse basit göremez.30 yaşındasın diye hiç birşeye geç kalmış değilsin.Bir bak,bir tanı,bir fikrini,yapısını öğren karşındakinin.Yani kusura bakma da daha ilk günden öpüşen erkek ve kız,ikiside olayı basitleştirmiştir.
seni boyle bi teste tabi tutup sonradan basit konuma dusurmeye calisan adamin karakterinden ne beklenir ki.. hele ki takintili biri, arkana bakmadan kac
Eee ilk buluşmada öpüştüysen oda ilk buluşmada öpüşmüş kendi kendine öpüşmedinya
niye sen suçlusunda o değil
ben yapsam önemli değil ama karşımdaki yaparsa basit kadın ... oldu...otursun önce bi kendi iki yüzlülüğünü yargılasın
sinir oldum ya
Opusmek hatami?insanin hisllerinin yogunlastigi bir an beden dili. Opusmek hata deyil onun dediyine hakk kazandirmish gibi oluyosunevet işte bende ona kızıyorum.bana diyorki burda sorumluluk ikimiznde.bende sende hatalıyız.ama burda hatanın bedelini ben ödüyorum. o kadarda bencil bi insan işte
sen onu terket ara deki sen beni terkedemzsin ben seni terkediyorum salak herif.Biraz dusundum de sen cok salakmishsin iyikide defoldun gitdin. Sinir oldum kusura bakmayin kizlar
Opusmek hatami?insanin hisllerinin yogunlastigi bir an beden dili. Opusmek hata deyil onun dediyine hakk kazandirmish gibi oluyosun
evet işte bende ona kızıyorum.bana diyorki burda sorumluluk ikimiznde.bende sende hatalıyız.ama burda hatanın bedelini ben ödüyorum. o kadarda bencil bi insan işte
kesinlikle küfret..katılıyorum.kendi yedigi haltlara baksında. senin masum öpüşmeni sorgulasın
embesil tosbaaaaa
cok sinirlendim ya.... tlf acda ana avrad küfret
afedersinde o tahta kafa kendini suçlamanada sebep olmuş bence ilk buluşmada öpüşmemişsin bir geçmişi var
ilk buluşmada öpüşme ogün ilk defa çıktığın biriyle pat diye öpüşürsen olur
hiç kendini suçlama hepimiz insanız duygularımız var demekki o anı yakalamışsın nihayetinde adamın üstüne atlamadınya
he dini açıdan bakıyorsa ilk buluşmamı son buluşmamı sormayacaklar hepsi aynı kategoride
kendi için anlayış gösterdiği bir şeyin aynısına karşısındaki insan için anlayış göstermiyorsa boşver zaten .... yolu var
Ay salak herif ya bosh ver birak opusmeyen kiz bulsun.1 hafta geçti aradan.artık muhattap olmayayım.çok şeyler söyledim.ama dediği dedik.ben ona mecburiyetlik hissi veriyormuşum.sanki illa beni al diye yırtındım.bu olayın olumsuz sonuçlanmasını kabul edemiyormuşum ben.çok şeyler söyledim ama o kadar takıntılı ki aynı yerde dönüp duruyor.
ben saf duygularla yakınlaştım ona.o anki duygu yoğunluğuyla.ama o diyorki benle böyle yaptın 3 senelik nişanlınla neler yapmışsındır.tam olarak bu şekilde söylemedi.ama bunu ima etti.takıldığı nokta o zaten.adam gay di diyorum inanmıyor belliki
madem onun için bu tür şeyler bu kadar önemli kendi neden bu öneme yakışır şekilde davranmıyor. Sonuçta sen tek başına öpüşmedin..
bence ayrılmanz en mantıklısı olmuş öbür türlü sürekli bunu önüne getirip sinirlerini zıplatırdı.. Birde hep ben terkedildim demişsin, inan terketmekten daha iyidir pişmanlık falan olmaz en azından. Bir çok kişi aşk konusunda şanssız sende onlardan birisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?